banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 11:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Eclestone i Briatore kupili QPR, Arsenal u ruskim rukama

Magnati Formule 1, Bernie Eclestone i Flavio Briatore, od subote su vlasnci engleskog nogometnog drugoligaša Queens Park Rangersa. Oni su londonski klub kupili za iznos od 30 milijuna funti nakon što su dobili odobrenje izvršnog odbora kluba. "Kupili smo klub bogate tradicije i želja nam je da u skorijoj budućnosti on zaigra u Premier ligi", rekao je Flavio Briatore.

Barnie Eclestone je ranije izražavao želju i za kupovinom Arsenala, no čini se kako je zakasnio.

Naime, Ališer Burhanovič Usmanov, 54-godišnji ruski biznismen uzbekistanskog podrijetla, čije se bogatstvo procjenjuje na 5,5 milijardi USD, postao je vlasnik 14,58 posto dionica momčadi s Emirates stadiona. Pretpostavlja se da je to samo početak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 20:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2007, 12:46
šta si ti mislio? da neće bogoljub karić da kupi arsenal. doduše prijavljen je u londonu...mislim da on cilja na totenham

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2007, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Gdje nam je Merlinko? :lol: :lol: :lol:

Manchester - Chelsea 2:0! Manchester je prije početka ove utakmice bio najneefikasniji tim lige, ali isto tako i tim sa najviše šutevu u i izvan okvira gola. Danas "izgubljeni" Chelsea nije imao nikakve šanse, pogotovo nakon crvenog kartona Mikela. Liverpool kiks, Arsenal nastavlja da zadivljuje sve, ovaj put je pao fenjeraš Derbi sa 5:0, Adebayor ovaj put tri komada. Bez obzira na pojačanja Liverpola i Tottenhama mislim da će Manchester i Arsenal dugo da se bore za prvo mjesto, Liverpool je odmah iza njih, a za Ligu Šampiona će se krviti Chelsea, Tottenham i Newcastle koji je danas konačno pružio dobru partiju i savladao čekićare sa 3:1.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
u celziju sad tek problemi pocinju, i ispadaju iz igre za trofej neki....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2007, 19:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Manchester drugu godinu za redom nosi pun plijen sa Anfielda u prilično dosadnoj utakmici, ali je zato drugi derbi opravdao sva očekivanja od engleske lige. Da je bilo još pet minuta, opet bi 4 crvena na kraju bila. Jedna greška Čeha i pobjeda Arsenala, ali bila bi i veća da njega nije bilo. Chelsea imao dve tri solidne prilike, ali nevjerovatno je da utakmica sa 1:0 rezultatom može biti ovoliko zanimljiva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2008, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Za koji minut pregled Premiershipa, a onda utakmica Reading - Manchester. Manchester trenutno izjednačen sa Arsenalom u vrhu tabele, ali i jedini od kandidata za titulu koji nije izgubio ni jednog igrača zbog Kupa Afričkih Nacija. Arsenal izgubio stub odbrane Tourea, ali su vratili sa pozajmice Djuroua, a pored Tourea i Eboue će biti nedostupan u narednih mjesec dana. Chelsea je ostao bez Essiena, Drogbe, Kaloua i Mikela. Najgore je prošao Portsmuth koji su napustili čak osmorica igrača, od toga šestorica standardnih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2008, 16:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
Sondri je napisao:
Za koji minut pregled Premiershipa, a onda utakmica Reading - Manchester. Manchester trenutno izjednačen sa Arsenalom u vrhu tabele, ali i jedini od kandidata za titulu koji nije izgubio ni jednog igrača zbog Kupa Afričkih Nacija. Arsenal izgubio stub odbrane Tourea, ali su vratili sa pozajmice Djuroua, a pored Tourea i Eboue će biti nedostupan u narednih mjesec dana. Chelsea je ostao bez Essiena, Drogbe, Kaloua i Mikela. Najgore je prošao Portsmuth koji su napustili čak osmorica igrača, od toga šestorica standardnih.

al su ovi zadnji najebali..... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Rekordni zimski prelazni rok u Engleskoj

