teskakategorija je napisao:
prvo nabi minimum sto kila čistih mišića a onda kombinacija kik boksa u stojećem stavu,rvanja i jiu jitsu na kraju za parter. ostalo je sve glupost i samo može da smeta. ali ništa bez snage. da vidim tog majstora neke od mase ovih borilačkih vještina kako bi prošao protiv neke mma životinje od 110 kila čistih mišića.
Pa zavisi koje životinje, recimo, sa međedima bi bilo problema, ali su oni svakako teži od 110 kila. Kurjaci nisu toliko opasni ako nisu u čoporu. Piton je zajeban ako se omota oko tebe, jer ti onda kosti polomi i tad si nagrabusio ko žuti. E sad, ne znam jesi možda kontao na životinje tipa lav, tigar, panter, nilski konj, nosorog, slon, drakula i ostali, pošto tu sve zavisi. Lav je, kažu, lijenština i p*čka, za njega sve lavica radi. Nema tu pravog muškarca. Tigar je zajeban, pogotovo bengalski, težak, brz i jebe kevu. Pitaj one jadne Indijce što su godinama zijanili. Panter nije toliko velik, ali je brz i spretan, a ako se zove Bagira, onda mu je najbolji frend Mogli. Nilski konj je u stvari kralj životinja. Kažu da je za čamdžije zajebaniji od krokodila. Ajoj, zaboravio sam krokodila! Jesi kontao i krokodila? Krokodil je opak, gledao sam u filmovima, u jednom je poj'o međeda ko od šale. Nosorog je jeben dasa, ali ako znaš kako da ga uhvatiš, nemaš problema. Sve što ti je potrebno je jedan tom "Rata i mira", lupa (povećalo), pinceta, te kutija šibica. Može i neki sokić, ali nije obavezno. Legneš u hlad, (pijuckaš sokić), te lafo čitaš "Rat i mir". Nosorog ti se prišunja iza leđa, virne šta to čitaš, i nakon par minuta se toliko smori da zaspi. Ti tad skočiš na noge lagane, uzmeš lupu i okreneš je naopačke, tako da je nosorog kroz nju gledan, veoma mali. Tako malog ga dohvatiš pincetom, te metneš u kutiju šibica. Voila!