Ova je bila "must win" i dobijemo 20ak razlike... Ložili su se iz Budućnosti da mogu nešto više da urade, s obzirom da su dovukli seriju u treću utakmicu, ali je odgovor iz Zvezde bio:
https://www.youtube.com/watch?v=M5OazMsDZhQŠalu na stranu... Budućnost opet u skladu sa mogućnostima. Realno opet zbrda - zdola sakupljena ekipa sa limitiranim igračima, koji imaju određenu reputaciju, ali bez pravog kvaliteta. I Edin sinoć u prenosu kaže da je Savović u ovoj seriji protiv Zvezde, proveo na postu više nego u cijeloj karijeri. I čim je Luka igrao jače na njega,vidjelo se koliko u stvari ne zna da igra pod košem. Istina šut ga je služio pa je pogodio i neke šuteve iz okreta, čak i jedan fadeaway. Par puta je solidno izborio poziciju pod košem, ali sveukupno premalo za ozbiljne domete. I opet su bjesomučno forsirali njega pod košem i uz par 1 na 1 minijatura Rejnoldsa, držali priključak. Sve ostalo bilo je loše sa njihove strane. Onaj tragikomični pokušaj igranja kombinovane odbrane, samo je pokazao koliko u stvari treba vremena i ozbiljnog rada, da se napravi jaka ekipa na obe strane terena...
Dženkins me sinoć oduševio. Selekcija šuta odlična i racionalna, razigrao je ekipu i ako ovako nastavi, možda je Jovićev nasljednik na poziciji 1, bliži nego što se misli. Iako bih ja prvi, u odnosu na ono što sam gledao prethodnih sezona, dao glavu da on ne može da igra pleja ni protiv MZT, kamoli protiv ozbiljnijih ekipa.
Luka sinoć agresivan na svakoj strani terena. Otkud sad ispliva to nejgovo samopouzdanje. Aj što je agresivan bio na skoku pod oba koše, ali što je konkretnije napadao koš, pa neka je i promašivao. 6 poena, 12 skokova i sasvim solidan u odbrani. Ovakav od sinoć itekako je upotrebljiv.
Idu Turci... Najveći problem neće biti ni Klajburn, ni Vonamejker, već Blat. Čita igru i odbranu, kombinuje i traži, mijenja ritam, način igre, prilagođava se svemu u 40 minuta utakmice. A imaće i sudije na svojoj strani, ako stvari krenu loše. Već možemo računati da će za pobjedu od pola koša, trebati biti bolji za desetak razlike...