banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 08:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
FMP osvojio kup!

Košarkaši FMP-a osvojili su kup Radivoja Koraća pošto su u velikom finalu savladali Partizan sa 73:61 (16:13 16:15 17:13 12:32).

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je po meni dobro,trebali su se malo spustiti na zemlju pre okrsaja sa Olimpijakosom

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
FMP je jaci od Olimpijakosa.Hoce cigani navijati za grke pa da sruse dvoranu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tomo_Sokota je napisao:

Kad Cibona igra? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

PUK'O SAM
Košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović tvrdi da je nepravedno isključen s meča protiv FMP i da posle svega odlazi iz Srbije

Najkorisniji igrač prve faze ULEB kupa kaže da mu je svega preko glave i da će sigurno otići iz Srbije.
- Posle svega, jedva čekam da odem odavde. Kad nam je zemlja korumpirana, nije ni čudo što je sport otiš'o u k...c. Borac sam i ne trpim nepravdu, ali ne mogu više da izdržim, puk'o sam. Šta mi treba da trpim uvrede Grobara, a sada i ovo sudijsko ponižavanje? Sam se borim, umoran sam od svega. I kola moraju posle određenog vremena na servis, a kamoli čovek.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Saopštenje - Grobari Jug

U ponedeljak 12.02.2007.god. KK Partizan pustiće u prodaju, na blagajnama našeg stadiona, karte za naredne tri utakmice koje klub igra u EUROLIGI.

Uzeci u obzir nezadovoljstvo naših navijačai (nastalog zbog tapkanja karata) i zelja da se stane na put toj negativnoj pojavi koja moze ozbijlno da ugrozi jedinstvo tribine i uspori razvitak naseg navijackog pokretaka ,resili smo da se u ponedeljak skupimo i da oteramo sve tapkaroše sa blagajni. Uprkos tome što to nije naš posao, mi ćemo iskontrolisati prodaju karata, tako da će svako moći da kupi po dva seta karata uz ličnu kartu.

Očekujemo da ćemo ovaj problem rešiti uz pomoć svih navijača koji budu tog dana prisutni na blagajni, zato molimo sve da u najvećem miru i redu bez nepotrebne tenzije stanu u red i bez guranja i nervoze sačekaju kupovinu karata. Tapkaroše obaveštavamo da od tog dana pa nadalje vise nemaju šta da traže na blagajnama jer smo odlučni u nameri da im ne dozvolimo da kupuju karte za preprodaju, te da je tapkanje karata samo ruzna proslost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Tomo_Sokota je napisao:

U kako bi im sad i ULEB dobro dosao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 08:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Vuk_samotnjak je napisao:
SIJUKS je napisao:
Tomo_Sokota je napisao:

U kako bi im sad i ULEB dobro dosao

Neko ce bar i ULEB igrati iduce godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

PREDRAG DANILOVIC,OČI U OČI

SAMO KELN IMA MANjI BUDžET

Predsednik kk Partizan Predrag Danilović objašnjava kako su crno
-beli zablistali u Evropi iako je malo faktora bilo na njihovoj strani
Klubovi u elitnom takmičenju raspolažu sa sedam-osam miliona evra,
pa naviše, a naš budžet je mali, veoma mali.

Gde bi nam bio kraj da imamo u timu Krstića ili Vujanića. Predosećao sam da ćemo igrati protiv CSKA. Nadam se da će srpska Vlada znati da prepozna uspeh

