Citiraj:
Не знам одакле толика воља за писање на подфоруму навијачи некога ко није навијач.
Свак има право на мишљење, а навијач сам хвала богу већ пуних 8 година,дакле навијач не симпатизер.
Citiraj:
Разумио бих да је назив теме навијачи из фотеље,не сумњам да би био главни. Овако,не капирам.
Доста ти тога не капираш,видим ја то по овом посту,ал не желим никоме солити памет. Но добро, свак себи често даје за право давати етикете,а уствари нема појма.
[img]Живиш%20на%20сат%20и%20по%20од%20Бг,можеш%20стопом%20на%20утакмицу,чак%20и%20бициклом,али%20не,ти%20одеш%20једном%20у%20пола%20године,а%20глумиш%20навијача.%20Наравно,ту%20су%20увијек%20изговори%20посао,новац,али%20ја%20знам%20људе%20који%20без%20марке%20оду%20на%20свако%20гостовање%20од%20не%20знам%20ни%20сам%20колико%20км,а%20ти%20не%20можеш%20бар%20једном%20мјесечно.
И наравно онда у слиједу иде све грешка за грешком. Не живим на сат ипо,ако је то уопште битно. Стопом само курве иду на утакмицу,ако је то битно. Бицикло немам што и нема неке нарочите везе. Изговори? Дало би се полемисати,ал добро, Јагодина,Крушевац,С.Сарајево,Београд,Нови Сад,Чачак,Суботица.... Све ово је обиђено,додам ли томе и утакмице у Пиониру на ЕЛ и утакмице ватерполиста против Југа,и још тога. А још се ради о студенту,раднику. Све ти знаш, то и јесте најгоре.
Citiraj:
Подсјећаш ме на Цигане који знају да је Лукић говно,колико је Муслин добар ( а пичка је невиђена ) и неизбјежно,колико вође имају пара од Звезде и како им мурија неће ништа јер раде са њима. Интересантно,бар 10 виђенијих људи са С и Ј лежи тренутно. Тужно је уопште за навијачки покрет што особе попут тебе,у средњим 20-им причају о навијачким данима у прошлости. Зато копове,поготово мањих група чине најмлађи тинејџери што је незамисливо било гдје у свијету. Мој матори,са својих скоро 65 иде чешће од тебе на утакмице.
Ма твој ћалац је други Кант,сам ти то не знаш. И да лијепо фино, јебига шта да ти кажем јуче напунио 73-у па тако причам унуцима.....
Citiraj:
Чак некад запали на гостовање. Занимљиво,никад не паметује. Ја иначе обожавам такве типове,упознао сам их и међу Циганима много. Воле да се истичу у нечему са чиме имају везе као ја са пицом Нивес Целзијус. Суштина...ти си тај који зна да су нас Ђаволи масакрирали. Буквално. Цигани су у сред радног дана напунили јебену трибину од 4,5 хиљада људи,у другом полувремену навијали можда и најбоље ове сезоне на гостовањима,сусрели се напољу са њима,без мурије,али су ухватили педалу у свом граду,али ти знаш,из фотеље у Зворнику шта је било. Алал ти курац дечко.
И ћалац је био међу 4-5000

. Фино си ти мене етикетирао,нахвали ћалца,ако и треба,али момак - ДАВАТИ ЕТИКЕТУ НЕКОМЕ КО ЈЕ ЕВИДЕНТНО ВИДИО ВИШЕ ФУДБАЛСКИХ СТАДИОНА УЖИВО НЕГО ТИ НА МАЛИМ ЕКРАНИМА ЈЕ - БУДАЛАШТИНА!
Ал кренимо редом.
Не знам ја да су вас масакрирали,само преносим од стране људи који су лично били на стадиону,дакле Делија и Ђавола,који су лично навијали и који су оцјенили данашњи дерби оцјеном да су ЦЂ разбили Делије. Дакле први никад не идем на утакмице ЦЗВ осим дербија,тако да ме и не занима,дакле пренио сам мишљења људи који су били у КГу и то обе стране и сложни су да је брука од Делија била оно јуче.
Чуј у сред радног дана, па и ЦЂ је био радни дан. Шта су напунили,она трибина не може примити више од 3200 људи,а била је по боковима празна,дакле у врх главе 2000-2500! Ђавола је било бар на оној њиховој 500 више,бар. Не знам ја ал знају и од тебе и од мене рођени крагујевчани који су били, причају приче о тучама код машинске школе по граду и сложили су се у једном у разбијању!
Citiraj:
. Имаш истомишљенике видим на теми о Борцу,видиш и они што не иду на утакмице,сраће навијачима што су данас прекинули,а опет ће ови сутра ићи по вукојебинама док ће ови на стадион када дође неко атрактиван. Или онај Циган,што је дао два пута по 3 марке,а због њих остао ускраћен за спектакл,невјероватно. Да се човјек шлагира шта прочита. Мени је најжалије што ја сада ово пишем јер си ме ти навукао као куртон,али шта ћу такав сам,морао сам, а сада опет у илегалу. До следеће године,мада ћу се потрудити да овај пут прекинем до краја. поздрав
немам ја истомишљенике јер ја поштујем навијачки свијет и сам сам припадник истог,али исто тако не видим да бих ти личну и чланску карту овдје требао стављати,јер јебига евидентно је да ни сам не знаш кога заступаш!