banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 05 Mar 2009, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
:D :D
Кладио се из 2 у 1! Кеш лего, први пут ћу се напити захваљујући гробљу! :D
Честитам, у сваком случају! :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 23:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Još da nas pogleda luda sreća i da Unikaha dobije Grke u zadnjem kolu, Final 4 je siguran.
Ovako, protiv CSKA, teško, ali biće "nosanja" sa braćom.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Ooooo Партизанеееее,
волимо тееее,
срцем свиииммм!!!
Где год ти да играш,
ту су твоји Гробари!
Само теби верни,
само теби одани!
Оооо Партизанееее,
волимо тееее,
срцем свиииммм....

Много добро!Играју момци кошарке,нема приче.Осјећања су се превирала :D Кад је ПАО водио са 10-11 разлике,помислих,ух јбт ови хоће побједу у БГ.Онда се момци млађани мало,али само мало наљуте и мореш ти бит ПАО колко хош али теби је бит одјебан у БГ па како год :lol: Јесам помислио у моменту кад су повели са 13 разлике,реко види лудака хоће да стигну минс из Атине,али бијаше то превелик залогај што се каже.
Партизан је свој посао одрадио пласманом међу 8 најбољих тимова Европе,што заиста нисам очекивао,али су својом показаном игром доказали да им је ту мјесто!Као што рече колега раније,било би добро да Уникаха побједи грке а ми Лотоматику и да заузмемо прво мјесто па онда у четвртфиналу утакмица више код куће,а сви знамо колико то значи за пролазак у финални турнир.Баш због те утакмице мање код куће,Партизан није отишао на фајнал-фор прошле сезоне,јер би сигуран сам Таукерамика вриснула у 2 меча у БГ.Но добро,сачекајмо расплет наравно и пожелимо момцима да наставе са успјесима,кад су већ овако далеко дошли :)

Напријед Партизан!!!

:hello2:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
:salute:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

На крају утакмице, сишли навијачи на терен и заједно са играчима пјевају "сисај Звездо..."
Мислим....

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bigman je napisao:
На крају утакмице, сишли навијачи на терен и заједно са играчима пјевају "сисај Звездо..."
Мислим....

Мислим чему овај твој пост?

Што се ККП тиче, ово више и нису сензације. Пре две сезоне смо били сензација, прошле ајде али ове сезоне нисмо сензација већ је ово КК ПАРТИЗАН. Момци су показали само шта све могу а могу много. Кад би нас још срећа погледала па да Уникаха узме ПАО на крају да не идемо на ЦСКА, било би екстра. Мада сигурно неће екипа попустити ни пред ЦСКА. Иначе Дуле је синоћ и дефинитивно ушао у екупу великих европских тренера попут Обрадовића, Тањевића, Пешића и других.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
bigman je napisao:
Мислим....

Што се ККП тиче, ово више и нису сензације. Пре две сезоне смо били сензација, прошле ајде али ове сезоне нисмо сензација већ је ово КК ПАРТИЗАН. Момци су показали само шта све могу а могу много. Кад би нас још срећа погледала па да Уникаха узме ПАО на крају да не идемо на ЦСКА, било би екстра. Мада сигурно неће екипа попустити ни пред ЦСКА. Иначе Дуле је синоћ и дефинитивно ушао у екупу великих европских тренера попут Обрадовића, Тањевића, Пешића и других.

[-X
Без иједне титуле ван граница, без иједне репрезентативне медаље... неће ићи... Велики је тренер, добар стручњак али овим си ипак умањио имена набројаних...

А овај пост је за све оне гробаре који икад помену ријеч комплекс...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
bigman je napisao:
Мислим....

[-X
Без иједне титуле ван граница, без иједне репрезентативне медаље... неће ићи... Велики је тренер, добар стручњак али овим си ипак умањио имена набројаних...

Није тачно. Човек има освојен "Куп Кораћа", што је пандан данашњем Улеб Купу. Значи ван границе. Што се тиче репрезентације, он је кратко био селектор и тада је узео 6. место са оном крш репрезентацијом. Многима је то било (и мени) тада испод очекивања али су каснија дешавања показала да је Дуле уствари направио успех јер оно што је уследило било је срамота (а сетићемо се на клупи је седео Обрадовић па касније Славнић). Иначе Дуле има освојено и ЕП за јуниоре и 4. место са светског. Човек је у протеклих 4-5 година показао да сада спада у класу најбољих и сад да ли неко од њега има пар трофеја више или мање не може да буде параметар за мерење. Довољно је погледати садашњу репрезентацију Србије и видети да су то уствари скоро сви до једног "Делетова деца".

