banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2009, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SIJUKS je napisao:
Misdongarde je napisao:
Ove sezone bar imamo šansu da vas dobijemo, naročito što ni vaši igrači nisu roboti i mora im se jednom desiti bar mali pad. Eto, biće bar zanimljivije. Ako budemo kompletni, naravno. :cat:

Sansu da nas dobijete imate da se kojim slucajem finale igra na jednu dobijenu utakmicu(i corava koka nekad ubode zrno) ali finale se igra ne tri dobijene tako da su sanse da osvojite titulu ravne dobitku sedmice na lotu.

Znaci ima sanse :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
WhoMadeWho je napisao:
Gocias je napisao:
На крају дечко остаје сам за три поена али невјероватно, чиста позиција и маши!

Cova moj kada je lik fulio i kad su ovi iz Zvijezde poceli da se raduju i skacu zbog toga sto ne idu na Partizan shvatio sam da je Zvijezda dotakla dno dna.Ono radovanje je najveci blam u zadnjih deset godina.

И ја сам то помислио нажалост, кажем колико кидају кад играју против Хемофарма могли би да добију и Партизан.
Али добро радост је побједити екипу која има изванредне резултате ове године а и довољан мотив је 4 пораза ове сезоне, поготово они у евро купу.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Cova moj kada je lik fulio i kad su ovi iz Zvijezde poceli da se raduju i skacu zbog toga sto ne idu na Partizan shvatio sam da je Zvijezda dotakla dno dna.Ono radovanje je najveci blam u zadnjih deset godina.

Šta je blam? Radovati se pobjedi? Dno dna kažeš? Pa gdje je onda Zvezda bila pred početak sezone? Bez igrača, bez tima, bez trenera, uprave i sponzora... Bilo je upitno da li će se uopšte naći dovoljno juniora da popune igrački roster, a onda je došlo par entuzijasta, uložilo novac, dovelo pojačanja i dobrog trenera i ovosezonski rezultati su daleko iznad očekivanih. Kada će već jednom, "poznavaoci sporta" da shvate da se rezultati ne postižu preko noći ili za jednu sezonu, već je za to potreban duži period... Što se mene tiče, ova sezona je daleko premašila očekivanja, pogotovo ako se uzme u obzir stanje kluba pred početak sezone. Šanse da se dobije Partizan u seriji od tri utakmice minimalne su, ali ni ta titula ne bi puno promijenila. Partizan je u Evroligi siguran za naredne 3 sezone, tako da bi ta titula donijela samo moralno zadovoljenje i ništa drugo. Cilj ove sezone bio je da se stabilizuje klub i da se stvori okosnica tima, što je učinjeno... Pametnom dosta...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nitro znam i ja da se rezultati ne postzu preko noci ali ako je Zvezda iole ozbiljan klub te rezultate bi postigla za 8 godina.Vec osam godina ista prica koja glasi oprilike ovako:"sledece sezone uzimamo titulu".Nije ni cudo sto vas zovu "KK SLEDECA SEZONA" :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Nitro znam i ja da se rezultati ne postzu preko noci ali ako je Zvezda iole ozbiljan klub te rezultate bi postigla za 8 godina.Vec osam godina ista prica koja glasi oprilike ovako:"sledece sezone uzimamo titulu".Nije ni cudo sto vas zovu "KK SLEDECA SEZONA" :lol:

На жалост тачно :(
Али треба признаи и то да у назад 8 година није радила овако озбиљна управа ни бољи тренер тако да се резултати могу очекивати догодине, један трофеј можда.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Pešić: 'Ovako treba da se igra'
Beta
Beta
Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić ocenio je da je njegova ekipa u nedeljnoj pobedi nad FMP-om od 72:54 odigrala onako kako se mora da bi tim napredovao.

"Bila je ovo intenzivna utakmica, a mi smo igrali dobro, pre svega u odbrani. Igrali smo baš onako kako treba da se igra da bi naši igrači rasli, a mi kao tim napredovali. Imali smo i žutih minuta, ali ne bih o tome, jer su to neke dečije bolesti", rekao je Pešić.

Zvezda je zahvaljujući pobedi povela sa 2:0 u polufinalnoj seriji Svislajon Super lige Srbije. Za plasman u finale sada joj je potrebna još jedna pobeda, a prvu priliku će imati već u sredu u Beogradu.

"U dobrom smo raspoloženju i to treba da iskoristimo u trećoj utakmici i plasiramo se u finale", istakao je Pešić.

Trener FMP-a Milovan Stepandić ocenio je da se u igri njegove ekipe video strah, koji je izazvao poraz na prvoj utakmici sa Zvezdom u beogradskom "Pioniru" gde je pobednik odlučen u poslednjim sekundama meča.

"Osetio se strah kod igrača, što se videlo u šutu i sa distance i sa penala. Znali smo da će Zvezda da skupi odbranu u reketu, što nam je ostavilo dosta prostora za šut, ali mi to nismo kažnjavali. Pri tom nas je Zvezda i nadskočila, pa je poraz bio neminovan", naveo je Stepandić.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pešić: "Pokušaćemo da iznenadimo"
Slika
Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je da je njegova ekipa izuzetno motivisana pred finale plej-ofa Super lige sa Partizanom.

