banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 06 Sep 2014, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Meni se plakalo kad sam gledao derbi prosle sezone. :D Ono je dno dna..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2014, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ja sam isto neku utakmicu gledao i bio je negdje oko 50 minuta a partizan dao 8-9 golova.a igrali protiv vojvodine cini mi se

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2014, 21:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
papučar je napisao:
I prošle su se žalili i isto je SD stalo iza RK preuzelo dugovanja, .

Čekaj, grobari su govna zato što je SD Partizan prošle godine stalo iza RK Partizan i izmirilo dugove, a ove godine niko nije stao iza Zvezde? Ne pratim srpski klubski rukomet pa mi nije jasno....

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2014, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Zvezda duguje gomili bivših igrača. Prošle godine je bila ista stvar, visila je licenca zbog dugovanja prema 11 igrača. SD CZ je stalo iza RK, preuzelo dugovanja i dogovorili se sa igračima o dinamici isplate. Igrači su isplaćeni i Zvezda se takmičila. Ove godine ista stvar, samo su sad četvorica i dugovanja prema njima su 60k eura. SD je opet uradilo istu stvar, preuzelo dugovanja ali igrači sad odbijaju bilo kakav dogovor osim isplate odmah. Predsednik zajednice super lige se drži pravila, da nema takmičenja i licence ako se ne dogovori isplata sa igračima, što je po propisima, ali ako je prošle godine isplaćeno 11 onda će valjda i ove godine ta 4 samo ne odmah nego u nekim ratama. Ovako će dobiti qrac igrači, Zvezda je izduvala i nema niko u plusu. I ne mislim da je ovo grobarsko maslo već da su ga malo pogurali. Ogromna bruka komplet SD-a je da ostave Peruna da se sam bori za opstanak kluba a ovamo se u fudbalu domaći polovnjaci plaćaju po 250k eura, Čović uzima od Gasproma kad legne kao da je njegovo a Perun je više uradio za SD od svih funkcionera FK i KK pa puta hiljadu, al jbg Srbija.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 07:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Čekaj, prošle godine su igrači prihvatili isplatu u ratama, ove godine nisu i zbog toga Zvezda ispada....Opet, kakve veze grobari imaju sa tim? Je l' Partizan treba da prestane da delegira svoje ljude u saveze i zajednice? Mislim, u ovoj priči jedina govna su igrači i funkcioneri Zvezde. Jedni zato što neće da se nagode, drugi jer su pobjegli i ostavili Peruničića samog.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vec dve godine se kuka oko te rukometne Zvezde,bolje ovako pa onda ispocetka poceti kako treba

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Čekaj, prošle godine su igrači prihvatili isplatu u ratama, ove godine nisu i zbog toga Zvezda ispada....Opet, kakve veze grobari imaju sa tim? Je l' Partizan treba da prestane da delegira svoje ljude u saveze i zajednice? Mislim, u ovoj priči jedina govna su igrači i funkcioneri Zvezde. Jedni zato što neće da se nagode, drugi jer su pobjegli i ostavili Peruničića samog.

Pa kontam da su Jaćović kao predsednik zajednice super lige i Marjanović kao predsednik rukometnog saveza(obojica su članovi UO RK Partizan) mogli rastegnuti propise kad vide da igrači ne pristaju na dogovor, a prošle sezone su se uvjerili da su dugovi isplaćeni po dogovoru igračima i da nije bilo problema. Ovako su odmah oduzeli Zvezdi pet bodova, pa onda i ova zabrana takmičenja.

Saopštenje RK CZ.

Citiraj:
Rukometni klub Crvena zvezda saopštio je danas da očekuje da će se i ove godine takmičiti u Super ligi Srbije, a obaveze koje ima prema igračima izmiriće kao i prošle godine.

Kako je preneo jedan dnevni sportski list, Zajednica Super lige odlučila je da suspenduje Crvenu zvezdu, jer nije uspela u propisanom roku da se dogovori sa igračima kojima duguje novac. Ostala je dužna Nikoli Dokiću, Nikoli Šljivančaninu, Urošu Miloševiću, Nemanji Zelenoviću i Stevanu Chiriću.

Kako se navodi u saopštenju crveno-belih dostavljenom agenciji Beta, muški rukometnni klub Crvena zvezda uveren je da će se i 67. godinu za redom učestvovati u najelitnijem takmičenju u državi.

"Sigurni smo, jer smo Rukometnom savezu Srbije (RSS) i Zajednici Superlige Srbije dostavili potrebna dokumenta, kao i garanciju Sportskog društva Crvena zvezda. Ponovili smo postupak od prošle godine na osnovu koga smo se takmičili u sezoni 2013/2014", piše se u saopštenju.

Kako se navodi, klub je u stalnom kontaktu sa čelnicima Zajednice SRLS, pa je iznenađen ovom vešću.

