banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
Apstrakcija filmskog izraza - kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferiornosti i vlastitog infansizma. Bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Shakale, ja sam sasvim precizno i jednostavno objasnio pitanjem i postom kolegama iz federacije zašto je stanje u BiH u svim sferama društvenog djelovanja ovakvo kakvo jeste, dok ti u klasično seoskoj derventskoj maniri trolujes ovo značajno pitanje. To nije lijepo

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:(

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 16:38 
Kakvi su ovo badass-ovi ovdje?

Cuj 1.90 cm i 95 kila, bolje da si mu kupio burek umjesto sto si ga tukao...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Schlager je napisao:
sve je ovo lijepo,djeca uzela titulu,po meni podvig!

naravno da sam i navijao za njih,a ne za šugave litvance,čekajući sportski pregled i izvještaje premijer lige bh...

ali malo mi neprirodno ovo što se sad odjednom veliča kako mladi srbi i crnogorci skandiraju "bosna,bosna" i kako je sve divno,krasno,kako omladinu treba pustiti na miru,ne zagađivati...

mene u tom svemu kopka samo jedna stvar...maroon,miske,i ostali federalci..možete li vi zamisliti obrnutu situaciju,da je sinoć igrala srbija i da mladi bosanci skandiraju "srbija,srbija"?

nebitno da li imaju 8,12,18 ili 40 godina?

ako možete,onda se izvinjavam na ovom postu....ali nažalost,ja vas zamišljam kako mi zapjenjeni i zakrvavljenih očiju objašnjavate da nisu bosanci okupirali i razarali srbiju,nego obrnuto :(

zato mi malo neprirodno ovo sve..a sve što je neprirodno je ljigavo,licemjerno....i ne može dugo trajati....u svemu i uvijek treba uvijek težiti nekom reciprocitetu....u ljubavi,poslu,prijateljstvu,pa i sportu....a ako će srpski (srbijanski dres) kod jednih izazivati gađenje,a bosanski dres kod naših ljubav,simpatije-onda mi je to malo neproporcionalno,neprirodno...

eto,samo mi recite da sasvim normalno zamišljate ove bosanske dječačiće kako skandiraju "srbija,srbija" sinoć,pa da zamolim moderatora da izbriše ovaj moj post odmah :(

i da,javi se kad budeš dolazio u Banjaluku,slobodno na pp..nije prijetnja,već da i uživo popričamo o ovim stvarima,nije taboo..

Više sam puta doživio da cijeli kafići u Tuzli, Sarajevu, Zenici fanatično navijaju za Đokovića kada dere sve redom. Mislim da bi 90% ljudi u federaciji navijalo za Srbiju, i ubjeđen sam da bi ova djeca i sinoć skandirala Srbiji. Pa nemože Litvanija, Finska itd biti bliže i milsim da ogromna većina tako razmišlja. Ovih 10% internet-huligana koji mrze sve što je drugačije(mrze i sebe) nažolost uvjek dolaze do isticaja ali ipak sam ubjeđen da ogromna većina upravo ovako razmišlja.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 16:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jul 2015, 14:37
Schlager ne volim ni ja to forsiranje agresor i zrtva, stavljanje uloge zrtve i sav taj plac.

Meni je iskreno draza bilo koja ex yu selekcija nego neki strani timovi. I sigurno da se vise identifikujem sa Djokovicem nego sa Federerom.
Nebi navijao, ali bi simpatizovao bilo koju ex yu reprezentaciju kada igra protiv stranaca. Sto isto rade i kosarkasi, gdje su odnosi izmedju mladjih drzavnih selekcija Bosne, Hrvatske, Srbije.. jako dobri. Cak i ako su drugi i treci dosta igraca "oteli" BIH i mi bi bili sigurno jaci. Ali pravo na samoopredjeljenje je najbitnija stvar i sigurno da ne osudjujem Srbe i Hrvate iz BIH koji odluce igrati za Srbiju i Hrvatsku.

Mom babi se na primjer zeludac prevrce na ovakve stvari, za selekcije susjednih zemalja nikad nije i nece navijati ALI NECE NAVIJATI NI PROTIV NJIH a postoji i razlog za to on je bio u ratu i da ne sirim pricu dalje.. poenta je da on opet nikad nece pisati po mrtvima i po invalidima sa bilo koje strane kao sto to rade neki sa foruma.

