banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 19:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 113  Sledeća

Ko bi po vama mogao osvojiti Euro 2012?
Njemačka 41%  41%  [ 64 ]
Engleska 9%  9%  [ 14 ]
Španija 21%  21%  [ 33 ]
Francuska 5%  5%  [ 8 ]
Italija 12%  12%  [ 18 ]
Holandija 12%  12%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 156
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Maj 2012, 10:28
Zasto da me brisu? Nisam posteno se ni ulogovao , a vec da me brisu. :)
Neka obrisu tebe. Ti si taj koji siri nezadovoljstvo, paniku, nelagodu i razbijas duh foruma. Samim atakom na moj profil si otkrio kakve pokvarene namjere imas.

Hrvati su medju prvih 10 vec 15 godina. Od 1998. godine mislim da nisu izlazili iz top10. Imali su sjajnih perioda, kao onda kada su ostavili Engleze bez SP ili EP. Mislim da su od samostalnosti propustili samo jedno ili dva velika takmicenja. Jednom kada su nabasali na Srbiju, a drugi put... :scratch:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
лажно се представљаш,свједочиш сасвим довољни разлози.

Нико ти не брани да посташ и да имаш став,али се не смијеш представљати као један од никова дрининог вука!А то си радио! :angry1:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:07 
Početnik
Početnik

Sta sam radio, boziji covjece?
Ko si ti? Da nisi bunike jeo? :(

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
drinin vuk je napisao:

Што неко рече да кроасани играју допадљивији фудбал,е серем се на то. По чему,по некаквом додавању на 40 метара од свог гола добрих 2 минута,по побједама над Молдавијом,Малтом,Велсом,Израелом,Украјином??? Хрвати су то одговорно тврдим лошија репрезентација од наше,то ће се и видјет у наредним квалификацијама.

Možeš ti srati koliko hoćeš, ali je to činjenica. Utakmice reprezentacije Srbije su po pravilu uspavanke na mali broj golova. Kad bi Srbija otresla Englesku u Londonu i to da je već obezbijedila učešće na takmičenju, oni bi jedva dočekali da se okupe i ponapijaju.
Ne vjerujem da ćeš biti nešto sretniji od mene ako izbacimo Hrvate, mada bi sad potpisao da obe izgubimo, ali da odemo u Brazil.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

posejdon je napisao:
Schlager je napisao:
ma drinin je vjerovatno mlad pa se i ne sjeca ovih SP iz Usa i ostalih koje sam ja pomenuo,i koja su u grupnoj fazi bila dosadna do bola......mozes misliti na sta je to licilo kad od 24 ekipe cak 16 ide dalje :( :( ...a ispadnu samo oni hondurasi,salvadori,emirati,novi zelandi i kompanije...u evropi nema tako losih ekipa,ali ce ipak biti dosada ziva kad znas da iz skoro svih grupa od 4 ekipe, po 3 idu dalje :( :(

Vrlo dobro se sjecam tog sistema takmicenja. Reci da su tada prvenstva bila dosadna je preostro. Ne pamtim da je neko SP bilo dosadno. Pogotovo ne u Italiji i USA. Btw, u Americi je finale igrano na penale. Bas dosadno,a? U Italiji smo mi jurisali na trofej i dosadno ispadosmo na penale.
Svaka odluka UEFA i FIFA je u svrhu poboljsanja fudbala. Kao sto su napravili Ligu sampiona i poboljsali kvalitet i gledanost fudbala, tako ce uraditi i sa EP. Druga je stvar sto neko misli da je 16 reprezentacija super ideja. Nekada bilo, uskoro se spominjalo.

Оваквим својим гестом си изазвао сумњу,а касније само наставио. Можда заиста имамо слична мишљења око квалитета ЕП-а,али нема потребе да квоташ нешто гдје се обраћају мом нику,јер ствараш дозу сумње код поштених хејтера. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
drinin vuk je napisao:

Што неко рече да кроасани играју допадљивији фудбал,е серем се на то. По чему,по некаквом додавању на 40 метара од свог гола добрих 2 минута,по побједама над Молдавијом,Малтом,Велсом,Израелом,Украјином??? Хрвати су то одговорно тврдим лошија репрезентација од наше,то ће се и видјет у наредним квалификацијама.

Možeš ti srati koliko hoćeš, ali je to činjenica. Utakmice reprezentacije Srbije su po pravilu uspavanke na mali broj golova. Kad bi Srbija otresla Englesku u Londonu i to da je već obezbijedila učešće na takmičenju, oni bi jedva dočekali da se okupe i ponapijaju.
Ne vjerujem da ćeš biti nešto sretniji od mene ako izbacimo Hrvate, mada bi sad potpisao da obe izgubimo, ali da odemo u Brazil.

