banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 00:57 Danas je 30 Jun 2026, 00:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 27 Okt 2017, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ti si malo ozbiljniji spam majstor od mladog skeve koji se realno blamira svojim pisanjem,pa i tebi da postavim par pitanja i kazem nesto pa ako odgovoris,odgovoris...

spam majstor?!!! :lol: Biće da si mislio upotrebiti moderni izraz spin majstor... Nema tebi ko šta da odgovara. Živiš u čvrstom ubjeđenju da je Vujošević mađioničar, alehmičar, filantrop i humanitarac, koji je od govana koja mu je država stavljala na raspolaganje, pravio, ne pitu, nego file minjon i sve to radeći za džabe. Pravio igrače i od toga Partizan živio? U kojem to paralelnom univerzumu, majke ti? Kolika su to silna obeštećenja i kompenzacije koje je Partizan dobio za igrače? U najboljem slučaju, Partizan je tada, kao i Zvezda sada, mogao da računa da će prodajom igrača ili trening kompenzacijom, samo da pokrpi budžet, nikako da se od toga živi. Ako ti čvrsto vjeruješ u to, onda nemamo šta da pričamo dalje, jer su za mene to nebuloze. Zvezda je u sadašnjem vremenu, kada su i u EL košarci počele da se obrću veće pare, ostvarila dva transfera od po milion evra u dvije sezone i sa tim mogla samo da pozatvara rupe u budžetu, koji je za EL prilike bio prilično skroman, a ti nekoga hoćeš da ubijediš da je od toga funkcionisao i finansirao se jedan redovan učesnik EL. Važi?

Zvezda i Partizan u vrijeme Partizanove dominacije nikako nisu mogli da imaju identične budžete. Bilo je sezona kad su u Zvezdu ulazile velike pare, mahom sumnjivog porijekla, kada se pokušavao ostvariti instant uspjeh, bez dugoročnog plana. Partizan je tada imao razrađen sistem rada, logistiku na i van terena i logično je da se to nije moglo srušiti kroz kratkoročne projekte, koji su Zvezdu mahom vodili u finansijski kolaps, jer nije bilo moguće zatvoriti projektovane budžete, a novac koji ulazio u Zvezdu, dobrim dijelom bila su kreditna zaduženje i pozajmice sa zelenaškim kamatama...
Elem, omašio si, al' potpuno, poentu mog posta, pa nema nekog ni smisla da dalje raspravljamo...

Citiraj:
NWG je rookie, Miller došao iz Dominikanske Republike, garant imaju po 300k :D

Mislim da nije isto kad si "u rupi" 16 i 6 miliona evra...

Gdje si pročitao to za Zagorca da i ja pročitam? Ima li neka vijest? Ili imaš neke izvore informacija koje ne bi otkivao?

Nemaju po 300k, al' neće biti ni da igraju za siću. Za Zagorca sam čuo sa dosta strana, između ostalog i od ljudi koji se ne razbacuju poluinformacijama. Uglavnom šta hoću da kažem, ali bez da iko bude uvrijeđen... Kmeči se na sve strane, već 2-3 sezone kako nema para, kako su dugovi ogromni, a Partizan dobija pare i od državnih sponzora i ima svake sezone po 2-3 stranaca u rosteru. Vrhunac je bio početkom ove sezone, kad je Muta izjavio da je budžet Partizana 300000 evra. Ko pri zdravom razumu da povjeruje u tu priču? Znači para ima i upumpavaju se, slično kao i u Zvezdi u teškim vremenima. Iskopa se odnekud neki finansijer, uđu neke pare, koje se potroše na igrače koji bi kao donijeli kvalitet, ali dugoročno ne donose ništa, pa se iduće sezone potone još dublje i tako se ulazi u krug iz koga se teško izlazi.

Mislim, možemo ući u dublju raspravu, ali na onoj temi ili da otvorimo posebnu...

A malo i o onome od sinoć...

Citiraj:
Kakav igrač je Pierre Jackson... Ne sjećam se ko je bio na njemu u onom prodoru nekih 3 min prije kraja kad ga je izlomio na vrhu kapice... Nestvarno koliko je brz..

Aj brzina, ali što je stabilan u prodoru. Zadnje poene na meču za Makabi, postigao je on isto iz prodora, Antić ga pokušao odgurati tijelom, maltene ga sapleo nogom, a on se prošeta do koša i lagano položi. Mnogo dobar igrač, jedan od najboljih koji je igrao na ABA terenima sigurno...

