banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 17:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
sikman, slazem se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Pa dodro ljudi su izguli,,,Zasto su se pobili to mi nije jasno,,,,,Pa zar nisu oni svi profesionalci,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Banjalucki_Behar je napisao:
Pa dodro ljudi su izguli,,,Zasto su se pobili to mi nije jasno,,,,,Pa zar nisu oni svi profesionalci,,,

Pa, eto, profesionalno su se pobili... A zasto?! Zato sto su bre-bolan Srbi (a i ostali Balkanci su skoror pa isti) takav mentalitet. Eto i ja bi se pobio sam sa njima svima :x :) :x
Nema tu ljudi, nema srca i nema oprostaja ni za koga! A najgori su ipak oni i iznad Obradovica i iznad igraca! Al' opet, svi mi grijesimo, a vidjecemo kakva
ce se vatra zapaliti poslije svega

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
sikman je napisao:
[

Kume,
pa njemu ni ne treba taj pasos,a da je bio pametan,pa da je prihvatio da igra za reprezentaciju Grcke (ima njihov pasos) danas bi bio bog.
Pitas li se gde je bio taj savez kad je njemu trebalo,ne znam seca li se neko ovde afere i svega sto se desavalo kad je otisao da igra u Grcku,iskren da budem ne znam da li bih na njegovom mestu ikad vise zaigrao za repku,jer od nje ima samo stetu.

i dobro ako je tako...postovati treba..nije mu nista dala repka SICG ...javno se izjasni..necu da igram igraj za Grke il' ni za koga ...al' se izjasni...nisi nezamjenjiv....koga nema bez njega se mora.....
al' za sve to vrijedi...ne samo njega...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
i dalje tvrdim da je francuska jedna sasvim prosječna ekipa. pa oni su na ovom EP uspjeli pobjediti samo onu smiješnu BiH koju bi razbila i ekipa sa studentskog. tamo nema sve ukupno dva dobra igrača.
u pravu je obradović kada kaže da bi u normalnoj situaciji trebalo biti 20 razlike za nas.

ipak, čini se da mi nismo imali prednost domaćeg terena. to nam je više bio pritisak i opterećenje. osim toga, smatram da je napravljena velika greška kada je odlučeno da naši igraju u novom sadu ovaj dio takmičenja. atmosfera u beogradu ili NIŠU b bila mnogo bolja, mnogo vatrenija.

e, sada zašto je po meni obradović veliki krivac. dakle, po mnogo čemu.

- na prvenstvo vodi povređene i nespremne igrače poput tomaševića, šćepanovića ili gurovića.
- njegov stil košarke je u taktičkom smislu prevaziđen prije mnogo godina. spora, poziciona košarka, sa beskrajno dugim napadom se više nigdje ne igra. pogledajte argentinu ili litvaniju i sve će vam biti jasno.
- zato što nije dovoljno koristio igrače raspoložene za igru, poput miličića ili sinoć solidnog radmanovića.
- zato što mu partizanov lobi kroji ekipu i u njoj gledamo jednog smiješnog avdalovića, a nema mjesta za npr. odličnog lukovskog.
- zato što nije autoritet, ne zna kazniti igrača, nema pedagoški pristup, igrači ga ne slušaju, ne zna uvesti disciplinu. sjetite se pešića i slučaja zvanog banana.
- podsjetite me ... kada je zadnji put nešto osvojio???? u klupskoj ili reprezentativnoj košarci. od stare slave se ne živi. zadnju medalju nam je donio pešić.
- zato što je tvrdoglav kao mazga i previše nervozan. ne zna razgovarati sa igračima, dobar primjer je slučaj stojaković.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i zato što imamo jednako dobre ako ne i bolje trenere.
maljković, ivković, pešić, ivanović,...

i važna napomena, sve što je osvojio u karijeri sa reprezentacijom, osvojio je kada mu je na klupi asistent i savjetnik bio IVKOVIĆ. sinoć ga nije bilo, sjedio je daleko na trbinama.