Bolonjsku deklaraciju potpisivao je naš čovek i u 20.veku. I tada, dakle, ispred vremena, ovog našeg srpskog, i tada, mnogi kažu: i sada! Znanje ga je kvalifikovalo, znanje nad znanjima. Igrač. Igračina! Partizanov predsednik – Predrag Saša Danilović, rođen u znaku ribe (26.februara), rođen da bi sjajno u svim vodama plivao, rođen i da bi leteo... Sećate li se, možda, Atine, 1995. godine, sećate li se onog leta iznad diva Sabonisa i kucanja za istoriju. Naravno da se sećate, zar bi to neko zaboravio. Savet mlađima, onima koji su u to vreme gledali samo crtane filmove na televiziji: potražite negde snimak, nećete dugo lutati, nalazi se i u mobilnim telefonima velikog broja košarkaških zaljubljenika. Sport tokom posete prvom čoveku crno-belih pita: Gospodine Daniloviću, znate li da taj snimak kruži zemljom Srbijom?
- Od vas prvi put čujem. Drago mi je – kaže Danilović. - Magija na parketu ovenčana zlatom, magija koja traži još jedan, samo još jedan odgovor na znatiželju: Šta ste mislili u trenucima kada ste leteli preko Litvanca?
- Verujete i vi pričama da igrači nešto misle kada daju koš? I za mene je, priznajem, bilo neočekivano.
Lepo, svakako?
- To se slažem.
Let i letenje. Danilovićev let, pa Partizanov let. Sa Danilovićem na čelu. U evropski top 16.
- Na uspeh se mora šire gledati. Ovo je velika stvar ne samo za Partizan, već i za Beograd i za Srbiju. Kamo sreće da i Zvezda i FMP doguraju što dalje u ULEB kupu. Ljudi zaboravljaju da ne živimo više u osamdesetim i devedesetim kada smo imali najjaču ligu na Starom kontinentu i kada se mislilo da se ceo svet vrti oko nas. Zaboravite, više se ne vrti. Trofeji? Prošlost, daleka prošlost. Gledajmo ono što sad imamo, gledajmo ono čime sad raspolažemo, priznajmo da više nismo toliko značajni ne samo na košarkaškoj, već i na drugim mapama. Zato bi i trebalo pozdraviti svaki novi korak, svaki prolaz u narednu rundu ili fazu takmičenja, svejedno, pozdraviti i nagraditi. Nismo mi privatni klubovi...

Novac, večita tema - novac. Kad se zaviri u Partizanovu kasu...
- Jedino je Keln u evropskoj eliti imao manji budžet od nas – objašnjava Danilović. - U većini sredina, koliko da se zna, on se kreće od sedam-osam miliona evra, pa naviše. Da ne raspredam koliko je to bitna stavka...
Visina Partizanovog budžeta?
- Mala, veoma mala, izbegao bih cifru.
Nećete da izbegnete pitanje: šta biste, da kojim slučajem, imate pozamašni fond, najpre uradili?
- Isplatio igrače, isplatio ljude zaposlene u klubu, da ne rade više kao volonteri... E, posle toga bih doveo dvojicu kvalitetnih stranaca, da mladi igrači uče od njih i uz njih. Treba biti realan i reći: budžet, budžet, sve diktira. Šta je nama preostalo? Da gajimo našu talentovanu decu, da ih edukujemo i stvaramo osovinu reprezentacije. Kamo sreće da je jedna grupa igrača bar četiri godine na okupu u seniorskom uzrastu, kamo sreće da ne moramo tako brzo da ostajemo bez najboljih. Prvi mi na pamet padoše Krstić i Vujanić. Gde bi nam, recimo, bio kraj da su oni tu, da igraju sa Tripkovićem, Perovićem... Stvarnost je takva kakva je, često čovek i ne može da bira.
Ko je posmatrao poslednje TV prenose Partizanovih utakmica i odgledao reklame u pauzi, video je banku do banke, mnogo banaka?
- Obično se pomisli da je veliki novac u igri. Ne, to ne odgovara istini. Banke pomažu koliko mogu, daju, ali to nisu neka sredstva koja bi značajno promenila sliku. Pa ipak, svaki dinar je dobrodošao. Umemo to da cenimo. Nadam se da će i ljudi koji sede u srpskoj Vladi, baš kao i razne firme, umeti da prepoznaju uspeh, jer, ponoviću: Partizan nije privatni klub!

