banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 03 Sep 2009, 20:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Avg 2008, 11:25
Laughing Man je napisao:
dragan stojnic je napisao:
Zašto nije zgazio dete koje mu je istrčalo na put i zbog koga je skrenuvši udario u stub i poginuo?

:confused1:

Zato što je bio čovjek.

Naravno da mi je jasno na sta se aludira....samo mislim da je selekcija rijeci blago receno ocajna...a o Manceu sve najbolje iako ga nikad nisam gledao zalosno je da tako mlad okonca zivot

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
NEKA MU JE VEČNA SLAVA

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UuuSyvmiXgs[/youtube]

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 20:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Laughing Man je napisao:
Zašto nije zgazio dete koje mu je istrčalo na put i zbog koga je skrenuvši udario u stub i poginuo?

:confused1:

Zato što je bio čovjek.

Naravno da mi je jasno na sta se aludira....samo mislim da je selekcija rijeci blago receno ocajna...a o Manceu sve najbolje iako ga nikad nisam gledao zalosno je da tako mlad okonca zivot

A šta bi ti? Hvalospijev?

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao sto sam i najavio posle ulaska u Ligu Uefa

Citiraj:
Poštovani navijači „Partizana“ i ljubitelji fudbala,

Želim da Vam saopštim da je danas, 05.09.2009. godine, sporazumno raskinut ugovor između kluba i mene i da više nisam Trener prvog tima FK „Partizan“. Naravno, član kluba sam bio i ostaću i pomoći ću crno-belima uvek kada se to od mene traži i očekuje.

Pre svega, zahvaljujem se prethodnom i sadašnjem Predsedniku kluba, Upravnom odboru i Sportskom direktoru što su mi, u jednom delikatnom trenutku za „Partizan“, ukazali poverenje da budem trener jednog od najvećih klubova u ovom delu Evrope. Dalje, zahvaljujem se svojim najbližim saradnicima iz stručnog štaba prvog tima i ostalim zaposlenima u klubu na profesionalnom i veoma korektnom odnosu koji mi svakodnevno bio dragocena pomoć i podrška u radu. Posebnu zahvalnost dugujem navijačima koji su sve nas neiscrpno i bezrezervno bodrili na svim utakmicama i u svim prilikama. Konačno, na kraju spominjem one koji su najzaslužniji za ostvarene rezultate – igrače. „Partizan“ trenutno ima na raspolaganju skup talentovanih fudbalera, vaspitanih i poštenih momaka, divnih sportista. Sa njima sam uspostavio perfektan odnos i najveća dobit za mene će biti ukoliko oni imaju osećaj da su zahvaljujući saradnji sa mnom napredovali u svojim karijerama.

Iskoristio bih ovu priliku da podsetim sportsku javnost na naše rezultate u poslednjih 20 meseci, bez želje da za sebe prisvajam najveće zasluge za to. Dve uzastopne „duple krune“, po prvi put u istoriji kluba, i dva uzastopna plasmana u ligaški deo evropskih kupova – Kupa UEFA i UEFA evropske lige - imaju poseban značaj jer su ostvareni nakon kriznog perioda koji je uzdrmao klub do temelja. Ponosan sam što sam bio na spisku onih koji su učestvovali u tim rezultatima koji će, verujem, ostati u istoriji „Partizana“ zabeleženi kao osnov dugoročne stabilizacije i napretka. Posebno bih skrenuo pažnju na afirmaciju i razvoj mladih igrača što je jedini ispravan koncept rada našeg kluba. U proteklom periodu u „Partizanu“ su nastupali brojni mladi igrači, postali članovi reprezentativnih selekcija, skrenuli na sebe pažnju inostranih klubova, uključujući i one najveće i najuspešnije. Omladinska škola našeg kluba glavni je pokretač razvoja srpskog fudbala i verujem da će moji naslednici nastaviti da hrabro i odlučno tim dečacima pružaju šansu da zaigraju na najvažnijim utakmicama i takmičenjima.

Neću reći ništa novo ako istaknem da je biti trener „Partizana“ velika čast i još veća obaveza. U ispunjavanju te obaveze dao sam sve od sebe i, verujem, ostavio trajan trag u klubu. Molim navijače da podrže crno-bele momke i mog naslednika na mestu trenera, jer sam siguran da oni poseduju potencijal za još bolje rezultate i igre u budućnosti.

Ova moja izjava se objavljuje na klupskom web site-u u formi saopštenja kao moje završno obraćanje srpskoj sportskoj javnosti u svojstvu trenera prvog tima FK „Partizan“. Ona sadrži sve što sam u ovom trenutku želeo da kažem i molim javnost za razumevanje za takvu odluku.