Citiraj:

Ја сам чуо скандирање ко не скаче тај је циган али ово друго нисам.
Али заиста би волео да ми неко објасни да кошаркаши Партизана имају комплекс звезде. Мислим на ту тврдњу рећи ћу само :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:

[-X

Није тачно. Човек има освојен "Куп Кораћа", што је пандан данашњем Улеб Купу. Значи ван границе. Што се тиче репрезентације, он је кратко био селектор и тада је узео 6. место са оном крш репрезентацијом. Многима је то било (и мени) тада испод очекивања али су каснија дешавања показала да је Дуле уствари направио успех јер оно што је уследило било је срамота (а сетићемо се на клупи је седео Обрадовић па касније Славнић). Иначе Дуле има освојено и ЕП за јуниоре и 4. место са светског. Човек је у протеклих 4-5 година показао да сада спада у класу најбољих и сад да ли неко од њега има пар трофеја више или мање не може да буде параметар за мерење. Довољно је погледати садашњу репрезентацију Србије и видети да су то уствари скоро сви до једног "Делетова деца".

Citiraj:

Али заиста би волео да ми неко објасни да кошаркаши Партизана имају комплекс звезде. Мислим на ту тврдњу рећи ћу само :lol:

Баш сам лијепо написао гробари и мислио сам на навијаче.
Ево, повућићу ти једну паралелу. То што је теби "пар трофеја мање више", је разлика између нас и вас у кошарци. То је исто као кад бих ја рекао да смо ми исто у кошарци. Али нисмо.
Титулу европског шампиона није освојилo хиљаду тренера, већ 15-так у вр` главе. Е то је мјесто славних и ту Дуле и још доста тренера није ушао. Као и у фудбалу то је ОГРОМНА ствар, тако да се не смије подвести под "пар титула, мање више". То је мјесто за "Фергусоне, Муриње, Анћелотије..." - за највеће у том спорту.
О репрезентацији да не говорим.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
bigman je napisao:
Мислим....

Nismo pevali sisaj zvezdo vec "ne bi je jebo ja,kurva je ciganska" :D Ja dosao pred Arenu u 5 sati popodne a ispred svakog sektora vec po 1,2 ljudi,ludnica.Atmosfera fenomenalna,22 500 ljudi,neverovatno.Vecina ljudi koja je isla na musu tj bez karata nadajuci se da ce ih kupiti kod tapkarosa se vratila kuci,karata ni za leka.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:

[-X

Citiraj:

Али заиста би волео да ми неко објасни да кошаркаши Партизана имају комплекс звезде. Мислим на ту тврдњу рећи ћу само :lol:[/quote]

Баш сам лијепо написао гробари и мислио сам на навијаче.
Ево, повућићу ти једну паралелу. То што је теби "пар трофеја мање више", је разлика између нас и вас у кошарци. То је исто као кад бих ја рекао да смо ми исто у кошарци. Али нисмо.
Титулу европског шампиона није освојилo хиљаду тренера, већ 15-так у вр` главе. Е то је мјесто славних и ту Дуле и још доста тренера није ушао. Као и у фудбалу то је ОГРОМНА ствар, тако да се не смије подвести под "пар титула, мање више". То је мјесто за "Фергусоне, Муриње, Анћелотије..." - за највеће у том спорту.
О репрезентацији да не говорим.[/quote]

Знам да те мрзи да признаш али реално човек је себи изградио име. То мора да се призна а да ли се неком он свиђа или не то је нешто друго. На крају крајева дај Дулету ЦСКА и освојиће и ту фамозну титутлу ЕП.

Сијукс официјално 22,5 хиљаде а неофицијално... :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[. На крају крајева дај Дулету ЦСКА и освојиће и ту фамозну титутлу ЕП.