a, kraj obradovića je bio paspalj. pa mi kažite šta paspalj tamo tadi za miloga Boga. halo, paspalj. ma svaka mu čast za sve prošlo, ali je li baš zaslužio da bude tim menadžer. budimo ozbiljni. paspalj ili ivković. otkud žarku to mjesto, jel sposoban za to, ima li škole, koliko iskustva,... halo ljudi. dobar saradnik i menadžer zlata vrijedi.

našu reprezentaciju ubijaju ti familijarno prijateljski odnosi.

a, šta tek reći za igrače na parketu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Michigenac:::
Pa nisu kafani bili pa da dokazuju Balkanski mentalitet,,,To su ljudi profesionalci,,,Sto se nepobiju u svojim timovima gdje milione zaraduju?
Sramota....

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 18:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Sep 2005, 09:42
Frka bre bila izmedu crnogoraca, bosanaca i Srba,,,,Ali ovo je posledni puta da govna igraju za Srbiju,,,,Jos uvek nemogu da verujem da nismo do Beograda dosli,,,,,,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne kazem ja da Obradovic nije nista kriv, naprotiv, ali igraci su ipak ti koji igraju utakmice. . . Dok je Pesic bio selektor, upravo se dosta oslanjalo na individualne kvalitete igraca i improvizaciju u igri, ako nekog ne ide, drugim rijecima pustis ljude da igraju, ali tad je u ekipi bio Stojakovic koji se nije libio da zvekne trojku sa osam metara kad ekipi ne ide, u ekipi je bio Bodiroga u zenitu karijere i sto je najvaznije lider ekipe Vlade Divac. Covjek nevidjenog autoriteta kod igraca. Ono sto danasnja reprezentacija nema, a to je srce i dusa tima. Covjek sa harizmom, cija je sama pojava dovoljna da izvuce od ostatka ekipe 150 % mogucnosti. Danas takvog covjeka vise nema, jos od odlaska Saleta Djordjevica i Vlade Divca. Tu ulogu ne moze trener da dodijeli igracu, to je ono sto se postaje na terenu... Tu se slazem sa tobom sikman, ali Obradovic je to i znao i pokusao je da napravi tim od ovih manekena, gdje ce odgovornost preuzimati onaj ko je u tom momentu najprisebniji i najraspolozeniji. Ali od svih tih zvijezda i zvjezdica niko nije imao hrabrosti da nesto uradi, vec su jednostavno svi gledali da se rijese lopte i prebace odgovrnost na drugoga. Znaci trener na to ne moze da utice. O izboru igraca se moze diskutovati, ali to je uvijek tako. Da se kojim slucajem otislo do finala i do medalje, niko ne bi postavljao pitanja o izboru igraca. I u takvom sastavu, smo bili individualno najbolja reprezentacija na turniru...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 18:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2003, 21:06
viva la France 8) dje cete vi sa crncima bolan igrati :D

inace slovensci ce uzeti ovo prvenstvo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 18:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2003, 21:06
Deo_Delija_BG je napisao:
Frka bre bila izmedu crnogoraca, bosanaca i Srba,,,,Ali ovo je posledni puta da govna igraju za Srbiju,,,,,,,,,,

:thumbright:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dakle, igrači.

nema duha, poštovanja nacionalnog dresa, nema kolektivne igre, previše umišljenosti i egoizma, nemamo lidera na parketu, fali nam zajedništvo, puno je sujete. nema discipline.
dok su tu bili divac i đorđević, sve je bilo pod kontrolom. niko nije smio da pisne, znalo se ko kosi ko vodu nosi. sada nemamo lidera na terenu i van njega.

tomašević - voditi povređenog igrača na prvenstvo, to može samo obradović.

radman - solidan na momente. igrao u serijama. sinoć bio odličan, ali ga obradović drži na klupi. genijalno, zar ne.