S poštovanjem,

Beograd, 05.09.2009. godine

Slaviša Jokanović
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=s ... ikaz1=2009

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
SPORTAL.RS saznaje: Stevanović bira funkciju, odlaze Tomić i Petrić

Partizan je doneo odluku da će ekipu do daljnjeg voditi Goran Stevanović, a to „do daljnjeg" može da potraje do ponedeljka. Naime, kako SPORTAL.RS saznaje, dojučerašnji asistent Slaviše Jokanovića vodiće trening u ponedeljak, a posle njega trebalo bi da saopšti odluku Upravnom odboru da li želi da ostane na toj poziciji ili će ipak preuzeti funkciju sportskog direktora od Ivana Tomića. Poznato je da su Tomić i generalni sekretar Gordan Petrić držali stranu Jokanoviću, a sada kada njega više nema, verovatno će i oni krenuti njegovim stopama zbog neslaganja sa većim delom rukovodioca crno-belih.

Upravni odbor će se sastati u ponedeljak, gde će izglasati nepoverenje Petriću, na tapetu će biti i Tomić, ali će i raspravljati o budućem treneru. Ukoliko Stevanović odluči da preuzme funkciji od Tomića, Partizan se okreće kandidatima za trenera. Njih ima dosta, a na spisku se nalaze Lotar Mateus, Srećko Katanec, Ljubiša Tumbaković, Goran Milojević...

Од ове четворице ја бих изабрао Катанеца. Мада можда би и Тумба добро дошао.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tomic ostaje!!!

Citiraj:
Đurić: "Klub nastavlja sa radom"
www.partizan.rs
www.partizan.rs
Predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio je da taj klub nastavlja sa normalinim radom nakon sporazumnog raskida ugovora sa trenerom Slavišom Jokanovićem.

Đurić je takođe najavio sednicu Upravnog odbora za početak naredne nedelje. "Klub normalno nastavlja sa radom. U ponedeljak ili utorak održaćemo sednicu Upravnog odbora, na kojoj će se raspravljati o stanju u klubu", rekao je Đurić agenciji Beta.

On nije želeo da priča o eventualnom nasledniku Jokanovića na klupi Partizana, a tim će do daljnjeg voditi dosadašnji pomoćnik Goran Stevanović.

"Goran Stevanović ima našu podršku i ekipa će nastaviti da radi sa njim. Kada je u pitanju eventualni angažman novog trenera, to je, pre svega, odluka sportskog direktora", naveo je on i dodao da su se Partizan i Jokanović rastali veoma korektno.

"Mi smo sa Jokanovićem sporazumno raskinuli ugovor. To je sasvim normalno kada se radi o velikom klubu i velikom igraču i treneru kakav je Jokanović", zaključio je prvi čovek Partizana.

Prethodno je Jokanović saopštio da je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom i apelovao na navijače da podrže ekipu i njegovog naslednika. Jokanović je u prethodne dve sezone sa Partizanom osvojio po dve titule prvaka i dva kupa Srbije, ali u evropskim takmičenjima nije imao mnogo uspeha.
Tomić ostaje u klubu
www.partizan.rs
www.partizan.rs

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivan Tomić izjavio je da ambicije kluba ostaju iste uprkos odlasku trenera Slaviše Jokanovića i dodao ne razmišlja o napuštanju svoje funkcije.

"Naše ambicije ostaju iste. Ovaj stručni štab nastavlja tamo gde je stao, jer je upoznat sa igračkim kadrom i onim što je urađeno do sada. U ovom trenutku ekipu predvodi Goran Stevanović i stručni štab koji izuzetno cenim", rekao je Tomić novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Tomić je demantovao da će napustiti funkciju sportskog direktora, o čemu su pojedini mediji pisali prethodnih nedelja.

"Postoji Upravni odbor koji može da me razreši funkcije ili da podnesem ostavku zbog stvari koje nisu u skladu sa onim za šta se zalažem. U ovom trenutku apsolutno nemam razloga za to", ocenio je on.

Tomić nije želeo da kaže da li je sa Jokanovićem razgovarao o razlozima zbog kojih je podneo ostavku.

"Ne mogu da pričam u ime drugih. Sve piše u Jokanovićevom saopštenju. Ono što je sigurno je da je on čovek koji neizmerno voli Partizan. Ipak, to je život, nastavljamo dalje", rekao je on.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 16:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stevanović: Imam viziju igre Partizana!

Naslednik Slaviše Jokanovića na mestu trenera fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je da ima svoju viziju igre "crno-belih" i ocenio da ima najbolju ekipu u zemlji.