Сере ти.... Успаванке,да како да не,утакмице против Француске,Румуније,она у Бечу,против Шпаније у Мадриду,азура у Београду,Белгије у Бриселу,Португала у оба дуела су итекако биле успаванке... :lol: :lol: :lol: :lol:
Србија то је тачно није отресла Енглеску,ал као да је Енглеска супер сила јбт, црногорци им бод узимају на Вемблију. Никако не спорим треће мјесто кроасана на СПу,али причам о садашњости,свјестан чињеница да Србија неће учествоват,а Хр хоће. Кажем моје мишљење је да је српска селекција квалитетнија на 8 од 11 позиција. То шта би ти потписао је ствар за неке друге анализе,ја знам да ми је најважнији пласман моје репрезентације,али ништа мање важно је да наставимо тренд добрих игара против Хрватске.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:17 
Početnik
Početnik

Ma tebe je onaj shak ispreskakao, tako da ti sada sumnjas u sve. :D Opusti se, nece ti niko nista.
:mad:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Individualno možda i jest takav omjer da je Srbija bolja na 8 mjesta, ali nacionalni naboj kod jednog Hrvata vrijedi kao ovamo kod prvih 11 sa sve rezervama, što često može biti presudno.
Btw pola ili više utakmica koje si nabrojao je iz jednog kvalifikacionog ciklusa i to pod trenerom čijim radom nešto nisi zadovoljan.

Poslednji put menjao papučar dana 09 Maj 2012, 16:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
meni jedino zbog sporta zao sto se sfrj raspala,inace uopste nisam yu-nostalgicar,naprotiv...... :( ...mogao bi se za ovo EP sastaviti sasvim respektabilan tim...

Handanovic
Bane Ivanovic
Kolarov
Subotic
Spahic
Modric
Jovetic
Pjanic
Kranjcar (Misimovic)
Vucinic
Dzeko

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:13 
Početnik
Početnik

Dobar sastav. Ali moj sastav bi ih dobio hladno amercki. 8)

Begovic
Corluka
Lulic
Savic
Vidic
Salihovic
Salihamidzic
Srna
Krasic
Jelavic
Ibisevic

selektor:
Pape

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Salihamidzic jos igra?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol:

E свашта и на овој теми прочитат.....

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
papučar je napisao:
Salihamidzic jos igra?

Grije klupu u gradu Volkswagena.. jasno ti je sve.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:22 
Početnik
Početnik

Grije klupu, ponekad udje i okrene utakmice. Zna jos uvijek postici gol.
U ovakvim utakmicama bi bio itekako od koristi. Smio bih izvesti taj sastav pred te satro zvijezde, i dobili bi sigurno.
Kao nekada kada ekipa novinara dobije izabranu postavu "plavih". :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ako me ista nervira to su ovi sastavi ex jugoslavije,mislim koga boli patka za modricem,djekom .... a njih jos vise boli patka za vidicem,banetom....

samo kod glupih srba mjesecno bar jednom u novinama mozes naci ovakav jedan sastav

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

О матеро купи ми топ.

Ово првенство ће имат мању посјету него претходно,мањи број голова него претходно и мању медијску гледаност, то говоре сва предвиђања независних фудбалских магазина. Поставља се онда логичко питање,има ли смисла организацију давати земљама које на лигашким утакмицама својих тимова не могу имат пуне стадионе???

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
posejdon je napisao:
Grije klupu, ponekad udje i okrene utakmice. Zna jos uvijek postici gol.
U ovakvim utakmicama bi bio itekako od koristi. Smio bih izvesti taj sastav pred te satro zvijezde, i dobili bi sigurno.
Kao nekada kada ekipa novinara dobije izabranu postavu "plavih". :)

bio je to igracina,zato i jeste igrao u bajernu.sad su ga stisle godine i to je to.sasvim jednostavno

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:25 
Početnik
Početnik

Dzeko i Kolarov zajedno spavaju u krevetu. Nevidjena ljubav na terenu i izvan njega.
Ja bih Brazzu uvijek ubacio u vatru. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Oj Drinin jesi naporan... Ne znam sta hoces postici ovim. Mislis da se lozimo na tvoje furanje brace i ostatka federalne reprezentacije?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Мандраче све си у праву,нарочито за оно шатро југословенствно,мени се повраћа сваки пут када у српском медију прочитам некакве хипотетике.
Иначе апсолутно ће систем 24 екипе уништити и овако већ довољно осакаћен глобализмом фудбалски шампионат Европе. Биће као и у кошарци,најгора могућа ствар,а прошло ЕП је било толико неквалитетно и неинтересантно да је то за тешке анализе.Полако али сигурно изгледа се неке земље увлаче ради медијског колача највише на такмичења на којима никад не би учествовала да је 16 крајњи број.... Још да у ватерполу организују ЕП са 24 екипе и тачно,адио спорт. :roll:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]