banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 10:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 24 Nov 2016, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Primismo 100 poena, previse brate, ali islo ih je sto jest jest.
Kod nas sam Djenka 20p.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2016, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ma ok je, ne moze se svaka odigrati na nekom sjajnom nivou, nemamo igracki kvalitet za to.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Radonjić je baš duduk od trenera... Čuj primiti 100 poena, pa tu odbrane ni u priči. A što je tek loše vodio utakmicu. On prosto zaboravi da traži tajm aut kad treba, o igračima koje zaborvi na klupi i da ne pričamo... :D

Ruku na srce, ovo je bilo teško dobiti. Kad kompletnu energiju vučeš iz jake odbrane, sudije pritom podignu kriterijum, a protivniku dozvoliš previše ofanzivnih skokova, onda dobiješ ovakav rezultat. Dobićemo ih u BG, to sam siguran, ali ovako koncipirana ekipa poput Efesa je je..no nezgodna. Previše je tu dobrih igrača i previše kvalitetnih opcija u napadu. Preširok roster imaju, za svaku poziciju po dva kvalitetna igrača. Istina, teško je to uklopiti i tolike potrošače nahraniti loptama, zbog toga ne treba iznenaditi ako popucaju u nekim utakmicama, ali snioć su djelovali premoćno. Sigurno ih se može ugurati u svoj ritam, ali kad su raspoloženi, ide to jako teško, pogotovo u skraćenoj rotaciji, sa još uvijek nepotpunim rosterom i teškim ritmom utakmica... Volters se još traži, Jović ima problema jer pik sa Kuzmićem još ne funkcioniše na pravi način. Kuzma se nešto sporije otvara od recimo Cirbesa, za to vrijeme protivnik može da pokrije linije dodavanja Joviću i onda je ovaj u problemu. To je baš vidljivo. Ne znam samo zašto Jović više ne koristi ulaz i napada koš poslije bloka. Ne mora svaki put da traži visokog igrača... Vjerovatno Radonja forsira tu igru, da se dovede na što veći nivo, da bi tamo krajem sezone, funkcionisala na pravi način.

Nije ovo ništa tragično, ovo je štaviše, preko očekivanja za ovaj dio sezone. Teško je. Utakmice idu na svaka dva dana praktično. Imaš pritisak navijača da u EL odigraš što bolje, tačnije da povremeno mlatneš u gostima neke sa ovim vanzemaljskim budžetima, kod kuće da ih dobijaš na redovnoj bazi, a u ABA ligi da protivnike gaziš sa po 20ak razlike u prosjeku i da pritom ne zaboraviš da isforsiraš pokojeg klinca, jer ipak su naša djeca najvažnija... Jebiga, šta da kažem osim da smo se jebeno razmazili kad je u pitanju KK...

Ako izgubiš onda je tragedija, ako pobijediš onda je moglo i većom razlikom, ako je većom razlikom, onda zašto nisu igrali Simanić i Dobrić, ako su i igrali, onda zašto nisu dobili više minuta i zašto ih ne dobijaju češće... I tako dalje...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Тачно знам да ћемо их разбити у Београду, зато што је онај смрад ишао да нам да тројку у посљедњој секунди, иако су већ водили двадесет разлике.

Нажалост, због обавеза сам успио да погледам само један дио другог полувремена и изнервирало ме је колико смо ненормалан број банана попили.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bez obzira na sudije, ljudi su bili bolji. Iskljucili su Kuzmica i skratili nam i onako kratku rotaciju visokih. Uz njihovo dobro sutersko vece ovo je realnost. Slijedi ABA liga, jos vise minuta za Simanu, to raduje.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Iznenadjujuce mi je da je uopste dobio minute. Treba svaki dan nositi cvece i banane mitrovicu :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije bio los. Naravno nije on za EL ali za ABA moze, zato i ocekujem malo jasniju ulogu za njega. A Mitar... zao mi momka, bas je baksuz.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://mondo.ba/a702360/Sport/Kosarka/K ... oniru.html
pametno!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 15:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam šta bih rekao...

očito je da je takmičenje razvodnjeno i da će brzo dosaditi ovaj format gdje se 30 kola igra skoro bezveze....i to se sve igra da bi se saznala jedna,dve ekipe za nokaut fazu....kontam da nema pičke da u 8 ne budu cska,fener,barca,real,oly....

i meni je prvo palo napamet,gledajući prošlu sa armanijem....gledajući polupraznu Arenu,da je vrijeme za povratak u Pionir....

al kad onaj na SportKlub reče da prisustvuje 14 000.....jebiga,to su ipak dva Pionira :(

Tako da nemam stav,i to tvoje "pametno"-ne bih potpisao :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Schlager je napisao:
al kad onaj na SportKlub reče da prisustvuje 14 000.....jebiga,to su ipak dva Pionira :(

cini mi se da je on rekao da je zvanican podatak preko 14000, ali da on sumnja da ima i toliko...

svakako odlican potez po meni, treba dobiti Zalgiris, a to ce biti lakse u Pioniru

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I opet dolazimo do one zajebancije da Zvezdi treba sopstvena dvorana od oko 13-14 hiljada. To je neka cifra koja bi bila popunjena u 99% EL utakmica. E sad, ako je vec veliko interesovanje, prebaciti u arenu i to je to, ali tesko da ce se tako nesto ikad napraviti.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 16:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da...

