banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kosarka, EP 2009
PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Francuzi to osvajaju hladno americki protiv Grka ili Slovenaca u finalu.Ako je takav rasplet uopste moguc.Srbija ima mlade igrace ali da su neiskusni daleko od toga.Igraju vec par godina velike tekme tako da nema mjesta vadjenju na neiskustvo.Prije bih rekao da je kvalitet u pitanju.Srbija je prije imala puno bolje kosarkase.Sto ne znaci da sada nisu dobri.Veliki bi uspjeh bio da budu medju 6.Isto vazi i za Hrvate.Plasman medju 6 bio bi uspjeh.Od Slovenaca ocekujem vise,jer i vrijede vise.Po meni imaju dobrog trenera i mogli bi se boriti za medalju.A momce Makedonce je dostigao svoj plafon.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Srbija, ako se ne varam, ima najmlađu ekipu na turniru, sa prosjekom godina negdje oko 22 ili 23, nisam siguran. U vrijeme kad su osvajali titule, imali su igrače koji su bili u zenitu, koji ovi momci tek treba da dostignu za nekoliko godina. Ne kažem da će ova generacija biti jaka kao ona koja je dobila finale 1995., ali sasvim sigurno će za koju godinu i od ovog tima drugima da se tresu gaće.
Na kraju krajeva - kao što smo već konstatovali prije, da je cilj bio osvajanje prvenstva, u igri bi bili stariji i iskusniji igrači. Zamisli npr. tim sa Vujanićem, Stojakovićem, Rakočevićem,...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Btw, Francuzi su ekipa koja očajno izvodi slobodna bacanja, a osim toga do sada ih vjerovatno niko nije stvarno stisnuo s odbranom, kao što ćemo to mi da uradimo ako do tog meča dođe. Parker protiv drugih reprezentacija može da izvodi one svoje kerefeke sa prolazima pod koš, ali kad ga tamo sačeka Kosta, zalijepiće mu trinaest banana. Mi osvajamo prvenstvo.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Harvester je napisao:
Srbija, ako se ne varam, ima najmlađu ekipu na turniru, sa prosjekom godina negdje oko 22 ili 23, nisam siguran. U vrijeme kad su osvajali titule, imali su igrače koji su bili u zenitu, koji ovi momci tek treba da dostignu za nekoliko godina. Ne kažem da će ova generacija biti jaka kao ona koja je dobila finale 1995., ali sasvim sigurno će za koju godinu i od ovog tima drugima da se tresu gaće.
Na kraju krajeva - kao što smo već konstatovali prije, da je cilj bio osvajanje prvenstva, u igri bi bili stariji i iskusniji igrači. Zamisli npr. tim sa Vujanićem, Stojakovićem, Rakočevićem,...

tim sa pomenutim igračima bi zauzeo 16 mjesto na prvenstvu

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Njet pod Dudom.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Harvester je napisao:
Btw, Francuzi su ekipa koja očajno izvodi slobodna bacanja, a osim toga do sada ih vjerovatno niko nije stvarno stisnuo s odbranom, kao što ćemo to mi da uradimo ako do tog meča dođe. Parker protiv drugih reprezentacija može da izvodi one svoje kerefeke sa prolazima pod koš, ali kad ga tamo sačeka Kosta, zalijepiće mu trinaest banana. Mi osvajamo prvenstvo.

Slazem se da lose izvode slobodnjake ali isto tako skacu kao nezdravi i to bi mogao biti veliki problem za nas... Jer dzaba ako mi njih stisnemo pa oni promase neki isforsirani sut, ako ce nam svaku drugu hvatati. Sta god da napravimo ja sam zadovoljan...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Njet pod Dudom.