Mislio sam nešto i skevi da odgovorim, ali sam se zagubio u postovima. Neka ostane za kasnije... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 09:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kad me Bjelica nije ubio nakon onog prodora u finisu niko nece.
Nemam vise snage da se nerviram, a on odigra skolsku partiju i mora da promasi onakav zicer. Ali za partiju svaka cast.
MIlko igra na foru ona kontra kad je zastao da dodje do faul kosa -basketaska fora.

Odlicna pobjeda iskreno nisam vjerovao da mozemo ali smo uspjeli.
Sinoc po meni odlican Feldin. Ima tu neku rekao bih nezainteresovanu facu ali je sinoc pokidao u oba pravca.
Dobric prvo promasi obruc a onda sutne opet kao kap

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Joj, da. Taj prodor. Kao da nije vjerovao da će tako lako proći do koša i promaši. Ali se vratili oni naši promašaji u zadnjem napadu.

Lazić u odbrani krpi, zatvara, ... nema šta ne radi. Ali je u napadu totalno zakazao u EL. Da li je to još uvijek posljedica povrede, ali 1/10 3p i 1/5 2p. Mislim, ne očekuje se od njega neka šuterska utakmica, ali ovo je baš loše. U četiri utakmice 8 poena, a očekivao sam da će prosječno toliko imati...
Elem, Bjeilca u EL trenutno skoro 60% 3p.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 10:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da isti broj trica za 40 manje pokusaja hahaha

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, prošle sezone u EL ispod 20% :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Nitro- da mislio sam na spin a ne spam majstor,lapsus.
Promasio si i ti poentu mog posta ocigledno,a ja nemam trenutno dovoljno vremena da ti demantujem stavku po stavku koju si napisao...Jedina veca razlika u kvalitetu tima bila je one vase zadnje sezone prije gasenja kada ste se borili za opstanak. Svih ostalih godina timovi su bili izjednacenog kvaliteta i finala su bila spektakularna i neizvjesna. Cesto se desavalo da iako igrate EK imate skupje strance,vece ugovore jer su i tada kao i sada vladajuce glave bile u klubu,samo iz druge stranke...
Sto se tice Duleta Vujosevica i njegovog znanja,sjecas se sigurno kada je generacija novice velickovica i urosa tripkovica prije vremena gurnuta u prvi tim upravo zbog prazne kase... Te sezon smo imali samo dve pobjede u EL jer je to takmicenje ipak bio prevelik zalogaj za te momke od 18-19 godina. Kasnije su oni postali nosioci i klub je svake godine prodavao nekoliko igraca.
Dakle,nikada u istoriji ovih klubova se nije desilo da je razlika u budzetima,ugovorima igraca i kvalitetu tima kao zadnjih par godina. Ove cifre koje se spominju ovih dana oko KKP su skroz nerealne i ako su stvarne vjerovatno sluze samo za uvaljivanje kluba u jos vece dugove i dubiozu a i pranje para.Tako da me to ne raduje uopste.
Ja cu biti presretan da ove crne dane srpskog sporta prezivimo,tj da se ne ugasimo pa valjda ce nekada doci normalna vremena.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vi grobari baš bukvalno sve gledate crno-bijelo. Partizan u krizi onda crni dani srpskog sporta. CZ u krizi, to je kosmička pravda.
Izađi iz gledanja kroz Partizanovu prizmu, pa vidi rezultate ove godine srpskog sporta pa ako i dalje vidiš sve crno... onda je to partizanitis acuta.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Svih ostalih godina timovi su bili izjednacenog kvaliteta i finala su bila spektakularna i neizvjesna.

Brate ti malo prelistaj istoriju takmičenja u Srbiji i mani se floskula o spektakularnim i neizvjesnim finalima.
U istorji KLS, tri puta je u finalu sa Partizanom igrao Hemofarm (gubio sa po 3-0), pet puta Zvezda (samo jednom je uspjela da dobaci do 2 pobjede u finalnoj seriji). O kakvoj neizvjesnosti ti pričaš?

Zvezda je od 2009. do 2011. u tri sezone, od odlaska Pešića, osvajala redom 9. 13.i 10. mjesto u Jadranskoj ligi, a ti bi da me ubijediš da je u tome periodu, kad je Partizan igrao i F4 Evrolige, budžet ta dva kluba bio sličan... Nemoj molim te...

Partizan je tih godina bio dominatna sila na ovim prostorima, imao logstiku van terena, imao igrače na terenu, trenera (uz svo loše mišljenje o Vujoševiću kao čovjeku, on je ipak trener i po), razrađen sistem rada, bazu mladih igrača i EL koju je redovno igrao, a na osnovu koje su dovodili strance sa zavidnom reputacijom i ostvarivali zavidne rezultate. Priča da je to sve rađeno bez para, da se preživljavalo bez ikakve pomoći države, su za malu djecu. Ako neko vjeruje u takve moderne sportske bajke, neka mu je...