“Partizan ima mnogo argumenata za to da bude favorit, ali mi smo u dosadašnjim susretima pokazali da možemo da budemo ako ne ravnopravni, onda bar da pokažemo iluziju da smo ravnopravni", rekao je Pešić novinarima u Beogradu.

Finale Superlige počinje u sredu, a pobednik će biti ekipa koja prva dođe do tri pobede. Prednost domaćeg terena ima sedmostruki uzastopni šampion Partizan. Pešić je ocenio da je Zvezdina sezone do sada bila uspešna, iako su “crveno-beli” imali mnogo problema.

"Nismo fizički u najboljem stanju, ali nema plakanja, nema kukanja. Želimo da razmišljamo od utakmice do utakmice, da eventualno pobedimo u prvoj i dočekamo povratak povređenih Lorensa Robertsa i Mirka Kovača", rekao je Pešić.

Novinare je zanimalo i Pešićevo mišljenje o sudijama, a iskusni stručnjak kazao je da su one mnogo sigurnije u inostranstvu nego kad rade u zemlji.

"Imam veliku želju da finale protekne u sportskoj atmosferi, da to bude spektakl na terenu i van njega i zato sam se sa igračima dogovorio da podržimo sudije. Dogovorili smo se da se posvetimo onome što je najvažnije", rekao je Pešić.

Zvezdin trener se zahvalio igračima, upravi kluba i predsedniku za učinjeno u dosadašnjem toku sezone, ali je i novinarima otkrio da je račun kluba bio blokiran.

"Hvala i bivšem generalnom menadžeru Igoru Žeželju što je odblokirao račun, koji je prvo blokirao zbog dugova. Imali smo problema sa povredama, a nismo imali novca da to lečimo. Nismo imali ni pare za put i hotel, pa smo to pokrivali iz privatnih fondova", rekao je Pešić.
Marinović: Partizan favorit, mi se dokazujemo
Slika
Plejmejker "crveno-belih" Marko Marinović propustio je utakmice sa Partizanom u finalu Kupa Radivoja Koraća i polufinalu NLB lige, a ovaj put će biti na raspolaganju treneru.

"Finale je dobar rezultat, ali retko ko misli da možemo da osvojimo titulu. Ja iskreno verujem u svoju ekipu i želimo da pokažemo svoj kvalitet. Partizan jeste favorit, ali nas to ne oslobađa obaveza. Želimo da pružimo svoj maksimum", rekao je Marinović.

Utakmica Partizan - Crvena zvezda igra se u sredu u “Pioniru” od 18 sati.

Domaćin, KK Partizan, u utorak je pustio ulaznice u prodaju. One se mogu kupiti na blagajni stadiona Partizana (sever) od 10 do 16 časova, po cenama od 300 dinara za tribine, odnosno 600 za parter. Uz ličnu kartu je moguće kupiti najviše 4 ulaznice.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нека дају само све од себе, ја лично не очекујем титулу само фер надметање!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja očekujem titulu :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ja očekujem titulu :D

Bas si skroman :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pobeda sedmostrukog šampiona u poslednjih sedam godina rezultatom 70-58,igra mačke i borbenog miša

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шта рећи, осим свака част момцима, борили су се као лавови... Штимац :notworthy: :notworthy: :notworthy:
И да је екипа имала мање проблема са повредама и да су сви сада спремни, шансе су мале за освајање. Наравно да их можемо изненадити и побиједити, али освојити титулу, тешко. Ипак, надати се можемо и навијати! Јер ови момци то итекако заслужују. Има ту много потенцијала. Још једном, Пешићу, остани јер ово што си до сада урадио... :notworthy:

Slika

Poslednji put menjao bigman dana 13 Maj 2009, 19:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Све честитке Пешићу и компанији али ово је максимум, тотална безидејност у нападу, 95% исфорсирани шутеви, ноншалантно шутање пенала, пораз више него заслужен.
Партизан је далеко квалитетнија екипа тако да треба јести још пуре да би се њима парирало.
Ионако првак не иде директно у ЕЛ тако да национално првенство губи сваку чар. А ко нам је крив кад смо се уортачили у је*ну јадранску лигу која ће нам сасвим сигурно будућих година убити кошарку!

Честитке Партизану...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I dalje očekujem titulu... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fer i korektna utakmica,setimo se sta je bilo prethodnih godina

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
I dalje očekujem titulu... :D

Kolko cekas,vec 8 godina :lol: :lol: :lol: ko i ja sedmicu na lotu :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ove godine kraj čekanja... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja ipak misli da je SLEDECE SEZONE titula stvarno vasa :lol:

ps-zaboravih da smomenem pljuvanje Keselja,krajnje nekorektno na ovakvoj korektnoj utakmici

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 21:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Хахахаха морам признати прејако је ово :)

И мени се није свидјело оно од Кешеља, то је једини ексцес.
Волио бих да на сљедећи меч дођу наши навијачи било би екстра занимљиво...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]