Ivković takve dibiltante ne bi zvao ni mrtav. Čast Stojakoviću, njegovo vrijeme za NBA polako prolazi ali za Evropu bi bio daleko najbolji igrač.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
zarad buducnosti, bilo bi lijepo kad bi se prema igracima koji iz raznoraznih razloga nisu mogli/htjeli da budu u ekipi na ovom EP ipak odnosilo sa postovanjem. makar vise nikad ne bili u reprezentaciji.
da se iste stvari sutra ne bi desile i sa velickovicem, krsticem, tepicem i ostalima...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
zarad buducnosti, bilo bi lijepo kad bi se prema igracima koji iz raznoraznih razloga nisu mogli/htjeli da budu u ekipi na ovom EP ipak odnosilo sa postovanjem. makar vise nikad ne bili u reprezentaciji.
da se iste stvari sutra ne bi desile i sa velickovicem, krsticem, tepicem i ostalima...

radmanovic, rakocevic, milicic, jaric i ostala kompanija su od svog prvog nastupa za drzavni grb jeli govna tako da prema njima ne treba imati ni promil postovanja. što se tiče ove sadašnje ekipe sve pohvale i samo neka tako nastave. ivkovića zadržati još najmanje 4-5 godina !!!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Koja utakmica Spanija Litvanija, prva cetvrtina spanaca nigde, a u drugoj nabise Litvance... Taman sam se pondao da ce Spanija da izgubi

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@contador : nidje veze, al dobro, o tome mozemo poslije prvenstva...

vidim po rezultatu da su ih spanci stisnuli u drugoj cetvrtini. odlicno, to nam sasvim odgovara. samo nam jos fali da se litvanci povampire i pocnu da igraju onako kako mogu, pa da, ako izgubimo veceras, moramo protiv njih da hvatamo prolazak u zadnjem kolu.
ovako, ako spanija pobijedi, kako sam sracuno, mi teoretski obezbjedjujemo prolazak dalje.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
contador je napisao:

radmanovic, rakocevic, milicic, jaric i ostala kompanija su od svog prvog nastupa za drzavni grb jeli govna tako da prema njima ne treba imati ni promil postovanja. što se tiče ove sadašnje ekipe sve pohvale i samo neka tako nastave. ivkovića zadržati još najmanje 4-5 godina !!!

Zbog tih istih smo bili evropski i svjetski prvaci :D

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 16:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Citiraj:
daleko od toga da on priča gluposti, pogledaj šta je osvojio sve kao trener, ali nema potrebe da sad u pola prvenstva drobi takve stvari. jebote, sačekaj kraj pa onda iznosi zaključke. što neko reče: otvori nam oči sa pričom da nemamo individualca koji odskače od ostalih. dobro, krstić možda malo ali ništa specijalno.

meni se, licno, zivo je*e za izjave svih tih koji su titule osvajali dok su amerikanci slali kosarkase sa koledza na olimpijade i svjetska prvenstva, dok su u evropi kosarku igrali samo jugoslavija i sovjetski savez, kad se ulagalo neuporedivo manje novca nego danas i kad je kosarka bila, manje-vise, amaterski sport...ta kosarka kada je zeravica osvajao titule i ova danas se ne mogu ni porediti ni po cemu. i onda ce oni da pametuju da "rotacija igraca nije pravi nacin za uspjeh". to je obicni seronja, i nista drugo.

i ovakve izjave samo potvrdjuju koliko je on van kosarkaskih tokova. mozda je prespavao posljednjih 5 godina, pa nije svjestan da mi vise nismo kosarkaska velesila, da su nas, nakon sto je i u kosarci, kao i u fudbalu, pocela da vazi deviza "para vrti gdje burgija nece", mnogi uveliko pretekli. prespavao je nase poraze od izraela, novog zelanda i nigerije i cinjenicu da mi, bukvalno, krecemo od NULE. zato je ovaj sada rezultat, u najmanju ruku, ogroman napredak od te nule.

Mene interesuje sta si ti osvojio kada tako pricas?Na cijoj si klupi ti bio?
I ti i jos neki koji prozivaju pojedine trenere...

