banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 18 Jun 2026, 09:18 Danas je 18 Jun 2026, 09:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 11:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
LaShante je napisao:
samo lakapo
znas onu staru fil dzeksonovu:" ko zurio vrat slomio":2gunfire:

не брате, али он је колико знам зен будиста и нема насиља чак и ни у шалама!!!!
лош примјер, ај јопе :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 11:46 
Pripravnik
Pripravnik

Ulrich je napisao:
pa zar si sumnjao u shaqa hehehehe
polako idemo na drugom mjestu na zapadu!!!

без своје масе и заштите од стране судија шек би био мање од просјечног играча!
да ли се неко сјећа финала Rockets-Magic?
јадни шек није знао гдје се налази, Олајђувон је "сакривао" лопту, тако да је шек једва чекао крај утакмице и да брукање престане !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 11:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2004, 14:38
mudro zboris slavkane :2gunfire:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
slavko je napisao:
Ulrich je napisao:

јадни шек није знао гдје се налази, Олајђувон је "сакривао" лопту, тако да је шек једва чекао крај утакмице и да брукање престане !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Organski ne podnisim Shaqa, ali nisi u pravu! Sudije tolerisu upravo pregrubu odbranu na njemu, jer ga niko na pravilan nacin ne moze zaustaviti! Sto se tice da bi bez mase bo prosjecan, ti nisi zdrav! Covjek i sa ovakvim "gabaritima" strasno dobro i brzo barata loptom. Zamisli kakav bi bio da je manji!!!
Primjer koji navodis je bezze! Olajuwon je tada bio na vrhuncu karijere dok je Shaq jos bio u pelenama dok je igrao za Magicse! Istina, i kad je presao u Lakerse, dvaput su padali na Utah-i u play-offu, ali i Jordan je tek nakon nekoliko sezona zablistao u Bullsima.
Soory dood, you are wrong!
0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Joj, al nas odrase Lakersi :(

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 16:28 
Pripravnik
Pripravnik

dtb_pro je napisao:
slavko je napisao:
Ulrich je napisao:

Organski ne podnisim Shaqa, ali nisi u pravu! Sudije tolerisu upravo pregrubu odbranu na njemu, jer ga niko na pravilan nacin ne moze zaustaviti! Sto se tice da bi bez mase bo prosjecan, ti nisi zdrav! Covjek i sa ovakvim "gabaritima" strasno dobro i brzo barata loptom. Zamisli kakav bi bio da je manji!!!
Primjer koji navodis je bezze! Olajuwon je tada bio na vrhuncu karijere dok je Shaq jos bio u pelenama dok je igrao za Magicse! Istina, i kad je presao u Lakerse, dvaput su padali na Utah-i u play-offu, ali i Jordan je tek nakon nekoliko sezona zablistao u Bullsima.
Soory dood, you are wrong!
0X

што се тиче суђења...хебига ја сам кош. судија :lol:
шак користи снагу, проценат шута, а нарочито слоб. бацања је очајан, то говори у прилог мојој тврдњи...тачно је то да је Олајџувон био на врхунцу кад је овај играо за магичне, о томе можемо надуго да дискутујемо, разбио га је и Јуинг у финалу истока, мислим да је то била 94-95, нисам сигуран, али је шек касније почео дебело да се ослања на своје "габарите"!
то је бар моје мишљење, препусти осталим дискутантима да процјене колико сам у праву!

још нешто, у праву си кад кажеш да се над њим такође игра прљава одбрана јер га не могу зауставити другачије! ту се слажем 100% с тобом, али ИПАК он има ОГРОМНУ заштиту судија, корисит лактове, рамена, сувише често, то би морало бити санкционисано! вјеруј ми!
много фаула у нападу он направи, а мало се свира! да будем прецизан никако ми није јасан критеријум суђења кад је он у питању!
некад му толеришу многе ствари, да би у одређеном монету и то у истој утакмици, исте судије одсвирале лг!!!!! просто су невјероватни!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ajooooooj ljudi sto smo vas oderali ali bas bas oderali!!! ne javlja se sad lubax a i medolino nije nesto rjecit hahaha
Nema sta, pokazali smo u punim sastavima ko je jaci i to mnogo :)
Nego sto se Shaqa tice slavko pogresno zboris. Priznajem da je covjek grub, ustvari nije on pregrub nego je prevelik i normalno je kad se neki zgoljo zaljepi za njega da ce shaq od njega napraviti palacinku ali nije on tu kriv sto je ovaj mrsav :) Naravno da igra grubo ali kako i nece kad ga svak ziv u odbrani ubi!!! Ja ne znam kako se on samo suzdrzava da nekog ne ubije tamo!!! Ubise ga ljudi svaki napad i ti se sad pitas zasto sudije to tolerisu. Pa pustaju i njemu malo grublju igru kao i protivnicima grublju odbranu nad njim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2004, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

slavko je napisao:
што се тиче суђења...хебига ја сам кош. судија :lol:
шак користи снагу, проценат шута, а нарочито слоб. бацања је очајан, то говори у прилог мојој тврдњи...тачно је то да је Олајџувон био на врхунцу кад је овај играо за магичне, о томе можемо надуго да дискутујемо, разбио га је и Јуинг у финалу истока, мислим да је то била 94-95, нисам сигуран, али је шек касније почео дебело да се ослања на своје "габарите"!
то је бар моје мишљење, препусти осталим дискутантима да процјене колико сам у праву!

