banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 19:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Imaju muda jer znaju da ih MUP Srbije neće hapsiti dok se srpskim navijačima na ulasku u Hrvatsku prvo provjeravaju navijački rekviziti. Hrvatske zastave (one zvanične) ne smetaju ali sam na ovim slikama vidio u par navrata i one koje neodoljivo podsjećaju na ustaško znamenje iz Drugog Svjetskog rata i nije mi jasno kako je MUP Srbije uopšte dozvolio da to unesu u Srbiju. Zbog toga kažem da bi se hrvatski navijači osilili i u areni a da bi se moglo dogoditi da MUP u tom slučaju hapsi srpske navijače umjesto hrvatskih jer su odreagovali na provokacije umjesto da provokatore izvede iz arene a sve u cilju "dobrosusjedskih odnosa" dok Tadić i Josipović sjede u loži.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Јел има неко неку слику са утакмице или слику овако репрезентације наше у великој величини,за подлоге..?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
http://bljesak.info/web/article.aspx?a= ... aa1c12c7ae
Citiraj:
Slika

Nekoliko tučnjava nakon utakmice u Novom Sadu

Nakon večerašnje rukometne utakmice Hrvatska - Francuska, kako saznaje Pressonline, došlo je do sukoba srpskih i hrvatskih navijača na nekoliko lokacija širom Novog Sada.

Oko 21.20 sati na jednoj benzinskoj pumpi u Rumi zapaljen je kombi hrvatskih navijača. Nekoliko njih je ozlijeđeno u tučnjavi, a najgore je prošao jedan navijač koji je uboden nožem i prebačen je u novosadski Urgentni centar.

Ovim incidentima prethodili su veliki sukobi u Novom Sadu. Oko 20 sati u Futoškoj ulici kamenovana je kolona automobila s hrvatskim navijačima, a istovremeno su na jednom novosadskom parkingu demolirana tri automobila iz Osijeka, dva iz Zagreba i jedan iz Županje, a jedno vozilo napadnuto je sjekirom.

Kako Pressonline saznaje, ima više ozlijeđenih fanova hrvatske reprezentacije, uglavnom od udaraca palicama, metalnim štanglama i kamenim blokovima.

Policija je već uhitila jednu osobu, a u tijeku su privođenja drugih osumnjičenih za masovnu tučnjavu i napade na hrvatske navijače.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Konačno je i NS odreagovao :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka

Ništa novo! Samo vraćaju uslugu za prvenstvo iz 2009. "Tradicija" se nastavlja!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Meni je zanimljiv jedan fenomen sto se tice odnosa izmedju srb i hrv u sportu i oko sporta...Hrvati imaju taj nacionalni ponos,daleko izrazeniji nego mi srbi...njihovi igraci,navijaci,komentatori su uvek napaljeniji nego mi i to im je utakmica zivota i smrti... navijaci su im jedno bice,himna i grb svetinja...nasi navijaci nezaintersovani i klubski obojeni,...igraci ,vecina ih ne zna ni reci himne...ne mislim samo na rukomet,vec generalno na sport..i opet mi njih prasimo u vecini sportova ...i opet mi njima otimamo transove i tucemo ih gdje stignemo zagreb,bern,novi sad,mostar...Pa sta je to reci?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
jos sam se cudio da nema nereda, a kockasti se opustili pravo :) dolazi ih sve vise, iz utakmicu u utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Meni je zanimljiv jedan fenomen sto se tice odnosa izmedju srb i hrv u sportu i oko sporta...Hrvati imaju taj nacionalni ponos,daleko izrazeniji nego mi srbi...njihovi igraci,navijaci,komentatori su uvek napaljeniji nego mi i to im je utakmica zivota i smrti... navijaci su im jedno bice,himna i grb svetinja...nasi navijaci nezaintersovani i klubski obojeni,...igraci ,vecina ih ne zna ni reci himne...ne mislim samo na rukomet,vec generalno na sport..i opet mi njih prasimo u vecini sportova ...i opet mi njima otimamo transove i tucemo ih gdje stignemo zagreb,bern,novi sad,mostar...Pa sta je to reci?

To više kod njih nije ponos nego bolest.Još su samo gori od njih ovi "sjedeći" u komšiluku :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ravnogorac je napisao:

Sve stoji samo nismo svi isti. U većem dijelu Srbije je tako a u RS ne baš i da igra reprezentacija RS vidio bi šta je navijanje i ljubav prema otadžbinu za koju smo krv lili. Ja stvarno ne znam šta će biti sa maticom za 20 god. nastave li ovako ali ne valja im rabota nikako. Iskrivljen sistem vrednosti, žive na šudnu i kiču, jedan grad = država, podjele do bola... a sad ću nešto o rukometu ...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Ravnogorac je napisao:

Sve stoji samo nismo svi isti. U većem dijelu Srbije je tako a u RS ne baš. Ja stvarno ne znam šta će biti sa maticom za 20 god. nastave li ovako ali ne valja im rabota nikako. Iskrivljen sistem vrednosti, žive na šudnu i kiču, jedan grad = država, podjele do bola... a sad ću nešto o rukometu ...

