skeva je napisao:
U svakom slucaju, praznik kosarke nam slijedi, bez mulja i prljavstine napokon.
jedna 0d stvari zbog kojih ne volim forume...nikakve...svi nesto pisemo sto ne mislimo,da bismo napakostili i vratili uvrede nekim tamo anonimusima koji su nas bezveze vrijedjali,provocirali...da je ovo neko drugi napisao,ne bih ni primjetio...al znam mog druga skevana...znam da i on zna da ovo finale nije nikakav praznik kosarke....vec q od ovce...i da ovo niko skoro nece ni gledat osim zvezdasa....i znam da voli kosarku vise nego ja fudbal.....i znam koliko bi mu bilo draze oderat partizan,u najjacem izdanju,sa duletom.... nego taj jebeni fmp,koji ce uz svu ostalu inferiornost,nastupiti i bez tri igraca

..to nije praznik kosarke,to je qurcina!
al eto,opet iz nekog razloga pisemo ovako,i ja prvi...da bismo nekome i nesto se dokazali,ko nas je nekad nepravedno vrijedjao dok smo bili donji,i sportski,i politicki,i finansijski i svakako...
ja potpuno razumijem ovo njegovo pisanje jer je previse bolesnika citao ovdje godinama...al isto tako intimno znam da bi mi uz pivu rekao da je ovo finale qurac.i da pise tako samo zato sto su i drugi u slicnim situacijama srali deset puta vise,dok su imali pravo na sva javna preduzeca sa budzeta..na sve talente...na gepekovanja sudija....dobro pamtim postove tipa tipa "stoka nabija" i 15 smajlija iza...
zakljucak...forumi i pisana online rijec su kara musanova