још нешто, у праву си кад кажеш да се над њим такође игра прљава одбрана јер га не могу зауставити другачије! ту се слажем 100% с тобом, али ИПАК он има ОГРОМНУ заштиту судија, корисит лактове, рамена, сувише често, то би морало бити санкционисано! вјеруј ми!
много фаула у нападу он направи, а мало се свира! да будем прецизан никако ми није јасан критеријум суђења кад је он у питању!
некад му толеришу многе ствари, да би у одређеном монету и то у истој утакмици, исте судије одсвирале лг!!!!! просто су невјероватни!

Upravo tako!
Nikad da se sastave dvije utakmice na kojima se isto sudi! Ocigledno ni sudije nisu imune na autoritet koji on ima, stoga se ponekad ocigledno plase svirati licne u napadu, dok opet drugi jedva docekaju da se iskale na njemu, pa mu em sviraju licne u napadu, em pustaju slabice da ga drze kako ne treba!
Elem, to da covjek uveliko koristi gabarite... Pa iskreno, covjek bio bio kreten kad ne bi koristio ono sto ima! U savremenoj kosarci pozicija centra je izgradjena na "most powerful" momcima, a pravila su (kao sto znas bolje od mene) takva da mu omogucuju gradjenje tijelom (citaj: masom). E sad... Shaq je unikatan primjer spoja izrazito velike visine i mase! Bilo je izrazito visokih centara manje mase, te nesto nizih izrazitih "teskasa", ali ne i ovakva kombinacija! Ni "neboderi" ni "mrcine" nisu se oslanjale na tehniku, vec na visinu/masu! S izuzetkom onih najvecih (kao npr. Juing, kojeg ti spominjes), niko od centara nije imao brzinu, tehniku, snagu, masu i visinu - sve u jednom! Ne kazem da mu je brzina i tehnika ni blizu recimo Dankanove, ali za njegove "gabarite" je zavidna! Cikam nekog njegovih "gabarita" da sam istrci kontru kao play i polozi loptu na obruc!
Po meni jedini nacin da se zaustavi Shaq je da ekipa u utakmici protiv Lakersa forsira u prvom poluvremenu igru u napadu na centra te cetvorke i da bukvalno izvlace faulove! Dosad se pokazalo da se Shaq plasi samo jedne stvari: faula u napadu, kad je operecen licnim greskama!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2004, 17:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
uuuffff stara polemika oko Sejkila :) davno smo jos utvrdili da se covjek prvenstveno koristi svojom zivotinjskom snagom i masom (sto je potpuno opravdano - to mu i jeste najveci atribut, pa zasto onda da ga ne koristi). Takodje prilicno je "brz", s obzirom na svoju masu {mislim da bas zbog toga i jeste nezadrziv - masa+brzina=sila ili snaga (sta li?) :oops: } Dakle, sjajan centar koga bi svako pozelio u ekipi! Sto se tice tehnike, to mu nikako nije jaca strana (ne zna uopste voditi loptu :D al to mu i ne treba), mada je ove sezone povecao asistencije, jer je izgleda (konacno) shvatio da, kad ga udvoje (a to se uvjek desava kad dobije loptu), jedan igrac obavezno ostaje slobodan (cista matematika :lol: ). U vezi sutiranja, tu je totalno retardiran (blago receno :D ) sto i sam potvrdjuje iz utakmice u utakmicu, sutirajuci slobodna ISPOD 50% (iako ih je zadnjih nekoliko godina toliko trenirao)...dakle, sve udaljenosti vece od 0,5 m su veliki probem! eee, tu se on dosjetio, pa nista drugo i ne radi nego zakucava :D a to mu odlicno ide od ruke!!!
sve u svemu, covjek koristi ono sto ima, uglavnom radi ono sto zna, i to daje rezultate!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2004, 17:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sto se tice utakmice Lejkersi-Sakramento, oderali ste nas posteno! doduse, nisam bas ni ocekivao da cemo vas opet uzeti (i to na vasem terenu), jer bi 3:0 bilo previse :P ovako smo vam malo pustili, da fil dzekson ne bi opet iso plakati Sternu :D ...a usput, odmaramo se za plej of, jer vise nema potrebe da se naprezemo u "nebitnim" sezonskim utakmicama :wink: ...Ipak, cini mi se da je Veber svojim povratkom malo poremetio koncept, jer sad Pedja dobija dosta manje lopti i odma teze pobjedjuju - dakle, rjesenje je: "DAJTE STOJAKOVICU LOPTU PIZ*A VAM MATERINA VISE!!!" ..mislim da je vrlo vazno i da se Bobi dzekson vrati sto prije, jer covjek igra odlicno,a cesto je i kljucni igrac (pored Pedje, naravno)
toliko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2004, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lubax je napisao:
...Ipak, cini mi se da je Veber svojim povratkom malo poremetio koncept, jer sad Pedja dobija dosta manje lopti i odma teze pobjedjuju - dakle, rjesenje je: "DAJTE STOJAKOVICU LOPTU PIZ*A VAM MATERINA VISE!!!" ..mislim da je vrlo vazno i da se Bobi dzekson vrati sto prije, jer covjek igra odlicno,a cesto je i kljucni igrac (pored Pedje, naravno)
toliko...