- Neka detalji ostanu za svlačionicu, ali imam neku svoju viziju igre. Ona se možda za nijansu razlikuje od onoga što je bilo do sada. Najvažnije je da Partizan ima kostur ekipe, imamo najbolji tim na ovim prostorima i želimo da uradimo nešto više u Evropi - rekao je Stevanović novinarima u sportskom centru Teleoptik.

On je kazao da nije očekivao da će postati trener "crno-belih" i istakao da je zadovoljan što je imao priliku da sarađuje sa Jokanovićem.

- To nije scenario koji sam očekivao i kome se radujem. Drago mi je što sam sarađivao sa Jokanovićem, koji je napravio dobre rezultate. Ne bih previše komentarisao njegovu ostavku, jer je sezone u toku i očekuju nas ozbiljne utakmice - kazao je on.

Stevanović je rekao i da je za ekipu dobro to što ju je preuzeo neko ko je poznaje.

- Zastupam teoriju da je najbolja neosetna promena. To je sastavni deo života, a i mene čeka slična sudbina pre ili kasnije. Ako je već bila potrebna promena, mislim da je ovako najbolje, jer poznajem ekipu. Svaka promena dovede do neke reakcije kod igrača - objasnio je on.

Stevanović je dodao i da ne razmišlja o tome da li će na klupi Partizana ostati samo privremeno.

- Nikad ne razmišljam negativno. Tu sam gde sam... Pripadam ovom klubu i radiću sve što je u njegovom interesu. Trudiću se da se zadržim što duže, siguran sam i u sebe i u ekipu - zaključio je on.

Stevanović je u karijeri vodio ekipu Železnika, a bio je i pomoćnik Ilije Petkovića u reprezentaciji SCG na Mundijalu u Nemačkoj pre dve godine.

Стевановић је изабрао. Још се чека ријеч управе.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jokanović dao ostavku

Bravo ljudino! I treba da ostaviš matore drtine iz UO, koji inače svejedno ništa ne rade nego samo mudruju i palamude. Neka se sada snalaze i licitiraju o novom treneru. Mesto trenera za sada preuzima Stevanović.

Foteljaši iz kluba, su uspeli posle Mirkovića da oteraju još jednu osobu iz kluba. Da to su isti foteljaši koji su pre neki dan obavestili evropske velikane poput Reala, i našeg bratskog PAOK-a da je odložen kadetski turnir, jer eto nemamo 40,000 evra da ga organizujemo. Čiji je posao ako ne njihov da obezbede novac. Ako ne znaju da rade posao šta uopšte radu u UO. Koliko su oni novca uneli u klub kad su došli. Da li će još koji "mladi" funkcioner podneti ostavku, ili je Jokan u dogovoru sa njima sam podneo ostavku saznaćemo tokom sledećih nekoliko dana.

Da li je ova ostavka smak sveta, sigurno da nije. Ako smo preživeli Mateusovu ostavku a pogotovo Miroslava "posle mene potop" Đukića i njegovo sakaćenja Partizana pre odlaska, preživećemo i ovo.

Jokanu jedno veliko hvala za sve što je uradio za klub. Preuzeo je tim u veoma delikatnom trenutku, osvojio dve duple krune prvi put u istoriji, dva puta nas uveo u ligaški deo kupa uefa, odnosno Lige Evrope, ali i to je očigledno malo starosedeocima u klubu i pojedinim navijačima koji su bili protiv Jokana još od prvog dana. Još jednom, Jokane hvala ti na svemu!

www.partizan.net

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sve je to ista bagra! i ovi u upravnom odboru i jokanović. jokanovića cijenim kao igrača i čovjeka, ali kao trenera, ne mrzim ga, ali nije još zreo za velike domete.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Опет је кренула лицитација, наравно главни кандидат је Матеус...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

zar nije već Stevanović promovisan u novog trenera?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 09:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

contador je napisao:
skypostman je napisao:

zar nije već Stevanović promovisan u novog trenera?

Ма немам појма, ваљда је само прелазно рјешење. Ко ће им знати...

Едит:

Citiraj:
Mateus stiže u Humsku?

Slika

Lotar Mateus ponovo je pred vratima Humske 1. Nemac je najozbiljniji, ako ne i jedini kandidat da na duže staze nasledi Slavišu Jokanovića, koji od subote više nije trener Partizana. Tako je stvoren prvi uslov da Mateus ponovo dođe među crno-bele, dok bi preostale prepreke na putu ka realizaciji dogovora s čelnicima srpskog šampiona trebalo da budu otklonjene na sednici Upravnog odbora.

