banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 10:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
zerocool je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ljudi, je li nas Mark Gasol razbio da se idem raniti odmah?

Jeste, rani se. :D

Joj, znao sam da će taj naduvani govar praviti problema. Dabogda raskrvario zanokticu, pa ne mogne igrati četvrtfinale. :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nego nije baš pametno namjerno izgubiti protiv Španije a onda se vaditi na Tursku možda je kao što neko reče i zavaravanje Turaka. Izgubiš katastrofalno i protivnik pomisli da si psihološki pao. Ne znam. Možda je Duda stari lisac. Nakon ove tekme će sigurno davati izjave kako smo igrali katastrofalno a možda je zaista želio namjerno izgubiti. Međutim dešavalo se na prethodnom SP-u da su neke reprezentacije kalkulisale i to pogotovo Francuska i Grčka koje su se trudile da izbjegnu Španiju i na kraju se Grcima kalkulisanje obilo o glavu kada su naletili na Španiju u 1/8 finala.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa nije sad da bi nam pobjeda ovde pomogla u plasmanu, i da smo pobjedili ovde pa izgubimo od Turaka mi bi ispali.. Nama je vazna samo pobjeda protiv Turaka, tu uzmemo i idemo dalje, najvjerovatnije na Ruse.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:41 
Bič božji
Bič božji

Gledao sam danas da Duda priča da se nećemo čuvati za Tursku, već da idemo silovito na Španiju. Nije danas igrao ni Rašić, a sutra će sigurno igrati, tako da je stvarno moguće da nismo baš išli 100% danas. Ili smo probali igrati, pa kad smo vidili da ne može odustali. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka

Možda su se čuvali za utakmicu protiv Turske. Ja ne znam šta je Duda naumio. Ali postoji ta mogućnost s obzirom da su igrali potpuno nezainteresovano. Protiv Litvanaca su se borili ali nedovoljno jer su bili bolji.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Meni se namece samo jedno pitanje:

KADA (DAN, VRIJEME) JE UTAKMICA SRBIJA-TURSKA???

Please neko, obzirom na sve sto se 'izdesava' to je tekma koja se ne propusta.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka

Erazmo Roterdamski je napisao:
Gledao sam danas da Duda priča da se nećemo čuvati za Tursku, već da idemo silovito na Španiju. Nije danas igrao ni Rašić, a sutra će sigurno igrati, tako da je stvarno moguće da nismo baš išli 100% danas. Ili smo probali igrati, pa kad smo vidili da ne može odustali. :D

Duda to mora pričati. Neće valjda reći medijima da će čuvati igrače za utakmicu protiv Turske.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka

NFL fanatik je napisao:

U nedjelju u 14:30h.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
hercegovac27 je napisao:
NFL fanatik je napisao:

U nedjelju u 14:30h.

Hvala hercegovac :-)

Timing je fenomenalan.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:45 
Bič božji
Bič božji

Sve ćemo viditi protiv Turaka. Da li je kalkulisao i da li mi uopšte možemo da igramo? Ja mislim da možemo.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka

Neka oni igraju protiv Turaka ali samo da ne izgore od želje za pobjedom pa onda od gotovog naprave veresiju.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Moramo imati povjerenja u Dudu i momke. Zaslužili su od nas barem toliko.

Nisu mogli zaboraviti igrati od Poljske i Turske lani i preklani,a Novica Velićković nije Dražen Petrović da bi bio nezamjenjiv i da bi njegovo odsustvo od nas napravilo lošu ekipu.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka

Nadam se da Duda zna šta radi!
Nego gdje je Taško?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Kad smo gubili sa 30 razlike, malo se naljutili, spustili na 13-14 samo da pokažemo da možemo kad nam se hoće, i onda zadnjih 10 minuta igrali sa drugom postavom.

Kad se spominje naša "limitiranost", koja to ekipa, pored Španaca koji realno igrački jesu najjača ekipa, nije limitirana. Nijedna ekipa nema više od 3 vrhunska igrača, a neke favorizovane ni toliko. Krle je najbolji centar u Evropi, i to je do sad pokazao. Savan još igra sa ručnom. Teo jeste malo nedefinisan, ali je pokazao u par navrata da može igrati za ekipu i biti koristan. Sa Markovićem ekipa dobija na čvrstini, iako gubi na šutu. Dakle, pored Španaca, najviše širine u igri imamo mi, već sam to spominjao.

Mi nismo ovdje klasično kalkulisali kako bismo nekog izbjegli, već je bilo jasno da nam ova utakmica suštinski ništa ne znači. Malo smo spustili nivo igre, vjerujem planski, kako bi protiv Turaka sve došlo na svoje.

A na Olimpijadi nam finale ne gine.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I još jedna stvar, mislim da ćemo imati malo sudijskog vjetra u leđa protiv Turske. Vjerujem da nam neće ni trebati, ali kontam da su svjesni bruke od prošle godine, i da će željeti suptilno da nam "vrate" za to, a sad se otvorila sjajna prilika.

A 2002. na SP u Indijanopolisu, takođe smo nakon dva poraza, loše igre i atmosfere (jedenje banane Radmanovića), odlučujuću utakmicu za plasman igrali protiv Turske. Tad je bilo 32 razlike, ako se ne varam, a zna se šta je bilo poslije :D Neko će reći, eh, kakvu smo ekipu tad imali, ali ja kažem, eh, kakvu ekipu sad imamo!

