banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 25 Okt 2017, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Е онда је сигурно превише.

Прогоне га вјештице и виле празан џеп ђесу паре биле.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2017, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa to je period od kad su zavrnute sve slavine zbog brace malog :). Fale drzavne pare :) U sustini nije ni puno.

Valjda ce se Covke opet uspjeti sa nekim slizati, da nam "bolje krene", ali nadam se da se necemo bas onoliko prepustiti SNSu kao grobari, treba imati bar neku ravnotezu.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2017, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Partizan je dug od 6M pravio godinama, ovaj za godinu pola od toga napravi.

Valjda pudlica ima još neko ime u rezervi, ovim tempom će mu trebati uskoro.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2017, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
skeva je napisao:
Pa to je period od kad su zavrnute sve slavine zbog brace malog :). Fale drzavne pare :) U sustini nije ni puno.

Valjda ce se Covke opet uspjeti sa nekim slizati, da nam "bolje krene", ali nadam se da se necemo bas onoliko prepustiti SNSu kao grobari, treba imati bar neku ravnotezu.

Pa sta hocete vise od brace vucic? Vraceno 16 miliona evra duga,otjeran Dule,Partizan srozan na najnizi nivo,rekordni budzeti u ovdasnjoj kosarci...I to vam nije dosta...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2017, 17:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Dabogda nama Partizan pozivio 1000 godina iako znam da bi sa druge strane voljeli da se Zvezda ugasi vec veceras :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2017, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet?

Ne. U svoje ime govorim.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2017, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odmah po reakcijama vidim da smeta sto ste postali Vuciceva prcija. Ali progutace se to odmah poslihe prvog uspjeha. A sudeci po ponudama i ciframa koje nudite za igrace, uspjeha ce biti, cak ni Muta ne moze usrati tolike pare. Sve se vraca na staro uskoro, sipanje para u klub i debilno ispiranje mozga o casovima ljubavi.
Doduse, moglo bi se desiti da ovaj put bi "casovi ljubavi koji bisu besplatni" ne budu dovoljni. :D Ceracemo se jos :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2017, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
bigman je napisao:
Рајт је завршио преговоре, сад смо већ озбиљна ЕЛ екипа.

Završio, ali sa kim :)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2017, 20:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Odmah po reakcijama vidim da smeta sto ste postali Vuciceva prcija. Ali progutace se to odmah poslihe prvog uspjeha. A sudeci po ponudama i ciframa koje nudite za igrace, uspjeha ce biti, cak ni Muta ne moze usrati tolike pare. Sve se vraca na staro uskoro, sipanje para u klub i debilno ispiranje mozga o casovima ljubavi.
Doduse, moglo bi se desiti da ovaj put bi "casovi ljubavi koji bisu besplatni" ne budu dovoljni. :D Ceracemo se jos :D

:lol: :lol:

Prejako.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 06:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mora da si ti onaj što je na twitteru pisao da smo ponudili 360k za Zagorca i da smo od Comtrade dobili 600k :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 07:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zagorac ima ponudu 300+ hiljada od vas, slobodno pitaj svoje izvore na avangardi :D . O ponudi Tavaresu necu ni da pricam, niste toliko nudili ni kad je Dule "casovi ljubavi" imao na raspolaganju Narodnu banku Srbije. Ali dobro, nista to ne garantuje uspjeh.

Salu na stranu, Samardo je ljetos bio nudjen Zvezdi, nije ni razmatran jer je cijena bila paprena. Mozda se nesto u medjuvremenu promijenilo pa je on odjednom jeftin, ali sumnjam, bez zajebancije.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko je Tavares?

Odgovori tamo da ne zatrpavamo ovdje...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne volim raspravu na ovu temu, ali prečesto se spominje. Zvezda kad je bila u najvećem sranju, imala je četiri registrovana igrača, igrala sa juniorima, zbog silnih dugova bila istjerana iz Pionira, a bivši igrači odnosili koševe sa terena da se naplate. Partizan u najvećoj "dubiozi u istoriji", ima u ekipi Patrika Milera, Vilijams-Gosa i Samarda Samjuelsa i već tri sezone, uprkos dugovima, problemima, na volšeban način oformi tim, koji je među četiri u ABA ligi. Ili tamo već tri sezone rade sve sami alhemičari koji od kiseonika prave novac ili je sportski sektor i dalje prejak, pa od ničega pravi konkurentnu ekipu. U svakom slučaju, kako se kreira medijska slika, tamo igraju mučenici u rangu Gandija, koji nemaju hljeba da jedu, ali ginu za svaku loptu na parketu i srcem pobjeđuju ekipe koje su 10, 20, 100... puta jače. Muta na početku sezone izjavljuje da je budžet kluba oko 300.000, a sad u timu tri stranca i pride ganjaju Zagorca. I tako iz sezone u sezonu...