Već je određeno da ekipu do daljeg vodi Goran Stevanović, dosadašnji Jokanovićev pomoćnik, koji inače uživa veliko poštovanje od svih struktura u klubu. Zbog toga postoje članovi UO koji bi želeli da Stevanović ostane na mestu šefa stručnog štaba makar do zime, a to su ujedno čelnici koji smatraju da povratak Mateusa u Humsku ne bi bio dobro rešenje. Ipak, čini se da ta opcija nema velikih izgleda.

- Stevanović bi trebalo da dobije šansu, jer njegovo poznavanje fudbala i njegova stručnost nisu nikada dovođeni u pitanje. Uostalom, nije isto kada radite kao nečiji pomoćnik i kada dobijete šansu da radite sami, da sprovodite svoje ideje i pokažete sav talenat. Nema potrebe da bilo ko ne veruje Stevanoviću i da mu se traži zamena pre nego što je počeo da radi samostalno. S druge strane, niko ne garantuje da bi drugi stručnjak, bilo stranac ili domaći, bolje uticao na ekipu nego Stevanović koji igrače odlično poznaje - rekao je za "Press" izvor blizak Partizanu.

Onaj deo UO koji je protiv Mateusa nema više u rukama adut da je Nemac preskup za Partizan, budući da je u pregovorima s rukovodstvom crno-belih nemački stručnjak bio više nego korektan. Pristao je da spusti visinu plate za koju je spreman da radi, ali bi u tom slučaju imao dobre premije u slučaju zapaženih rezultata s "parnim valjkom", naročito na evrosceni.

Sastanak najvišeg klupskog tela najverovatnije će biti održan u danima koji slede, a velike su šanse da za Jokanovićem prema izlaznim vratima krene potpredsednik Gordan Petrić, a vrlo verovatno i sportski direktor Ivan Tomić. Poslednji je istakao da nema nameru da odlazi iz kluba sve dok se slaže s načinom rada u Humskoj. Međutim, od prošle sednice UO jasno je da njegovim radom mnogi nisu zadovoljni, i da bi uz Jokanovića, morao da napusti funkciju.

Ostalo je manje od nedelju dana do nastavka klupske sezone i novog izazova za Partizan u Jelen Super ligi, što je dovoljno vremena da se reše sve nedoumice u vezi sa stručnim štabom i sastavom rukovodstva.

Ја уопште не готивим Матеуса као тренера, али ако ништа бар ће их научити трчати.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 17:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Crno-beli hepening u Zemunelu

Časopis Izaberi Partizan je u prošla dva vikenda, uz tehničku saradnju sa FK Partizan i SC Teloptik, organizovao Turnir koji će se pamtiti. Ukupno 45 ekipa i oko 500 igrača demonstriralo je svoj fudbalski “skill”, a naročito najboljih 16 ekipa, juče u Zemunelu. Borili su se za ponosnu titulu pobednika, ali i za vrlo vredne nagrade.

Slika

U dogovoru sa ekipama turnir je bio podeljen na dva dela. Prvi deo odigrao se u prošlog vikenda, kada su se igrala razigravanja po grupama. Ovaj jučerašnji dan je bio opušteniji, što se takmičarskog dela tiče, jer je većina ekipa imala vrlo dobru šansu za osvajanje Turnira.

Sve je počelo u 12 sati, a već na početku svima je bilo jasno da su se u prošlih nedelju dana ekipe itekako pripremale za ove mečeve. U većini mečeva, jedan gol razlike je odlučivao ko će proći dalje.

Slika

Na turniru su proglašeni najbolji u disciplinama najjači šut, nožni tenis, žongliranje, a najuzbudljivije je bilo gledati tako kvalitetne igrače, kako se nakon odigrane utakmice hvataju u “konopce” u Zemunelu u možda novoj olimpijskoj disciplini - natezanje konopca. Ekipe su bile gotovo izjednačene po kvalitetu, ali je ipak Ruma je proglašena za najbolje među seniorima.

Kako to obično i biva, finale je bilo još napetije. Na finalnom meču bilo je prisutno više od 1000 gledalaca. Do samog kraja videli smo vrlo napetu i atraktivnu borbu i puno šansi za gol, ali Alcatraz je bio koncentrisaniji i na kraju ipak odneo pobedu i osvojio Trofej Dragan Mance 2009 za najbolju ekipu.

Za najbolje u konkurenciji mlađih ekipa i seniore obezbeđeni su pehari, a osim protokolarnih i bogate robne nagrade.

Slika

Turnir je protekao u znaku revijalne utakmice DRAGANOVI PRIJATELJI, gde su sa jedne strane igrali Savo Milošević, Ljubiša Ranković, Darko Tešovic, Gordan Petrić, Bata Mirković, Saša Ćurčić, a sa druge strane majstori fudbala Đelmaš, Varga, Goran Bogdanovic, Kadenić, Klinčarski, Ranko Stojić…

Slika

Među brojnim igračima utakmice večeri DRAGANOVI PRIJATELJI, svakako najveću pažnju privukao je Goran Stevanovic, novi trener FK Partizan.

