banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 10:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2012, 19:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakvi bolesnici,evo sad iz glave bi mogao nabrojati bar 10 incidenata stnd su napali sto sportiste sto neke simpatizere klubova/reprezentacija

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sportiste, trenere, simpatizere...da ne pricam o tome da policija nije dla da se unose srpske zastave isl. stoka.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 20:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mene najvise brine onaj Gobac,covjek je premazan svim bojama i mnogo verziraniji za rad sa sudijama od naseg mutavog Marjanovica.....
Gobac je vjerovatno veceras organizovao neku gotivu za sudije koji su sad negdje u zagrljaju 17-godisnjih ukrajinki, koje imaju noge do vrata, u nocnom baru Maki u Novim Banovcima 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Sportiste, trenere, simpatizere...da ne pricam o tome da policija nije dla da se unose srpske zastave isl. stoka.

Због тога свега и треба их дочекати оно како су и дочекани.

Иначе сам и ја против разбијања аута и каменовања, али кроосане треба чим год стигнеш по главуџама.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

raduje me sto citam optimisticne izjave po hrvatskim novinama.o tome cu kad se zavrsi utakmica

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sutra je Sveti Savo. Znaci svi koji idu na utakmicu,neka prije nje odu gradskim prevozom do stanice Karadjordjev Park na Vracaru (ako se ne varam,prva stanica od Trga Slavija prema Autokomandi),odmah na 30 metara je Hram Svetog Save i da se pomole,izmedju ostalog,i za pobjedu....!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja sutra idem i u dzamiju, a i obici bracu Jevreje, procitati koji red Tore sa njima.
Za svaki slucaj.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ja sutra idem i u dzamiju, a i obici bracu Jevreje, procitati koji red Tore sa njima.
Za svaki slucaj.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Bez panike, uzimamo sutra rutinski 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Ташко je napisao:
Za svaki slucaj.

Bolje u kafanu. Napijes se i odmah ti je manja tenzija, da ne kazem svejedno ko ce pobijediti.Dok se ne otrijeznis.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Ташко je napisao:
Za svaki slucaj.

Bolje u kafanu. Napijes se i odmah ti je manja tenzija, da ne kazem svejedno ko ce pobijediti.Dok se ne otrijeznis.

Nikad nije svejedno u takvim utakmicama...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
izgleda je postalo pravilo da domacin ide u polufinale ... eee sad to treba iskoristiti, ovo tesko da ce se ponoviti u blizoj buducnosti

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
404_forbidden je napisao:
ovo tesko da ce se ponoviti u blizoj buducnosti

Upravo tako. Dosta parametara se poklopilo i tu smi gdje jesmo, što nikako ne umanjuje naš uspjeh! A sutra srećno, mislim da naši mogu pobjediti, najvažnije je da utakmica bude pravedna, pa neka bolji (mi) ide u finale :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 21:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
aaa..Ostrim se ko cakija za sutrasnji megdan i sad me zovu da sljakam sutra od 19:00 h,.. :angry4: :angry4:
radice hot line, do zadnje sekunde....Nema sanse da limitirani Kopljar ponovi partiju protiv Francuza, brine me Bunticevo pucacko vece i Vorijevo eventualno proigravanje, do sada je bio neprepoznatljiv...pojedinacno nisu bolji ali su brzi od nas i igraju kontru sto nama fali ko kruh svagdasnji....samo da Ilic ne izgori u zelji....Gebelsovo ministarstvo je drustvo radio amatera naspram medijskog prostora kroasana...jos samo fali da ubace par kadrova Vukovara , onaj dim iznad Dubrovnika, Balica kako pada na terenu,onu zaplijenjenu sjekiru i srbo-cetnicki agresor nije daleko novog milosrdnog andjela....

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Njima valjda ne igra Strlek, je l'?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Elvis Presley je napisao:
Njima valjda ne igra Strlek, je l'?

Штрлек не игра, Батиновића су позвали ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Uvjeren sam da će napraviti sve kako bi nas pobijedili", rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža

Da li samo meni ova izjava liči na podcjenjivanje u smislu kako je Hrvatska mnogo bolja od Srbije i da Srbija može pobijediti samo uz pomoć sudija? Ili možda liči na pravdanje u slučaju poraza. Razumijem da su napaljeni (kako i ne bi bili kada igraju u mrskoj Srbiji) ali ne bi trebali podcjenjivati protivnika a pogotovo ako je protivnik zemlja domaćin prvenstva čija reprezentacija pruža dobre partije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 23:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sutra ce vijesti pristizati samo jedna drugu,u batrovcima kamenovan kombi,u simanovcima zapaljena 2 auta,neredi u dobanovcima,kod surcina masovna tuca,u blizini arene na novom beogradu drinin vuk tesko pretukao cetvoricu hrvatskih navijaca......

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Schlager je napisao:
sutra ce vijesti pristizati samo jedna drugu,u batrovcima kamenovan kombi,u simanovcima zapaljena 2 auta,kod surcina masovna tuca,na novom beogradu drinin vuk tesko pretukao cetvoricu hrvatskih navijaca......

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
sutra ce vijesti pristizati samo jedna drugu,u batrovcima kamenovan kombi,u simanovcima zapaljena 2 auta,kod surcina masovna tuca,u blizini arene na novom beogradu drinin vuk tesko pretukao cetvoricu hrvatskih navijaca......

Шлагеру немој тако није дринин кавгаџија. Сам се надам да ће ми дат да унесем транс,са јасном поруком.

Акобогда нећу вас бар сутра смарат на овој теми, нашим желим да одиграју најбоље што могу,да дају свој максимум,да за сваку лопту сломе руку ако треба, да одиграју хладне главе и не схвате сутрашњу утакмицу као борбу за живот,већ као борбу да испишу историју српског рукомета. Надам се и проходним путевима и да неће бити неке фрке око саме хале,надам се побједи и великом слављу око 22:00. Сретно нам!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]