Sondri je napisao:
Gdje vi kupujete karte i za koju tribinu po 55KM??? Ne znam stvarno ko vas toliko dere? Karta za sjevernu tribinu je 800 dinara, što znači da će na dan utakmice navijači s propusnicama uvoditi za 10e, nije potrebno davati 30!!! Ja sam išao na Milan busom koji je organizovao idiot koji ima propusnicu i još jednog druga s istom. On je konto uvesti cijeli bus na te dve propusnice, sistemom da uđe on i još jedan na te dve propusnice, on ih uzme unutra izađe vani po novog i tako u krug 55 ljudi s dve propusnice. Da uđeš na jedan ulaz, a izađeš na drugi, kako je on planirao, trebalo je oko 20min zbog gužve. Pa sad skontajte koliko mu je trebalo da tako uvede cijeli bus. Bila su tri cara u busu koja su platila samo prevoz i oni su ušli na stadion odmah za 10e, a pričalo se da su karte rasprodane 20 dana prije meča i da svi bez karata ne treba da dolaze. Sad da dolazi Manchester, nebi se bojao otići na blef jer dok sam čekao riješenje problema ulaznice za Milan, prišlo mi je deset likova i pitalo da me uvede ne sjever po cijeni karte, znači 10e. Meni pare ostale u busu, a i već sam platio tom idiotu kartu i prevoz u kompletu (a on je valjda bio dužen i Bogu i narodu u BL i kako mu je ko davao za prevoz i kartu, on je ostavljao koliko treba za prevoz, a za ostalo vraćao dugove i kontao cijeli bus na te dve propusnice uvesti!!!) pa sam čekao neko riješenje s "Neba". Na kraju sam ušao 10min prije početka utakmice i bio sam sedmi kojeg je uspjeo uvesti na te propusnice za 3 sata, ostali platili tim likovima da ih uvedu za 10e, a kao i ja, već su platili 50KM i prevoz i "kartu"!!! Neki su ga ganjali po BL mjesec dana da im vrati te pare, a neki se nisu spuštali na taj nivo. Kažem vam, nazovite stadion i rezervišite karte, nije problem nikakav, samo vam treba neko podići u BG, ali u najgorem slučaju dođite na stadion 3-4 sta prije i ulazite za 10e, garantovano.
Dakle sve sto si rekao stoji za navijace koji idu na tribine da pevaju, stoje, skacu jednom recju navijaju, ali postoje ljudi koji zele da dodju na tribinu i da odgledaju tu utakmicu a za to sluze Istok i Zapad. E sada vec sam ti rekao da znam bar 10tak ljudi koji zbog cene ulaznica nece da idu jer ako uzmes da se Istok i Zapad prodaju od 1500 do 3000 dinara sto je negde raspon izmedju 40-70km (lupam ne znam tacan kurs) i kada na to dodas da ti ljudi treba da putuju do Beograda onda jos dodas da oni trebaju da nesto pojedu, popiju, pa ako jos idu autoputem da plate putarinu onda naravno da nece otici jer ih sve to u zbiru izadje oko 50evra. Kao da smo vec u EU

. Mislim da su sa te strane prekrdasili sa cenama jer ako si covek u godinama i imas porodicu to ce ti biti puno da izvojis za utakmicu.