Ako bi želeli u nekoliko reči da opišemo Turnir onda bi izabrali sledeće: odlična organizacija, masovnost, kvalitet, profesionalnost, emocija…

Pogledajte još fotografija sa turnira u časopisu Izaberi Partizan

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
UO potvrdio Stevanovića

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan potvrdio je odluku da Goran Stevanović u narednih godinu dana obavlja ulogu šefa stručnog štaba.

Čelni ljudi "crno-belih" jednoglasno su podržali Stevanovića, koji je ekipu preuzeo u subotu, kada je kormilo napustio Slaviša Jokanović.

"Dobro znamo kakve je Stevanović imao rezultate u Železniku i reprezentaciji. On je pokazao veliki kvalitet i kao Jokanovićev pomoćnim. Stevanović je bio naša jedina opcija. Naglašavam da ni sa jednim drugim trenerom, bilo domaćim ili stranim nismo pregovarali", rekao je predsednik Upravnog odbora Partizana Dragan Đurić.

S obzirom da novi trener već ima ugovor sa Partizanom, njemu će se samo revidirati primanja, pošto će mu plata biti povećana.

"O tome brine sportski direktor Ivan Tomić. Ja očekujem da će naša saradnja sa Stevanovićem biti duža od godinu dana", tvrdi Đurić.

Odlazak Jokanovića iznenadio je sve u klubu, a Đurić ističe da je rastanak bio sporazumni i prijateljski.

"Jokanović je veliki trener, veliki čovek, baš kao što je bio i veliki igrač. Zahvaljujemo mu se na rezultatima koje je postigao i uvek će imati mesto u Partizanu. On je prvi trener našeg tima koji je dva puta uzastopno osvajao duplu krunu. Odluka da ode bila je njegova i prijateljski smo se rastali", rekao je Đurić i dodao da će Partizan sva dugovanja prema Jokanoviću izmiriti.

Значи та је прича завршена.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Јокановић је отишао господски. Хвала ти за све.
Жао ми је што је отишао јер је показао да је од свих домаћих тренера једини господин човек. Нажалост попустио је под притиском медија којима је као жртвено јање испоручен од стране управе. Најжалосније је што су ту најгласнији били зекини полторни Вукадиновић и Бабић и председник Ђурић, коме је једини успех у клубу тај што функционере и фудбачере облачи "Зекстра", чији је он директор.
Преко плаћених новинара направљена је атмосфера да се мора ући у ЛШ јер је то у најмању руку реалност ове екипе а притом нико није споменуо да је у ову екипу уложено у прелазном року 650 хиљада евра.
Поглед на сајт трансфермаркт нам каже:
1. да је ПФЦ рачунајући Љајићев трасфер на зиму од продаје играча када се одбије уложено зарадио 13,85 милиона евра.
2. прошле сезоне 13,25 милиона евра

Е сад ја питам где су уложена та средства?
Ђурић у медијима сваљујући кривицу на Јоконавића прича о минусу од 7 милиона који је настао неуласком у ЛШ а да притом тих 7 милиона никада није ни било у каси Партизана.
Наравно када нису испуњена нереална очекивања о уласку у ЛШ (будимо реални ЛЕ је реалност за шампиона Србије) кривица је сваљена на тренера који није крив што му је управа продала оба бека а да притом за једног није ни нашла замену (Обрадовић) док другог мења дете од 18 година.
Није Јокан крив што је нама плејмејкер клинац од 18 година који ће да буде прави играч тек за 3-4 године али тада га више неће бити у Партизану.
Када се погледају појачања јасно је да је ЛШ само сан.
Мени је искрено и драго што нисмо ушли јер сере ми се од "европских навијача" који се појављују само на утакмицама ЛШ проводећи време у набрајању фамилије свему што се креће по терену у црно-белом дресу и од спонзоруша које би опселе стадион само да овлаже на нову фризуру Кристијана "и ја сам геј" Роналда.
Од уласка у ЛЕ ПФЦ је зарадио 1,5 милиона евра. Јел то мало?
Наравно да није. Али мало је за господу Бабића и Вукадиновића који кукају за 7 милиона јер су вероватно већ унапред рачунали да ће тих 7 милиона да ортачки поделе између себе а да притом нико од њих није рекао колико су они пара донели у ПФЦ?
Када се погледа Јокановићев збир:
1. две дупле круне
2. два уласка у ЛЕ
3. карање цигана (осим у првом његовом тренерском дербију)