a btw,baš sam nešto neki dan sam sa sobom kontao,kako bi ovo savršen sistem takmičenja bio ...ova liga,sa 30 kola.....15 kući.15 na strani....al da nema ništa nakon njega!!!!

eto,pustite malo mašti na volju...ono....igraš sa 15 najboljih evropskih ekipa....i kući i na strani sa svakom....pa da cska konta "jbt,bježi nam fener jednu pobjedu za prvaka evrope,moramo stići to,valjda će kiksat negdje"....i naravno,kao u ozbiljnim ligama,da se profit od tv prava,reklama dijeli po tome koje si mjesto osvojio,da ti ne bude svejedno dal si šesti ili 13-ti!!!

kako bi to moćno bilo...i kako bi svaka utakmica bila u kost!!!!

ovako je baš boza :(

osim,naravno za ovih par ekipa koje će se boriti za preostalo mjesto-dva u nokaut fazi uz ove ajkule koje nama šanse da budu ispod 8-og mjesta....i koje će naravno,pomalo čačkat to rutinski 30 kola,a vrhunsku formu tempirat za april..maj

jel se slažete,ili mislite da ovaj trenutni sistem ima perspektivu?

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Nov 2016, 16:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
ne znam šta bih rekao...

očito je da je takmičenje razvodnjeno i da će brzo dosaditi ovaj format gdje se 30 kola igra skoro bezveze....i to se sve igra da bi se saznala jedna,dve ekipe za nokaut fazu....kontam da nema pičke da u 8 ne budu cska,fener,barca,real,oly....

i meni je prvo palo napamet,gledajući prošlu sa armanijem....gledajući polupraznu Arenu,da je vrijeme za povratak u Pionir....

ne vjerujem da je bilo 14000, ali dobro sad...

kad pogledas da je broj gledalaca opadao, zakljucno sa utakmicom protiv armanija, ne vjerujem da bi se nesto promijenilo.
pogotovo sto su naredna 2 protivnika kuci zalgiris i makabi. zbog toga kontam da je pametno da se malo "odmori" od arene do kraja godine i cska i reala...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 16:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jbg,nisam brojao...al tako reče onaj :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
da...

a btw,baš sam nešto neki dan sam sa sobom kontao,kako bi ovo savršen sistem takmičenja bio ...ova liga,sa 30 kola.....15 kući.15 na strani....al da nema ništa nakon njega!!!!

eto,pustite malo mašti na volju...ono....igraš sa 15 najboljih evropskih ekipa....i kući i na strani sa svakom....pa da cska konta "jbt,bježi nam fener jednu pobjedu za prvaka evrope,moramo stići to,valjda će kiksat negdje"....i naravno,kao u ozbiljnim ligama,da se profit od tv prava,reklama dijeli po tome koje si mjesto osvojio,da ti ne bude svejedno dal si šesti ili 13-ti!!!

kako bi to moćno bilo...i kako bi svaka utakmica bila u kost!!!!

ovako je baš boza :(

osim,naravno za ovih par ekipa koje će se boriti za preostalo mjesto-dva u nokaut fazi uz ove ajkule koje nama šanse da budu ispod 8-og mjesta....i koje će naravno,pomalo čačkat to rutinski 30 kola,a vrhunsku formu tempirat za april..maj

jel se slažete,ili mislite da ovaj trenutni sistem ima perspektivu?

Tome se i tezi...
Na Zvezdi je nekako da se zakaci za skute tim najbogatijim i da ne pusta, i na kraju upadne u takvu ligu koja ce biti svojevrsna NBA divizija (siguran sam da ce pobjednika ubaciti u plej of NBA za desetak godina)... Jedini sa ovih prostora imamo taj potencijal, e sad, sve zavisi kad ce biti privatizacija i koliko ce se uspjesno izvesti.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
skeva je napisao:

T i na kraju upadne u takvu ligu koja ce biti svojevrsna NBA divizija (siguran sam da ce pobjednika ubaciti u plej of NBA za desetak godina)...

Budimo realni. Neće od ovog ništa biti. Dobro da su evropljani dobili priliku da igraju prijateljske sa njima.
Sve i jedan evropski klub u play offu nba lige bi dobio metlu, sve pogubio sa stoka razlikom.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislis da je to toliko bitno? Rezultat nije vazan nego TV prava i marketing.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
I dosad im je bilo važno evropsko područje po pitanju finansija...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da, sve vise i vise medjusobnih utakmica... i komesar NBA je izjavljivao da zeli Evropsku diviziju.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2016, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
vlakanje je napisao:
Schlager je napisao:
ne znam šta bih rekao...

ne vjerujem da je bilo 14000, ali dobro sad...

kad pogledas da je broj gledalaca opadao, zakljucno sa utakmicom protiv armanija, ne vjerujem da bi se nesto promijenilo.
pogotovo sto su naredna 2 protivnika kuci zalgiris i makabi. zbog toga kontam da je pametno da se malo "odmori" od arene do kraja godine i cska i reala...

Jer jelte Maccabi nije dovoljno atraktivan protivnik za zahtjevnu cigansku publiku... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]