bigman je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
Што се ККП тиче, ово више и нису сензације. Пре две сезоне смо били сензација, прошле ајде али ове сезоне нисмо сензација већ је ово КК ПАРТИЗАН. Момци су показали само шта све могу а могу много. Кад би нас још срећа погледала па да Уникаха узме ПАО на крају да не идемо на ЦСКА, било би екстра. Мада сигурно неће екипа попустити ни пред ЦСКА. Иначе Дуле је синоћ и дефинитивно ушао у екупу великих европских тренера попут Обрадовића, Тањевића, Пешића и других.
Без иједне титуле ван граница, без иједне репрезентативне медаље... неће ићи... Велики је тренер, добар стручњак али овим си ипак умањио имена набројаних...
А овај пост је за све оне гробаре који икад помену ријеч комплекс...
Није тачно. Човек има освојен "Куп Кораћа", што је пандан данашњем Улеб Купу. Значи ван границе. Што се тиче репрезентације, он је кратко био селектор и тада је узео 6. место са оном крш репрезентацијом. Многима је то било (и мени) тада испод очекивања али су каснија дешавања показала да је Дуле уствари направио успех јер оно што је уследило било је срамота (а сетићемо се на клупи је седео Обрадовић па касније Славнић). Иначе Дуле има освојено и ЕП за јуниоре и 4. место са светског. Човек је у протеклих 4-5 година показао да сада спада у класу најбољих и сад да ли неко од њега има пар трофеја више или мање не може да буде параметар за мерење. Довољно је погледати садашњу репрезентацију Србије и видети да су то уствари скоро сви до једног "Делетова деца".
Citiraj:
А овај пост је за све оне гробаре који икад помену ријеч комплекс...
Ја сам чуо скандирање ко не скаче тај је циган али ово друго нисам.
Али заиста би волео да ми неко објасни да
кошаркаши Партизана имају комплекс звезде. Мислим на ту тврдњу рећи ћу само

[/quote]
Баш сам лијепо написао гробари и мислио сам на навијаче.
Ево, повућићу ти једну паралелу. То што је теби "пар трофеја мање више", је разлика између нас и вас у кошарци. То је исто као кад бих ја рекао да смо ми исто у кошарци. Али нисмо.
Титулу европског шампиона није освојилo хиљаду тренера, већ 15-так у вр` главе. Е то је мјесто славних и ту Дуле и још доста тренера није ушао. Као и у фудбалу то је ОГРОМНА ствар, тако да се не смије подвести под "пар титула, мање више". То је мјесто за "Фергусоне, Муриње, Анћелотије..." - за највеће у том спорту.
О репрезентацији да не говорим.[/quote]
Знам да те мрзи да признаш али реално човек је себи изградио име. То мора да се призна а да ли се неком он свиђа или не то је нешто друго. На крају крајева дај Дулету ЦСКА и освојиће и ту фамозну титутлу ЕП.
Сијукс официјално 22,5 хиљаде а неофицијално...