eto ti ga sad,ispadoh ptica zloslutnica....kako bi ove orkestrirane i netačne tvrdnje prestale,prinuđen sam da zaštitim svoj forumski lik i djelo
primjera je bezbroj,ali navešću najeklatantnije...
primjer prvi
epsko polufinale ep u rukometu prošle godine u beogradskoj areni srbija-hrvatska pred 22 000 gledalaca,prije utakmice pišem da uzimamo pet razlike,da me ne zanima ni vori ni duvnjak,ni balić,ni lacković,i JEDINI na forumu tvrdim da naša pobjeda nijednog sekunda neće doći u pitanje...
primjer drugi
prije tri sedmice se na marakani igrao fudbal srbija-hrvatska i takođe sam pisao da ćemo poginuti ali da nas neće pobjediti na ušću save u dunav,bez obzira na sve njihove zvijezde iz bayerna,reala,i bez obzira na to što su oni 8. a mi 41. na svijetu...svirao sam borbene pjesme,a čak i kad je mandzukić doveo hrvate u vođstvo,stoji tamo moj post nakon toga da izjednačujemo NAJMANJE!
primjer treći (doduše sa drugog foruma,sa kojeg smo došli ovdje=
nakon poraza od gane na sp u južnoj africi,decidirano tvrdim da uzimamo švabe milion posto...čak je i zadnji moj post tamo pod ovim nickom ovaj
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S2K5EzofFaM[/youtube]
ima još dosta primjera,čak i svježih od prošlosedmičnog kupa borac-drina,pa nadalje,ali mislim da je i ovo dovoljno da mi se ukine titule ptice zloslutnice jer sve ove opisane situacije su lako provjerljive i još stoje na forumu
zato TIŠINA!!

PS A to što neuspjehe predviđam još bolje nego uspjehe,nisam ja kriv

....to je zato što je prvih više.