Sa druge strane državni bankomat Zvezda završi godinu u minusu. Kontam da smo se baš bahatili i razbacivali parama. Ne znam kako ljudi ne uključe mozak i zdravu logiku. Da u Zvezdi ima toliko para koliko se misli, da li bi igrači masovno napuštali klub ljetos, pa dvojica koji su bili među boljima u protekle dvije sezone, otišli u ekipe koje igraju Evrokup, Kuzmić otišao da bude treći centar u rotaciji u Realu, a Radonjić odlučio da pauzira sezonu, umjesto da vodi tim i dalje. I tako državni bankomat, umjesto da plati Radonjiću koliko je tražio, ili isplati recimo Dušku Ivanoviću pišljivih 400-500 hiljada koliko je njegova cijena za sezonu, za trenera dovede početnika Alimpijevića.

Da ne nabrajam dalje, samo ću da se iznerviram.

Imamo dosta problema i ovako. Vidim da neki već osipaju drvelj i kamenje, kako smo kiksali već dva puta u ABA ligi i kako ide teška serija u kojoj ćemo imati brdo poraza. Prvo, kiksem se može nazvati poraz od Budućnosti na svom terenu, a poraz od pet razlike, od Cedevite u gostima, to nikako ne može biti. U EL, pobjeda protiv Barselone i dva poraza, od kojih jedan na jednu loptu, a protiv Himkija očekivana je i već razlika u njihovu korist. Sve u svemu, nismo imali lak raspored, jer smo već u prvih pet kola morali da igramo protiv dva najveća konkurenta, Mege i Olimpije u gostima. Kad se nadoveže potpuno nov tim, i trener početnik, mislim da je ovo sasvim zadovoljavajuće...

Problemi u igri... Po meni trenutno tri stavke su najbitnije.
Back up Ročestiju. Radičević je u dubokom kanalu, a mi nemamo sekundarnog organizatora, odnosno igrača koji je dovoljno siguran sa loptom u rukama. Ponekad to glumi Feldin, ali njega kao klasičnog spot up šutera, grehota je trošiti na to. Imamo problem i u skoku, koji se nadovezuje na probleme u organizaciji. Plej ne dobija na vrijeme loptu, nema prilike da se igra u tranziciji u leđa odbrani, gdje je recimo Radičević izuzetno dobar, što nas dovodi do pozicionog napada, gdje se moramo osloniti na Bjelicu pod košem ili Ročestija kao primarne napadačke opcije. Oni su igrači koji su prevalili 30 godina i u ovom ritmu, neće moći da vuku ekipu još dugo. Bez obzira što Bjelica trenutno izgleda da može da postuje i poentira protiv bilo kog igrača u Evropi. Janković i Jovanović baguju dobro, Lesor isto igra sporadično. Neko od ovog trojca mora da preuzme odgovornost pod košem ili da se dovede još mase pod košem. Neko ko bi moga da ugura odbranu pod koš i poentira ili izbaci povratni pas za, šuterski dobro potentnu spoljnu liniju.

Odbrana je treći problem, mada počinje da liči na nešto. Iskakanja na pleja u pik en rolu su smislenija i bolje se odrađuju. Antić i Bjelica koriste iskustvo da pokriju liniju dodavanja pleju, pa donekle kompenzuju spore povratak. Ostatak ekipe pokazuje napredak u defanzivnim rotacijama, ali trebaće tu još puno posla i prolivenog znoja na treningu, da se dostigne željeni nivo.

