sve je ovo lijepo,djeca uzela titulu,po meni podvig!
naravno da sam i navijao za njih,a ne za šugave litvance,čekajući sportski pregled i izvještaje premijer lige bh...
ali malo mi neprirodno ovo što se sad odjednom veliča kako mladi srbi i crnogorci skandiraju "bosna,bosna" i kako je sve divno,krasno,kako omladinu treba pustiti na miru,ne zagađivati...
mene u tom svemu kopka samo jedna stvar...maroon,miske,i ostali federalci..možete li vi zamisliti obrnutu situaciju,da je sinoć igrala srbija i da mladi bosanci skandiraju "srbija,srbija"?
nebitno da li imaju 8,12,18 ili 40 godina?
ako možete,onda se izvinjavam na ovom postu....ali nažalost,ja vas zamišljam kako mi zapjenjeni i zakrvavljenih očiju objašnjavate da nisu bosanci okupirali i razarali srbiju,nego obrnuto
zato mi malo neprirodno ovo sve..a sve što je neprirodno je ljigavo,licemjerno....i ne može dugo trajati....u svemu i uvijek treba uvijek težiti nekom reciprocitetu....u ljubavi,poslu,prijateljstvu,pa i sportu....a ako će srpski (srbijanski dres) kod jednih izazivati gađenje,a bosanski dres kod naših ljubav,simpatije-onda mi je to malo neproporcionalno,neprirodno...
eto,samo mi recite da sasvim normalno zamišljate ove bosanske dječačiće kako skandiraju "srbija,srbija" sinoć,pa da zamolim moderatora da izbriše ovaj moj post odmah

i da,javi se kad budeš dolazio u Banjaluku,slobodno na pp..nije prijetnja,već da i uživo popričamo o ovim stvarima,nije taboo..
Više sam puta doživio da cijeli kafići u Tuzli, Sarajevu, Zenici fanatično navijaju za Đokovića kada dere sve redom. Mislim da bi 90% ljudi u federaciji navijalo za Srbiju, i ubjeđen sam da bi ova djeca i sinoć skandirala Srbiji. Pa nemože Litvanija, Finska itd biti bliže i milsim da ogromna većina tako razmišlja. Ovih 10% internet-huligana koji mrze sve što je drugačije(mrze i sebe) nažolost uvjek dolaze do isticaja ali ipak sam ubjeđen da ogromna većina upravo ovako razmišlja.