banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 05:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2011, 22:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
soba 39 je napisao:
Ako ikad bude bilo nešto od svega ovoga na prvu zvaničnu kvalifikacionu utakmicu u BL dolazim PEŠKE

http://www.youtube.com/watch?v=WaG_1zTu ... re=related

:D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
A šta mislite da li bi se time Srpska i Srbija dodatno udaljile, doduše Srbija i nije nešto ni danas pretjerano vezana za nas, ali naš odnos prema njima... ili bi to dovelo do neke nove kohezije, nadopunjavanja u nekom smislu

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 23:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne znam....meni licno jedino ljubav prema fudbalskoj reprezentaciji Srbije ne opada ni za miligram,a za sve ostalo se pomalo hladim,vjerovatno zbog njihove pretjerane zelje za uvlacenje u dupe nasim neprijateljima,zbog politike "ko nas bre zavadi",zbog podanickog odnosa prema EU olosu,zbog toga sto imaju vece simpatije za Sarajevo (koje ih btw,ocima ne moze gledati i mrzi ih kao pse...) nego Banjaluku... Sarajevo ih podsjeca kako se nekad "lepo zivelo",top lista nadrealista,belo dugme,merlin,dok im je banjaluka,eto onako....
Sve je to uticalo da sam se i ja debelo ohladio....Nekad sam se lozio na sve evropske utakmice srpskih klubova,navijao za Obilic,Borac Cacak,a sad,ruzno zvuci,ali vise sam pratio utakmice Maccabi-Zeljeznicar,Siroki-Olimpija,Sarajevo-sparta nego recimo Rad-Olimpiakos Volos...jos malo popratim derbi,evropske debakle Zvezde i Partizana i to je to.....
Ali kazem,fudbalska reprezentacija Srbije ima u mom srcu jos uvijek nesmanjenu ljubav,i vjerovatno ce je imati uvijek,cim je ni protok vremena,ni sve navedene stvari nisu okrnjile....znaci,ne Djokovic,ne odbojkasi,vaterpolisti i sl,za njih navijam dok traje mec,ali cim se zavrsi ja to zaboravim,dok za fudbalere drhtim danima prije vaznog meca,a i nakon meca me to raspolozenje drzi nekoliko dana...recimo,bio sam kao lud pred utakmicu sa BiH 2005,odlucujucu za odlazak u Njemacku,i kad smo to dobili onim golom Kezmana,ja sam se bukvalno osjecao kao da sam skinuo ogroman teret sa ledja koji me danima pritiskao!!!Smijesno,ali bas tako je bilo,osjecao sam kao neki fizicki teret,a nakon utakmice sam bio lagan kao ptica nekoliko dana...
A prije onih meceva sa Hrvatima 1999 je bilo jos gore,tad nisam osjecao teret,tad sam bio kao lud i tesko sam se koncentrisao na bilo sta drugo tih dana,ali da ne sirim sad u nedogled.... :(

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 18:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Vidio sam maloprije najavu vijesti na RTRS-u i biće prilog gdje Dodik govori baš o ovome da RS ima svoje reprezentacije. Ako neko hoće neko pogleda.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 20:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma ljudi pustite politicare ..
UEFA nece dozvoliti zvanicne meceve, mi mozemo igrati prijateljske a za to zivim :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Brigate BL je napisao:
Ma ljudi pustite politicare ..
UEFA nece dozvoliti zvanicne meceve, mi mozemo igrati prijateljske a za to zivim :)

ma joj, za sad mi je i to fenomenalno, i iznad ocekivanja.
takođe, za to zivim.aaaaaaaaaaaa

a što se tiče moguceg "problema" reprezentacija rs i reprezentacija srbije. mislim da ne bi bilo nekog udaljavanja, bar sto se tice mene.
ali zna se ko je ce biti na pravom mjestu i bez konkurencije:

REPUBLIKA SRPSKA :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 23:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brigate, samo lud može pomisliti o zvaničnim mečevima. Ovo sam samo satvio zato što bi moglo biti interesantno. Valjda ćemo moći odigrati koju prijateljsku.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Press objavio nekih 11 fudbalera koji bi činili reprezentaciju RS:

Na golu bi bio Branko Grahovac, dok bi odbranu činili Bojan Puzigaća, Nikola Vasiljević, Damir Memišević i Ognjen Vranješ. U veznom redu bi igrali Vlastimir Jovanović, Stojan Vranješ, Dalibor Teinović, Darko Maletić i Goran Galešić, udarna igla bio bi Miroslav Radović, a pozicija selektora pripala bi Risti Vidakoviću.

Hm, tu bi konkurisali po meni i: Bilbija, Stevanović, Krunić, Kajkut, Jovančić ...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2011, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
ГЛAС: Недавно је предсједник Републике Српске Милорад Додик предложио да ентитети имају посебне репрезентације?

КОРОМAН: Имам одличан однос са Додиком и члановима Владе Републике Српске и подржавам ту идеју. Наравно, одазвао бих се позиву селектора Републике Српске, било да се ради о пријатељској, хуманитарној или некој другој утакмици. На сваки начин бих покушао да помогнем земљи у којој сам рођен и то би за мене била велика част.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 15:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2008, 22:19
U Nisu je jos pocetkom 2011.god oformljena radna grupa sa ciljem prikupljanja podrske sportskim selekcijama Republike Srpske , od strane sportskih klubova, sprtskih radnika i sportista iz Srbije... Cilj je animiranje i clanstvo u regionalnim, evropskim i svetskim sportskim federacijama... Grupa se polako siri i u toku ove godine preko 30 klubova je poslalo popunjene upitnike kojima pruza podrsku ovoj grupi i zele da budu ukljucene u njen rad...
Kada je rec o fudbalu svi sirom sveta igraju fudbal a sto ne bi i SRPSKA...
Evo jos jedan primer da je to veoma lako - GALICIJA - WESTERN SAHARA 2:1, odigrano 24.12.2011.god.
Krajem ove godine tradicionalno igraju spanske pokrajine Katalonija i Baskija. Ovog puta im je protivnik Tunis. Da li ima neko logicno objasnjenje kako to oni mogu a za neke postoje ogranicavajuci uslovi...
Pozdrav iz Nisa