добије се резултат за свака част. Ово горе је сан сваког навијача Партизана и он боље не може да жели.
Криво ми је и што је са Југа кренуло скандирање Јокане одлази а сви знамо колико тај човек воли Партизан и колико је дао Партизану. Међутим драго ми је што је у Жилини шипка просто искулирана када се опет почело са истим повицима.
Замерано му је да нема игру а ја се питам када је то Партизан имао игру.
Ја колико се сећам имао је када је био Осим и 1999. када је био Јешић (оно фамозно првенство када је ПФЦ дао 108 голова а на крају био други јер су нам цигани украли титулу, сећам се и оних ганских утакмица које су трајале по принципу игра се док звезда не победи).
Тумба - чувена игра кратких пасова. Пролазила у домаћем првенству а у Европи најгоре бламаже (али ни тада се није чуло Тумбо одлази)
Матеус - солидан у Европи, катастрофа у домаћем првенству
Ребер - ужас
Вермезовић- тада смо играли најгори фудбал, свака утакмица Партизана се завршевала резултатом 0:0 или 1:0. Запамтио сам га и по изјави, када смо добили Ком у гостима 4:0 мислим, да је Партизан дао превише голова.
Ђукић- добар почетак али онда такође ништа, сви га хвале а заборављају да је ПФЦ имао преко десет бодова предности а када је дотични циган побегао као пичка имали смо још само 6.

Суме суммарум Јокановић је отеран ни крив ни дужан а они који су требали да оду су још увек нажалост ту.

А ако је већ отишао и ако је неко требао да га наследи онда ми је драго што је то Стевановић, јер је ред да и он добије своју шансу.
Време ће да покаже шта и како ће да буде али чињеница јесте да је екипа лоша(изузев Мореире, Ђорђевића, Дијаре и Илића) и да се од гована пита не прави.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 22:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Слажем се у већини ствари осим оног везано за Вермеза, чика Црног ми не дирај. Са њим нисмо имали пораза у лиги, а отјеран је због једне утакмице. А игра је била 10000000 пута боља од Јоканове.

Ево један коментар са сајта:

