banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Forty Two je napisao:
U tom slučaju Slovenija ima 6 bodova, a Hrvatska 7, pa računaj. Gleda se međusobni rezultat u slučaju jednakog broja bodova.

Da zaboravio sam da Hrvati imaju 6. Jedino da Mađari dobiju kao i Slovenci ali opet idu dalje. Ne znam iskreno šta je gore da Srbija igra protiv Hrvatske u polufinale i da izgubi a da kao šlag na tortu slušamo Lijepu njihovu u sred Beograda što bi bio pravi pravcati šok ili da igramo s njima u finalu. Ne znam zaista!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
hercegovac27 je napisao:
Forty Two je napisao:
U tom slučaju Slovenija ima 6 bodova, a Hrvatska 7, pa računaj. Gleda se međusobni rezultat u slučaju jednakog broja bodova.

Da zaboravio sam da Hrvati imaju 6. Jedino da Mađari dobiju kao i Slovenci ali opet idu dalje. Ne znam iskreno šta je gore da Srbija igra protiv Hrvatske u polufinale i da izgubi a da kao šlag na tortu slušamo Lijepu njihovu u sred Beograda što bi bio pravi pravcati šok ili da igramo s njima u finalu. Ne znam zaista!

smaras za medalju.izvini sto ti to kazem ali tako je.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka

drinin vuk je napisao:
Не заборавите да и ми можемо сутра пустит македонце и бит други ;) А истовремено велико је питање ко је за нас лакши противник у овом моменту,моје мишљење је да је то Кроасанија, Шпанци ми уз наше дјелују некако изнад осталих ;)

I meni se čini jer bi u slučaju poraza od Španije koje bi i sudije pogurale Hrvati zaigrali u finalu i jebali mamaru Špancima.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka

S obzirom da nema Milanka mora neko. Da nas ne ponese euforija i optimizam jer Hrvatska ipak nije Švedska! Bolja je od Švedske! Da ne bi poslije kukali a Josip nam trljao na nos!

Poslednji put menjao g|e@ck dana 24 Jan 2012, 22:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Forty Two je napisao:
Pod uslovom da Njemačka pobijedi Poljsku, u suprotnom nemamo šta puštati, sigurno smo prvi.

То сам и подразумјевао,е сад њемци играју раније тако да ћемо видјети какав је њихов мотив и кога они сматрају лакшим ривалом,кажем ми смо у Арени фаворити против било кога,осим што је увијек присутан тај дух више кад се игра са земљама из бивше државе. Живи били па видјели, нећу слагат ако кажем да ми од стране појединаца иде на ону ствар сваки пост који сам прочитао у задњих 20 страна ( о свему се пише и наглаба,а познавање правила,имена, спорта уопште равно познавању квалитета аргентинских брана). Напријед Србијо сутра против Македоније!

Херцеговац разочарао си ме као особа тотално, јаране ок је што желиш бубат постове,ал не мораш јбм живот на једној страни имат 10 постова и то углавном ниђе везе,неких наглабајућих,у једном испљуј довољно реци како си хрват или човјек који навија за хрватску и ок је,поштујем то,а не некакве глупе констатације и нагађања,да бзвз не стављам на игнор листу,сматрао сам те на неким другим подфорумима доста конкретним и ок форумашем,ал на овом спортском иритираш превише.....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka

Da sam u Banja Luci ne bih se toliko osvrtao ali u ovakvoj sredini ovdje nije baš svejedno.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
S obzirom da nema Milanka mora neko. Da nas ne ponese euforija i optimizam jer Hrvatska ipak nije Švedska! Bolja je od Švedske!

ovde nikog nije ponio optimizam covjece,o cemu pricas.ti ovde vodis monologe sam sa sobom.prelistaj malo temu pa ces vidjeti.jedno 44 puta si ponovio to za hrvate,ok shvatili smo.jaki su,napaljeni.paaaaaaa staaaa.

jel mi nismo?

navedi mi jedan kolektivni sport u kome nismo razbucali hrvate

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hercegovac, pored tebe nas ne moze ponijeti euforija ni kad bi nas zakacili za B-52. Ti bi nas vukao dole, kao kakva ogromna kamencuga. Ne ocekujem ja da ti sad pricas kako cemo razbiti Hrvate i slicno, ali ne moras se toliko trzati. I jednima i drugima je ova utakmica podjednako zaebana. I jedni i drugi ce biti maksimalno motivisani. S tim da mislim da su nasi momci sigurno u prednosti. Sto zbog publike, sto zbog elana. Krenulo nas je, napokon.
Ako pobjedis, pobjeda je sladja bar duplo. Ali i poraz. Jebes ga, to se zove rivalstvo. Dole kod vas je to posebno izrazeno. Neka nam je sa srecom :)

