banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 08:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 30 Mar 2017, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Уз овако суђење би и могли добити једино Стојаковић и Бодирога.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 06:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Lazića i Dangubića staviti u boxove do zadnjeg kola... a onda ih pustiti da pojedu ova dva manekena... Bamberg je forsirao zonu, da su igrali čovjeka, ne vjerujem da bi onoliko skokova u napadu dozvolili... Neočekivano dobro su igrali, možda su i turci bili pod pritiskom rezultata, šteta... Sad treba dobiti večeras, odmoriti se za futuru i onda hrabro na carigrad... neko će reći aba je bitna, meni nije, kad nemaš krštenu ekipu, skor na kraju sezone govori kakvi su protivnici... imali smo taj peh s Jovićem, jedini koji je nezamjenjiv u ekipi, ne igra najbitnije mečeve sezone...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 08:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da Radonjic nije to so jeste veceras bi na parket poslao
Volters, Dobric, Dangubic, Dion i Bjelica... Pa malo uvoditi borisu...
Jebes rezultat u nebitnoj utakmici,nadam se da ce svi shvatiti da je utorak prioritet i mec protiv Buducnosti

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Da Radonjic nije to so jeste veceras bi na parket poslao
Volters, Dobric, Dangubic, Dion i Bjelica... Pa malo uvoditi borisu...
Jebes rezultat u nebitnoj utakmici,nadam se da ce svi shvatiti da je utorak prioritet i mec protiv Buducnosti

А Ракићевић? Прва петорака или ништа!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Шта је са Дангубићевим шутем? Сваки пут кад опали, имам утисак да ће лопта сто метара од коша. Што не ради с неким да то исправи?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Radi sa Gurovićem, ali momak nije prirodno talentovan, popravio je on šut, ali da će nekad pogađati u visokom procentima, to neće sigurno.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 15:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Čudan stav mog druga BrigateBl..."jebo play off evrolige,jebo darušafaku......budućnost i ABA je važna"...

Zašto je važna EL dogodine,ako te odlučujuća ovogodišnja ne interesuje?

Zašto se igralo prethodnih 30 kola grupne faze,i zašto si toliko puta išao u Beograd da uživo navijaš za Zvezdu ako te sad zadnji,najvažniji i odlučujući korak ne zanima?

zar je poenta samo to punjenje dvorane,koje će vrlo brzo prestati zbog razvodnjavanja Evrolige na 30 kola grupne faze..ili tih mizernih (u poređenju sa fudbalom) 30 000 evra za pobjedu?

Zašto 29 kola drhtati,da te 30-to ne zanima?

Ja se nadam da ti samo previše voliš Zvezdu i da tako pišeš samo da skineš teret te zadnje u Carigradu, i sa sebe i sa Zvezdaša forumskih :D

Racionalnijeg objašnjenja nemam..tako sam i ja nekad za Borac pisao :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mudro zboris slagzi, al nazalost u igri je nesto drugo. Mi EL gledamo kao ligu do plejofa, jer nismo dovoljno jaki da uradimo nesto vise, bar ne trenutno, jer klub i dalje nije finansijski stabilan.
Zato se ne moze gledati za daljnjim rezultatima u EL jer ako ne obezbedimo ucesce za sl godinu, onda nam sve pada u vodu

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Да смо имали пара за још пар играча и за крштена појачања, а не Волтерс, друга би прича била. Овако је и ово вансеријска сезона. Једино што ми је сада ипак стало, а након оне синоћне бездушне пљачке, је да ни ови не оду.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ja se rijetko oglasim ovdje(osim kad su me grci iznervirali :angry4: :angry4: ),jer niti sam kompetentan ,niti pratim baš bukvalno svaku utakmicu (do ovih kretenskih 30 kola grupne faze, jesam,svake godine,svaku utakmicu,svaki klub,dok je bilo onih 10 kola u prvoj fazi)...ali pročitam svaki post na ovoj temi,i znam da je Brigate spuštao loptu od prvog kola...pisao da je podvig osam pobjeda....čak i kad je Zvezda bila "sigurna za play off",i ostali počeli maštati o četvrtom mjestu i prednosti domaćeg terena,i tad je pisao razumno,ponizno...

al sad me već počeo nervirati pisanjem o nebitnosti utakmice sa darušafakom,koju ću i ja,ovako poluzainteresovan,stojeći odgledat :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А и Бригате је за вечерашњу утакмицу рекао да је небитна. Стварно и јесте, не треба да игра нико од битнијих. Одмора ради. А и пукнућу их испод на кладионици.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 16:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa večeras i jeste nebitno...Ćaća mi je objasnio sve danas....Al,ako je tačno ovo što mi reče,da je za Jovića sezona završena,onda će zaista Zvezda teško i do ABA prstena...Ako nekako na mišiće i uzme Crnogorce u Areni,nije nimalo lako bez mozga ekipe Cedevitu dobiti triput :(

Nek se ne uvrijede navijači Partizana,ali mislim da im šanse u Zagrebu nisu velike.Nažalost.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шта сад то? Званично?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 16:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Meni Ćaća rekao,a ja zvaničnijeg poznavaoca košarke nemam...

doduše,nakon četvrtog piva 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
nije zavrsena sezona za Jovica koliko ja znam...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nije, ali tesko da ce biti spreman za finale.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Šta se dešava sa kapitenom? Jel on lomio laktove il koljena? Kakav je ono izbačaj? O kretnjama da ne pričam, ne učestvuje u napadu uopšte...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kad gledam Mitrovica kao sebe da gledam

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2017, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Nije, ali tesko da ce biti spreman za finale.

Када је финале?

Митровићу је све у глави. Он мора искористити љето да дође себи, ако уопште има коме.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2017, 13:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Schlager poenta je raspored
Ove sezone smo ostvarili epski uspjeh kako god se zavrsi poslednji mec.
zavrsili smo takmicenje sa vise preko 50 odsto pobjeda sto je FANTASTICNO. pisao sam i ranije ocekivao sam 8-10 pobjeda ali ona serija pobjeda je bila za istoriju i ono da prepricavas svima

Medjutim mi bez Evrolige gubimo neke pozicije koje su veoma bitne, zato je mec protiv buducnosti MUST a Darusafaka nije

Jednostavno u utorak igramo najbitniji mec gdje moramo da pobjedimo, dok protiv Fake sta god bude sezona je vise nego uspjesna(vidjelo se i sinoc mada to ne volim ja bih odmarao nosioce, da ce momci sigurno odigrati maksimalno oba meca) ali meni mozak kaze da je ABA prioritet...Ova ekipa je zasluzila TOP 8 ali nakon Bamberga jasno je sta nas ceka u Konstantinopolju...Nevjerovatno je kako nam se rezultati nsu poklopili

Nama titula u ABA ligi donosi puno. Evroliga je mamac za igrace, sponzore (koji istina i dalje ne placaju), mozes dobiti mlade igrace ali i one kvalitetnije na igranje najkvalitetnijeg takmicenja ispod cijene. Sad je to zatvoreni krug iz kojeg kad ispadnes tesko se vratis...
Mi protiv Fake igramo sedmog a vec 10 i 11 ako prodjemo Buducnost slijedi finale. Ekipa se maksimalno trosi i zbog toga sam nakon pobjede i bio ljut jer nismo odmorili Djenku i Simona.. On da trojku i ne moze da se raduje to dvooljno govori
A sinoc je u Areni bilo odlicno... Uprkos svemu pozitivna energija se osjetila i valjda je svima jasno da ce momci izginuti protiv Fake...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]