Citiraj:
Otišao je, očigledno fin i kulturan čovek (vrlina), dobar i blag prema igračima (mana!), onaj koji se trudio da uradi sve što zna i ume u korist Partizana, koga očigledno puno voli, ali nažalost, verovatno i najlošiji trener koga sam je za mojih 45 godina života video da je seo na klupu Partizana... A verujte da sam dobro razmislio pre nego što sam ovo napisao ili rekao. I oni koji su ga postavili na to mesto, zaslužni su ili krivi za sve, koliko i on...ali, zna se, kad u fudbalu nešto ,,škripi,, prvi koji odlazi je trener... Ne mogu da znam šta se sve dešava u Klubu, ali itekako sam dobro viđao (svake subote) šta se dešavalo na terenu, a po onome što čitam ovde, imam utisak da neki koji pišu komentare, uopšte i ne gledaju Partizan, ili ga gledaju veoma, veoma retko, za razliku od mene koji ispratim svaku utakmicu, ako sam sprečen uživo, onda bar preko Tv-a, sajta, radio-prenosa, bilo kako. E, pa dozvolite mi da imam svoje mišljenje, a ako mislite da grešim, imate pravo da pišete drugačije! Priznajem, čovek je osvojio dve duple krune, na čemu mu puno hvala, i sve zaslužene čestitke, ali smešno je uporediti tu borbu sa kriznom Zvezdom i nemoćnom Vojvodinom, sa prvenstvima nekadašnje SFRJ! Ne zaboravimo da je pola jednog prvenstva ,,odradio,, Đukić, o kome mislim da je loš čovek, (za razliku od Jokana) ali i bolji trener nego što je to Jokan bio... Ne zaboravimo da bi svaki trener u našoj ligi prosto morao da uzme titulu ako u timu ima Moreiru, Žuku i Diarrrru. Ne zaboravimo ni da je u prošlom prvenstvu, naš jedini pravi konkurent u borbi za titulu, Zvezda, bila pred totalnim raspadom i bankrotom... Ako mislite da tu postoji i Vojvodina, pitam vas, pa kad su oni poslednji put bili prvaci? Ne umanjujem uspeh osvajanja duplih kruna, jer što reče neko, teško je pobediti i u kompjuterskim igricama, ali, deco, ja pamtim i nešto više i nešto duže! Tužan sam ovih dana u pauzi prvenstva na youtubeu tražio da vidim kako su igrali Moca, Mance, Varga, Žile, Uške, Bajro, Vokri, Goran Stevanović... Da se uverim da li polako lapim pa sanjam o prošlim vremenima. Ne, ne lapim, Partizan je zaista pod Jokanom igrao loše. Da, i ovi stari, znali su da gube, znali su da dožive katastrofu, ali i da se dižu iz pepela, da samelju svakog ko im se ispreči, da daju golove, da ,,vezu,, DA IGRAJU FUDBAL BRE! Gde je nestao taj Partizan koji je umeo da stvara šansu za šansom, koji je umeo da do vrha napuni mrežu rivala, Partizan koji je umeo da se isprsi i pred puno jačim od sebe i da ga napadne! Pamtim Partizan koji je igrao napadački, razbijački, brz, lep fudbal... Jokanovićev Partizan mučio je i sebe i publiku i protivnika. Ne možeš kriviti trenera za individualnu grešku igrača, ili za jednu, dve izgubljene bitke, ali ako gledaš njegov tim sezonu, sezonu i po, onda valjda možeš da vidiš, ima li nečega u njegovoj igri i zamisli, ili nema! Otkako je seo na klupu, broj gledalaca se smanjio. Efikasnost tima se smanjila. Prvo poluvreme je obično ,,bacano u vetar,,. Igra je bila dosadna, spora. Kad god bismo pokušali da ,,taktiziramo,, protiv iole jačeg protivnika, to se završavalo time da primimo gol. Ili dva. Nismo imali brze prodore preko krila. Nismo imali tečnu pas igru. Ako ne brzu makar sporu, ali preciznu. Ne, ni to. U igri Partizana, a i većine igrača, teško se primećivao bilo kakav napredak. U Ligi Evrope osvojili smo nula bodova. To ne bi bolelo, da smo makar stisli nekoga, zapretili mu, nadigravali se, davali golove. Ne, toga nije bilo. U dve utakmice (Apoel) koje su odlučivale o (mogućih) sedam miliona evra, daljem putu i prestižu našeg Kluba, naši igrači na prvoj su stajali, kao da se prvi put vide zajedno na terenu. U drugoj su dali gol u trećem minutu, a onda dali sve od sebe, što je samo pokazalo, da niti imaju moći ni snage, da ozbiljno zaprete bilo kome. Ako posle vođstva od 1:0, na početku utakmice nemaš ideju ni moći da daš bar još jedan gol, pitam se šta su uopšte radili na treninzima, i čemu ih je uopšte taj trener učio? Ako od svoje desete godine gledam Partizan, moram da kažem i da sam jedno desetak godina od moje 15e, pa do 25e, redovno svakog vikenda gledao fudbal i u nižim ligama jedne Bg. opštine. I u tzv. ,,beton ligama,, iz kojih nema ispadanja, svaki, ali svaki trener, znao je da, ako bar nema igru i igrače, pa bar da se potrudi, da u prekidima zapreti protivniku. U ,,beton,, ligama da, ali ne i Jokanovićev Partizan... Ja sam potpuno šiznuo, gledajući kako Jokanovićev Partizan izvodi kornere! Ako Ljajić to ne zna (a nije znao!), zašto ga Jokan nije naučio da to radi, zašto nije viknuo sa klupe da neko drugi to uradi? Šta je uopšte uradio za vreme utakmica, kada je skočio, viknuo? Igrači su mu se vukli po terenu, a on je hladnokrvno to posmatrao. Dečko na početku karijere ironično aplaudira publici, i umesto da ,,popije,, 6, ili bar 2-3 meseca suspenzije, da se nauči pameti, igra već u sledećoj utakmici. U novinama čitamo, da igrači sami kažu da nisu slušali ni poslušali, sada već bivšeg trenera... Pa kakav je to trener koji niti govori igračima nešto za vreme utakmice, niti ga slušaju i kad im kaže nešto?! I na kraju kap koja je za mene prevršila čašu: Imamo Washingtona od 2,04, Gavrančića od preko 1,90, Krstajića koji odlično skače, Srđu i Đoleta, koji takođe solidno mogu da skoče, Klea koji je odličan u igri glavom, Raću Petrovića koji je i visok, i takođe bi mogao da da gol glavom, i...? Sedam opasnih igrača u skoku, eventualno Crnogorca Vujovića, Obradovića, Brežančića, bilo kog ko valjda može da nabaci nešto, i...? Nikad ništa iz kornera na najbitnijim utakmicama za početak sezone... Pa da ništa drugo nije radio na pripremama, da je samo uvežbavao kornere, sad bi Jokanović bio trener Partizana, a Partizan u Ligi Šampiona. Ne, ni to što svaki seoski klub zna (a ponovo napominjem da sam deset godina redovno gledao utakmice takvih liga i da ne pričam napamet!), Jokanovićev Partizan nije znao! A ja kao što vidite, (kao što sam se sam sebi zarekao) nisam reč napisao, od kad sam video te naše katastrofalne kornere, pa sve do sad, dok takav trener nije otišao. Hvala vam ako mi dopustite da iznesem moje mišljenje, i, ako Klub ozbiljno računa na Stevanovića, onda bi Stevanović, mogao malo da se priseti kako se igralo dok je nosio crno-beli dres, da se priseti utakmice Partizan – Inter, i da mu ne pada na pamet da gaji dekadentan ziheraški fudbal. A ako dolazi neko drugi, i ako nema viziju da od Partizana napravi tim koji IGRA FUDBAL (!), onda bolje i da ne dolazi!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Слажем се у већини ствари осим оног везано за Вермеза, чика Црног ми не дирај. Са њим нисмо имали пораза у лиги, а отјеран је због једне утакмице. А игра је била 10000000 пута боља од Јоканове.

