banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 05:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2012, 00:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
150 evrića je VIP loža. To je i tako navijački nebitan dio tribina :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Cutura najavio da idu po zlato, svidja mi se takav stav 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 10:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i nece biti organizovanog dolaska vatahr...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
http://www.mondo.rs/s231937/Info/Hronik ... rvata.html

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
150 evrića je VIP loža. To je i tako navijački nebitan dio tribina :)

Скупе су карте и за остале секторе, право мајмунчење.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Наравно да неће доћи,нити смију у крајњој линији,као што исто треба бити реалан па рећи да српски навијачи не би ишли у Загреб ;)

а зар вам не дјелује коинцидентно,да се вођа те групације навијача кроасана презива исто као и градоначелник НС?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Наравно да неће доћи,нити смију у крајњој линији,као што исто треба бити реалан па рећи да српски навијачи не би ишли у Загреб ;)

Не лапрдај жив био.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нова Варош не видим шта је лапрдање? Неспособност Фирме као групе или моја реална констатација да српски лоше организовани навијачи не би ишли у Загреб и да нема забране( то се не односи на двије главне фракције, Гробаре и Делије)?

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Koliko su karte za polufinale?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Grobari i Cigani sto se tiče praćenja reprezentacije u kosarci,fudbalu,rukometu ...., nemaju pravo prigovoriti ostalim "manjim" grupama koji za razliku od njih masovnije dolaze na mečeve reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 10:33
Јел игра сутра Вучковић?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Grobari i Cigani sto se tiče praćenja reprezentacije u kosarci,fudbalu,rukometu ...., nemaju pravo prigovoriti ostalim "manjim" grupama koji za razliku od njih masovnije dolaze na mečeve reprezentacije.

Лоше сам се изразио у претходном посту,признајем ;)

Нити ми је намјера на овој теми пљуват било коју српску навијачку групу,нити уздизат,само сам желио истаћи како је напримјер навијачка група Фирма доста више могла одрадити када је у питању сама атмосфера у Спенсу када је играла репрезентација у било ком спорту.

А што се тиче саме подршке репрезентацији,јасно је да она долази превасходно из јужне Србије (Ниш,Косовска Митровица), ЦГ (Беране,Подгорица,Никшић,Херцег Нови) РС (Бањалука,Бијељина,Зворник,Требиње,С.Сарајево,Добој,Брчко,Невесиње). Један од проблема је и рад навијачке групе "Бели Орлови" која је изгледа своје уточиште нашла у дијаспори (Бечу),што наравно уз поштовање свог труда исте није довољно сједиште навијачке групе репрезентације мора бити у неком од градова Србије. Узмите са резервом,јер нисам сигуран да ли имају представништво у Србији,у БЛ су колико ми је познато имали неку акцију прије можда годину дана.

Дакле мора доћи та свијест, читам јутрос доста српских портала и осим изражавање бруке на основу синоћње атмосфере,стално се посеже и за тим финансијким стањем,гдје се истиче како хр и мкд навијаче финансира држава и јаке компаније,док је катастрофална економска ситуација један од приоритетних разлога што је хала константно неиспуњена..... некада је додуше најлакше све правдат сиромаштвом,ал ко иоле прати стање у Србији,земљи у којој је готово милион незапослених мора донекле и тај аспект узети у обзир.

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Нова Варош не видим шта је лапрдање? Неспособност Фирме као групе или моја реална констатација да српски лоше организовани навијачи не би ишли у Загреб и да нема забране( то се не односи на двије главне фракције, Гробаре и Делије)?

Тешко да не би ишли у Загреб, а да могу, немој бити смјешан. Гробари су ишли и на рукомет, а на кошарку без пратње дошли у дражен петровић дворану.
Да нас пусте овако ко њих да их дође колико хоће, из твог Зворника би аутобус отишао сигурно, а да не спомињем БГ,НС, БЛ, Ниш и тако даље.
И нас да дође 3000 тамо у ЗГ, тешко да би они нама нешто могли :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 13:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/ ... 43006.html

Citiraj:
Nakon napada na naše navijače u Novom Sadu, te najnovijeg incidenta u kojem su huligani zapalili dva automobila iz Hrvatske, rasprava o ovim događajima vodila se i u Hrvatskom saboru, a zaključak je da prvo treba pomesti u vlastitom dvorištu.

