drinin vuk je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Čitam na b92 forumu da bi možda za domaće navijače mogli obezbjediti besplatan ulaz mada nešto ne vjerujem jer gamad iz saveza želi zaraditi. Karte se i dalje prodaju u paketima. Biće žalosno ako hrvatski navijači nadglasaju naše do čega se iskreno nadam da neće doći s obzirom na protivnika.
ја се искрено надам да ћеш ти коначно написати један пост везан за рукомет и за првенство,јер током ових пар дана једноставно пишеш нека своја надања,спомињеш некакве навијаче и причаш крајње шпекулације. Разумим ако си навијач Хрватске,ок је то. Али разуми и ти нас који волимо овај спорт и репрезентацију Србије да нас смара константна прича у вези твојих нагађања,сваки пост ти је исти,ја сам пријавио одаћу ти тајну твојих 50+ постова на овој теми и наставићу пријављиват јер идеш далеко од теме и бавиш се неким глупим стварима, ја идем у тај петак и нећу бити ту тад гуши тему,ал бар ова два дана пусти да се води нормална дискусија о спорту и нашој репрезентацији СРБИЈИ!
Najveća mana kod Srba je što govore na glas ono o čemu zaista misle. Ako si već prijavio onda šuti o tome čovječe!
Samo da napomenem da sam ja forumu ipak duže od tebe.
Idi ti u petak. Sretan ti put! Dobro se zabavi!
Da mi je Beograd bliže i ja bih išao.
Naravno da ću navijati za Srbiju. Za koga drugog?
Što se tiče utakmice treba biti realan jer oni ipak nisu levati ali to ne znači da utakmicu ne treba agresivno početi od samog starta.