banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 10:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2011, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Pape ko popišan, ni jedne riječi nije rekao tokom utakmice. A bio je ekstra igrač u svoje vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 15:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2011, 09:47
Safet Sušić: Ja sam kao bokser koji je nokautiran
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić je na press konferenciji čestitao nogometašima Portugala, istakavši da su nadigrali njegove momke. Kazao je kako mu je potrebno vremena da se oporavi od šoka jer ovakav poraz je rijetko doživljavao u svojoj karijeri.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111116004

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Cuvari casti glavnog grada...Hz

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
REPREZENTACIJA Bosne i Hercegovine drugi put je u dvije godine protiv Portugala ispala iz dodatnih kvalifikacija za veliko natjecanje. Nakon zeničkih 0:0 u prvom susretu, Portugalci su sa 6:2 slavili na svom terenu.

grači BiH, kao i izbornik Sušić, razočarani su ishodom. Edin Džeko bio je posebno tužan.

"Nemam što poručiti. Sve se vidjelo na terenu", rekao je Džeko za SCSport.ba nakon utakmice.

"Od početka nije mirisalo na dobro. Nismo bili pravo, ali do poluvremena smo uspjeli zabiti i vratiti se u igru. Luliću i njegovom crvenom kartonu možemo zahvaliti što smo primili šest komada. Isključen je dok je bilo 3:1, a da nije, mogli smo se nadati da možemo otići na Euro. S deset igrača to nismo očekivali jer je s Portugalcima teško i 11 na 11", dodao je napadač Manchester Cityja.

"Dva puta smo bili na korak do velikog natjecanja i oba puta nismo uspjeli. Sudbina je htjela da nas oba puta izbaci jaki Portugal", zaključio je Džeko.

Poraz je teško pao i Saši Papcu.

"Nismo bili pravi i zato smo izgubili. U Parizu smo odigrali bez pritiska i zato je bilo dobro, ali pod pritiskom nismo funkcionirali kako treba", rekao je Papac.

Begovića navijači ometali laserom

Cristiana Ronalda naljutilo je što je tijekom gostovanja u Bosni i Hercegovini bio meta laserskog svjetla. Na isti način su uzvratili portugalski navijači ciljajući vratara Bosne i Hercegovine Asmira Begovića. Kada su Portugalci gostovali u Zenici u prvoj utakmici baraža za Europsko prvenstvo, Ronalda su navijači "gađali" već na treningu, a napadač Real Madrida im je odgovorio sa srednjim prstom.

Nakon utakmice, koja je završila rezultatom 0:0, potužio se kako je "laser svaku drugu utakmicu na njemu", te "kako ga nitko ne štiti, pa se mora sam obraniti, iako možda ne odabere svaki put najbolju metodu". Bilo bi zanimljivo čuti kako bi Ronaldo prokomentirao ponašanje portugalskih navijača u uzvratnoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine u Lisabonu.

Naime, Marca piše i ilustrira fotografijom kako je svaki puta prilikom priprema za slobodni udarac portugalske reprezentacije lice bosanskog vratara oslikalo poznato zeleno lasersko svjetlo. Iz jedne takve situacije, već u 8. minuti, Cristiano Ronaldo je krasnim udarcem iz ''slobodnjaka'' zabio svoj prvi od dva gola u pobjedi Portugala 6:2.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Stigao kuci iz Lisabona, proveo sam tamo 2 fenomenalna dana. Juce su nas ljudi "razvalili" i to je to. Sve do crvenoga kartona sam vjerovao da se moze nesto i desiti, ali poslje toga sam znao da ce mo pasti. Uglavnom glavu gore, hvala momcima za sve sto su nam dali u ove 2godine, toliko smo se radovali skupa, toliko su nam toga dobroga donjeli tako da samo mozemo biti PONOSNI na njih, a ja jesam svim srcem. Djelilo nas je 8 minuta u Francuskoj do EP, za tim jedino mozemo da zalimo, a Portugal je bolja ekipa od nase, i zelim im srecu na EP.

Ocekuju nas kvalifikacije za SP, gdje imamo odlicnu grupu, dolaze nam neki novi klinci, (Besic, Stevanovic, Grahovac :D Bilbija, Visca) uz ove standardne mozemo napraviti sljedeci iskorak, a ja sam ubjeden da hocemo, da ce ovi momci jos mnoga radosti donjeti u nase domove.

Volim BOSNU, Volim BANJALUKU!!!!!!!!!