bodiroga - brate, hvala ti za sve, ali nemoj više. vrlo spor i star, u odbrani ga ne prolazi samo ko neće.

gurović i šćepanović - tužni. pa onog niko u evropi neće osim zvezde ili partizana. to sve govori.

avdalović - treba li to komentarisati?

jarić - toplo hladno. umišljen.

rakočević - dobar. jedini imao muda da uđe pod koš ili razigrava saigrače. brz i prodoran, ali ne može sve sam. solidan šut.

rebrača i krle - solidni. malo ih je obradović koristio.

miloja pokazao da je dobar samo za partizan i gudijer ligu. za nešto više nikako.

miličić je bio solidan. i u pripremama i u novom sadu. malo korišten. šteta. sigurno najbolji mladi igrač na ovom EP. budućnost naše košarke. može mnogo uz pravilan razvoj. obradović ga previše držao na klupi.

SP U JAPANU... ako nas tamo bude

rakočević
vujanić
stojaković
krstić
miličić

selektor pešić. medalja sigurna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 19:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
tomasevic-povrijedio se jutro prije meca sa spanijom

radmanovic-najveci egoisticni idiot,lako je sarati trice,odbranu uopste nije igrao, njegovi igraci nam redovno zabijali 10+, jebes takvog igraca.usput izgubio previse lopti

bodiroga-iskustvo,upravo tu da potegne kad se nba zvijezde useru,steta sto se blamirao

gurovic-samo zna dizati tri prsta i nista vise (i naravno lokati rakiju)

scepanovic-nejasna mi je i dalje njegova uloga u ovoj reprezentaciji

avdalovic-ginuo na terenu.da smo imali 12 avdalovica sigurno bi dosli do medalje.nedostatak kvaliteta nadoknadio borbenoscu i sjajnom odbranom.bravo decko

jaric-egoisticni idiot koji nije u stanju da pogodi slobodno bacanje

rakocevic-mudonja,ali i ekspert za zabijanje u ljude i prodavanje lopti

rebraca-podsjetio na 1998.

krstic-odlican.jos malo da ojaca i imamo dominantnog centra

milojevic-guzanje prolazi samo kod slabijih ekipa i naravno u GY ligi

milicic-nedovoljni intelektualni kapaciteti za kosarku.dvije informacije i kolaps u glavi.drugi pik i umislio da je najveci kosarkas na svijetu.usput vidjen u par diskoteka i bg splavova kako se pijan valja po podu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[quote="acrobatico"]i dalje tvrdim da je francuska jedna sasvim prosječna ekipa. pa oni su na ovom EP uspjeli pobjediti samo onu smiješnu BiH koju bi razbila i ekipa sa studentskog. tamo nema sve ukupno dva dobra igrača.

Zasto mrzis ekipu BIH,,ipak je to drzava u kojoj zivis,,nemoras da navijas za nju a zasto toliko navijas protiv nje??? BiH je odigrala posteno,onoliko koliko su u mogucnosti,,,Dobro smo se noslili u sve tri tekme ali nismo imali snage...a sve tri te ekipe su u cetvrtfinalu,,,

Rastravljalismo se o Francuskoj prije pocetka prvenstva,,i nazalost sam bio u pravu,,,,Ta je za tebe prosjecna ekipa a za mene su oni vrlo jaka ekipa stu su pokazali i protiv BiH i protiv SCG nazalost,,,,Praker je ipak Parker....

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro. pitaj katalonce zašto mrze španiju. i mislim da si pogrešno shvatio neke moje izjave.
ali nećemo o politici.

koliko je francuska zaista jaka pokazaće sljedeća utakmica.

miki,

tomašević se nije povrijedio jutro prije utakmice sa španijom. tada su ga zaobolila leđa. od ranije je vukao tešku povredu koljena zbog koje je propustio veći dio priprema reprezentacije. nije je do kraja zaliječio. leđa su došla na kraju kao kec na desetku.

