banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 12:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 25 Nov 2016, 21:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
enc0re je napisao:
vlakanje je napisao:

ne vjerujem da je bilo 14000, ali dobro sad...

kad pogledas da je broj gledalaca opadao, zakljucno sa utakmicom protiv armanija, ne vjerujem da bi se nesto promijenilo.
pogotovo sto su naredna 2 protivnika kuci zalgiris i makabi. zbog toga kontam da je pametno da se malo "odmori" od arene do kraja godine i cska i reala...

Jer jelte Maccabi nije dovoljno atraktivan protivnik za zahtjevnu cigansku publiku... :lol:

mozda da se pozdravi Maik i Miler :D
al' nije makabi sto je nekad bio 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
enc0re je napisao:

Jer jelte Maccabi nije dovoljno atraktivan protivnik za zahtjevnu cigansku publiku... :lol:

Who the fuck are they? 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sta ja znam, meni taj Makabi nikad nije bio neka ekipa, ja bih prije gledao Baskoniu nego njih. Imaju oni titula i svega, stoji to, ali ne dozivljavam ih nesto. Na stranu sto nisu u Evropi. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Oni se bas zahuktavaju lagano u zadnjih par utakmica.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
zerocool je napisao:
Sta ja znam, meni taj Makabi nikad nije bio neka ekipa, ja bih prije gledao Baskoniu nego njih. Imaju oni titula i svega, stoji to, ali ne dozivljavam ih nesto. Na stranu sto nisu u Evropi. :D

ejsssss, na glavi se dubilo da se gledaju u boriku :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg, u BL sam i ja letio da ih gledam, ali u poredjenju sa ekipama koje dolaze u BG oni su mi jedva u top10 ako bih morao birati.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad si me sjebao, kad se sjetim kakva jr nekad kosarka bila u Boriku. :(

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 22:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
edit...pisao sam nesto bezveze,i onda vidjeh da je tema kkcz :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg to je bilo bas tih godina kad je trebalo za mene. :D
A nakon tog je zalost..

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Је ли овога Волтерса морамо гледати цијелу сезону или постоји нека шанса да буде ногиран прије? Сутра би било добро.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Дангубић није промила напредовао у нападу, а у Звезди је већ трећу годину. Ни повреде нису разлог тоталне анемичности у нападу.
Дриблинг и даље катастрофичан, шут слабашан, пошто нема дриблинга не може никог напасти продором. А пошто у игри често ћошкари, тешко да може и неки офанизвни скок покупити. У одбрани је добар, и то је његов допринос.
Засад је ћорак. Биће ту неких напдачких солидних рола, али генерално, далеко је он од неке нба екипа како му се некад предвиђало.

П.С. Да скева и нитро не скачу, да им дирам човјека под заштитом унеска, само да кажем да није Радоњићева одговрност ово, бар не у цијелости, могао би другачије искористити његову врлину, атлетицизам, као што је Вујошевић искорситио Веселог који је исто дрво био по питању шута и технике. Спусти га под кош, кад дође до преузимања, иди испод коша и чекај ту лопту, а не на трици, и тако даље и ближе...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2016, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Klajv_Biksbi je napisao:
Је ли овога Волтерса морамо гледати цијелу сезону или постоји нека шанса да буде ногиран прије? Сутра би било добро.

Хаха, па то сам и ја мислио, али није био лош на посљедњих неколико утакмица (не рачунајући ову против Олимпије) :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2016, 03:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:

Na svu srecu gledacemo ga jos dugo.

