skeva je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
Мурињо је још једном доказао да је тата. Париз је имао чисто све. Жао ми их је, али нису са папанским приступом нису ни заслужили да прођу, дошли у Лондон да бране резултат. Е мој, Блан Лоране, какво си ти теле.
Дајте пехар Дортмунду, а ови остали нек играју до краја да испоштују такмичење.
Jesmo mi gledali istu utakmicu ili sam ja nesto pomijesao. Koliko znam Celsi je prvo poluvrijeme bio mutav, PSG nije igrao bunker, dali su gol iz prekida i tu su se malo pojebali "francuzi".
Jebo mater, tacno cu prestati gledati fudbal, izgleda da ja vidim duhove neke i razvoj situacije na terenu potpuno suprotno od ostalih.
Ваљда се нека оцјена даје послије свих 90 минута а не за 20ак минута у којима Челзи није дао го. Није Челзи био толико надмоћан у приликама, колико су ови неспремни ушли у утакмицу мислећи да сигурно пролазе и психички су доста пали послије гола и није им било спаса. Нису били спремни за ситуацију 1-0. Мурињо је своје играче перфектно спремио да ору терен свих 90 минута, го су дали на вријеме и стрпљиво су чекали и други кромпир да се одбије у мрежу, и имали су и доста среће. Заслужено или не, кога брига.
Можда ја не видим ствари реално, али ПСЖ није дошао да нападне и да забије и ријеши питање, већ да чува резултат. А имали су и више него довољно снаге да то направе.