U ovogodišnjem zimskom prelaznom roku engleski premijerligaški klubovi potrošili su rekordnih 93 miliona funti (125 miliona evra) na dovođenje pojačanja, a ta suma će najverovatnije biti nadmasena. Najviše novca za januarske transfere premijerligaši su do sada poptrošili 2005. godine, kada su "pazarili" za 108 miliona evra, a lane je za to potrošeno skromnih 84 miliona evra.
Poslije kratkotrajne pauze, najveći trošadžija ponovo je bio Čelsi, koji je za Nikolasa Anelku Boltonu platio 21 miliona evra, a za reprezentativca Srbije Branislava Ivanovića, koji je stigao iz moskovske Lokomotive, dao je 12 milona evra.
Nakon transfera iz Boltona u Čelsi, Anelka je postao najskuplji fudbaler u istoriji, jer je na njegove transfere do sada ukupno potrošeno 86 miliona funti (115 miliona evra) otkako je 1997. godine kao 17.godišnjak za pola miliona funti prešao iz Pari Sen Žermena u Arsenal.
"Prije desetak godina ovakve cifre su bile nezamislive. Međutim, sve veći ugovori o prodaji TV prava i sve veći prohodi od Lige šampiona donijeli su klubovima veliku zaradu. Zbog toga oni više ne štede na igračima, jer imaju zagarantovanu zaradu", rekao je direktor Centra za sociologiju i sport Univerziteta Lester Džon Vilijams.
Prema njegovim rečima, isadanje iz Premijer lige klubovima donosi čist gubitak od čak 50 milona funti (70 miliona evra), dok ulazak u Ligu šampiona osigurava najmanje 20 miliona funti (28 miliona evra).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 10:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tottenham obezbjedio UEFA Cup ulaskom u finale Carling Cupa jer se očekuje da će Chelsea u Champions league.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 11:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
chelasea šampion...malo je liga šampiona

Vrh

Tema posta: Re: Premiership
PostPoslato: 31 Jan 2008, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Alexandre Gaydamak prodaje Portsmouth za 60 milijona eura!Kao glavni razlog prodaje navode se predvidjeni troskovi za izgradnju stadiona, koji su ocigledno preveliki za dzep ruskog bogatasa.
Blah 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 00:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sir Alex Ferguson će vjerovatno na kraju sezone biti ćelav :) Prošle godine se kladio sa Ronaldom u 150 funti da Portugalac neće postići 15 golova i izgubio je opkladu. Ove godine su se kladili u 20 golova, a ulog je ćelava glava :) Ronaldo je trenutno najbolji strijelac lige sa 19 golova, a ima još 17 utakmica do kraja prvenstva :)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
sir Alex Ferguson će vjerovatno na kraju sezone biti ćelav :) Prošle godine se kladio sa Ronaldom u 150 funti da Portugalac neće postići 15 golova i izgubio je opkladu. Ove godine su se kladili u 20 golova, a ulog je ćelava glava :) Ronaldo je trenutno najbolji strijelac lige sa 19 golova, a ima još 17 utakmica do kraja prvenstva :)

Lol to sam i ja cula na pocetku sezone da su se kladili:) Gotiva nema sta...Bice gotivno vidjeti Alexa Fergusona bez kosice :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Bice zanimljivo vidjeti sta Man Utd moze u gostima kod Tottenhama a sta moze Arsenal kod Cityja. Bilo bi zanimljivo kad bi kiksali a CHelsea da pobijedi :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 10:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mislim da će Arsenal dobiti Cityja. Igraju čudno, najbolje protiv najboljih. Nije mi jasna ona njihova igra pasova, stalno pratim kretnje igrača bez lopte i to je prosto nevjerovatno. Protiv njih je smrt braniti se, pustiti ih da se razigraju. Man City ima velike ambicije, ali mislim da je onaj start od 9-0-0 kod kuće više splet nekih sretnih okolnosti, nego kvaliteta tog tima. Sjećam se utakmice protiv Manchestera kad su imali jedan šut u okvir gola i pobijedili 1:0. Još nemaju poraz na domaćem terenu i mislim da je ovo savršena prilika da ga ostvare :) Jedino će smarati komentator sa Eduardom i Ćorlukom, ali navikao sam. Ne znam jel neko gledao Tottenham - Arsenal, 5:1?! Hrvati su govorili, iako je Arsenal izgubio Eduardo je bio asistent kod gola Adebayora. Lik je dodao loptu Adebayoru na 30 metara, ovaj primio u mjestu, okrenuo se, prošao dva igrača i zabio go sa 20 metara i njima je to asistencija???

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jedino će smarati komentator sa Eduardom i Ćorlukom, ali navikao sam.

zato ja takve utakmice gledam na BHT1 :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 10:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
enc0re je napisao:
Citiraj:
Jedino će smarati komentator sa Eduardom i Ćorlukom, ali navikao sam.

zato ja takve utakmice gledam na BHT1 :lol:

PremiereSlika neprocjenjivo

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"smijesan je ispao Micah Richards pored Dudua........../puke

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A nije spomenuo da je dao gol iz ofsajda :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 14:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zato je vrištao na asistenciju Ćorluke :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]