banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2015, 18:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kad sam ja, nakon sedmodnevne patnje od boravka u Sarajevu, konstatovao da su Sarajlije šupci shakal je nešto pametovao kako je uvijek bio super ugošćen tamo, sve sjajno i fenomenalno. Sad kad ga ovaj nalupa vidjećemo šta će reći....

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sad ne smijem ni ici vise... Vidis da Maroon5 radi na masi...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 18:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Feb 2014, 23:31
manitu uci da svira je napisao:
Bosnjak je napisao:
Jedno pitanje kolegama iz drugog entiteta, hoće li smetati i srpska zastava na dočeku košarkaša ili da ne nosimo?

Čekam odgovor :D

De bjezi naletit ces na ovog fajtera pa sta ces onda :lol:

Pa dobro, to i hoću da mi objasni ako mu smeta, ne razumijem? Njegoševe su zastave obe, i srpska i bosanska, treba da se ponosi slobodno, caca mu slavi slavu, kolje krmke, pravi čvarke, poštujmo raznolikosti - u njima su prednosti BiH.

Ahh druze mozes ti to meni objasniti, mene cisto zaboli koju ces zastavu donijeti, sto se mene tice mozemo i sjesti popiti sta, ali ja sam odrastao, ozbiljan covjek svoje jedine batine sam dobio na vrijeme - od starog :wink:

Ali vidi ove djece kukala im majka, citam ove postove njegove...tacno frapira oko cega se bazira zivot jednog tinejdzera danas...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ti da si odrastao ne bi ti nik bio "bošnjak"...
osim ako se tako ne prezivaš

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
_зока je napisao:
Kad sam ja, nakon sedmodnevne patnje od boravka u Sarajevu, konstatovao da su Sarajlije šupci shakal je nešto pametovao kako je uvijek bio super ugošćen tamo, sve sjajno i fenomenalno. Sad kad ga ovaj nalupa vidjećemo šta će reći....

Njega i treba nalupati. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 19:03 
Početnik
Početnik

Stubborn je napisao:
ti da si odrastao ne bi ti nik bio "bošnjak"...
osim ako se tako ne prezivaš

Jah jesam pogrijesio, trebao sam staviti neki dubokouman "stranjski" nick, i sliku recimo Jasona Statham-a...ujedno pokazes da si pametan, svjetski co'ek ali da si i zajeban...

Ajd popravit cu to dok budem imao vremena :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Banovan Maroon, al i sam rece da su slike Turcina iz Dervente prosledjene grupi. Al ono za Izmir i facu je bio suk godine... Bice belaja. joj ludila.

Evo krece docek kosarkasa na face i bht.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Evo gledam prenos, otvoreni bus prolazi kroz grad, sve se snima...

Momci zapjevali Cecinu..seher na aparatima.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 20:28 
Početnik
Početnik

BeckaSkola je napisao:
Evo gledam prenos, otvoreni bus prolazi kroz grad, sve se snima...

Momci zapjevali Cecinu..seher na aparatima.

Semafoooorr :lol:

Dobro je ovo, drago mi zbog djece zasluzila su...jedino mi Baho zivce dize, jbt kako frajer sve privatizuje, od svega pravi "ja" show...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Iskreno, kad vidim ove zene zamotanih glava kako skacu u ovoj masi, pravo mi to nekako nenormalno.
Zamjeram i ratne bh zastave.
Ono sto me se dojmilo u pozitivnom smislu je ova divna prijateljska atmosfera medju ovim mladim kosarkasima..

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Bosnjak je napisao:
Bosnjak je napisao:
Jedno pitanje kolegama iz drugog entiteta, hoće li smetati i srpska zastava na dočeku košarkaša ili da ne nosimo?

Čekam odgovor :D

De bjezi naletit ces na ovog fajtera pa sta ces onda :lol:

Pa dobro, to i hoću da mi objasni ako mu smeta, ne razumijem? Njegoševe su zastave obe, i srpska i bosanska, treba da se ponosi slobodno, caca mu slavi slavu, kolje krmke, pravi čvarke, poštujmo raznolikosti - u njima su prednosti BiH.

Ahh druze mozes ti to meni objasniti, mene cisto zaboli koju ces zastavu donijeti, sto se mene tice mozemo i sjesti popiti sta, ali ja sam odrastao, ozbiljan covjek svoje jedine batine sam dobio na vrijeme - od starog :wink:

Ali vidi ove djece kukala im majka, citam ove postove njegove...tacno frapira oko cega se bazira zivot jednog tinejdzera danas...

