banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Dok god imamo teoretske šanse za plasman, nimalo zabrinut nisam. Možemo pobijediti sve i jednu ekipu ovdje, tako da je još rano za zabrinutost. A takav šut možeš imati na jednoj - dvije utakmice na prvenstvu, bolje sad nego kasnije, bolje za nas.

A protiv Turaka bi bio pritisak ionako, a ovi momci znaju igrati pod pritiskom. Niko ne garantuje da ćemo se mi uopšte plasirati dalje, poenta je vjerovati u momke bez obzira na sve, jer su zaslužili.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Stubborn je napisao:
hahahahahhha 11 od 17 za tri.
malo prije sam rekao da sudije malo navlace za litvaniju, sad kazem da im "jebem sve zensko tri koljena unazad"

"ako imaju ćerku i ćerku ću da im"

Ma to sam ja rekao :lol:

Nema veze. Lagano idemo u polufinale. Protiv ovakve "trice" ni ekipa iz Indianapolisa ne bi im mogla nista.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ma od tebe sam to i uzeo, imaju navodnici,
a ovo dole je milidza.

aj valjda ce nas u sledece dve utakmice potrefiti jednom jebena sreća

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
hercegovac27 je napisao:
Gotovo je ovo. Protiv Turaka će biti pritisak na nama. Turci će igrati rasterećeno. Zato bi bilo bolje da naprave pozitivan rezultat protiv Španije. Ovo je sada katastrofa! Naravno i sudije (matem im jebem) su odradile svoj dio posla i to posebno u 2 navrata kada se Srbija približila na +6.

Kako će pritisak biti na nama kad je i Turcima bitno da nas pobjede da bi išli dalje. Pritisak je jednak. Ovog Perovića ni kao vodonošu više u reprezentaciju ne zvati. Jedini problem je što drugog nemamo :). Sudije tu nisu puno nešto uradile, jednostavno su Litvanci na svim aspektima bili bolji. Trice na stranu, imali su dobar ofanzivni skok i odma bi ispravili grešku. Mi jednostavno nemamo kvalitet potreban za pobjedu nad jačom ekipom, tako da...

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Litvanija je definitivno bolja, ali utakmica će ostati u pamćenju po - lošem suđenju.

Ali to daje motivaciju našima za naredne mečeve ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jel' to opet nesportska?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Yebem im zelembaćki ženski rod prva su reprezentacija na turniru koja je dala preko 100 poena. I to baš nama

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuj vazi ovaj kos?! Sve je jasno. Poserem na domacine. Pa ovo kao da sudi moj deda Milorad. Od kosarke ima jednu unukovu loptu u garazi.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
smdrljiva litvanska kopilad ozracena, jebem im majku u usta, dabogda pogorili. da imam atomsku bombu sve bi ih pobio. i fince usput

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
smdrljiva litvanska kopilad ozracena, jebem im majku u usta, dabogda pogorili. da imam atomsku bombu sve bi ih pobio. i fince usput

Nije zgoreg :lol:
Evo izgubili smo i sta bi sad. Kad smo uzeli zlato u Americi imali smo takodje dva poraza. Sad cemo uzeti sa tri!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pod hitno se prijaviti za domaćina jednog od sljedećih EP :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Volio bih vidjeti samo malo ovog Marjanovića na terenu. Mislim da ne može biti gori od Koste.

Vrh

Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
шта да се каже више....судије + публика....судије које краду из очију,само не знам шта та ФИБА ради...да ли тамо има неко ко контролише суђење??? да ли смо ми осуђени на крађу у свим спортовима??? јел наши не могу да уложе неку жалбу на ово све??? не знам...стварно не знам шта више да кажем...тренутно сам стварно изнервиран да кажем нешто паметно...сретно момцима у наставку...биће тешко али надам се да могу проћи даље...

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Dok god imamo teoretske šanse za plasman, nimalo zabrinut nisam. Možemo pobijediti sve i jednu ekipu ovdje, tako da je još rano za zabrinutost. A takav šut možeš imati na jednoj - dvije utakmice na prvenstvu, bolje sad nego kasnije, bolje za nas.

