Milanko Djeric je napisao:
Да 1500 динара. А ту информацију сам навео као аргумент да се карте добијају бесплатно. Као што се види није тако.
Citiraj:
evo bas sam se ukenjao od straha...momčino, bio sam ja na partizanovim tekmama nekoliko puta i nisam nimalo impresioniran grobarima. jesam navijač partizana ali sam istovremeno i kritičan prema igračima, navijačima, rukovodstvu...
Па зашто онда тако критичан ниси одшетао до шипке и рекао дотичнима ово што сада пискараш? Биће да ниси имао муда.
Citiraj:
drugo, ko kaže da ne dobijaju besplatne karte? uvijek su dobijali, vize mozda nisu visu ali obzirom da ih na gostovanja po evropi ide jedva 200-ak ne vjerujem da i to klub ne plaća. treće, ako već hoće da vrše promjene neka bojkutuju utakmice sve po redu kao kada su otjerali bjekovića i zečevića. samo, malo su se debelo zajebali tada...posle toga dve titule i nula bodova u evropi !!!
Какве промене? Навијачи подржавају ову управу у којој се тренутно налазе Томић, Петрић, Мирковић (до сада) и као тренер Јокановић. Реално очекујем да се за Краља и Нађа ту нађе места ускоро. То су нашу Гробари, играчи који воле Партизан и они морају да буду ту (нажалос имам осећај да ће она цавуља Милошевић ту да се угура јер опасно облеће око стадиона у последње време). Јокан и да оде са тренерске позиције добиће место у управи.
Мени као навијачу Партизана је битнија домаћа титула него Европа. Бар знам да су људи који су на стадиону против Хајдука из Куле они прави искрени навијали Партизана него кад играмо Европу па на стадион дођу и курта и мурта, и сељаци са ЛШ шеширима, и београдска елита који дође да се дружи и ћаска на стадиону. Набијем ја то све на курац!
Домаће првенство је закон!
Још бих се осврнуо на твоје хваљење Бјековића и Зечевића:
а) након сезное у ЛШ и продаје (на полусезони свих фудбалера који су иоле ваљали) ПФЦ је сезону завршио са сто хиљада евра у плусу. То је сигурно реалан податак.
б) паре од продаје Кежмана никад нису дошле у ПФЦ буџет. Где су?
Citiraj:
sjeti se samo košarke - bude pun pionir na svakoj evroligaškoj utakmici a prodatih karata 4.000...gdje je ostatak? podjeljen grobarima...ma pišam se na tu priču kako nema para a djeli se šakom i kapom
Опет лупеташ. Знаш ли ти колико се претплатних карака за кошарку прода сваке сезоне, поготово од када ККП игра одлично у Европи. Па онда спонзори који такође добију за сваку утакмицу добар део карата. Пишеш о томе како се Гробарима дају карте а истих тих Гробара сваки пут остане маса испред Пионира јер немају карте. Везе ти немаш о животу.