"S obzirom na preporuku Upravnog odbora RSS o reprogramu dugovanja svih klubova, koja je upućena zbog aktuelne situacije u zemlji, smatramo da će Zajednica Super lige prepoznati interes svojih klubova, ali i naći način da zaštiti igrače. Verujemo da će omogućiti Zvezdi i drugim klubovima sa istim problemima da kroz reprogram reše svoja dugovanja i redovno se takmiče", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, rukometni klub Crvena zvezda smatra da treba da dobije dozvolu da se takmiči, jer su propisi isti kao i prošle godine.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 09:20 
Administrator
Korisnikov avatar

O jbt čovjeka....pa rastegnuli bi vjerovatno kad bi dogovor između kluba i igrača postoja. Al' ne postoji. Igraći neće da se dogovore. Šta da onda rasteže koji kurac i do kada?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam šta je toliko zapetljano. Mislim da su glavni i odgovorni u rukometu mogli stati na stanu kluba a ne igrača, to je poenta. Otprilike ovo što je i u saopštenju RK CZ. Dati im licencu za takmičenje, igračima reći da će dobiti pare u ratama i to je to.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ni ja ne bih stao na stranu RK CZ.

Ako su prosle godine imali dogovor sa igracima; to je ok.
Ako ove godine nemaju, onda kaznjavaj i dovidjenja.
Pa ne moze se dovijeka kontra pravila.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne bi ni ja da je fudbal u pitanju pa ti na dug od 50 miliona dovodiš u prelaznom roku igrače za još 750k eura i daješ im plate od po 100k eura a ovamo te pola lige tuži. Al ako se neko trudi da popravi što je neko drugi zajebao i pokazuje dobru volju da reguliše dugovanja, onda ga bar nemoj jebavati i kažnjavati pogotovo u skoro amaterskom sportu. A ovi odmah -5 bodova, pa kad je SD preuzelo dugovanja opet ne valja ajmo iz lige napolje.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Баш су коњи ови у савезу... Траже да се поштују некакви прописи... Због таквих нам је рукомет аматерски сигурно.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Postoje propisi i u košarkaškom savezu pa je kažnjavanje Vujoševića ismijavano i od njega i od novinara i od navijača. Al dobro ti si svakako došao da pljucneš malo, boli te patka.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Де мало сконтај шта пишеш. Ако се и за кога развлачи и гледа кроз прсте то је ЦЗ. Али криви су људи из Партизана и због тога нам је рукомет аматерски. То је твоја тврдња.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije to moja tvrdnja nego tvoje lupetanje, al ti i ne znaš drugačije.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Лупетање је када прозиваш "гробаре" из савеза због суспензије а не видиш даље од носа да је проблем у играчима са којима клуб није постигао договор.
Исто кад би ја пљувао по УЛЕБ-у или АБА лиги због блокаде а клуб се није договорио са Клобучаром,на примјер.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako nisam 10 puta napisao da je kočnica dogovor sa igračima onda ga jebi. Povlačanje paralele sa ULEB je onako baš u tvom stilu, lupetanje. Je li neko prozivao UEFA što se FK CZ ne takmiči u evropi ili ovu i sve prethodne uprave što su nas doveli gdje jesu. Šta onda lupaš. Ovde se stvari rješavaju u Srbiji, a u Srbiji se uz malo dobre volje sve može. Rukovodstvo lige i saveza je nije pokazalo i mislio bi isto i da su u savezu predstavnici Vojvodine, Radničkog, Kolubare, čega god, ali eto iz Partizana su.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Cova, pilas naopako. Vidis da si jedini.

Sta su krivi ti grobari iz saveza? Sam kazes da su igraci problem?
Ne vidim zasto bi se stalo na stranu kluba, a ne na stranu igraca. Pogotovo jer ovo nije prvi put.
To sto prosle godine ih nisu "tuzili", to treba da bude bonus samo, a ne neko pravilo na koje ce se RK i SD oslanjati.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ташко je napisao:
Cova, pilas naopako.

Ko Murinjo :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2014, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisu mi krivi (samo) grobari iz saveza. Krivi su mi redom Butulija, uprave FK(Terzić, Kokeza), uprava KK(Čović) pa grobari iz saveza. Da je ova prva trojka bolje radila svoj posao grobari iz saveza bi ih mogli povući, ovako su sami krivi što su prepustili sudbinu RK grobarima u ruke pa sad kukaju. Čisto da ne bude kako sam nešto ostrašćen pa mislim da su zli grobari krivi za eventualno gašenje RK.

I prošle godine su igrači tužili, dobili presude, jedina razlika je što su se dogovorili sa klubom o načinu isplate a ovi sada nisu. Ako treba klub ugasiti zato što petorica govnara neće da izađu u susret onda ok, do mene je. Ako su prošle godine pare dobili ovih 11 dobiće i ove godine njih 5 jbm mu mater samo ne mora odmah.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]