Milan je napisao:
Kakvi su ovo badass-ovi ovdje?

Cuj 1.90 cm i 95 kila, bolje da si mu kupio burek umjesto sto si ga tukao...

Visi je on u stvari ima sigurno oko 2 metra. To je bilo proslo ljeto pred SFF, tad sam imao 18 godina, visok sam 1.85 i imam 85 KG za moje godine izdefinisan ali ne i nabijen ali radim na tome.
Kad sam vidio slike znam da Shakala u zubima mogu nositi. I ja mu kazem posto pisa po invalidima ajde da se nadjemo pa da ti kazem par stvari, krvi cu mu se napiti. Ali nece, lako je srati sa daljine.

Ja mozda tad jesam dobio batina jer tip zivot provodi u teretani HEJ ON BABO MOZE DA MI BUDE PO GODINAMA. Ali ja cu za SVOJE uvijek stati. Kako protiv ovog mrsavog patuljka iz Dervente tako i protiv covjeka koji je u teretani od sesneste godine pa do svoje danasnje 35.

Pa ni ne izgleda Shakal kao musko, on izgleda kao djevojcica od 13 godina. I to je ono sto njega boli, to je razlog zasto je on na forumu glavni mrzitelj. Jer uzivo nista nikome ne smije reci. Koja ce ga treba pogledati takvog e pa nijedna.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
:lol:

Udri ga mehmede

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hiljade i hiljade sklekova...

Al' tensa ulijece jebene klizece :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ma da taj rad prava prica sa sipke. :D 8)
Mozes se hvaliti koliko hoces ali vi niste odbranili cast grada protiv Poljaka. :wink: Popisase se Poljaci na vas u sred sehera. I lako je kukati na godine, ali valjda se bas u tim situacijama pokaze ko ima gvozdena muda. Taj vas podmladak ih nema.

Nema sta poziv za fajt je tu. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Feb 2014, 23:31
Schlager je napisao:
sve je ovo lijepo,djeca uzela titulu,po meni podvig!

naravno da sam i navijao za njih,a ne za šugave litvance,čekajući sportski pregled i izvještaje premijer lige bh...

ali malo mi neprirodno ovo što se sad odjednom veliča kako mladi srbi i crnogorci skandiraju "bosna,bosna" i kako je sve divno,krasno,kako omladinu treba pustiti na miru,ne zagađivati...

mene u tom svemu kopka samo jedna stvar...maroon,miske,i ostali federalci..možete li vi zamisliti obrnutu situaciju,da je sinoć igrala srbija i da mladi bosanci skandiraju "srbija,srbija"?

nebitno da li imaju 8,12,18 ili 40 godina?

ako možete,onda se izvinjavam na ovom postu....ali nažalost,ja vas zamišljam kako mi zapjenjeni i zakrvavljenih očiju objašnjavate da nisu bosanci okupirali i razarali srbiju,nego obrnuto :(

zato mi malo neprirodno ovo sve..a sve što je neprirodno je ljigavo,licemjerno....i ne može dugo trajati....u svemu i uvijek treba uvijek težiti nekom reciprocitetu....u ljubavi,poslu,prijateljstvu,pa i sportu....a ako će srpski (srbijanski dres) kod jednih izazivati gađenje,a bosanski dres kod naših ljubav,simpatije-onda mi je to malo neproporcionalno,neprirodno...

eto,samo mi recite da sasvim normalno zamišljate ove bosanske dječačiće kako skandiraju "srbija,srbija" sinoć,pa da zamolim moderatora da izbriše ovaj moj post odmah :(

i da,javi se kad budeš dolazio u Banjaluku,slobodno na pp..nije prijetnja,već da i uživo popričamo o ovim stvarima,nije taboo..

Ona djeca koja su osvojila zlato sinoc bi sigurno navijala za Srbiju da je bila obrnuta situacija, u tome i jeste poenta...a meni sigurno ne bi bilo krivo, niti bi me interesovalo misljenje internet ratnika o tome.

Puno ljudi uzima komentare sa Klixa, Indexa etc. kao relevantno misljenje citave jedne grupe dok to ni blizu nije tako, ne mozes uzeti bolesne trolove, ratnike iz dijaspore, i nedoraslu djecu koja ne znaju ni sta odgoj znaci kao relevantne. Problem je samo sto ti portali zive od klika, i uopce ih ne zanima sta se pise i ko pise sve dok popularnost ide gore, i lova kapa.

