Hordaš je napisao:
Jbg mi bar mozemo igrati sa Portugalom, uhljebi iz RS-a i nemaju reprezentaciju

Opet cemo igrati u kvalifikacijama, navijat cemo, pjevat cemo. A vi?? Sta cete vi? Shlitati se Srbima? Nasi igraci bar mogu igrati pored Ronalda, Nanija, a vasim je vrhunac igrati pred sakom jada na Gradskom, a onda na koljenima moliti da ih prime u Reprezentaciju Srbije da sjede na klupi. Zijanili ste od Meksika, pa ste presli na Honduras i od njih ste zijanili, FIFA se vec zabrinula, jer ne mogu da vam nadju protivnika protiv kojeg ce te makar nerjeseno izvuci

Ali nema veze, valjda ce te uspjeti dobiti neovisno, suvereno Kosovo na sljedecim kvalifikacijama

(zajebancija)
Hajd Schlageru da te vidim hoces li ovo izbrisati
Nije problem sto ste vi izgubili,ne.Nego sto vam se digla cuna,kao vi ste neka sila,daj Rumune,daj Francuze,daj Portugalce,daj da se igramo,ma ko je taj C.Ronaldo,ma ko su oni,nas "dijamant" Djeko,jede malu djecu,jebo te bog,reko bi covjek,ovi su evropski Brazilci.Ma najjaci smo.
I kad ste tako predrkani,izdignuti,kad vas je tolika euforija dizala,normalno da ce pad biti dug i bolan.Sinoc kad sam slusao onog komentatora na BHT dobio sam momentalni proliv.Dobro je jaro,navijaj za Bosnu,al ajmo malo objektivnosti,nisi coban.
I za kraj,da kazem,to sto prozivas Srbiju,kao gubite od Hondurasa,gubite od Meksikar,drugar mi svoje limite znamo,i zato se ne kurcimo i cutimo.
Budite srecni sto ste juce primili samo 6 komada,i sto vam je poklonjen jedan gol.A da nije bilo strnjista u Zenici,i tamo bi vam kompanija sa Pirineja oderala guzove.Ajd sad kljuc na temu.