Kakav god da je, ostvario je plasman među 16 najboljih u Evropi, čestitamo predsedniče...
- Očekivao sam šest-sedam pobeda. Izjednačenost ekipa u grupi navela me na ovakvu prognozu i, eto, pogodio sam. Što je najvažnije, Partizan je pogodio top 16.Tvrdim da bismo trijumfovali i u susretu sa Unikahom, bar sa sedam razlike da se igrači nisu opustili kada su čuli rimski rezultat, Tepić bi, uveren sam, pogodio oba slobodna bacanja. Zaslužili smo Evropu, zaslužili da igramo protiv CSKA, Olimpijakosa i Huventuda, zaslužili su navijači nove spektakle. Predosećao sam da ćemo se sastati sa Rusima, predosećao još u vreme dok nismo obezbedili prolaz, pa mom prijatelju, treneru iz bolonjskih dana, sjajnom stručnjaku Mesini rekoh: Etore, brzo ćemo se videti...
Nije baš moralo u duelima Partizana i CSKA?
- Nije, i ja kažem – nasmejao se Danilović.
Desiće se u Pioniru?
- Igrači vole Pionir, to je njihova druga kuća, tu se najprijatnije osećaju.Ako biste ih pitali za koju su soluciju, Pionir ili Arena, ubeđen sam da bi listom izabrali Pionir.
I vi volite Pionir?
- Naravno.Žao mi je samo što veliki broj Partizanovih simpatizera iz unutrašnjosti neće moći da dođe do ulaznice, Arena bi bila idealna...
Koju muziku slušate?
- Zašto?
Pitamo...
- Rok!
Onda Tošetu Proeskom ne možete da oprostite, on je pop pevač?
- Dečko ima lep glas, na vreme je obezbedio halu. Bilo bi krajnje neozbiljno da ga sad prozovem.Z ašto? Ma, uživaj Toše, neka uživaju i svi koji će otići na njegov koncert -poželeo je Predrag Saša Danilović.
Intervju zaključujemo muzikom. Razlog? Jedan, jedini. Partizanova igra je – muzika. Ludi zimski ples. Crno-beli flamingosi.

KOŠARKA SE PROMENILA

IZGUBILA SE DUŠA

Košarka iz Danilovićevih igračkih dana i ova aktuelna, poprilična razlika, izgubila se duša...
- Mnogo toga se promenilo, i pravila su se promenila, slažem se, ipak, da je košarka ranije bila lepša za oko – konstatuje Danilović. – Svako vreme nosi i svoje breme, odlika inteligentnih ljudi je da se prilagođavaju vremenu, zato... Nije za poređenje, ne može da se poredi. Sada se igra čvršće, ima manje slobode. Nekada se više treniralo, sada se igra više utakmica...

TROFEJI PO VAŽNOSTI

TRI PEHARA

NAJVAŽNIJA

Desetine trofeja u Danilovićevoj zlatnoj zbirci. Osvojio je dva Kupa evropskih šampiona, Kup Radivoja Koraća, niz titula u klupskoj konkurenciji, imponuje i riznica rezervisana za reprezentativna odličja (samo je Saši uspelo da u dresu sa državnim grbom pet puta postane prvak Evrope)...
- Izdvajam tri pehara – ističe Saša. – KEŠsa Partizanom, zlato sa reprezentacijom u Grčkoj i naslov prvaka sa Virtusom u italijanskom šampionatu 1998/99. godine. Iza njih je evropska kruna sa Virtusom, pa redom...
Proglašavan i za najboljeg igrača Evrope, naj,naj,naj Danilović.

OMILjENI SAIGRAČI

PLEJMEJKERI

MOJA SLABOST

Najviše voleo da igra u timu sa...
- Plejmejkeri su moja slabost, dakle, sa Obradovićem, Đorđevićem, Brunamontijem... Kako da zaobiđem ostale? Ne mogu i neću, svi ljudi sa kojima sam izlazio na parket su moji prijatelji, naš put je bio zajednički, put do trofeja, svima hvala, pomogao sam ja njima, ali pomogli su i oni meni, i klubu, i reprezentaciji.

IZABRAO NAJBOLjEG

DRAŽEN BROJ 1

Igrala se košarka, baš se igrala košarka u bivšoj Jugoslaviji. Svaka generacija imala je i svog predvodnika, beležimo šta je Danilović slušao...
- Od autoriteta, velikih košarkaških autoriteta sam čuo da je Ćosić bio bez premca – kazuje Saša. – Bezgranično im verujem. Ja sam imao sreću da igram sa Draženom Petrovićem. On je najbolji kojeg sam sreo!