Mislim da razumijem Alimpijevićev koncept. Timska odbrana, sa 10 novih igrača u ekipi, ne može da se uigra za kratko vrijeme. Dok se ne dostigne željeni nivo odbrane, pokušaće se indvidualnim napadačkim kvalitetom Ročestija, Antića, Bjelice i Feldina, napadački parirati protivnicima. Realno ova četvorka ima dovoljno poena u rukama da zatrpa svakoga i to razmišljanje ima rezona, ali ako zakaže jedan od njih, mi smo u problemu...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 08:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NWG je rookie, Miller došao iz Dominikanske Republike, garant imaju po 300k :D

Mislim da nije isto kad si "u rupi" 16 i 6 miliona evra...

Gdje si pročitao to za Zagorca da i ja pročitam? Ima li neka vijest? Ili imaš neke izvore informacija koje ne bi otkivao?

...i što reče neko prije neki dan "nije fer da Partizan i Tejlor Ročesti dobijaju isto para od države, ipak ovaj drugi igra EL" :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
danijell je napisao:
bigman je napisao:
Рајт је завршио преговоре, сад смо већ озбиљна ЕЛ екипа.

Završio, ali sa kim :)

Улетише Бамбержани. :lol:
Није било шансе да се такмичимо.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
NWG je rookie, Miller došao iz Dominikanske Republike, garant imaju po 300k :D

Mislim da nije isto kad si "u rupi" 16 i 6 miliona evra...

Gdje si pročitao to za Zagorca da i ja pročitam? Ima li neka vijest? Ili imaš neke izvore informacija koje ne bi otkivao?

...i što reče neko prije neki dan "nije fer da Partizan i Tejlor Ročesti dobijaju isto para od države, ipak ovaj drugi igra EL" :D :lol:

Nije fer da jedan centar prosjecne EK ekipe ima primanja kao svi centri jedne EL ekipe zajedno :) .

Nitro, Radicevic ce vremenom doci sebi. Ne bih rekao da nam JJ i Lesor trokiraju, to je jednostavno ciklus prilagodjavanja, cak bih rekao da Jovanovic izgleda mnogo bolje u ovoj fazi nego sam se nadao. Druga je stvar sto ljudi ne mogu da shvate da ce Zvezda u martu biti 5-6 puta bolji tim nego sada, sa ovim istim kadrom, kada ne bi doveli ni jedno pojacanje, a dovescemo ga. Inace, da nije otisaso Kuzmic, ne bi izgubili ni jednu ABA utakmicu i sigurno bi imali 2:1 minium u EL. Nenadoknadiv gubitak, uzasan udarac na skok i defanzivu.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Мени се чини да је и Радичевић на овој посљедњој утакмици почео да даје знаке живота.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 10:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne volim raspravu na ovu temu, ali prečesto se spominje. Zvezda kad je bila u najvećem sranju, imala je četiri registrovana igrača, igrala sa juniorima, zbog silnih dugova bila istjerana iz Pionira, a bivši igrači odnosili koševe sa terena da se naplate. Partizan u najvećoj "dubiozi u istoriji", ima u ekipi Patrika Milera, Vilijams-Gosa i Samarda Samjuelsa i već tri sezone, uprkos dugovima, problemima, na volšeban način oformi tim, koji je među četiri u ABA ligi. Ili tamo već tri sezone rade sve sami alhemičari koji od kiseonika prave novac ili je sportski sektor i dalje prejak, pa od ničega pravi konkurentnu ekipu. U svakom slučaju, kako se kreira medijska slika, tamo igraju mučenici u rangu Gandija, koji nemaju hljeba da jedu, ali ginu za svaku loptu na parketu i srcem pobjeđuju ekipe koje su 10, 20, 100... puta jače. Muta na početku sezone izjavljuje da je budžet kluba oko 300.000, a sad u timu tri stranca i pride ganjaju Zagorca. I tako iz sezone u sezonu...

Sa druge strane državni bankomat Zvezda završi godinu u minusu. Kontam da smo se baš bahatili i razbacivali parama. Ne znam kako ljudi ne uključe mozak i zdravu logiku. Da u Zvezdi ima toliko para koliko se misli, da li bi igrači masovno napuštali klub ljetos, pa dvojica koji su bili među boljima u protekle dvije sezone, otišli u ekipe koje igraju Evrokup, Kuzmić otišao da bude treći centar u rotaciji u Realu, a Radonjić odlučio da pauzira sezonu, umjesto da vodi tim i dalje. I tako državni bankomat, umjesto da plati Radonjiću koliko je tražio, ili isplati recimo Dušku Ivanoviću pišljivih 400-500 hiljada koliko je njegova cijena za sezonu, za trenera dovede početnika Alimpijevića.