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 15:33 
Početnik
Početnik

Radna grupa je organizovala pocetkom godine i jednu panel diskusiju povodom njenih aktivnosti i kao reper je uzet status KARATE SAVEZA REPUBLIKE SRPSKE, i ucesce reperezentacije u okviru WKC... Takodje su prezentovane statutarne mogucnosti u okviru NS BiH, UEFA, FIFA... Zakljucak je bio da ne postoje nikakve smetnje da RS igra revijalne, humanitarne, prijateljske meceve sa selekcijama koje nisu clanovi UEFE, FIFE... Zasto se to do danas nije praktikovalo ne postoji validno objasnjenje ni od ljudi iz FSRS, jer od 2001.god. RS ne igra iako ovakve meceve nisu pod ingerencijom ni UEFE, FIFE, NS BiH.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 15:45 
Početnik
Početnik

28.12.2011 - Bilbao - BASQUE COUNTRY (EUZKADI) vs Tunisia
29.12.2011 - Fontès - OCCITANIA vs CILENTO (NFB)
30.12.2011 - Barcelona - CATALONIA vs Tunisia
01.01.2011 - Zanzibar City - ZANZIBAR vs Tanzania

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Свака чат Нишлије, сваки пут кад сам био у Нишу осјећао сам се као да сам код куће. Слично је и у Новом Саду, али Ниш је нешто посебно. Сљедеће године ако Бог да, надам се да ћемо гледати нашу репрезентацију на Градском стадиону у Бањалуци.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 10:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pozdrav Nislijama, i mojim Ciganima i pojedinim Meraklijama sa kojima sam proveo tri sjajna dana tokom rukometnih kvalifikacija. Nemate pojma koliko mi je zao sto se mecevi EP ne igraju u Nisu negu u BG. Opet ce biti pozera , fenseraja, dok bi u Nisu Cair gorio. Na tribinama sam izgubio grlo ali je navece bilo kao novo :).

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 00:07 
Početnik
Početnik

28.12.2011.god, San Mames stadium
BASKIA - TUNISIA 0:2

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Логички гледано за фудбалску репрезентацију би могли наступати многобројни асови српског фудбала,уколико би УЕФА и ФИФА дале сагласност и признале нашу акобогда ускоро репрезентацију РС. Сматрам чак да би и имена која су некад носила дрес СЦГ могла играт за РС,мсм да би то омогућило,типа играча који су играли за СЦГ,а сад играју за ЦГ...или сам у криву.

Ако би сутра играла своју утакмицу нека моја поставка би била: Граховац - Врањеш,Бајић,Васиљевић,Суботић- Галешић,Короман,Стевановић,Кузмановић- Кежман,Билбија. Колико је реално???

Што се тиче односа и навијања, РС је мјесто број 1 у срцу и испред свега,имамо ли у виду Матицу и окршај с њом, срце ће навијати подједнако,али увијек ће поносно истаћи да је из РС.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 00:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ko je nastupio vise od jednom nema vise mogucnost da igra za drugu zemlju.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
miljan-80 je napisao:
U Nisu je jos pocetkom 2011.god oformljena radna grupa sa ciljem prikupljanja podrske sportskim selekcijama Republike Srpske , od strane sportskih klubova, sprtskih radnika i sportista iz Srbije... Cilj je animiranje i clanstvo u regionalnim, evropskim i svetskim sportskim federacijama... Grupa se polako siri i u toku ove godine preko 30 klubova je poslalo popunjene upitnike kojima pruza podrsku ovoj grupi i zele da budu ukljucene u njen rad...
Kada je rec o fudbalu svi sirom sveta igraju fudbal a sto ne bi i SRPSKA...
Evo jos jedan primer da je to veoma lako - GALICIJA - WESTERN SAHARA 2:1, odigrano 24.12.2011.god.
Krajem ove godine tradicionalno igraju spanske pokrajine Katalonija i Baskija. Ovog puta im je protivnik Tunis. Da li ima neko logicno objasnjenje kako to oni mogu a za neke postoje ogranicavajuci uslovi...
Pozdrav iz Nisa

o čovječe dobri, živ i zdrav bio bar još sto godina.
ako treba neka pomoć, slobodno javljaj...

i meni je krivo što rukometna reprezentacija ne igra u nišu, ali i ne samo rukometna već i druge da češće igraju dole. aj bice valjda i to sa ovim renoviravnim čairom.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 00:27 
Početnik
Početnik

29.12.2011.god.
OCITANIA - CILENTO 2:0
Ocitania je istorijski region na prostoru gde se govori ovaj jezik a to su prostori u delu Spanije, Francuske, Italije i Monaka. Pandam ovom regionu kod nas bi bio npr. Banat ali u svom celovitom delu na teritoriji Srbije, Rumunije i Madjarske.
Cilento je geografski region u Italiji, u oblasti Kampanije.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 12:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Okt 2009, 09:08
Vi ste se bas zagrijali za tu ideju.Citajuci komentare pozeljeh i ja pogledati tu tekmu. Vjerovatno bi se nasao dobar protivnik,
ali u "igrama bez granica". :D
Mislim da bismo dobro prosli u Kupu entiteta. U polufinalu bismo vjerovatno igrali protiv "distrikta", u finalu protiv "federacije".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]