LjUBAV NEMA CENU

VUJOŠEVIĆ ODBIO

TRI ŠPANSKA KLUBA

Duško Vujošević – drugi otac. To uvek, u svakoj prilici obavezno istakne:
- Ljudina! I trener super klase. Ništa u životu nije slučajno, čovek se lako prepozna, čovek i stručnjak.Igrači veruju Vujoševiću, veruju kao što mu ja verujem, vezao se za ovu decu, hoće da im pomogne da uspeju, hoće da ih izgura na zlatni put... U poslednje dve-tri godine odbio je ponude tri jaka španska kluba. Toliko, da se zna ko je i šta je i koliko mu je stalo do Partizana i momaka koji nose crno-beli dres.
Sa Vujoševićem u Pioniru, sa Vujoševićem u kancelariji, još negde sa Vujoševićem?
- Gde ćete više? Valjda je dosta.I previše.Imamo li mi i porodičnih obaveza? – smeška se Danilović.

POSETE BOLONjI

UVEK SVRATIM

DO KACOLE

Kum sa Bodirogom i Šilobadom, kum i sa Vujoševićem (krstio Sašino dete), okružen prijateljima, među kojima Paspalj zauzima jedno od počasnih mesta, redovno u telefonskom kontaktu sa onima koji su trenutno van Srbije..
- Ako se ne vidimo, bar da se čujemo. Za prijatelje je i to nešto, prijatelji se razumeju, uvek razumeju. Divac, Đorđević...
Kada ode u Bolonju, deo vremena obavezno odvoji za bivšeg gazdu...
- Svratim do Kacole, mog dragog predsednika – naglašava Danilović. – Ne bih propustio priliku da se sastanem i sa Brunamontijem, ali on je sad u Rimu.

LAKŠE U BEOGRADU

KRALj DERBIJA

Virtus protiv Fortituda.Veliki italijanski derbi. Danilović redovno u glavnoj ulozi. Italijani rekoše i napisaše: Saša je bog Bolonje i Italije! Ali, Saša je bio i bog Beograda, Srbije i Jugoslavije. Učesnik i mnogo puta pobednik u večitom derbiju našeg glavnog grada.
- Onaj italijanski bio je izjednačeniji – komentariše Danilović. – U Beogradu je uglavnom Partizan pobeđivao, nije bilo toliko pritisaka kao sada, drugo vreme...

UGOVORI IGRAČA

VIŠE PARA

NEGO MUZIKE

Kada su svojevremeno Divac i Danilović preuzeli Partizan, zatekli su astronomske ugovore igrača.
- Apsolutno neadekvatno kvalitetu – tvrdi Saša. – Šta je trebalo da uradimo? Da odmah skrešemo primanja? Ne! Zavukli smo ruke u svoje džepove i platili ono što je obećalo prethodno rukovodstvo.
I sad se dobro plaća, ugovori u košarci su sa nekoliko nula...
- Tačno! Više para nego muzike – dodaje Danilović.

RAT NAVIJAČA SA GUROVIĆEM

NISAM JA KOFI ANAN DA

GA MIRIM SA GROBARIMA

Gurović? Igrao za Partizan, igra za Zvezdu. Meta Partizanovih navijača.
- Odličan igrač, dobar čovek – kaže Danilović. - Nisam ja, ipak, Kofi Anan da ga mirim sa simpatizerima Partizana. Iznenadio me, nisam verovao da ima tako kratak fitilj... Igrao sam i ja, i mene su vređali. Kontrola, malo više kontrole...
U Pioniru vam je nedavno čestitao pobedu?

- Nemamo ni najmanji razlog da jedan drugoga izbegavamo. Uzajamno se poštujemo, zar to nije ljudski i sportski?

TUNEL KAO ZAKLON

BEŽIM OD NOVINARA

Tunel.Na svakoj utakmici u tunelu.
- Odatle najbolje vidim – objašnjava Danilović.
Zar su tako pregledna i zbivanja ispod onog drugog, daljeg obruča?
- Zasad jesu. Odlično vidim.
Tu ste samo zbog pregleda?
- Delimično. Izbegavam i javnost, bežim od novinara...

KAD NAREDI SPAJK LI

MOŽDA HOĆU

MOŽDA NEĆU

Sedam od sedam! Sedam trojki u Majamiju. Savršeno. Fascinantno. Protiv Njujorka. Daje koševe i priča sa publikom?! I to je mogao i radio Saša Danilović. Nadaleko poznati režiser Spajk Li, navijač Njujorka, preporučio mu je da stane sa paljbom, a on...
-Možda hoću, možda i neću, nisam siguran 100 odsto!

Nije stao.