Unazad nekoliko sezona, u kojima je Weber iskakao zbog povreda pokazivalo se sljedece: Ekipi trebaju dvije utakmice maksimalno da prebace stvar na Pedju, a zatim to funkcionise daleko bolje nego s Weberom! I to tako traje dok se ovaj ne vrati s bolovanja i ne po*ebe cijelu koncepciju! Tu se nazalost Pedja pokazao tanak na psiholoskom planu jer nikako nije mogao progutati to da gubi poziciju glavnog igraca u timu kad se Weber vrati! Zbog toga su onda i izgubili u play-offu od Lakersa! Tad bi 10 puta bilo bolje da se Weber uopste nije ni vracao! Al' *ebi ga!
Evo sada! Weber se vratio i tim ponovo ne funkcionise! Statistika je jasna! S Weberom u ekipi porastao je broj poraza! Sva sreca pa je Weber ipak igracina, pa ce to valjda doci na svoje! Ali pogledajte recimo Philadelphiu! Pa ljudi igraju kao champions otkako nema Iversona! Mislim, ne razumijem da zvijezda i glavni igrac tima bude covjek koji ispali i po cetrdeset suteva prema kosu! Pa i ja bih tada imao prosjek preko 25 poena po mecu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2004, 13:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ja bi dao 64 poena :2gunfire:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2004, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, navece sam ispred svoje kuce i to ispod obruca!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2004, 14:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

cemu to nepoverenje
moj igracki talenat je neosporan :2gunfire:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2004, 14:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

HAHAHAHHAH da da! stvarno, dtb, ti izgleda nemas pojma s kim imas CAST da raspravljas! LaShante je svojevremeno bio velika nada Banjaluckih kosarkaskih terena i basketa! Da ga povreda i obaveze nisu omele, idalje bi suvereno vladao medju svim drzacima peskira i nosiocima vode :lol: jednom prilikom sam imao cast da mi zaveze pertle pred basket, i jedva sam ih kasnije odvezao, vjerovo ti ili ne!! takav majstor se jednom radja :D :P

P.S. Nova pobjeda Sakramenta: Pedja 29 poena i 11 skokova!!pokazao je ko je prva zvijezda! sta ces, ko zna zna, ko ne zna - igra u Lejkersima :lol: :D (sad ce Urli da se isfura :wink: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2004, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talentovani decko moj... Imas li jos nesto u venama od tog svog talenta? Da ponekad ukrstimo peskire i pertle, kao sto kaze lubax?! Bas bih malo da se protognem nakon zimske pauze!
:lol:
P.S. Cekam reakcije na pobjedu Kingsa!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2004, 11:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
buraz ko got hoce basketa ja sam slobodan da mu pokazem par poteza koje samo shaq, ja i jos neki znaju!!! hehehe a lubax to cemo vidjeti u playoffu ko ne zna igrati!! a za basket sam spreman sa bilo kim da igram. Nemate sanse :grab: ovako ce biti i sa vama :) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2004, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ulrich je napisao:
buraz ko got hoce basketa ja sam slobodan da mu pokazem par poteza koje samo shaq, ja i jos neki znaju!!! hehehe a lubax to cemo vidjeti u playoffu ko ne zna igrati!! a za basket sam spreman sa bilo kim da igram. Nemate sanse :grab: ovako ce biti i sa vama :) :) :)

Pravo da ti kazem, nisam primjetio da Shaq ima bilo kakav potez koji drugi nemaju! To kao prvo, tako da sumnjam da ces se nesto napokazivati!
:fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:
A kao drugo, samo mi javi gdje ides na basket, pa cemo se lako dogovoriti!
:P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2004, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
:grab: ovako ce biti i sa vama

eee tako nas mozete samo za onu stvar ufatiti :D :lol: 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2004, 15:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kako stvari sad stoje, vi cete na Dalas...aaa to ce biti jebada prava! Jaci ste od njih, nema sta, slabo nesto igraju ove sezone, ali nece biti lako! narocito kad budete gostovali (pored Sakramenta, najbolji su tim na svom terenu :D )..tako da ocekujem da ce ovde biti najneizvjesnije....vidjecemo :wink:

Vrh

[ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]