banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 17:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Vuk_samotnjak je napisao:
marlonbrando je napisao:
Pa je li ti mislis da nam treba taj igrac?

Nemislim ja da nam treba taj kloc nego ti govorim za izvor informacije. A na kraju koda mene tebe ili nekog od nas neko i pita ko i sta treba Zvezdi

Mozda bi im bolje i bilo da malo pogledaju sta narod misli :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 17:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Hoće li neko na utakmicu Zvezda - Rangers, 55KM? Zainteresovani, javite se na pp.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 17:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Hoće li neko na utakmicu Zvezda - Rangers, 55KM? Zainteresovani, javite se na pp.

Sa kim ides? Organizovano iz BL ili sta?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 17:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Organizovano, 55KM karta za SEVER i prevoz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 17:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Organizovano, 55KM karta za SEVER i prevoz.

Ma ima nesto slicno iz BN ali navikao sam da idem sa svojim autom ili par nas u kombiju e sada karte ce biti pravi problem ovaj put jer bi dve marakane bile male da prime sve zainteresovane, a o severu da i ne govorim! Ajd mozda se vidimo na severu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 19:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2005, 20:13
Ja odoh na ovo sam, svi me ispalili!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
Organizovano

Macak pazi da te neko ne nalupa u BG,polako prelazi ulicu da te nedaj boze tramvaj ne zgazi :D :D :D i javi se cim stignes da se ne sekiramo :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 10:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
e sada karte ce biti pravi problem ovaj put jer bi dve marakane bile male da prime sve zainteresovane, a o severu da i ne govorim!

Žalosno, ali nema puno zainteresovanih. Prije puštanja karata u prodaju trebovano je samo 10.000, dok je za AC Milan ta cifra iznosila 50.000!!! U prodaju je pušteno "samo" 40.000 karata, tako da se samo na sjeveru očekuje puna tribina, kao i obično. Nadam se da će se situacija promijeniti do utakmice, ali trenutno nije velika hajka za kartama, najviše zbog cijene, a portivnik jadan!

SIJUKS je napisao:
pazi da te neko ne nalupa u BG

Na žalost ja ne idem :( samo učestvujem u organizaciji :D Imam neke obaveze oko faxa, tako da tek u grupama idem :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bice pun stadion 100%

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2007, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Sondri je napisao:
marlonbrando je napisao:
e sada karte ce biti pravi problem ovaj put jer bi dve marakane bile male da prime sve zainteresovane, a o severu da i ne govorim!

Žalosno, ali nema puno zainteresovanih. Prije puštanja karata u prodaju trebovano je samo 10.000, dok je za AC Milan ta cifra iznosila 50.000!!! U prodaju je pušteno "samo" 40.000 karata, tako da se samo na sjeveru očekuje puna tribina, kao i obično. Nadam se da će se situacija promijeniti do utakmice, ali trenutno nije velika hajka za kartama, najviše zbog cijene, a portivnik jadan!

SIJUKS je napisao:
pazi da te neko ne nalupa u BG

Na žalost ja ne idem :( samo učestvujem u organizaciji :D Imam neke obaveze oko faxa, tako da tek u grupama idem :D

Ма како нема заинтересованих. Ево ја зовем читаво јутро све могуће опције, јер нас је неки дерпе испалио за југ, и не могу наћи карту. Бис Турс (стока) продаје по 45 км само карте, без превоза! Уа!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 08:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E bas su prekrdasili sa cenama ulaznica. Stvarno nema smisla. Simpatizeri kluba koji dolaze na takozvane "normalne" tribine treba da izdvoje (ako nisu iz bg) minimum oko 50evra da bi gledali tekmu uzivo, znam jedno 10tak starijih ljudi izmedju 40-55 godina koji samo zbog cena nece ici. Razumem ja da klub mora da zivi od prodaje ulaznica ali bi valjda trebao da se trudi da bude minimu ovakvih 10tak tekmi tokom sezone pa bi onda mogle ulaznice da budu i jeftinije bar malo. Puno je nekima koji imaju decu i zele da gledaju utakmicu da izdvoje te pare. Ovo je opasan minus za upravu. Nemoj da mi neko uporedjuje te cene sa cenama Mancestera, Barse i td jer mi ne zivimo u Engleskoj, Spaniji i td gde je standard neuporedivo bolji nego ovde. Ja cu dati najverovatnije za kartu 55km plus cu ici svojim prevozom sa par drugova sto znaci da ce i mene da izadje sveukupno oko 80km sto nije malo ali kada je Zvezda ja za cenu ne pitam, mada ukoliko bi zasnovao porodicu i postao porodican covek to bi mi vec bilo previse za dati. Nadam se da razumijete sta zelim reci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 10:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gdje vi kupujete karte i za koju tribinu po 55KM??? Ne znam stvarno ko vas toliko dere? Karta za sjevernu tribinu je 800 dinara, što znači da će na dan utakmice navijači s propusnicama uvoditi za 10e, nije potrebno davati 30!!! Ja sam išao na Milan busom koji je organizovao idiot koji ima propusnicu i još jednog druga s istom. On je konto uvesti cijeli bus na te dve propusnice, sistemom da uđe on i još jedan na te dve propusnice, on ih uzme unutra izađe vani po novog i tako u krug 55 ljudi s dve propusnice. Da uđeš na jedan ulaz, a izađeš na drugi, kako je on planirao, trebalo je oko 20min zbog gužve. Pa sad skontajte koliko mu je trebalo da tako uvede cijeli bus. Bila su tri cara u busu koja su platila samo prevoz i oni su ušli na stadion odmah za 10e, a pričalo se da su karte rasprodane 20 dana prije meča i da svi bez karata ne treba da dolaze. Sad da dolazi Manchester, nebi se bojao otići na blef jer dok sam čekao riješenje problema ulaznice za Milan, prišlo mi je deset likova i pitalo da me uvede ne sjever po cijeni karte, znači 10e. Meni pare ostale u busu, a i već sam platio tom idiotu kartu i prevoz u kompletu (a on je valjda bio dužen i Bogu i narodu u BL i kako mu je ko davao za prevoz i kartu, on je ostavljao koliko treba za prevoz, a za ostalo vraćao dugove i kontao cijeli bus na te dve propusnice uvesti!!!) pa sam čekao neko riješenje s "Neba". Na kraju sam ušao 10min prije početka utakmice i bio sam sedmi kojeg je uspjeo uvesti na te propusnice za 3 sata, ostali platili tim likovima da ih uvedu za 10e, a kao i ja, već su platili 50KM i prevoz i "kartu"!!! Neki su ga ganjali po BL mjesec dana da im vrati te pare, a neki se nisu spuštali na taj nivo. Kažem vam, nazovite stadion i rezervišite karte, nije problem nikakav, samo vam treba neko podići u BG, ali u najgorem slučaju dođite na stadion 3-4 sta prije i ulazite za 10e, garantovano.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ocete i vi ovako http://www.youtube.com/watch?v=hb9YmdSGzME u sredu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 08:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:

