banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 07:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2011, 11:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Avg 2011, 08:54
Људи шта је вама чуј превисок пораз па могли су примити још 2 минимум,а и ова њихова 2 су не заслужено

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kao da se moglo nesto ocekivati od njih nakon ispadanja, samo mi nije jasno kako neko moze i pre baraza pomisliti da bodri bih

Sisaj Bosno

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 11:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2011, 09:47
papučar je napisao:
Prije baraza sam bas zdusno bodrio BiH, ali sa ovakvim komentarima sad kad se zavrsilo zao mi je sto je Portugal "samo" 6 komada dao.

Hajde MOLIM TE nemoj glumiti, povraca mi se samo kad pomislim na ono sto sam sinoc citao na ovom forumu, znas dobro o cemu govorim, o majkama Srebrenice, o genocidu itd. Tako da ne glumimo nista i da se ne pravimo budale, svi smo kazali zasluzeno su izgubili, nije nam niko kriv, osim selektora i igraca a onda vi pocnete zajebavati nas, jos mi se Schlager pravda da on dopusta svaki vid zajebancije, dopusta al na racun nas. Hajd reci nesto protiv Borca(u zajebanciji), neces docekati da se vise logujes na ovaj forum.

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Cuvari casti glavnog grada...Hz

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 11:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
papučar je napisao:
Prije baraza sam bas zdusno bodrio BiH, ali sa ovakvim komentarima sad kad se zavrsilo zao mi je sto je Portugal "samo" 6 komada dao.

Haha, pa vrati se bolan na 53.-54. stranicu i onda počni čitati masovno svršavanje na golove Portugala, kretanje rezultata, itd. I onda se nađu 2 posta kao odgovor na to, i naprave od tebe velikog navijača Portugala.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja sam se baš ponadao da će BiH izvući povoljan rezultat. Da se ne lažemo ali je žrijeb namješten. Irskoj su namjestili Estoniju kao izvinjenje zbog utakmice sa Francuskom prije 2 godine. Hrvatskoj su dodijelili Tursku a s obzirom da je Portugal eliminisan od Danske morao se putem baraža plasirati na EP i ponovo su im dodijelili BiH. Gdje možete zamisliti situaciju da se Ronaldo ne pojavi na EP. Nemoguće jer sport a pogotovo fudbal je ipak biznis prije svega.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
I ta teorija zavjere je bas nidje veze, proslo EP je mogla Engleska izvisiti, a znamo kakve igrace imaju i koliko ih navijaca prati, a sad je Portugalu namjesteno da ode na evropsko.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
papučar je napisao:
I ta teorija zavjere je bas nidje veze, proslo EP je mogla Engleska izvisiti, a znamo kakve igrace imaju i koliko ih navijaca prati, a sad je Portugalu namjesteno da ode na evropsko.

Kako to da je baš Irska izvukla najslabiju rezprezentaciju?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
To nema apsolutno nikakve veze sa Portugal-BiH i kako je Ronaldo morao otici na EP, a otkud znam kako su njih dobili imali ljudi srece valjda.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ovdje vecina hrani svoj ego pljujuci druge jer tako lakse zaboravi na dubinu govana u kojima se sam nalazi...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Како су квалификације за ЕП 2012 завршене, вријеме је да се ова тема полако закључава.
Ко још има нешто паметно да каже, speak now or forever hold your peace!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma zakljucavaj da ne bi opet cirkus izbio. Kvalifikacije su zavrsene, tema zakljucana i mirna Republika Srpska.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Samo cu reci kakvih pacenika ima ovdje to je cudo. Sami ce se prepoznati.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 14:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Ташко je napisao:
Ma zakljucavaj da ne bi opet cirkus izbio. Kvalifikacije su zavrsene, tema zakljucana i mirna Republika Srpska.

sto katanac..nek ljudi pisu,nek otvore dusu..

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Doviđenja do slijedećeg rata. Pardon, kvalifikacija.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja vidim određenu analogiju između BiH i Sjeverne Koreje.

S Koreja je pružila dobru partiju protiv Brazila, a BiH protiv Francuske.

