Cosa Nostra je napisao:
Grobari i Cigani sto se tiče praćenja reprezentacije u kosarci,fudbalu,rukometu ...., nemaju pravo prigovoriti ostalim "manjim" grupama koji za razliku od njih masovnije dolaze na mečeve reprezentacije.
Лоше сам се изразио у претходном посту,признајем

Нити ми је намјера на овој теми пљуват било коју српску навијачку групу,нити уздизат,само сам желио истаћи како је напримјер навијачка група Фирма доста више могла одрадити када је у питању сама атмосфера у Спенсу када је играла репрезентација у било ком спорту.
А што се тиче саме подршке репрезентацији,јасно је да она долази превасходно из јужне Србије (Ниш,Косовска Митровица), ЦГ (Беране,Подгорица,Никшић,Херцег Нови) РС (Бањалука,Бијељина,Зворник,Требиње,С.Сарајево,Добој,Брчко,Невесиње). Један од проблема је и рад навијачке групе "Бели Орлови" која је изгледа своје уточиште нашла у дијаспори (Бечу),што наравно уз поштовање свог труда исте није довољно сједиште навијачке групе репрезентације мора бити у неком од градова Србије. Узмите са резервом,јер нисам сигуран да ли имају представништво у Србији,у БЛ су колико ми је познато имали неку акцију прије можда годину дана.
Дакле мора доћи та свијест, читам јутрос доста српских портала и осим изражавање бруке на основу синоћње атмосфере,стално се посеже и за тим финансијким стањем,гдје се истиче како хр и мкд навијаче финансира држава и јаке компаније,док је катастрофална економска ситуација један од приоритетних разлога што је хала константно неиспуњена..... некада је додуше најлакше све правдат сиромаштвом,ал ко иоле прати стање у Србији,земљи у којој је готово милион незапослених мора донекле и тај аспект узети у обзир.