Citiraj:
daleko od toga da on priča gluposti, pogledaj šta je osvojio sve kao trener, ali nema potrebe da sad u pola prvenstva drobi takve stvari. jebote, sačekaj kraj pa onda iznosi zaključke. što neko reče: otvori nam oči sa pričom da nemamo individualca koji odskače od ostalih. dobro, krstić možda malo ali ništa specijalno.
meni se, licno, zivo je*e za izjave svih tih koji su titule osvajali dok su amerikanci slali kosarkase sa koledza na olimpijade i svjetska prvenstva, dok su u evropi kosarku igrali samo jugoslavija i sovjetski savez, kad se ulagalo neuporedivo manje novca nego danas i kad je kosarka bila, manje-vise, amaterski sport...ta kosarka kada je zeravica osvajao titule i ova danas se ne mogu ni porediti ni po cemu. i onda ce oni da pametuju da "rotacija igraca nije pravi nacin za uspjeh". to je obicni seronja, i nista drugo.
i ovakve izjave samo potvrdjuju koliko je on van kosarkaskih tokova. mozda je prespavao posljednjih 5 godina, pa nije svjestan da mi vise nismo kosarkaska velesila, da su nas, nakon sto je i u kosarci, kao i u fudbalu, pocela da vazi deviza "para vrti gdje burgija nece", mnogi uveliko pretekli. prespavao je nase poraze od izraela, novog zelanda i nigerije i cinjenicu da mi, bukvalno, krecemo od NULE. zato je ovaj sada rezultat, u najmanju ruku, ogroman napredak od te nule.
I ti i jos neki koji prozivaju pojedine trenere...
To je stav jednog coveka koji nema nista sa ovom selekcijom.Kada bi svi govorili samo pozitivne stvari bilo bi lose.Ovako,kritike treba procitati i ako je u njima neki razuman savet-treba ga usvojiti.
Ovo prvenstvo je najlosije u zadnjih 10god.Igra nekih je smesna.Mi imamo mladi tim i trebamo dogurati do 6 pozicije.A na sledecem EP treba juriti medalju.