A protiv Turaka bi bio pritisak ionako, a ovi momci znaju igrati pod pritiskom. Niko ne garantuje da ćemo se mi uopšte plasirati dalje, poenta je vjerovati u momke bez obzira na sve, jer su zaslužili.

Mi svakako ako izgubimo od Španije, moramo dobiti Tursku, i da smo ovu utakmicu pobjedili...
Mogu ja vjerovati koliko hoću, ali od tog pomoći nema. Jednostavno nemamo kvalitet koji je potreban. Vjera na stranu. Borbeni smo, nema šta. Momci igraju srcem i tu nema priče, ali nedostaje nam 1-2 igrača koja mogu povući.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Volio bih vidjeti samo malo ovog Marjanovića na terenu. Mislim da ne može biti gori od Koste.

To sigurno. Od ušiju koša vidili ne bi, sjebo bi im skroz igru :).

ColTrane je napisao:
шта да се каже више....судије + публика....судије које краду из очију,само не знам шта та ФИБА ради...да ли тамо има неко ко контролише суђење??? да ли смо ми осуђени на крађу у свим спортовима??? јел наши не могу да уложе неку жалбу на ово све??? не знам...стварно не знам шта више да кажем...тренутно сам стварно изнервиран да кажем нешто паметно...сретно момцима у наставку...биће тешко али надам се да могу проћи даље...

Sudije su za ovaj poraz ponajmanje krive. Jednostavno su bili bolji od nas. Šta drugo reći.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:
судије које краду из очију,само не знам шта та ФИБА ради...да ли тамо има неко ко контролише суђење??? да ли смо ми осуђени на крађу у свим спортовима??? јел наши не могу да уложе неку жалбу на ово све???

Vjerovatno će se opet izviniti zbog grešaka, ali tek godinu dana kasnije, kad sve prođe :lol:

Da su nas Litvanci razbili - jesu, bili su bolji, ali i sudije su malo vukle na nji'ovu stranu. Nije im to trebalo. Opet bi Litvanci pobijedili. Džaba su sudije sj... utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
manitu uci da svira je napisao:
i fince usput

Hvala ti na ovom, oraspoloži me.
A jest volim ove "navijace" koji prekidaju gledanje utakmice prije kraja, moj savjet iduci put je nemojte uopste gledati.
Car navijanja i jeste da ostanes do kraja uz utakmicu, i kad je neminovno da ce izgubiti, da se ipak drzis za onih 5% sanse da mozda nece.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 20:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Choban je napisao:
ColTrane je napisao:
судије које краду из очију,само не знам шта та ФИБА ради...да ли тамо има неко ко контролише суђење??? да ли смо ми осуђени на крађу у свим спортовима??? јел наши не могу да уложе неку жалбу на ово све???

Vjerovatno će se opet izviniti zbog grešaka, ali tek godinu dana kasnije, kad sve prođe :lol:

Da su nas Litvanci razbili - jesu, bili su bolji, ali i sudije su malo vukle na nji'ovu stranu. Nije im to trebalo. Opet bi Litvanci pobijedili. Džaba su sudije sj... utakmicu.

да је суђење било конкретно и да смо изгубили ја би реко ок људи су бољи од нас...али овако не могу рећи ко је бољи...

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
[
Car navijanja i jeste da ostanes do kraja uz utakmicu, i kad je neminovno da ce izgubiti, da se ipak drzis za onih 5% sanse da mozda nece.

:thumbright:

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja se samo pribojavam da ih ova utakmica i loše suđenje ne demotiviše protiv Španije kao onomad protiv Litvanije a nakon tzv. utakmice s Turcima više nego utakmica protiv Francuske. Volio bih ih gledati u Londonu 2012.
Prekosutra moraju dobiti Španiju a onda i Tursku. Ako prođemo dalje volio bih da tamo negdje u polufinalu naletimo na Litvaniju ponovo.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 07 Sep 2011, 21:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]