To je stav jednog coveka koji nema nista sa ovom selekcijom.Kada bi svi govorili samo pozitivne stvari bilo bi lose.Ovako,kritike treba procitati i ako je u njima neki razuman savet-treba ga usvojiti.

Ovo prvenstvo je najlosije u zadnjih 10god.Igra nekih je smesna.Mi imamo mladi tim i trebamo dogurati do 6 pozicije.A na sledecem EP treba juriti medalju.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
@contador : nidje veze, al dobro, o tome mozemo poslije prvenstva...

vidim po rezultatu da su ih spanci stisnuli u drugoj cetvrtini. odlicno, to nam sasvim odgovara. samo nam jos fali da se litvanci povampire i pocnu da igraju onako kako mogu, pa da, ako izgubimo veceras, moramo protiv njih da hvatamo prolazak u zadnjem kolu.
ovako, ako spanija pobijedi, kako sam sracuno, mi teoretski obezbjedjujemo prolazak dalje.

Mogu nas poljaci sjebati...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 16:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
contador je napisao:

Ti si kao neki sprotski strucnjak.Ta cetvorka zna igrati kosarku.To sto ih niko nije"doveo u red"je greska onih koji su vodili reprezentaciju...Da li neke ljude treba zvati je odluka samo jednog coveka-Ivkovica.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
contador je napisao:

Ti si kao neki sprotski strucnjak.Ta cetvorka zna igrati kosarku.To sto ih niko nije"doveo u red"je greska onih koji su vodili reprezentaciju...Da li neke ljude treba zvati je odluka samo jednog coveka-Ivkovica.

ta četvorka osim rakočevića i jarića nije osvojila ništa u svojoj karijeri. ta četvorka je završila u NBA ligi i igraju po nekoliko minuta po meču i služe uglavnom da bi se trejdovali na kraju sezone. toj četvorki je udarila slava u glavu i boli ih ona stvar za reprezentaciju. čoveče sjećaš li se ti izjave željka obradovića poslije debakla na EP 2005...jedna od rečenica je bila: neću da se vraćam u odbranu jer mi taj i taj nije dodao loptu. ah da, zaboravih gurovića: osim one 4 trojke protiv amera i solidnog izdanja na EP 2001 u turskoj sve ostalo od njega u reprezentaciji ću svesti u jednu riječ: MAJMUNISANJE.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mogu nas poljaci sjebati...

ne mogu, trebalo bi da smo sigurni u cetvrtfinalu. ako poljaci pobijede sloveniju, onda smo mi, spanci i poljaci izjednaceni na 3-5 mjestu. a mi smo u medjusobnom skoru bolji i od jednih i od drugih. dakle, cak i ako izgubimo obje do kraja, bicemo bolji od onog koji izgubi njihov medjusobni mec sutra.

doduse, teoretski, mogli bi se desiti da, ako obje izgubimo, a poljaci pobijede sloveniju i izgube od spanaca, da se sastavi krug od nas, slovenije i poljske, gdje bi mi mogli da ispusimo posto imamo -11 protiv slovenije, i +5 protiv poljske. ali to su neke harikiri kombinacije...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Poljaci za sada gube od Slovenaca

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Poljaci za sada gube od Slovenaca

nema šta, turska i slovenija odlučuju o prvom mjestu. naša šansa je jedino da uzmemo obe utakmice do kraja i da slovenci pobijede turke kako bi mi bili drugi na kraju.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

posto slovenija kanta poljake, ocigledno vise ni teoretski ne mozemo ispasti. sad se treba koncentrisati na cilj br2 : osvajanje sto bolje pozicije pred cetvrtfinale. prve dvije pozicije u grupi nam donose ruse ili nijemce u cetvrtfinalu, gdje bismo bili veliki favoriti. dakle, pobijediti veceras tursku i sutra litvaniju i sigurno smo drugi, a sasvim je moguce i prvi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]