A da... Dao Bog da su ovo crni dani srpskog sporta. Klupska košarka ima redovnog učesnika EL, reprezentacija ima 3 medalje sa posljednja 4 takmičenja. Klupski fudbal ima dva predstavnika u grupnoj fazi Lige UEFA, a reprezentacija se kvalifikovala na SP. Ako su to crni dani, šta će tek da bude kad nam svane?

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 14:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Srpska kosarka nema ucesnika EL vec ABA liga. Srpska liga je nekada imala mjesto u eliti. Srpski sport nikada nije bio na jadnijim i nizim granama.Politika je duboko u sportu sto je strogo zabranjeno po svim zakonima svih sportskih federacija. Sportske saveza i klubove vode politicari,lica koja su bila na interpolovim potjernicama,kriminalci... Ljudi iz sporta nikada manje nije bilo. Sve se pita jedne stranke i jednog covjeka koji odlucuje o svemu,bukvalno o zivotu i smrti.
U fudbalu se pare trpaju u dva najveca kluba,niko ziv ne zna koliki su stvarni dugovi ni kako se finansiraju.U kosarci postoji jedan klub koji je projektovan za EL nivo i kojem je sve podredjeno. Svi ostali su od danas do sutra,na ivici gasenja...Rukomet gotovo ni ne postoji,tj nikad jadniji nije bio. O ostalim sportovima da ne pricam.
To sto Partizan i Zvezda igraju ligu Evrope u fudbalu ne daje uopste realnu sliku o fudbalu,ali AV zna da ce uspjesima ta dva kluba kupiti mir i zadovoljiti siroke narodne mase... Kako obicno biva kod nas,kad sjasi kurta a uzjase neki novi murta cuce se kakvo je stvarno stanje i koliki su dugovi.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 14:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A sto se tice spektakularnih serija Partizana i Zvezde u kosarci,mislio sam na nasu ligu i cuvena finala i polufinala.
Danas osim cedevite gotovo da i nemate ozbiljnu konkurenciju. Vidjecemo ove sezone hoce li se Buducnost ozbiljno umjesati u borbu za vrh,za sada dobro izgledaju

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 15:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tako je Bianconeri, nismo imali ozbiljnu konkurenciju ni u Evroligi. Ostvarili smo 16 pobjeda onako :)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 16:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Samo potvrdjujes ono sto sam napisao u postu iznad,treba,malo procitati...

"U kosarci postoji jedan klub projektovan za EL nivo..."

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Al kad je partizan igrao F4 srpski sport je bio u usponu jel.....ta prica o ABA ligi koja nije dobra za nas je degenericna....

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2017, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
enc0re je napisao:
Čestitke na pobjedi.

Da mi je neko rekao prije početka sezone da ćete toliko zavisiti od Bjelice, ne bih mu vjerovao. Na kraju je napravio dvije pete lične :D. U problemu ćete biti kada stane on ili Ročesti. Doduše, ovaj drugi će dati 15 i kad mu nije veče.

Ali kakva utakmica pokojnog Tomasa :)

Koliko sam primjetio, Spahija je sveo divljanje na minimum (koliko je to moguće s ovom ekipom).

Kakav igrač je Pierre Jackson... Ne sjećam se ko je bio na njemu u onom prodoru nekih 3 min prije kraja kad ga je izlomio na vrhu kapice... Nestvarno koliko je brz..

Meni da neko pričao da Bjelica može ovako dobro igrati četvorku rekao bi mu da je lud. Igra 3x bolje od Mitra koji mi je pored Jovića bio miljenik u Zvezdi, pa čak i kad ga nigdje nije bilo :D

Jackson je nenormalno brz. I ja sam ostao u fazonu "Šta ovo uradi čovjek".

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2017, 07:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2017, 08:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
I Čakar ima ovakav dribling iza, samo što mora pogledati nazad gdje je lopta :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Covicev novi nivo ludila :lol:
Donio ugovore u emisiju :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2017, 13:52
Brigate BL je napisao:
Covicev novi nivo ludila
Donio ugovore u emisiju
Gdje je gostovao da pogledam emisiju...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kome se taj covjek pravda? Sta je njemu?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Portalu partizan.net se pravda.

Bolestan je čovjek. Nadam se da se iz Partizana niko neće primiti na gluposti.

Još veća bolest su ono dvoje debila s pinka. I onda komentarišu komentatore koji vode utakmice što kao navijaju za Partizan. :lol:

Ne znam da li misle na deklarisanog cigana Koleta ili Bošnjaka Edina.

Možda misli na Srđana Radojevića?

Svakako mnooogo umjereniji od retardiranog Ilije.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]