manitu uci da svira je napisao:
Bosnjak je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
@Bošnjak
Ma naravno da je mržnja loša nego ne treba bjezati od istine - treba se svako pozabaviti prije svega sa samim sobom i etnijom kojoj pripada. Gledajući ovaj doček, ne mogu se oteti utisku da su ova djeca zloupotrebljena kako bi se gore pomenuta istina sakrila: da je bilo ko došao da sačeka Njegoša i Aljosu sa srpskom zastavom bio bi rastrgan u onoj masi. I kakva je onda razlika između te mase i internet ratnika i forumasa? Nikakva. Sve je ovo ovde jedna velika tragedija.
E to je utopija za sada druze i na to cemo jos dugo morati cekati, ali ne mislim da bi ga rastrgla masa iako bi sukoba mozda i bilo, vjeruj da bi vise od 80% ljudi stalo u odbranu tog sa zastavom...nije tih bolesnika bas toliko koliko mislis, jedini problem je to sto su vazda glasniji.
Djeca jesu zloupotrebljena, prvo od ovog reklamiranja pojedinaca, pa onda od ovog Bahe idiota ne mogu da vjerujem da su tog dinosaura pustili blizu mikrofona...kompletan idiot od covjeka koji pati od nekih privatnih kompleksa i to veceras i na djecu prenese...jbg napravi se krkanluk od svega.
Volio bih da si u pravu ali teško, no treba se nadati boljem
Baho je stvarno ispao majmuncina, na stranu seljačka organizacija i transfer blama koji dobijem dok sam gledao, nego reci, je l uz sva sranja spomenuti da on nema rezervnu domovinu? Time je jasno aludirao na Bakirovu SDA priču o tome da Srbi i Hrvati imaju gdje otići. Pa ybt, zar može čovjek biti toliko bočno i ovo slavlje pretvoriti u cirkus političke patologije?
O tome i govorim, ljudi bez morala su imali dovoljno vremena da se pripreme za veceras i onda dobijes to sto dobijes, treci puta kada je spomenu Njegosa i opet nabacio da je sa Pala zgadilo mi se sve...idiot ne shvata da momku od 15 godina koji veceras slavi titulu sa prijateljima, kolegama iz reprezentacije stvara pritisak, i onako cobanski ga markira.
Ne znam u biti ni kako se uvalio veceras, BHT je radio prijenos a on radi za FACE...
Ali to su te bolesti, vidio si zastavom sa ljiljanima masu djeca Lazaru pred ocima...totalno se izgubio osjećaj za nešto neprimjereno, nepristojno, nedolično...zao mi jbg, sta da ti kazem...
Jednostavno nije fer prema djeci, i nisu to zasluzila...