što se igora tiče, možda se i zabijao u druge po terenu, ali je uprkos tome imao najbolju statistiku od svih naših igrača. to se lako može provjeriti.

vule, eh da smo imali 12 takvih poput njega ne bi ni učestvovali na EP. taj čovjek je teška karikatura koju su parker i navaro pravili smiješnim po parketu.
kaže komentator na rts da je on naš expert za odbranu.
eto koliko su se kriterijumi srozali.
nekada su saša obradović ili saša đorđević bili experti za odbranu, a danas je to jadni vule.

a, darko. ma darko je bio moćan. dragi miki, on je u odnosu na minutažu na parketu imao najbolji učinak od svih u sicg. malo igrao, puno napravio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jaric i rakocevic se potukli u svlacionici.
radmanovic bjezao od rebrace, ovaj mu slomio vrata od sobe.
milojevic plakao na sred hotela.... itd.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
SITI KONJI SE NE PREŽU ZA TRKU!!!

Sto se mene tice Obradovic jeste kriv ali samo sto nije prije saopstio sve ovo i sto nije izbacivao sva ona istetovirana govna koja misle da su Boga za muda ufatili. I jedino mi je zao njega i Bodiroge. Zao mi je njih dvojice sto su morali da se sramote i stide pred Divcem, Djordjevicem i Danilovicem kojima mogu misliti da je doslo da se skinu i ulete na teren i samo pobijede.
Ovo je sramota samo takva. Vecina misli samo da treba napraviti frizuru i uraditi tetovazu. Kome treba jedan Gurovic seljacina koji samo pravi skandale, kome trebaju sminkeri.

Samo kazem trebao je prvog koji je dosao u 5 ujutro da ga nogama isuta napolje. Smirili bi se oni onda. Trebao je samo da se ponasa ko najstroziji otac.

Jebi ga sramota je ovo velika sramota.

A osim toga ne mogu se oni toliko ni okriviti. Nemaju zastave ni himne niti znaju gdje su im granice. Koja drzava ocekuje da je neko postuje i da se krvi za njom. Sjetite se starih prvenstava kada su pobjedjivali i bili zagrljeni dok je himna svirala a sada bi svaki drugi i sam zvizdao na himnu.

Samo se nadam da ce navijaci ostati dostojanstveni i da nece praviti probleme drugim reprezentacijama u Bg

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije bilo nikakve tuče. evo ljudi su danas sve demantovali. ne treba baš naduvavati sve ovo.
novinarske patke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vjeruj mi da jeste. provjereno :wink:

pa nece izaci pred narod i reci " da, potukao sam se sa rakocevicem " . veze s vezom. samim tim sto je rekao da je bilo konflikata ( ali nista strasno -a ha, al zamalo ) znas da jeste bio fajt.

bezveze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2005, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ljudi...
Ja sam na strani Obradovica i uvijek cu biti!
U pravu su svi ovi koji kazu da su ovi nasi PICKETINE!Ne mislim tu na sve ali...uglavnom.Tipicni mentalitet koji ide:"kad on moze,zasto ne bi i ja"!Fuj...mrzim to.Ne znam da li ste slusali intervju Obradovica u mp3 formatu (dala ga je i_am u nekom od prethodnih postova)!Mislim da se po tonu kojim govori Zeljko Obradovic vidi kome je stalo do reprezentacije i ko je ulozio najvise truda u nju.Ne vjerujem da bi neko od igraca tako emotivno govorio.
Niko nije savrsen (nije ni Obradovic) ali nemamo pravo da ga pljujemo ovako jer kao sto kaze Nitro,ne moze on da dadne trojku ili da ukrade loptu.One "mudonje" u repki to moraju da rade.Nema vise Saleta,Danilovica i Divca!Nazalost!Jebem ti sadasnje manekene!Imam osjecaj da je tako bilo i u USA selekciji kad su popusili ovih par prvenstava.Mislili ljudi da su boga za m..a uhvatili.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]