Човек је играо по принципу ко пређе центар да му умре мајка.
Толико о њему. А није отишао због једне утакмице већ је отишао јер је пристао да буде зеким пијун у продају утакмице макабију.
Ја уопште не спорим да ПФЦ није имао игру али чињеница је да је није имао скоро па никад. Као што рекох једино у сезону 1999. године играли смо добро, а тренер је био Јешић.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
Citiraj:

Толико о њему. А није отишао због једне утакмице већ је отишао јер је пристао да буде зеким пијун у продају утакмице макабију.
Ја уопште не спорим да ПФЦ није имао игру али чињеница је да је није имао скоро па никад. Као што рекох једино у сезону 1999. године играли смо добро, а тренер је био Јешић.

Е јбг сад, јесмо са Вермезом били најефикаснији тада у лиги, јесмо! Јесмо у Европи догурали до осмине финала купа уефа, јесмо. Јесмо узели титулу, јесмо. Које смо играче ми то имали тада??? Плус што се тадашња Звезда и ова сад не могу поредити. Толико о релацији Јокан-Вемрез.

Друго, ево рецимо погледај игру Партизана за вријеме Ђукића и Јокана. За мене је оно што је Ђукић урадио као тренер одлично, имао је игру и резултате. Једноставно играли смо нападачки, прилике су се редале, ломили смо противнике. Тога није било код Јокана. Мука, патња у игри, скроз неповезано, стријепим сваки корнер хоћемо ли га примити или нећемо...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
Citiraj:

Е јбг сад, јесмо са Вермезом били најефикаснији тада у лиги, јесмо! Јесмо у Европи догурали до осмине финала купа уефа, јесмо. Јесмо узели титулу, јесмо. Које смо играче ми то имали тада??? Плус што се тадашња Звезда и ова сад не могу поредити. Толико о релацији Јокан-Вемрез.

Друго, ево рецимо погледај игру Партизана за вријеме Ђукића и Јокана. За мене је оно што је Ђукић урадио као тренер одлично, имао је игру и резултате. Једноставно играли смо нападачки, прилике су се редале, ломили смо противнике. Тога није било код Јокана. Мука, патња у игри, скроз неповезано, стријепим сваки корнер хоћемо ли га примити или нећемо...

Наравно да се не могу поредити јер смо тада имали јачи везни ред (Илић- Нађ- Брновић- Петровић (Радовић)) него данас. Нама данас у везном реду игра један човек а то је Мореира. Ма било ко да дође не може да овом екипом да игра боље. Мурињо сад да дође дигао би руке од немоћи.
Плус те године смо имали екстра лаку групу за пролаз даље а онда Дњипропетровск смо прошли на срећу.
Мислим не треба спорити свака част али у томе свему је Вермезовић најмање заслужан.

Остаје чињеница да је Јокановић отеран на један начин који није заслужио.
Ако неко мисли да ће игра бити боља под Стевановић грдно се вара. Неће.
Чињеница је да се из клуба полако али сигурно избацују људи који проверено воле клуб а да место у управи заузимају разни Ружићи, Љајићи и сл.

А што се Ђукића тиче, играли смо добро од јула до октобра па смо онда стали.
Имали смо те сезоне укупно 8 нерешених а од тога под Ђукићем 5.

Такође није ми јасно да се омаловажавају две Партизанове дупле круне односне да се те две дупле круне правдају тиме што је звезда лоша. Па и ми смо били лоши у две године бојкота али ја ни од једног ганца нисам чуо да је рекао то је зато што је Партизан лош.
Ја кажем да смо их освојили јер смо заслужили а не зато што се черга распада!
А освојио их је Јокановић и то је чињеница.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]