Mi ladno uzimamo kakvi produzetci pa penali :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 09:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Gdje vi kupujete karte i za koju tribinu po 55KM??? Ne znam stvarno ko vas toliko dere? Karta za sjevernu tribinu je 800 dinara, što znači da će na dan utakmice navijači s propusnicama uvoditi za 10e, nije potrebno davati 30!!! Ja sam išao na Milan busom koji je organizovao idiot koji ima propusnicu i još jednog druga s istom. On je konto uvesti cijeli bus na te dve propusnice, sistemom da uđe on i još jedan na te dve propusnice, on ih uzme unutra izađe vani po novog i tako u krug 55 ljudi s dve propusnice. Da uđeš na jedan ulaz, a izađeš na drugi, kako je on planirao, trebalo je oko 20min zbog gužve. Pa sad skontajte koliko mu je trebalo da tako uvede cijeli bus. Bila su tri cara u busu koja su platila samo prevoz i oni su ušli na stadion odmah za 10e, a pričalo se da su karte rasprodane 20 dana prije meča i da svi bez karata ne treba da dolaze. Sad da dolazi Manchester, nebi se bojao otići na blef jer dok sam čekao riješenje problema ulaznice za Milan, prišlo mi je deset likova i pitalo da me uvede ne sjever po cijeni karte, znači 10e. Meni pare ostale u busu, a i već sam platio tom idiotu kartu i prevoz u kompletu (a on je valjda bio dužen i Bogu i narodu u BL i kako mu je ko davao za prevoz i kartu, on je ostavljao koliko treba za prevoz, a za ostalo vraćao dugove i kontao cijeli bus na te dve propusnice uvesti!!!) pa sam čekao neko riješenje s "Neba". Na kraju sam ušao 10min prije početka utakmice i bio sam sedmi kojeg je uspjeo uvesti na te propusnice za 3 sata, ostali platili tim likovima da ih uvedu za 10e, a kao i ja, već su platili 50KM i prevoz i "kartu"!!! Neki su ga ganjali po BL mjesec dana da im vrati te pare, a neki se nisu spuštali na taj nivo. Kažem vam, nazovite stadion i rezervišite karte, nije problem nikakav, samo vam treba neko podići u BG, ali u najgorem slučaju dođite na stadion 3-4 sta prije i ulazite za 10e, garantovano.

Dakle sve sto si rekao stoji za navijace koji idu na tribine da pevaju, stoje, skacu jednom recju navijaju, ali postoje ljudi koji zele da dodju na tribinu i da odgledaju tu utakmicu a za to sluze Istok i Zapad. E sada vec sam ti rekao da znam bar 10tak ljudi koji zbog cene ulaznica nece da idu jer ako uzmes da se Istok i Zapad prodaju od 1500 do 3000 dinara sto je negde raspon izmedju 40-70km (lupam ne znam tacan kurs) i kada na to dodas da ti ljudi treba da putuju do Beograda onda jos dodas da oni trebaju da nesto pojedu, popiju, pa ako jos idu autoputem da plate putarinu onda naravno da nece otici jer ih sve to u zbiru izadje oko 50evra. Kao da smo vec u EU :lol: . Mislim da su sa te strane prekrdasili sa cenama jer ako si covek u godinama i imas porodicu to ce ti biti puno da izvojis za utakmicu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
`Ајде момци да вас видимо у предвиђању.
Контам да ће Косановић овако почети (није моја жеља, већ мислим да ће он овако поступити)

*****************Баркос****************

***************Бурзановић**************

***Молина*******************Короман***

************Кастиљо***Лукаш***********

***Анђелковић***Гај***Туторић***Баста***

***************Ранђеловић**************

Кад мало боље размислим, то је и моја жеља, у главном, уз напомену да бих волио видјети Саласа у игри, као и Броновицког, али на својој позицији.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 11:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:13
Mislim da ce Djordjevic poceti..Burzanovic mora igrati pa sad sta ce ispasti vidjecemo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 14:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

UEFA je za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa delegirala sudije iz Portugalije.

Glavni arbitar biće Lusilio Karodos Kortes Batista, a linijske sudije biće Seržo Manuel Lakroa Primenta i Hoze Karlos Neveš Karvaljo. Četvrti arbitar je takođe Portugalac, Rui ŽoržRodrigeš Silva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 14:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kosan i Koroman znaju put do Lige šampiona!

Mondo

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 27 Avg 2007, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Biće 0:0.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]