banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 07:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2014, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Schlager je napisao:
hahahaha,još će biti "FORUMSKO IGRANJE POLA-CIJELA,BLIŽE-DALJE I TAPKE"!! :lol: :lol: :lol:

:lol:

Može.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 10:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
stoko..i to ona bez repa :lol: :lol:

ja kad sam gledao SP,niste ni u ljeljama bili!

fudbal sam i zavolio zbog argentinskih čupavaca1978 ,maria kempesa,luquea,pasarele,ardiljesa,filjola,bertonija,na čelu sa jednim,jedinim i neponovljivim luisom cesarom menotijem!...maradona,otpisan kao 25-igrač :lol: :lol:
...ustajao kao osnovac u 3 sata da gledam njihove prenose protiv francuske (koju smo pokrali sudijski),mađarske,italije,brazila,perua (koga smo kupili,trebalo nam 4-0 za finale,da sjebemo brazil na gol razliku,uzmemo rutinski 6-o uz "malu pomoć" naturalizovanog argentinca quiroge na golu perua 8) ) i finale protiv holandije kad mi je u produžecima nestalo struje a ja htio harakiri izvršit :angry4: :angry4: :angry4:

mrš! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 11:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Pravimo forumske razmijene, Shlager ja imam Italiju 90 popunjenu :). to je i zadnji put da sam skupljao. Paket 7km :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

eh,italia 1990...sve do našeg direktnog sudara u firenzi protiv argentine,uvijek sam se pitao da li istim itenzitetom navijam za argentinu i naše,mislio da sam bolestan i poremećen...ali ta utakmica na artemio franci mi je ipak otvorila oči da sam normalan,jer ipak me srce više vuklo deji,robiju,pixiju,safetu..jedan od najtežih poraza--možda ni rata ne bi bilo da su brnović i hadzija bili precizniji :( ... ..naravno da sam već u polufinalu bio srećan kad su kaniđa i goikoečea izbacili domaće žabare,skoro kao da su naši to uradili!! :D :D ..argentina je italijanima,ono što su italijani za švabe :lol: :lol:

Inače,ta moja višedecenijska ljubav prema argentini je kao i svaka druga ljubav....sreća,tuga,ponekad pretjerana,ponekad neuzvraćena..jednom je čak i do raskida došlo..! :lol: :lol:

..al bar mi dobro dođe da mogu razumjeti ove šakale za juve,taška za liverpool i kompaniju...pošto se nikad nisam ložio na strane klubove,vjerovatno bih mislio da su budale,da ja isto ne osjećam prema reprezentaciji argentine... :-?
nakon te pomenute 1978 i mog transa,došao je šok 1982,kad su krvnički italijani lomili maradonu svaka tri minuta,a tad se trebao ubiti čovjek da bi zaradio crveni karton :angry4: :angry4:
1986,božija ruka,stadion azteka su nakon tih utaknmica i argentinskog osvajanja titule svjetskog prvaka,počeli zvati "dijegovo šetalište"!! 8)

pa onda to finale 1990,nastup protiv njemačke bez 7 standardnih igrača (masakr povredama i kartonima)iz onog standardnog tima goikoečea,olartikoečea,serizuela,simon,ruđeri,basualdo,buručaga,giusti,trollo,maradona,kaniđa....herojski otpor rezervnog tima,sve do smiješnog penala za švabu u 90 minutu,kojeg je breme smjestio tamo gdje će pogodit jednom od sto puta :( :( ...na hvaru sam to gledao,i jedino što mi je preostalo da uradim,od pakosti i huje,kad su švabe iz pizzerije počeli od sreće skakat u more,maznuo sam dvije majice i jedne papuče i pobjegao u mrak :angry4: :angry4:

kasnije sam već malo odrastao,sazrio,počeo i pobjede i poraze prihvatat normalnije....

do "raskida" je došlo 2006 u gelsenkirhenu....utakmica protiv SICG,6-0!

pa jbm mu mater,gaziš,vodiš 3-0 deset minuta do kraja,imaš igrača više (isključen kežman),naši ne mogu hodat,i onda nakon četvrtog,petog i šestog gola,onoliko radovanje strijelaca crespa,teveza,i messija,klizanje na koljenima-ko da postaješ svjetski prvak!! :( :( :( :(

rekao sam -raskidam...i stvarno sam se uspio natjerat da ih ne gledam do kraja prvenstva,čak sam se pravio i da mi je svejedno kad sam čuo rezultat da su ih švabe izbacili na penale u četvrtfinalu :( !

al naravno,prva ljubav,zaborava nema,brzo sam zaboravio i gelsenkirchen i sve,gledam i dalje svaki njihov meč,bez obzira na izaponoćne termine i da li radim ujutro...čak već sad osjećam laganu drhtavicu,koja će prerast u pravu nervozu,već od prve utakmice protiv bosne pa nadalje!