''Ja sa možda mislio ići na polufinale, ali izostala je reakcija premijera i predsjednika. Zbog toga još jednom apeliram, jer nije dovoljno uputiti prosvjednu notu, nego treba što hitnije reagirati i što hitnije garantirati sigurnost hrvatskim građanima koji idu kao turisti u susjednu državu'', komentirao je je HDSSB-ov Zoran Vinković napade na hrvatske navijače u Novom Sadu.

Na izjavu Vinkovića reagirao je Duje Marasović iz HDZ-a te je rekao da on ''ne bi osuđivao Srbiju''.

''Ne bih ja puno optuživao Srbiju zbog toga što nije smirila svoje huligane, jer ni mi nismo smirili svoje. Mi nismo u svojoj kući huligane smirili, nismo napravili reda pa zašto onda licemjerno optuživati Srbiju'', zaključio je Marasović.

Podsjetimo, nakon utakmice između Hrvatske i Mađarske u Novom Sadu je opet bilo nemirno. Napadači su, pod okriljem noći, preskočili ogradu čuvanog parkinga novosadskog hotela, gdje su dva automobila iz Hrvatske polili benzinom, te su ih potom zapalili.

Dan prije, nakon utakmice Hrvatske i Francuske izvršen je planirani napad na Hrvate u Novom Sadu, tijekom kojega su trojica navijača iz Hrvatske lakše ozlijeđena, nekoliko je automobila razbijeno, a jedan kombi zapaljen.

T.J.
26.01.2012.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 13:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2011, 17:45
хрватска посла ко и увијек,они су се показали какви су организатори нису успјели обезбједити да српска застава остане на мјесту гдје била а камо ли долазак и осигурање српских навијача толико о томе.

Велика утакмица сутра нас очекује, побједа је више од побједе и наши ће сигурно дати 200% знања,зноја и крви да дођу до побједе. Илић мора имат подршку у Вујину и Шешуму, мора се обратити пажња на Ворија и ту је рјешено 60% посла. Сретно Србијо!

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 13:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Serbian+Fighter je napisao:
хрватска посла ко и увијек,они су се показали какви су организатори нису успјели обезбједити да српска застава остане на мјесту гдје била а камо ли долазак и осигурање српских навијача толико о томе.

Nek si se javio i ti i slični. I svoje nasilje i nekulturu opravdali drugim nasiljem, pogotovo hrvatskim.
Ne vidim onda u čemu je razlika. Naši divljali i huligani su zbog toga. Zlo su činili. Pa i vi isto uzvratili i ne krijete to. Onda ste i vi huligani i zlo ste učinili.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Јосипе ко о чему.....

Ваше зло је веће (дакле причамо о организацији) нисте дозволили долазак српских навијача (вашим је дозвољено),нисте успјели сачувати 2 метра крпе да стоји и нашао си се на овој теми називат неког хулиганом,да је којим случајем србин дошао у Задар вјероватно би погребна друштва имала посла!

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Прејаки су:
http://www.index.hr/sport/clanak/rukome ... 95772.aspx
:iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Molio bih moderatore da obrisu postove ovih forumasa kojima je najvaznije koliko je zastava ko kome oteo i koliko je glava krvavo.Kao da zazivaju klanicu na polufinalu.Nije im dosta krvi iz devedesetih.Toliko o tome koliko ih zanima sport.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2012, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

докторе какве црне кланице, ваљда смијемо приказат навијачке трофеје?

ја нигдје не видим крв,хвала Богу. Иначе ваше мишљење о сутрашњој утакмици Данска-Шпанија?

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]