Citiraj:
Сад сам, са Загом, у Чикагу због рођења нашег другог унука, али гледам и овде телевизијске преносе Шампионата Европе у Пољској. Први статистички подаци „говоре” да је наш тим оријентисан на одбрану. Друго: немамо изразитих појединаца. А у утакмицама ове врсте титуле освајају они који имају бар једног вансеријских играча. Додуше, Ивковић се труди да великом ротацијом у екипу уводи све играче, али не мислим да је то пут ка правом успеху. Ми немамо ни изразитог стрелца, ни изразитог скакача. Добро је што губимо мало лопти. То је чињеница. Али, у ефикасности смо испод просека... Наравно, радује ме што смо победили Шпанију, али то није довољно... Ипак, Шампионат је у току. Рано је за завршни став.
zeravica je jedan najobicniji sujetni, matori, izlapjeli govnar, ciji posljednji trenerski trofej datira iz, kako vidim, 1982. godine. dakle, prije ravno 27 godina. a poslije toga je bio poznat kao clan onog cuvenog strucnog saveta koji je postavljao selektore (posljednji bijase "sjajni" slavnic, kako mi se cini) i okupljao se u punom sastavu da vodi brigu o srpskoj kosarci svake pete prestupne godine.
i sad je opet naso nesto da kritikuje. te ne valja napad, nemamo izrazitih pojedinaca, nemamo strijelca, nemamo skakaca, ivkoviceva rotacija nije put ka uspjehu. ma nemoj?! ajde, molim te, prosvijetli nas sta je put ka uspjehu?! u posljednjih 5 godina nismo na velikom takmicenju pobijedili veliku reprezentaciju niti prosli do cetvrtfinala, i sad kad konacno uspijemo da pobijedimo spaniju i kad sa ubjedljivo najmladjom reprezentacijom dodjemo na prag ulaska u cetvrtfinale, on ovako sere. umjesto da podrzi ivkovica i ovu mladu reprezentaciju. "pobijedili smo spaniju, ali to nije dovoljno". majke ti, nije dovoljno za sta? nije dovoljno dobro kao uspjesi vaseg obradovica i slavnica sa reprezentacijom posljednjih godina. idiot
molim te, nemamo vrhunsku reprezentaciju? ma nemoj, otvorio nam je oci. ja sam bas mislio da cemo sad biti ubjedljivo prvi na prvenstvu evrope, i onda na SP razvaliti dream team sa 40 razlike.