S Koreju je potopila Portugalija, a i BiH takođe.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Hordaš je napisao:
Jbg mi bar mozemo igrati sa Portugalom, uhljebi iz RS-a i nemaju reprezentaciju :) Opet cemo igrati u kvalifikacijama, navijat cemo, pjevat cemo. A vi?? Sta cete vi? Shlitati se Srbima? Nasi igraci bar mogu igrati pored Ronalda, Nanija, a vasim je vrhunac igrati pred sakom jada na Gradskom, a onda na koljenima moliti da ih prime u Reprezentaciju Srbije da sjede na klupi. Zijanili ste od Meksika, pa ste presli na Honduras i od njih ste zijanili, FIFA se vec zabrinula, jer ne mogu da vam nadju protivnika protiv kojeg ce te makar nerjeseno izvuci :D Ali nema veze, valjda ce te uspjeti dobiti neovisno, suvereno Kosovo na sljedecim kvalifikacijama :D (zajebancija)
Hajd Schlageru da te vidim hoces li ovo izbrisati

Nije problem sto ste vi izgubili,ne.Nego sto vam se digla cuna,kao vi ste neka sila,daj Rumune,daj Francuze,daj Portugalce,daj da se igramo,ma ko je taj C.Ronaldo,ma ko su oni,nas "dijamant" Djeko,jede malu djecu,jebo te bog,reko bi covjek,ovi su evropski Brazilci.Ma najjaci smo.

I kad ste tako predrkani,izdignuti,kad vas je tolika euforija dizala,normalno da ce pad biti dug i bolan.Sinoc kad sam slusao onog komentatora na BHT dobio sam momentalni proliv.Dobro je jaro,navijaj za Bosnu,al ajmo malo objektivnosti,nisi coban.

I za kraj,da kazem,to sto prozivas Srbiju,kao gubite od Hondurasa,gubite od Meksikar,drugar mi svoje limite znamo,i zato se ne kurcimo i cutimo.

Budite srecni sto ste juce primili samo 6 komada,i sto vam je poklonjen jedan gol.A da nije bilo strnjista u Zenici,i tamo bi vam kompanija sa Pirineja oderala guzove.Ajd sad kljuc na temu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 15:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
To dizanje i euforija nije samo kod nas. Hrvati su jos gori. Toga ima svagdje, posebno medju balkanskim drzavama.

Meni nesto drugo nije jasno, ovi likovi na ovoj temi npr, sa avatarima i potpisima Portugala a usput usta im puna RS i Borca. Neznam imaju li ti likovi predstavu koliko bi se para zgrnulo da je BiH otisla na EURO? Koliko bi klubovi u cijeloj BiH zaradili? Entitetski savezi? Ne zelim da cujem suplju da bi te pare sve ostale u Sarajevu, jer znamo da je upravo FSRS blokirao sve ne priznajuci promjene u beha fudbalu sto je dovelo do suspenzije, znaci pita se i njih i to golemo. Ali ne, bitno je srbovati pa i po cijenu da tebi bolje ne bude. Bitno je da su ti usta puna RS i Borca i Banjaluke a raditi upravo protiv toga (svjesno ili nesvjesno).

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 15:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Nije problem sto ste vi izgubili,ne.Nego sto vam se digla cuna,kao vi ste neka sila,daj Rumune,daj Francuze,daj Portugalce,daj da se igramo,ma ko je taj C.Ronaldo,ma ko su oni,nas "dijamant" Djeko,jede malu djecu,jebo te bog,reko bi covjek,ovi su evropski Brazilci.Ma najjaci smo.

Dzeko* Bog* rekao* brazilci*

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
A ne daj boze da nam Dijamant i kompanija zaradjuju kes. Vidjelo se koliko su oni darezljivi kad su samarali onog lika u Zenici jer je trazio da mu udijele neke sitne pare.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 15:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Onaj momak nije dobro, psihicki je bolestan, dolazio je u savez, i igraci su odlucili da mu pomognu, koliko ko moze, pomogli su mu, ne znam tacno koliko su mu skupili para, a onda je on poslije pricao, kao da su to pi**e, zaradjuju toliko para, a njemu dali neku sicu, kao trebali su mu vise para dati. I onda je provocirao igrace stalno, i izmedju ostalog desilo se to sto se desilo. To je cigan, vidis ga jadi da mu Spaha da dres. Dzeko je pomogao ovoj drzavi i stalno pomaze, nije se "digao", kako je mogao, kupio je taksisti koji ga je jednom odvezao na trening besplatno kada je bio mali, novu Skodu, djeci u domu je poklonio opremu, nije to nista za njega, ali mogao je i to da ne uradi. U zdravlje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]