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Meni je iskreno žao Sušića, nešto malo snimaka što sam gledao čini se da je bio pre*eben igrač i baš se nekako vidi na čovjeku da je veličina. Ali kad se pogleda sam plasman, to nije neuspjeh. Ne bih da budem licemjeran pa kažem kako mi je žao što se komšije nisu plasirale, ali nekako su mi čak simpatični bili u jednom trenutku jer to ima neku svoju "romantiku", kad se iz loših uslova neko približi vrhu. Ipak, još bi gore bilo da ovakve reprezentacije kao što je Portugal nema na prvenstvu :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nogometaši idu na Evoprsko Prvenstvo, a fudbaleri ne. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 18:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Zmajevi stigli u Sarajevo, dočekali ih mnogobrojni navijači
Avion iz Lisabona kojim su stigli pojedini reprezentativci BiH i stručni štab je sletio na sarajevski aerodrom nešto prije 17 sati.
Na sarajevski aerodrom su iz Lisabona stigli neki od reprezentativaca, kao i selektor Safet Sušić. Sa selektorom su stigli njegovi saradnici Tomislav Piplica, Elvir Baljić i Borče Sredojević. Avionom su doputovali i reprezentativci Kenan Hasagić, Darko Maletić, Ermin Zec, Asmir Avdukić i Zlatan Muslimović. Ostali igrači su se iz Lisabona uputili u zemlje širom Evrope zbog obaveza prema klubovima.

Na dočeku aktera sinoćnjeg meča je bilo prisutno od 350 do 400 bh. navijača među kojima je bilo i male djece. Navijači su srdačno dočekali naš tim, a posebnu podršku su dali selektoru Sušiću. Treba istaći da na sarajevskom aerodromu našim momcima nije upućena ni jedna ružna riječ. Prisutni navijači su pokazali zahvalnost i vjeru u Zmajeve uprkos teškom porazu i ispadanju od Portugala.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 11116148#1

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hordas, Brazilci se pise velikim slovom. Cisto za zapisnik.

Glupo mi je ovo nasladjivanje porazom BiH samo iz jednog razloga. Sto smo mi karina ko i oni.
Sve je to u pet deka. Sto kaze Slager:"Rugao se lonac loncu..."

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 18:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Naši Zmajevi su imali sve osim mazuta.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 18:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... tva-Evrope
Skontaj dodje grupa: Španije, Njemačka, Portugal i Francuska. 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda bi Francuzi i Portugalci mogli ostati kod kuce. Pogotovo ovi prvi.
Glup je ovo fazon sto su domacini u prvom sesiru. Jako glup.

Deni, 33 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 19:04 
Bič božji
Bič božji

Pa jeste glupo to što su u prvom domaćini, pogotovo kad su domaćini dvije osrednje ekipe.

Što si nagrdio čovjeka :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuti, gonili smo i do 35.
Cile je otresao Brazil, Belgija Holandjane, a Honduras je objasnio neke stvari Poljacima(3-0). I dosli smo do zakljucka da je Kolumbija puno jaca od Juzne Afrike.

Sto se tice teme, upravo to. Ajd jedna se mozda moze i tolerisati. Ali dve su previse.
Ispasce jedna od jakih ekipe odmah u startu, sigurno. Inace, ja sam za sistem bez sesira. Ko koga izvuce i to ti je. Sesiri idu na mlin velikim ekipama. Ako si dobio Englesku, Holandiju i Spaniju u grupi, nikome nista. Dokazi da si najveci i prodji grupu.
Ali ako vec koriste te "jakosne skupine" onda nek to rade kako treba.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Hordaš je napisao:
tatamata je napisao:
Nije problem sto ste vi izgubili,ne.Nego sto vam se digla cuna,kao vi ste neka sila,daj Rumune,daj Francuze,daj Portugalce,daj da se igramo,ma ko je taj C.Ronaldo,ma ko su oni,nas "dijamant" Djeko,jede malu djecu,jebo te bog,reko bi covjek,ovi su evropski Brazilci.Ma najjaci smo.

Dzeko* Bog* rekao* brazilci*

U stvari je Džeko, bog, rekao, Brazilci :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 19:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
evo novi klip od one budale,veceras se okomio na tomislava i milenku :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=K4V4MYkT ... r_embedded

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 19:53 
Bič božji
Bič božji

Nije ni njemu lako. :lol: Previše gledao Gastosa. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 19:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
evo novi klip od one budale,veceras se okomio na tomislava i milenku :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=K4V4MYkT ... r_embedded

Koji king :D Najjaci lik na youtube-u :D Svaka mu je zlatna

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 20:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Hordas inace jesi li ti za ostanak Susica na klupi
Ono sto sam gledao je osim Lisabona bilo dobro ...Imao je previse tumbanja u ekipi u odlucujucem mecu

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 20:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma jesam, uvjek smo smjenjivali selektore kada ne bi uspjeli se plasirati i nista time ne bi dobili. Ne sviđa mi se sto nije kreno sa Ibisevicem od pocetka u Lisabonu, ali zato je protiv Francuza sastavio ekipu za 10, a nije to lose uradio ni u Zenici, branili se a onda ofanzivno krenuli sa 2 napadaca. Ja mislim da treba da ostane, zna napraviti finu atmosferu u timu, ne svadja se sa igracima. Neka ga :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Po mom mišljenju Sušić je pogriješio sa postavom u drugom poluvremenu. Ne znam zašto je Misimovića vratio nazad, a Medunjuanina gurnuo iza Džeka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]