drinin vuk je napisao:
као да су Гробари испекли три разјарена бика на трибини јбт.
Миланези хтјели поставит на ограду заставу КУРВА СУД,Шадоузи нису пустили и то је то.
post nekog lika, kojeg je postavio lider
Citiraj:
Prelazim na desavanja na jugu....
oko pola sata pre pocetka ne znam odakle su naisli jer sam bio malo sa strane, njih 15-16 su isli sami tribinom, dole skroz uz ogradu, ono manekenski, jaknice neke, duxeri sa, Ultras milano, rukavice neke kurci palci....i prolaze jedan iza drugog...
kad su prolazili pored senki i hh ovi poceli da se zajebavaju, ono sa zabarskim akcentom kao, cigganniii, cigganiiii, nista posebno....svi su prosli iskulirali ali je jedan od njihovih koji dobio posle doobre batine stao i poceo da cima ove svoje da ih okrece i da kenja nesto na zabarskom i da gstikulira rukama kao ajde, ono da se sibaju....
Jebi ga, ovi su i ovako bili besni sto su uopste dolazili i kad se ovaj izmangupirao vise niko nije mogao da zaustavi sranje...tukli su ih svi usput, znaci pocelo je pre skele pa celom duzinom do istoka i ogradom gore do vrha...
Onakvo prebijanje nisam skoro video...
ali ocu da ti kazem, niko nije planirao da ih bije, cak i da su probali da okace zastavu mislim da bi se prvo probalo resiti mirnim putem a ovako dosao si, na sitnu zajebanciju se kurcis, oces da se bijes i jebi ga, polomljeni su najstrasnije...e da dok su prolazili bili su sami, nikog od gorbara ovih sa njima nije bilo...
Meni zabari nisu krivi uopste, krivi su ovi matorci za sve, no to je sad na grobarima da rese problem...
40+ su probali da se obracunaju sa senkama i hantersima al su se vratili pre nego su i dosli, naduvali su ih kurcem najstrasnije i to s pravom...
Sramota jeste, komicno je sve ispalo, za zabare sigurno nije bilo komicno ali meni je ipak drago jer su stvari postavljene na svoje mesto...
Jbg ne mozes ti da se mrstis tu, nit te iko zna, nit koj si k...c....
Eto to ti je prica o prebijanju zabara iz prve ruke...