Ote mi rec iz usta,povuci paralelu izmedju npr Mesine i Duleta,uslove,budzet,plata,igracki kadar i sve ostalo.Znaci veci je useh to sto Dule udje u cetvrtfinale nego to da Mesina osvoji EL.Nek dodje Murinjo u Borac iz Cacka i osvoji titulu

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
[-X

Као што видиш, уопште ме не мрзи и то није први а вјероватно ни посљедњи пут да то кажем. Као и за клуб. Ја се трудим да будем објективан, а ти преувеличаваш понесен тренутним успјесима. Ако је то тако, као што кажете, Дулу ће наредних година и узети неки други великан (или ће Партизан доћи до велике лове), и он ће освојити титулу ЕП. Е тек онда може рећи да је велики, али опет иза наведених, јер му још треба бар једно репрезентативно злато.
Направио је много тога, али немојте се претјеривати, јер се зна ко је Богдан Тањевић, Божидар Маљковић, Жељко Обрадовић, Светислав Пешић, Душан Ивковић, Пини Гершон, Еторе Месина...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Ma šta se prepirete,bitno je da
MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI........
Atmosfera ludilo,a verujem da CSK nije problem,jer već smo ih tukli u sezoni.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
bigman je napisao:
[-X

Као што видиш, уопште ме не мрзи и то није први а вјероватно ни посљедњи пут да то кажем. Као и за клуб. Ја се трудим да будем објективан, а ти преувеличаваш понесен тренутним успјесима. Ако је то тако, као што кажете, Дулу ће наредних година и узети неки други великан (или ће Партизан доћи до велике лове), и он ће освојити титулу ЕП. Е тек онда може рећи да је велики, али опет иза наведених, јер му још треба бар једно репрезентативно злато.
Направио је много тога, али немојте се претјеривати, јер се зна ко је Богдан Тањевић, Божидар Маљковић, Жељко Обрадовић, Светислав Пешић, Душан Ивковић, Пини Гершон, Еторе Месина...

Тренутни успеси. Дечко, човек већ три године чуда чини са екипом која је млада, нема пара, нема разумевање средине и да сад не набрајамо. Као што рече сијукс већи је његов успех што са Партизаном уђе међу осом него што Месина освоји ЕЛ. Само што за фајнал ејт не дају медаље. На крају крајева последњи трофеј Маљковић је освојио 2001. са Уникахом. Док Пешић од 2003. године није освојио ништа а тренирао је између осталих Динамо Москву, Ђирону и Лотоматику. Не оспоравам ничије успехе, свака част сваком али ипак треба узети у обзир у којим условима раде наведени а у којима Вујошевић. Иако ја и данас мислим да би он више био користан на неком месту у управи него поред клупе али треба рећи да је сада и у најбољим тренерским годинама тј. можда је тек сада сазрео за највишу лигу.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Bilo je pravo uzivanje biti sinoc u Areni...ono na plus 13 se cinilo da je moguc cak i istorijski podvig da se dodje na plus 19 ali eto...nema veze...u svakom slucaju, nek sam bar jednom u zivotu bio dio istorije :lol: statistike kazu da je sinoc oboren rekord Evrolige po broju gledalaca na jednoj tekmi, pa eto...u svakom slucaju, za mene, nezaboravno...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2009, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
TRG DUŠKA VUJOŠEVIĆA

Trener Partizana na svoj 50. rođendan dobio trg u beogradskom zoološkom vrtu zbog svega što je uradio za srpsku košarku
Počast za velikana... Duško Vujošević sa sinom Lukom i Vukom Bojovićem

Beogradski „Vrt dobre nade" od juče ima trg koji nosi ime trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića! Proslavljeni strateg crno-belih zaslužio je ovo nesvakidašnje priznanje gotovo nestvarnim rezultatima koje poslednjih godina postiže sa klubom iz Humske, ali nisu zaboravljeni ni ostali činioci tih uspeha, pa je zvaničan naziv ovog dela zoološkog vrta zapravo „Trg KK Partizan - Dule Vujošević".
Pomenuti trg nalazi se inače u jednom od najlepših i najprometnijih delova „Vrta dobre nade", preko puta kaveza sa retkim i nadaleko čuvenim belim lavićima (o kojima se, doduše, više ne može pričati u deminutivu), a Vuk Bojović, direktor ove oaze u centru Beograda, najavljuje da će u blizini smestiti i pingvine. Nedaleko odatle, slučajno ili ne, nalaze se zebre u crno-belim „dresovima", dok samu tablu sa nazivom ulice čuvaju poslovično nervozni gepardi.