Niti šta dodati niti oduzeti.Bravo za post

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Srpska policija će im biti na raspolaganju 24 sata danonoćno", rekao je Veljović, koji je uputio izvinjenje hrvatskim navijačima zbog napada u Novom Sadu i Rumi.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mi i Hrvati izgleda da će to biti utakmica sem ako ne isduvamo od Makedonije al ajde. Uporedno prednost Hrvata je iskustvo odnosno kontinuitet rezultata i igranja tih velikih mečeva, uigranost, šira klupa, raznovrsnija i brža igra...

Sa druge strane uvijek su imali poblema sa nama čak i kad smo u tom rukometu najslabiji bili, nismo im odgovarali kao ni oni nama u košarci, domaći teren, malo više dana za odmor, dobra atmosfera u ekipi.

Vidjećemo, po meni 45 - 55 % za Hrvate

A Hrvati u Areni to je tek posebna priča. Nek im je svima Bog na pomoći ali biće tu svega, ne daj Bože još da izgubimo

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mi smo druga prica,em nema velikih sportskih dogadjaja kod nas u Rs,em nemamo prilike da navijamo za svoje kad hocemo ...Zato smo zeljni reprezentacije,bojim da bi se vremenom i mi zasitili reprezentacije da nam dolazi cesto...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 01:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Meni je polufinale vec uspjeh.Ne mogu se razocarati,jer sam uvjeren da ce momci dati maksimum pa kako bidne.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 01:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ja sam to vece rekao.momci su zasluzili veliki naklon.al sto je onaj karabatic propao ko igrac.nije ni blijeda sjenka onog karabatica od ranije

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka

Ravnogorac je napisao:

U BiH je stanje po tom pitanju i gore kada igraju 2 pomenute selekcije. Vi mislite da bi hrvatski navijači mogli ovako navijati u po Banja Luke skupa sa onim znamenjem ili srpski u Mostaru ili još gore u Širokom Brijegu. Ili bošnjački ako bi igrala BiH u oba grada! Ne bi sigurno! U Srbiji se toliko ne "pale" na taj nacionalni ponos. Nije ga bilo ni 90-tih toliko a danas ga ima još manje. Oni jednostavno nisu opterećeni komšijama. Mnogo više boli komšije kada ih u Srbiji ignorišu nego kada im posvećuju pažnju u medijima. Ja sam recimo kod Makedonaca takođe primijetio tu fanatičnost i nekakav nacionalni ponos a nakon ovih poteza sa svojatanjem grčke istorije pretjerali su o njihovoj vezi sa Aleksandrom o čemu uče i iz predmeta istorija. Koriste to što su se Grci o svom jadu zabavili.
Obično kažu da što je narod manji to su veći kompleksi. Isti slučaj je sa Slovencima kada igraju protiv Hrvatske ili Srbije. Ja jedino nisam primijetio kod Đetića toliku napaljenost. Jedino mi je bila smiješno kada su Crnogorci osvojili EP u vaterpolu jer su na RTCG nekoliko puta prikazivali snimak. Tih dana kada god sam listajući tv kanale naišao na RTCG Crnogorci su plivali.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 25 Jan 2012, 01:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
ja sam to vece rekao.momci su zasluzili veliki naklon.al sto je onaj karabatic propao ko igrac.nije ni blijeda sjenka onog karabatica od ranije

Sindrom Bekam 8) Lako je meni za njega. Nego sad sam tek vidio šta se dešavalo po NS. :( Ne odobravam ono nikako, ne samo što sam uvijek protiv junačanja nad malobrojnijim i slabijim od strane domaćih navijača nego što će opet svijet obići slika kako Srbi sjekirama napadaju navijače na EP i sl.
Baš sam razočaran sad su sve pokvarili.

A što se naših rukometaša tiče i za mene su već ostvarili fenomenalan uspjeh, plasirali su se na OI, pokzali fanatičnu borbenost još ako mogne kako barem bronza super, ako ne i ovo je vrh.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 01:19 
Stara kuka
Stara kuka

Borac u srcu je napisao:
mandrak je napisao:

Sindrom Bekam 8) Lako je meni za njega. Nego sad sam tek vidio šta se dešavalo po NS. :( Ne odobravam ono nikako, ne samo što sam uvijek protiv junačanja nad malobrojnijim i slabijim od strane domaćih navijača nego što će opet svijet obići slika kako Srbi sjekirama napadaju navijače na EP i sl.
Baš sam razočaran sad su sve pokvarili.

A što se naših rukometaša tiče i za mene su već ostvarili fenomenalan uspjeh, plasirali su se na OI, pokzali fanatičnu borbenost još ako mogne kako barem bronza super, ako ne i ovo je vrh.

Nisu se plasirali na OI nego na kvalifikacioni turnir za OI.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro ali mislim da je taj turnir sa nekim lijevim ekipama tako da mu dođe na isto

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka

Kada se igraju polufinalne utakmice?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]