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka

Ja ću danas prvi put ikada navijati za Njemačku u nekom kolektivnom sportu. Neko je ovdje spomenuo scenario u kojem Njemačka treba dobiti Tursku sa 7-8 razlike i u slučaju da se dogodi da Srbija nekim spletom okolnosti izgubi od Turske išla bi dalje Srbija ako bi koš razlika bila manja od 10. Nadam se ipak da do toga neće doći i da će Srbija dobiti Tursku. Ne želim ni da mi u slučaju poraza sljedeća čitava sedmica bude sjebana.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To sam ja rekao, ali sam kasnije skontao da sam se prešao u računu, Turska bi imala pobjedu više, tako da taj scenario ne igra, sorry...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ej evo me :)
Napisao sam da moram ici nosati ormare i komode... Sto je najgore, gamad iz FISa kasni... Nisu jos dosli kod ujne.

Nego, prijedlog, ako ne mozete gledati nase kad gube, nemojte ni gledati. Ozbiljno. Pa momci su na svakom prvenstvu medju 3-4 najjace ekipe. Lako je navijati kad pobjedjujemo. Ali treba i kad gubimo i kad smo losi.

Sto nije slucaj sa ovim prvenstvom, jer je Duda ovo fenomenalno proracunao. Kolega Slager se naravno slaze. Bravo Dudo i mene si za sekundu prevario. Izvinjavam se sto sam posumnjao.

P.S.
Bezveze je napadati i omalovazavati momke. Svi bismo mi rado igrali da nas zovnu. Ivkovic misli da je ovo nasih najboljih 12 i to je to.

Poslednji put menjao Ташко dana 09 Sep 2011, 16:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ne mogu da vjerujem u ovoliku količinu pesimizma koju vidim ovde!
Zar nismo lijepo konstatovali ranije da je vrlo teško (osim ako niste Jugoslavija na EP 95.) pobijediti dvaput jednu reprezentaciju na istom takmičenju? Mi već imamo poraze od Francuza, Litvanaca i Španaca, a to su nam i glavni konkurenti za prvo mjesto. Znači ako oni očekivano pobijede svoje protivnike u četvrtfinalu, mi imamo obezbijeđenu titulu.
E sad, od samog početka se vidjelo da onaj Italijan planira da nas uništi. Ja sam gledo dosta utakmica na ovom EP i NIJEDNOM nisam vidio da se ponavlja slobodno bacanje, a na ovoj utakmici dvaput. Taman krenemo da stižemo, kad nam krkne tehničku. Pa onda kao "vrati" na +25 za njih, ma jašta!
Elem, Duda je ispravno procijenio da se ne vrijedi zlopatiti u borbi protiv sudije, te je jednostavno probao neke druge taktičke varijante. Sigurno ste primijetili da smo na kraju prvog poluvremena napravili seriju i prišli na 11 razlike. A šta onda Duda radi na početku drugog poluvremena? Počinje sa onim IDIOTOM Perovićem umjesto sa Krletom. Šta nam to govori? Jedna mogućnost je da je Duda imbecil, što valjda svi znamo da nije tačno. Druga mogućnost je ona koju sam spomenuo ranije, a to je da Dudu boli dupe hoćemo li pobijediti u ovoj utakmici ili ne. I on je sigurno bio svjestan da će nas FAKini skenjati čim malo priđemo. Eto i naš najbolji šuter Kešelj je proveo dosta vremena van parketa.
Teodosić je na ovoj utakmici vrlo malo šutirao. U nekim situacijama imao je odličnu poziciju, a opet je išao na asistenciju, što govori o tome da Duda želi da smanji broj njegovih promašaja (jer mu slabo ide šut, za razliku od asistencija). Vidjeli ste kako je Savanović igrao prvo poluvrijeme, a poslije ga je zamijenio onaj Bukvan, pardon, Mačvan.
Zaključak - ne berite brigu! Petorka Teodosić-Rašić-Kešelj-Savanović-Krstić će da demolira Turke i idemo u finale.
Šta kad se opet sretnemo sa Francuzima ili Litvancima? Pa naravno, kako to obično biva, situacija će da bude potpuno drukčija nego u prvoj utakmici. A Španci me uopšte nisu impresionirali, oni su dobili utakmicu jer smo mi imali jedno 580 izgubljenih lopti i Konjstu Perovića pod košem. To se sigurno neće ponoviti u eventualnoj drugoj utakmici (mada sam ja uvjeren da će Španci potpuno neočekivano da puknu već u četvrtfinalu, pa će poslije da kukaju "Vidi, ona Srbija prvak svijeta, a mi smo ih NABILI!").
Jedina loša stvar u svemu ovome jeste što sam ja stvarno uložio 50 KM na one skotove :-(

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Možda da izgubimo i od Turaka, pa da sve zavaramo pred OI u Londonu. :)

Nije još sve gotovo, ali sistem igre se sve lakše raspada. Uspješan recept za sve suparničke trenere da čim ubacimo tricu, ili povežemo dva napada uz odbranjen napad, da traže minut odmora. Od utakmice sa Francuskom nikako da uđemo u ritam, i zadržimo ga. Što zbog suparnika, što zbog nas samih.

Ako Turci povedu i ako Teodosić počne da poklanja lopte i zatvore ga, ... bojim se da će se nervoza uvući u tim ... Niisu borbeni. Malo se trznu i brzo splasne žar. Protiv Litvanije nisam gledao zadnjih 5 minuta. Protiv Španije zadnjih 15 minuta. Daj Bože da protiv Turske odgledam cijelu utakmicu :)

Ali gledajući sa vedrije strane, možda da se provučemo do fiinala kao što to znaju Italijani u fudbalu. Patnja u grupnoj fazi i onda do vrha:) A vrh je postolje, bilo koja pozicija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]