Ovaj fajter, a jbt :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
za koji klub igra onaj iz bihaća što je maltene sam pobjedio litvaniju sinoć?

ustvari,ne vjerujem da u tim godinama može igrati,ali vjerujem da je na onakvog talenta već neko iz evrope stavio šapu...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jul 2015, 14:37
Cast grada jeste odbranjena jer je crta pala tek nakon pola sata taman pred dolazak policije.. a crtu je drzao podmladak od 1995 do 1999 godista. Sa druge strane Poljaci koji zivot provode u teretani i kljukaju se ko zna cime. Oni koji su pobjegli tada oni su uoceni iskljuceni iz grupe, neka idu na istok sa penzionerima da gledaju utakmice..

Volio bih vidjeti tebe da imas 16 godina i da ti sa druge strane stoji Poljak od 2.00 i 120 kila i 33 godine, sta bi ti tu radio. Ma polovini momaka iz grupe koja je tad bila na ulici Poljaci mogu biti ocevi po godinama o cemu mi pricamo. A gostovanjem gore sam nezadovoljan to moram reci doduse u pitanju je raskol koji je bio u grupi pa su odnosi bili poremeceni tih dana.

Shakal ja sam tebi rekao sta sam imao a ti svakim novim postom dokazujes da su niski i mrsavi muskarci najveci kompleksasi.

Schlager je napisao:
za koji klub igra onaj iz bihaća što je maltene sam pobjedio sinoć?

ustvari,ne vjerujem da u tim godinama može igrati,ali vjerujem da je na onakvog talenta već neko iz evrope stavio šapu...

Dzanan Musa, 1999 godiste, u Cedeviti vec 8 mjeseci.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vq-En45tAMw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:26 
Početnik
Početnik

Dzanan Musa, trenutno je u Zagrebu, igra za Cedevitu

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Jedno pitanje kolegama iz drugog entiteta, hoće li smetati i srpska zastava na dočeku košarkaša ili da ne nosimo?

Čekam odgovor :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni se cini da neko ovde ima kompleks da nece stici narasti dovoljno... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:31 
Početnik
Početnik

Jedno pitanje kolegama iz drugog entiteta, hoće li smetati i srpska zastava na dočeku košarkaša ili da ne nosimo?

De bjezi naletit ces na ovog fajtera pa sta ces onda :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bosnjak je napisao:
Dzanan Musa, trenutno je u Zagrebu, igra za Cedevitu

Nije ni Tedesci budala,uzeće na njemu jednogodišnji budzet kad ga bude prodavao...dobar skauting znači Cedevita ima...

mada...to su te godine gdje možeš otići i tamo i vamo...postati klasa ili kozojeb....ja imam savršen primjer mog druga :(

ne znam ima li još taj kamp u Zaostrogu,ali u bivšoj yu su svi ti talenti Musinog uzrasta obavezno ljeti išli u Zaostrog,to je bila poezija od talenata...jednog ljeta sam bio tamo,kad je moj drug ubijao Damira Mulaomerovića u svim segmentima igre,smiješno bilo gledat!
a čak je bio možda i godinu stariji uzrast od ovog Muse...

Epilog?

Duba radio sa mnom kasnije kao konobar u Elite-u,a Mulaomerović igrao za Cibonu,Panathinaikos,Real Madrid,Fortitudo Bolonja,Paok,Efes Pilsen,Olimpiakos :( :(

Sad Musi treba mozak,čvrsta ruka, i dobar trener!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bosnjak je napisao:

De bjezi naletit ces na ovog fajtera pa sta ces onda :lol:

Pa dobro, to i hoću da mi objasni ako mu smeta, ne razumijem? Njegoševe su zastave obe, i srpska i bosanska, treba da se ponosi slobodno, caca mu slavi slavu, kolje krmke, pravi čvarke, poštujmo raznolikosti - u njima su prednosti BiH.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Musa je genijalac, vanserijsko dijete, ko Teo iz najboljih mladih dana.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
@Schlageru da ti nisi ovaj od 2 metra i 120 kg,jos da vrijeme provodis u teretani,ane u kafani stvarno bi posumnjao svasta daj sta rade ovi adminstracija,imal ko gumicu da moze brisati postove pojedinaca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]