Sve u svemu, bice zanimljivo. Golmani Madjarske su ucinkoviti ko i bilo koja masa od 90kg na gol crti koja nikad nije igrala rukometa. Uvjeren sam da bi dvije vrece cementa skinule vise lopti od njih.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Meni je ipak najpouzdanije da se mi pobrinemo za njihovo izbacivanje, niko od ostalih iz naše grupe mi ne ulijeva povjerenje. A ne znam zašto se svi plaše Hrvata toliko. Ne pratim posebno rukomet, ali je očigledno da su oni prvog pravog rivala imali u Španiji, i to su izgubili, Francuzi se očigledno na ovom prvenstvu ne mogu smatrati ozbiljnom ekipom, jer ih je nabijao ko je stigao. Hrvati su sve nešto na guzove dobijali, tako da me susret sa njima ne plaši. Sad nije trenutak za kalkulisanje, jer to bi samo značilo da ih se bojimo, sad tako treba zube pokazati, ma ralje, čeljusti lavlje, da se uplaše oni što u Zagrebu gledaju, a kamoli ovi u Srbiji.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
hercegovac27 je napisao:
S obzirom da nema Milanka mora neko. Da nas ne ponese euforija i optimizam jer Hrvatska ipak nije Švedska! Bolja je od Švedske!

ovde nikog nije ponio optimizam covjece,o cemu pricas.ti ovde vodis monologe sam sa sobom.prelistaj malo temu pa ces vidjeti.jedno 44 puta si ponovio to za hrvate,ok shvatili smo.jaki su,napaljeni.paaaaaaa staaaa.

jel mi nismo?

U rukometu!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Hercegovac , ne srljaj.Na prvenstvu Evrope 2002 smo ih prebili sa 12 razlike.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
U rukometu!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: мислио сам да доктор јово нема благе о рукомету,испоставља се да херцеговац тренутно жели се шалити на још бруталнији начин.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Citiraj:
U rukometu!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: мислио сам да доктор јово нема благе о рукомету,испоставља се да херцеговац тренутно жели се шалити на још бруталнији начин.

Ja bih rekao da ti ne samo da nemas pojma o rukometu , nego da nemas pojma o icemu na svijetu bijelom.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
mandrak je napisao:
hercegovac27 je napisao:

jel mi nismo?

U rukometu!

bas sam htjeo da nadjem medjusobni skor ali ne uspjevam.imaju vise pobjeda to stoji ali to nije nikakva razlika da bi se mi njih trebali plasiti.

nama je dovoljno to sto protiv sebe imaju hrvate u bilo kom sportu i dacemo od sebe 110% ,navedi mi primjer ako sam pogrijesio.

evo i zadnje prvenstvo u svedskoj sa onakvom raspalom ekipom smo sa njima odigrali nerijeseno.ko je to oceikvao?naravno ti to neces nikad shvatiti.ti udaras po svome kako koje prvenstvo dolazi.

za mene bi najveca kazna bila gledati utakmicu sa nekakvim kao ti,ne zbog tebe kao osobe vec tvog pesimizma

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Nema potrebe da zatrpavamo ovu temu!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Citiraj:
U rukometu!

ja ipak mislim da jovo ima vrlo dobro rukometno znanje.to sto se vas dvojica ne podnosite organski je drug par opanaka

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Previse se otislo u OFF . slazem se.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

Naša sutrašnja utakmica u stvari i zavisi od utakmice GER-POL jer ako bi Švabe dobile Poljsku sa više od 5 golova razlike mi bi bili drugi u grupi. Tako da ne znam zašto Vuković želi puštati Makedoncima igrajući sa drugom postavom. I sutra treba ići na pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
drinin vuk je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
Nema potrebe da zatrpavamo ovu temu!

видиш Дени да је југославији,јови,миланку,херцеговцу то циљ,нажалост нигдје ових из модерације да побришу једно 200 постова дотичних,тада ће нормалније дјеловат а сви прави поштоваоци рукомета ће моћи наставити нормалну дискусију,до тада ћемо морат трпит бруталне изливе незнања и још бруталније изливе увриједа на рачун нас који пишемо од првог дана првенства,а не као неки који су схватили да је тема популарна па дошли да набијају постове ;)

пусти будале и не обазири се. Ђе онај Шлагер да брише оно што нема везе с темом?

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2012, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Hajde mi onda pošteno recite kada je Srbija zadnji put pobijedila Hrvatsku u rukometu u zvaničnoj utakmici na nekom prvenstvu. Ne računam pripremne utakmice. Na prošlom SP-u bilo je neriješeno. Možda 90-tih ali to je bilo zaista davno. Uostalom Hrvatska je napredovala dosta a mi nazadujemo još od 2001. kada smo uzeli zadnju medalju.

Dobili smo ih 1996 , dobili smo ih 1999, dobili smo ih 2002, svaki put uvjherljivo. Izgubili smo od njih 2005 sa jedan razlike uz nesviran sedmerac nad Sudzumom u zadnjoj sekundi , izgubili smo cini mi se 2006 sa tri razlike ,i proslo prvenstvo je bilo nerijeseno. Ovo sam pisao po sjecanju. I ko je bolji ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]