Ok, pošteno. Ali vidiš koliko je onda retardirana priča o tome kako nije bitno ko je koje nacionalnosti kada se navija i igra za reprezentaciju. Tu dolazi do duboke podvojenosti i bolest koja se širi Bosnom ne bira. Kao navijas za tog i tog igrača a u isto vrijeme bi mu ubio oca i mater kada bi došli sa svojim nacionalnim simbolima. Smijesno i žalosno.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bas tako... :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
a sunce ti jbm, ovo na humor prebaciti :lol:

nemoj ko da obriše ove postove, imaće sa mnom posla

(185cm 91kg, izdefinisan)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Sad kad onaj mali sa Pala pocne...mozel jedna pjesma....Ko to kaze ko to laze.....

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 20:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Divno je gledati veceras ove momke iz Viteza, Trebinja, Sarajeva, Pala, Bihaca kako disu kao jedno, zajedno, iskreno, casno.

A staronje koji bi da zadoje ovu djecu svojim neostvarenim snovima vidim i dalje pjene.

Uzivancija.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je l bolje "Ko skače - voli Bosnu" ili "Ko ne skače MRZI Bosnu"
Nekako mi je ovo MRZI patologija, čemu potenciranje negativnosti?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 21:14 
Početnik
Početnik

[/quote]Ok, pošteno. Ali vidiš koliko je onda retardirana priča o tome kako nije bitno ko je koje nacionalnosti kada se navija i igra za reprezentaciju. Tu dolazi do duboke podvojenosti i bolest koja se širi Bosnom ne bira. Kao navijas za tog i tog igrača a u isto vrijeme bi mu ubio oca i mater kada bi došli sa svojim nacionalnim simbolima. Smijesno i žalosno.[/quote]

Nije da nije bitna nacionalnost, bitna je...ali ne treba je stavljati vazda u prvi plan.

Imam jednu grupu ljudi iz BiH, Srbije i Hrvatske , nađemo se jednom godisnje okrene se janje popije se i tako...svi smo nekako istih godina, i svi smo prosli sranja u zivotu devedesetih, i cak kad popijemo i o tome pricamo, nasmijemo se, sjebemo se...ali svako svakog postuje, i svako postuje vrijednosti onog drugog zbog toga nemamo problema nikada.

Ne mogu da shvatim da je danas toliko tesko postici normalnu komunikaciju, 70% ove djece danasnje je toliko zadojeno mrznjom da to nije normalno, vazda nesto smeta, zastava, marama, ime...sta rade roditelji s njima ja blage veze nemam...tolika mrznja prvo nije zdrava za osobu kao pojedinca, pa onda za drustvo.

Vidi veceras ove klape momaka, zagrljaja, pjesme...ali njih nije odgojio internet...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Je l bolje "Ko skače - voli Bosnu" ili "Ko ne skače MRZI Bosnu"
Nekako mi je ovo MRZI patologija, čemu potenciranje negativnosti?

Upravo se ulogovah da ovo napisem.. bas to. Poenta je jasna.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Bošnjak
Ma naravno da je mržnja loša nego ne treba bjezati od istine - treba se svako pozabaviti prije svega sa samim sobom i etnijom kojoj pripada. Gledajući ovaj doček, ne mogu se oteti utisku da su ova djeca zloupotrebljena kako bi se gore pomenuta istina sakrila: da je bilo ko došao da sačeka Njegoša i Aljosu sa srpskom zastavom bio bi rastrgan u onoj masi. I kakva je onda razlika između te mase i internet ratnika i forumasa? Nikakva. Sve je ovo ovde jedna velika tragedija.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 21:32 
Početnik
Početnik

@Bošnjak
Ma naravno da je mržnja loša nego ne treba bjezati od istine - treba se svako pozabaviti prije svega sa samim sobom i etnijom kojoj pripada. Gledajući ovaj doček, ne mogu se oteti utisku da su ova djeca zloupotrebljena kako bi se gore pomenuta istina sakrila: da je bilo ko došao da sačeka Njegoša i Aljosu sa srpskom zastavom bio bi rastrgan u onoj masi. I kakva je onda razlika između te mase i internet ratnika i forumasa? Nikakva. Sve je ovo ovde jedna velika tragedija.

E to je utopija za sada druze i na to cemo jos dugo morati cekati, ali ne mislim da bi ga rastrgla masa iako bi sukoba mozda i bilo, vjeruj da bi vise od 80% ljudi stalo u odbranu tog sa zastavom...nije tih bolesnika bas toliko koliko mislis, jedini problem je to sto su vazda glasniji.

Djeca jesu zloupotrebljena, prvo od ovog reklamiranja pojedinaca, pa onda od ovog Bahe idiota ne mogu da vjerujem da su tog dinosaura pustili blizu mikrofona...kompletan idiot od covjeka koji pati od nekih privatnih kompleksa i to veceras i na djecu prenese...jbg napravi se krkanluk od svega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]