SPEC

Svaka nova pobeda je lepša od prethodne, otud i ne mogu da se izjasnim u kojoj utakmici sam pružio najbolju igru u karijeri.

VIŠEGODIŠNjI UGOVOR

GENERALNI NA VRATIMA

Generalni sponzor na vidiku.
- Ime ne bih još pominjao, no, bitno je da je blizu Partizana. Stvari se konkretizuju, na pragu smo potpisa višegodišnjeg ugovora.

POSTOJI REŠENjE

NOVA KUĆA ZA 6OO.OOO

Skučen prostor KK Partizan. Prenatrpane prostorije, u kojima je trenutno i sportska oprema, smeštena u kutijama, vidi li se izlaz do novog i komfornog zdanja?
- Vidi se, naravno da se vidi, pod uslovom da nam neko ponudi 60.000 evra – dobacio je Danilović.

Jovan JOVANOVIĆ 11.02.2007 20:40:24

Baš zato što nije privatan klub valjda je normalno da se da malo po javnosti u radu. Ova opaska se odnosi na sva udruženja gradjana ne samo na KK Partizan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 18:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nitro je napisao:
mala sugestija (molba) vama svima, koji u svojim postovima, kačite iskopirane tekstove sa drugih sajtova. Ostavljajte LINKOVE do tih tekstova. Poenta ostavljanja posta ne forumu je iskazivanje ličnog mišljenja, a ne iskopiranog teksta sa drugog sajta.

Neke je džaba upozoravati! Možda i griješm, možda je ovo Sijuks i sam napisao!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 18:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Mozda je SIJUKS vodio ovaj razgovor sa Danilovicem :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 18:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Joj sta Zvezda uradi braci Rusima 8)
Ubi puru u njima :lol:

BC KHIMKI MOSCOW 76
KK CREVENA ZVEZDA BEOGRAD 93

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Nitro je napisao:
mala sugestija (molba) vama svima, koji u svojim postovima, kačite iskopirane tekstove sa drugih sajtova. Ostavljajte LINKOVE do tih tekstova. Poenta ostavljanja posta ne forumu je iskazivanje ličnog mišljenja, a ne iskopiranog teksta sa drugog sajta.

Neke je džaba upozoravati! Možda i griješm, možda je ovo Sijuks i sam napisao!!!

Pa jer se nesme ni intervju kopirati.Najbolje bataliti ovaj forum

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Ostavljajte LINKOVE do tih tekstova. Poenta ostavljanja posta ne forumu je iskazivanje ličnog mišljenja, a ne iskopiranog teksta sa drugog sajta.

Šta ti nije jasno u ovome???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Nitro je napisao:
Ostavljajte LINKOVE do tih tekstova. Poenta ostavljanja posta ne forumu je iskazivanje ličnog mišljenja, a ne iskopiranog teksta sa drugog sajta.

Jasno mi je DUPELIZAC,koji si ti da me opominjes,urednik mozda ili svojim sliftanjem pretendujes da to budes?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 00:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Sondri je napisao:
Nitro je napisao:

Jasno mi je DUPELIZAC,koji si ti da me opominjes,urednik mozda ili svojim sliftanjem pretendujes da to budes?

Sijuks nemoj da se kurcis :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 01:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
mozda svojim sliftanjem pretendujes da budes urednik?

Dovoljan je jedan urednik u familiji!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 01:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Jbga SIJUKS jel' tebi treba nacrtati?

Jesi li uopšte pročitao pravilnik foruma prilikom registracije? Naravno da nisi...

Evo da nacrtamo...

Administrator je napisao:
U vezi brisanja poruka ...

Brišu se sve poruke koje sadrže tekstove kopirane sa drugih sajtova – priložite link na tekst na koji se pozivate, onaj ko želi da pročita tekst, lako će dođi do njega.

Poenta i svrha ovoga je da se ne kopiraju kilometarski tekstovi koje malo ko ima zivaca da cita, već da se jednostavno ostavi link, pa ko ima želju da čita, pročitaće...

I kako bi bilo da završimo sa tim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 10:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jos jedno kukanje Partizana, sad im i drzava kriva

Partizan bez drzave

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Nego, shta mislite hoce li se delije uvuci veceras u Pionir da bodre grke?

Moglo bi da bude sranja, mada ne vjerujem da ce doci do karat s obzirom da ce grobari da nadgledaju kupovinu..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]