Izložba Duletove kolekcije slika

U galeriji na Kosančićevom vencu u petak, 6. marta, u 19 časova biće otvorena izložba slika iz privatne kolekcije Duška Vujoševića, za koga, logično, odavno vlada mišljenje da je najbolji poznavalac umetnina među košarkaškim trenerima, te svakako i najbolji košarkaški trener među ovdašnjim kolekcionarima. Na taj način će, inače, započeti serija izložbi koje će činiti slike iz privatnih kolekcija, a ova je najavljena kao „Kolekcija porodice Vujošević".

Ideja da Duško Vujošević dobije svoju ulicu u zoo-vrtu rodila se još prošle godine, na inicijativu prof. dr Boška Đukanovića, načelnika instituta „Dedinje", ali je tek juče zvanično sprovedena u delo. Verovatno nimalo slučajno, budući da je trener Partizana upravo juče proslavio 50. rođendan...
Jedan od najboljih evropskih trenera današnjice posetio je svoj trg u društvu sina Luke i doktora Đukanovića, prilikom čega je zahvalio na ukazanoj mu počasti:
- Jako volim decu i životinje, tako da je ovo mesto gde se poklapaju te dve moje ljubavi. Velika mi je čast ukazana, zaista lep i simpatičan gest, tako da bih iskoristio ovu priliku da zahvalim Vuku na svemu. Posebno zbog toga što sam očekivao da će moju ulicu staviti negde u blizini nilskih konja - kroz smeh je prokomentarisao vidno raspoloženi Vujošević.
Vuk Bojović je istakao da ovaj gest ne bi trebalo nikog da iznenadi, napominjući da je „Vrt dobre nade" i ranije umeo da prepozna velike i zaslužne ljude, „kakav Vujošević svakako jeste".
- Mnoge poznate ličnosti, koje su svojim radom zadužili bilo vrt, bilo ovaj grad ili zemlju, imaju svoje mesto u „Vrtu dobre nade". Takav je slučaj i sa Vujoševićem. U beogradskom zoo-vrtu svoje ulice već imaju Milutin Milanković, Duško Kovačević, Emir Kusturica i mnogi drugi. Nema razloga da ne nastavimo sa takvom praksom - rekao je na kraju Bojović.
A. JOVANOVIĆ

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Citiraj:
TRG DUŠKA VUJOŠEVIĆA
Trener Partizana na svoj 50. rođendan dobio trg u beogradskom zoološkom vrtu

Alal mu kurac :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
Тренутни успеси. Дечко, човек већ три године чуда чини са екипом која је млада, нема пара, нема разумевање средине и да сад не набрајамо. Као што рече сијукс већи је његов успех што са Партизаном уђе међу осом него што Месина освоји ЕЛ. Само што за фајнал ејт не дају медаље. На крају крајева последњи трофеј Маљковић је освојио 2001. са Уникахом. Док Пешић од 2003. године није освојио ништа а тренирао је између осталих Динамо Москву, Ђирону и Лотоматику. Не оспоравам ничије успехе, свака част сваком али ипак треба узети у обзир у којим условима раде наведени а у којима Вујошевић. Иако ја и данас мислим да би он више био користан на неком месту у управи него поред клупе али треба рећи да је сада и у најбољим тренерским годинама тј. можда је тек сада сазрео за највишу лигу.

i ja kažem,svaka čast...pokojni predsjednik Franjo Tuđiman bi bio jako ponosan da je živ.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Број један, тренутни успјех може да буде и три године, тако да не разумијем шта није јасно.
Не могу да вјерујем да ти је аргумент да, као неки нису "одавно" ништа осовјили??? Хало, ОСВОЈИЛИ СУ! Само се то рачуна, ако хоћеш да си врхунски. Уствари, нећу више да се раправљам. Они које сам ја навео (Богдан Тањевић, Божидар Маљковић, Жељко Обрадовић, Светислав Пешић, Душан Ивковић, Пини Гершон, Еторе Месина...) су ТОП класа, Дуле пар степаница испод, крај приче.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]