Caca, Dangubicev zadatak je da cuva prptivnickog najboljeg beka, u napadu sta uradi. On ima frku sa visokim driblingom pa mu pik ne ide bas od ruke. Misljenja sam da i me treba to da radi, ne mogu svi biti kreativni. On je u sustini i malo navikan, ali je i do sistema, da uzme desetak napada po utakmici davao bi redovno zavidan broj poena. Sto se tice skoka, nasi bekovi svi idu na skok, nema sad bog zna neku brojku skokova, 2 po utakmici, ali idu svi nasi niski vecinom na skok.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2016, 07:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ма нека је он пар утакмица солидно одиграо, оно кошаркаша видјело није. Начин на који се вуцара по терену је иритантан.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2016, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nekad se uz ovo uzivalo :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZPaQZTa9Zds
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZPaQZTa9Zds[/youtube]

Ovo je bila bas gotivna ekipica :)
http://www.youtube.com/watch?v=Ezxp_Myvo1M
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ezxp_Myvo1M[/youtube]

Marsh unistava Gista, Dzavaia i Raska Katica 8)
http://www.youtube.com/watch?v=P0pfpbtIisc
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P0pfpbtIisc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2016, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Оног ко пушта Симанића да иде играти за некакве јунироске репрезентације дефинитивно није нормалан. И то у децембру. Недљо света за 4 дана.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2016, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Klajv_Biksbi je napisao:
Ма нека је он пар утакмица солидно одиграо, оно кошаркаша видјело није. Начин на који се вуцара по терену је иритантан.

Jašta... Daj ga odmah nogiramo i uzmemo nešto što valja. Ionako plivamo u parama, pa možemo da biramo... Koga bi ti za back-up Joviću. Rajsa možda...

Нова Варош je napisao:
Дангубић није промила напредовао у нападу, а у Звезди је већ трећу годину. Ни повреде нису разлог тоталне анемичности у нападу.
Дриблинг и даље катастрофичан, шут слабашан, пошто нема дриблинга не може никог напасти продором. А пошто у игри често ћошкари, тешко да може и неки офанизвни скок покупити. У одбрани је добар, и то је његов допринос.
Засад је ћорак. Биће ту неких напдачких солидних рола, али генерално, далеко је он од неке нба екипа како му се некад предвиђало.

П.С. Да скева и нитро не скачу, да им дирам човјека под заштитом унеска, само да кажем да није Радоњићева одговрност ово, бар не у цијелости, могао би другачије искористити његову врлину, атлетицизам, као што је Вујошевић искорситио Веселог који је исто дрво био по питању шута и технике. Спусти га под кош, кад дође до преузимања, иди испод коша и чекај ту лопту, а не на трици, и тако даље и ближе...

Ovdje bi se ja poprilično složio sa tobom, a odgovornost bi djelimično stavio na dušu Radonjiću. Generalno mislim da je on njemu zamislio potpuno drugačiju ulogu kad je dovođen. Radonjić iz perioda Budućnosti, prosto je obožavao visoke igrače sa kontrolom lopte, koji mogu da odigraju ulogu nekog point-forwarda. Dangubić je iz te perspektive Radonjiću izgledao kao vlažan san, jer je u najavi imao igrača koji bi mogao da igra sekundarnog pleja, brani i napada sve tri spoljne pozicije. Samo se očito zeznuo u procjeni. Defanzivno je Dangubić napredovao i može da odgovori zahtjevima, ali napadački... U Zvezdi već dva ili tri puta mijenja mehaniku šuta. U Megi je izgledao puno bolje, ali to je bio privid. Tamo je praksa da 2-3 igrača imaju slobodu u napadu, pa je Dangubić djelovao tehnički dotjeranije, jer je češće napadao čuvare prodorom, a nije se ustezao ni da šutira. Tako je crpio samopouzdanje i sigurnost i djelovao kao moćan igrač u najavi, samo što nije isto igrati protiv MZT i protiv CSKA i tu se vidi jasna razlika. Više potrošnje u odbrani, greške u napadu moraš da svedeš na minimum, a ne da srljaš i popiješ klupu, jer je sa druge strane protivnik koji kažnjava svaki propust (vidjeti utakmicu sa Efesom).