Pošto ne vjerujem da je iko imao živaca ovoliki post pročitat,samo u zadnjoj rečenici da napišem glavnu odliku te reprezentacije,i po meni razlog za dvije svjetske titule,tolika finala,i stalna učešća u završnici...znači,jako prgava reprezentacija,uz urugvaj možda i najprljavija na svijetu,uz sve to mentalitet neviđenih boraca,a još čak i znaju lopte!!
smrtonosna kombinacija...ako si prgav,a nemaš pojma,moš se jebat...ako znaš,a nisi bezobrazan,opet je teže...ali ovako,uvijek će svakome bit tvrd orah....o toj razlici u mentalitetu mi je baš opširno pričao jedan naš najpoznatiji banjalučki mamager...kaže da je 1000 puta spokojniji kad negdje proda argentinca,borca do zadnje kapi krvi,nego brazilca koji skoro bez izuzetka osjeti kurcobolju čim uzme milione :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
I ekipa koju uprkos svemu odlikuje luzerizam. Malo manje seljackija verzija Spanaca, e moj Slageru :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jbg,dvije svjetske titule,i još dva finala...nije to baš luzerski...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Najbolji fudbaler i najbolji košarkaši su im Italijani, kakva je to reprezentacija. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lazni Italijani! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

naveo sam argentinske karakteristike,a za italijane sam tek u zadnjih 10-tak godina otkrio tajnu...uvijek sam se pitao,otkud 4 titule.4-5 finala...nit su brži od drugih,nit tehnički potkovaniji,ni jači,ni koji q....

MOZAK!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cazzo! :lol: Moras i mozga imati za fudbal, iako zvuci cudno :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

baš tako!

može onaj nigerijac biti duplo brži,startniji,skočniji...može imati taj idealni raspored mišićnih vlakana i položaj karlice za bavljenje sportom...ali nema mozak! :( :( :(

zato nikad,ali nikad u finale neće doć...a italijan je bio devet puta,4 puta i osvojio!

izvinjavam se moderatorima ako ovaj post vuče na rasizam,ali ja zaista tako mislim :( :(

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
A mozda i zato sto nisu isti uslovi za igranje fudbala u Italiji i Nigeriji, tokom istorije.
Nigerija je siromasna; ratovala je 4-5 godina prije nekih 40, pa onda opet poslije sukobi, nemaju infrastrukture, nemaju mocne klubove... Igrace im naturaliziju i sta sve ne.

Ja bih rekao da ne mozemo znati.

Ukini Italijanima (ili bilo kome drugome) jaku ligu, klubove, stadione, pokupuj im igrace i daj im svoje pasose jedno 40-50 godina, pa cemo vidjeti koja bi se pjesma pjevala.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eno u Argentini su idealni uslovi, ili po brazilskim favelama.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma čitave reprezentacije nigerije,kameruna,gane i ostalih sad igraju po najjačim evropskim klubovima...uzimaju milione i milione..

al opet ne vidjeh nijednog da je neki fantazista,ona čarobna desetka,sve neki trkači bez mozga...kad igram neki tiket,i crnac mi prilazi pucati penal za moje,pozli mi :( :( ...al dobro,ostavljam rezervu da slabije pratim zadnjih godina..možda se i pojavio neki koji gleda lijevo,a loptu daje desno...ili bar zna osjetit trenutak kad istrčati da bude ofsside,i sl :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 14 Mar 2014, 12:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vec vidim Taska kako ulijece sa komentarom "A Yaya Toure?"... Al' to je izuzetak. Plus ovo sto Slager rece za penale...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Eno u Argentini su idealni uslovi, ili po brazilskim favelama.

Jesi li ti ikad vidio argentinski stadion ili brazilski?
65 Nigerija nije mocno i bogato ko Brazil.

Na stranu sav talenat, koji je neosporan, ali uslovi nose bar 50% uspjeha. Tj, novac, direktno i indirektno.

A onda kultura, ljubav prema sportu, talenat naravno itd.

Pa Spanija je "kupila" Diega Kostu, jedno medj' 10 najboljih napadaca trenutno. I on je sad Spanac lafo.
Portugal onomad pazario Deka i Pepea.
Kad ce to Nigerija moci uraditi?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slageru, evo ti desetka, evo ti Nigerija, evo ti i igracina i plejmejker.

Za zaboravljanje njegovog imena bih kaznjavao masno :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A i Argentina kupuje Italijane, Francuze i sve ostale koji su dosli... Uaaaa Slageru, u pravu si Tasko!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
To Tasko! :D
Citam Schlagerov post i sjeti se Okoche. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma i dzej dzeja su 1998 sačekali hladni skandinavci i u prvom meču nekoaut faze poslali kući,sa 3-0,ako se ne varam..danska

Poslednji put menjao Schlager dana 14 Mar 2014, 12:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]