Ti si malo ozbiljniji spam majstor od mladog skeve koji se realno blamira svojim pisanjem,pa i tebi da postavim par pitanja i kazem nesto pa ako odgovoris,odgovoris...

1.Za vrijeme Duleta Vujosevica oba kluba su imala budzet u pet deka sto se kaze,nekada skuplji tim vi nekada mi,iako smo mi bili redovni euroligasi a vi ne.
Dakle nikada se nije desilo da jedan rival ima deset puta veci budzet od drugog,to jest da je razlika u kvalitetu tima ovolika kao ovih poslednjih godina. Jel tako?
2.Reci mi molim te kako ste se vi finansirali u periodu 2000-2010? Kakva struktura ljudi je bila u CZ ? Ko su ljudi koji su napravili tih cuvenih 16 miliona duga?
Svi znamo,Vesic,Andjelkovic i ekipa iz VLADAJUCE Demokratske stranke,znaci da je i u tom periodu vlast vodila vas KK.Za to vrijeme NI JEDAN funkcioner iz DS nije bio u KKP.
Od 2010 ili 11. to jest dolaska vucica znamo svi sta se desava i kako se stvari odvijaju. Partizanu je sve vise zavrnuta slavina,ostaje bez sponzra i sredstava.Dule je jos par godina uspjesno se borio i uzimao trofeje ali je pritisak bio sve zesci. Na kraju klub je doveden pred zid -ili otjerajte Duleta ili ce se klub ugasiti. Na zalost,naslo se izdajica u klubu koje su Vujosevicu dosle glave.
Nakon toga SNS je usao u Partizan koji je zadnjuh godina posluzio kao ikebana i lijecenje frustracija ljudima koji su iz DS uniforme obukli SNS odoru.
Sad ja tebe pitam, ko je vama vratio 16 miliona duga preko noci? Odakle vama budzet kakav mi nismo imali ni nakon F4? Odakle vama godinama svi ti sponzori,i kako je moguce da se mi godinama borimo sa 5-6 miliona duga a vi bez problema rijesite 16? Ako je taj covic toliko sposoban da sve to postigne bez pomoci vucica daj brate da ga postavimo za kralja,saha,Boga pa da nas sve iscupa iz ovih govana ko drustvo...

Ne mogu vjerovati da vi kukate kako nemate pare a vec par godina imate ubjedljivo najskuplji tim u ABA? Ko je ovdje lud? Znaci ovog ljeta ste prvi put zaradili neke pare od transfera,i to dobre pare...Kako ste se do sada finansirali?Mi smo za vrijeme posljednje dominacije zivjeli iskljucivo od prodaaje igraca,od sposobnosti Vujosevica da recimo iz krke dovede Jana Veselog za koga niko nikada nije cuo i od njega napravi NBA igraca...Takvih primjera je bilo koliko hoces. Mi da smo imali tada podrsku koju covic ima ovih godina uzeli bi bar jednu EL,to ti garantujem. Ionako smo sa jednim Slavkom Vranesom u timu bili na jednu loptu od finala... :)
A ova mala neznalica i laik koja nas naziva vucicevom prcijom a ne bi u zivotu pogledao EL uzivo da mu istog nije bilo svih ovih godina,neka malo nauci nesto o kosarci na ovim prostorima prije covica.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Интересантна преписка, коме држава више сипа у буре без дна. Будимо реални.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2017, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko si ti prije svega glup lik :lol: . Izvini sto moram ovako, ne volim starijim ljudima takve stvari govoriti ali ovo je sjajno :lol: :lol: :lol:
Mislim, 3 ciste o kosarci nemas, hajde to je i ok, niko nije strucnjak i sl, ali koliko nebuloza, ovo nije realno :lol: .

Hajde da probam priprostije da objasnim, da probas shvatiti. Ja i enc0re se zajebavamo godinama na ovom forumu, prvo to nisi sposoban da shvatis, dalje nemamo sta pricati.

U zdravlje i nemoj vise molim te :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]