I kao što skeva reče on jeste malo izvikan, jer mu je tehnika generalno bila na osnovnom nivou, samo je djelovao dominantan jer je atletski dominirao u mečevima ABA lige. Ima relativno brz prvi korak, što će reći da bi iz izolacije mogao da napada igrača, i završnicu oko obruča ima sasvim solidnu, ali takve stvari se u Radonjinom sistemu, dešavaju kao rjeđa napadačka varijacija, a nikako kao neka od osnovnih akcija... Za status nekoga ko bi dobio takvu slobodu u napadu, kod Radonjića bi morao dobro da se pomučiš. Gudurić je donekle to postigao, ali on za razliku od Dangubića ima poprilično sportske drskosti u sebi.

Za spuštanje pod koš ne znam šta bih rekao. Moje je mišljenje da bi tu trebalo puno da se radi individualno, a pitanje je kolika bi bila dobit od toga. Prosto ga ne vidim da bi mogao da se izbori za poziciju na postu, čak ni protiv nižih i fizički slabijih igrača.
Veseli jeste dobar primjer, ali atletska zvjerina poput njega sa takvom snagom i skočnošćum na 210 cm visine, a motorikom niskog krila je nešto što se ne viđa često. On u Evropi može legitimnu peticu da igra, bez problema. A u Partizan je došao kao trojka...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2016, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Елем, нисам добро појаснио, кад сам мислио "спуштање" под кош, нисам мислио да игра леђима ка кошу, јер нема технике, а ни шута за такво нешто.
Доста се пута деси да Звездини протвници бране преузимањем, кад се деси таква ситуација, а Кузмић добије лопту, Дангубић би требао испод коша да му се дотури лопта, боље да ћошкари и Лазић него он. Гледам доста пута Дангубића остане на трици чекајући лопту а Лазић и Симоновић трче да улете доле, мада симону је то један од заштитиних знакова :D

Овај Волтерс није превара ко Мекел, али ја сам више увијек за малог црног егоисту него за овај тип играча, али слажем се да га не треба тјерати.

Звезда игра добро евролигу, са најслабијим тимом уз Жалгирис, добре резултате биљежи, није реално да се уђе у топ8, али ако се деси биће одличан успјех.
Руку на срце и литванци играју одлично са ростером којим располажу, јебига, земље кошарке 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2016, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Елем, нисам добро појаснио, кад сам мислио "спуштање" под кош, нисам мислио да игра леђима ка кошу, јер нема технике, а ни шута за такво нешто.
Доста се пута деси да Звездини протвници бране преузимањем, кад се деси таква ситуација, а Кузмић добије лопту, Дангубић би требао испод коша да му се дотури лопта, боље да ћошкари и Лазић него он. Гледам доста пута Дангубића остане на трици чекајући лопту а Лазић и Симоновић трче да улете доле, мада симону је то један од заштитиних знакова

Ovo se slažem. I meni samom nije jasno, da se više ne koriste neke kretnje bez lopte, tipa back-door utrčavanja, tim prije što imamo u timu visokog igrača (Mitrović), koji fenomenalno razigrava saigrače sa visokog posta. Pogotovo sa Milkom na petici, jer njemu čuvar mora da izlazi na šut, što ostavlja puno prostora u reketu. A Dangubić i Simonović, bar mogu kvalitetno da finiširaju takve situacije... To je recimo Vujošević znao da koristi u Partizanu, čak i ako nije imao visoke igrače koji su bili kvalitetni šuteri. Nakon bloka se visoki igrač odmota od koša, prethodno se očisti kontra strana, odakle kreće igrač koji dobija loptu u posljednjoj fazi akcije. Sa Veselim ili Lučićem kasnije recimo, to je odlično funkcionisalo.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2016, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto se tice Dangube i ostanka na liniji za 3, zavisi koja akcija se igra, nije uvijek tako, Danguba pokriva od 2 do 4, zavisi na kojoj je poziciji trenutno jer se tacno zna ko ide na utrcavanje a ko ostaje vani. To se desava da se olaksa ugao dodavanja centru kao i povratna lopta ako centar ne moze finisirati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]