banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Bilo je odlično na početku, odličan start oba Meklarena. I bilo je zanimljivo na kraju mada se vidjelo da Raikonen neće stići Hamiltona a i da neće rizikovati. Ono između nije bilo posebno zanimljivo. Hamilton sjajan s obzirom da mu je ovo tek druga trka, odlično se nosio sa velikim pritiskom kada su ga na početku ganjali Masa a na kraju Raikonen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 11:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Hamilton je moj favorit za ovu sezonu, a i nardnih nekoliko očigledno! Uvijek sam navijao za McLaren, osim kad ja Hill vozio u Williamsu, ali Alonso me previše nervira i ne mogu navijati za njega pa mi je favorit Hamilton! Do sad je pokazao da će biti u prvih 5 do kraja!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 15:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Sep 2006, 16:20
[quote="Sondri"] ma dajte ljudi samo nemojte mi govoriti da Masa zna voziti jednostavno pizdim zbog tog konja,eh da je tu Sumi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Prvih par krugova je bilo super .. ostatak je bio tako-tako. Massa me razocarao. Odlicno je odvezao kvalifikacije, ali je u samoj trci zakazao.
Hamilton je fenomenalan, ali dio zasluge ide i odlicno pripremljenom McLarenovom bolidu. Renault uopste nije tako los kao sto se price - oba vozaca su usli u bodove, uprkos tome sto je Fisichella izjavio da bi kompletan bolid trebalo otpocetka napraviti. Moji favorit je i dalje BMW Sauber. Heidfeld je odradio odlican posao danas.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 19:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Hamilton je legenda. Na ovoj trci je pokazao da stvarno zna voziti, još mu treba iskustva ali će ga dobiti s vremenom. No ovu trku je odradio još bolje nego prijašnju. Hamilton je vozio tako iskusno kao da ima iza sebe 100. trka u F 1 a ne dvije.Prvi je rookie kojem je pošlo za rukom od 1964 biti u prve dvije trke na postolju.

Hamilton je nakon trke rekao da je Massu prevario na kočenju te da je Brazilac zbog toga otišao na travu.

"Felipe je nekoliko puta napao, ali srećom sam ga uspio prevariti i prekasno je kočio." rekao je Hamilton. "Izvinjavam se za to, ali mi na kraju krajeva imamo bodove, tako da to uopšte nije niti bitno."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2007, 07:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Previse konzervativna voznja ferarija.....Massa je nesto pokusao na pocetku i vidjelo se da oce da vozi sto bolje al eto....jedna greska i to je to.....al Kimi me isfurao samo tako, vozi ko penzija, kao da nije ni bio u trci......kao zadnjih 10 krugova on nesto pokusava.....
Iskreno mislim da to nije do vozaca nego da su im iz box-a dali upute da cuvaju bodove.....njih dvojica mogu i moraju puno bolje....imaju nabolji bolid i ne smiju sebi dopustit da ih meklaren tako razbije.....

Meklaren odlican.....takticki perfektno odradjena trka....sve pohvale za Hamiltona....

Ostali opet nemaju neke sanse....eventualno Heidfeld i Kubica sa BMW-om al tesko....reno-nula, honda jos gora......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 01:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
Alonso veoma dobar, kako dolikuje sampionu.
Hamilton ODLICAN, pravo otkrovenje samipnata.

Masa, u *#&$^ i ko ga stavi u jedan Ferrari. Nikad nisam imao neko misljenje o njemu, on je prosjecan vozac i daleko, daleko od sampionskog kova, nikad mi nece biti jasno da jedan takav vozac sjedi za volanom Ferrairja HALLLOOOO Maranelo.....
Kimi, moram priznati da sam ocekivao zestok napad na Hamiltona ali ocito je cuvao motor, bolje 6 poena nego 0 :)

BMW nije lose ali 'jos pure' da se priblizi "crvenim' i 'srebrnim'

Renault, Honda RAZOCARENJE, ocito ove godine imamo samo vozace McLarena i Ferrarija u podjeli postolja, ostali kupe mrvice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 09:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Zaboravio sam napisati da je ovaj vikend bio pajser..trka ochajna..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
hamilton je extra al' malo i na bolide se treba osvrnuti, da ga je posjelo u Hondu il Toyotu, BMW, il' ne d'o Bog nesto gore... kao i svaki 'ruki' do sada....nisat specijalno ne bi bilo vjerovatno...Ima srecu pa je sjeo odmah u najjacu ekipu kako stvari stoje ove sezone, al' u svakom slucaju kapa dole, zna decko voziti......Alonso kad izbije prvi tu je kraj price pokazalo se i sada.....evo bahreina vec u nedelju......bumo vidjeli..u 'pesku' kako stvari stoje....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo Bahreina vec u nedelju, ali poslije toga opet trosedmicna pauza. Bezveze mi je ovogodisnji raspored, barem ovih prvih par trka.

Citiraj:
BMW nije lose ali 'jos pure' da se priblizi "crvenim' i 'srebrnim'

Istina. McLaren i Ferrari su ove godine klasa za sebe, ali je BMW koji je prosle godine bio debitant, u ovoj sezoni ostvario znatan napredak.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 22:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Raspored za V.N. Bahreina

Petak
1. slob. tren. 09:00 - 10:30
2. slob. tren. 13:00 - 14:30

Subota
3. slob. tren. 10:00 - 11:00
Kvalifikacije 13:00

Nedjelja
Trka 13:30

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 17:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Staza je smještena u Sakhiru i od tamošnjeg glavnog grada, Maname, je udaljena 30 kilometara. Dizajn potpisuje Herman Tilke i zapravo se radi o kompleksu od šest staza, što je jasan znak da Bahrain želi postati centar auto trka na Bliskom istoku.
Staza duga 5.411 km dizajnirana je sa osobitom pažnjom na gledaoce. Oko staze je ukupno 50 000 sjedećih mjesta i svako pruža odličnu vidljivost. Ciljna ravnina uređena je u stilu oaze, a bolidi, nakon što njome prođu, gube se u pješčanoj okolini. Sakhirom je moguće voziti i koristeći nekoliko različitih putanja, a od ukupno 12 zavoja, barem bi tri, teoretski, mogla pružiti pravu priliku za pretjecanja.

Bahrain 2006: Qualifying Session with Schumacher on pole

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 19:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kao put za Skender!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Rezultati kvalifikacija za sutrašnju trku:

1. F. Masa (Ferari) 1:32.652
2. L. Hamilton (Meklaren) 1:32.935
3. K. Raikonen (Ferari) 1:33.131
4. F. Alonso (Meklaren) 1:33.192
5. N. Hajdfeld (BMW) 1:33.404
6. R. Kubica (BMW) 1:33.710
7. Đ. Fisikela (Reno) 1:34.056
8. M. Veber (Red Bull) 1:34.106
9. J. Truli (Tojota) 1:34.154
10. N. Rosberg (Viliams) 1:34.399
11. A. Vurc (Viliams) 1:32.915
12. H. Kovalainen (Reno) 1:32.935
13. A. Dejvidson (Super Aguri) 1:33.082
14. R. Šumaher (Tojota) 1:33.294
15. R. Barikelo (Honda) 1:33.624
16. Dž. Baton (Honda) 1:33.731
17. T. Sato (Super Aguri) 1:33.984
18. V. Ljuci (Toro Roso) 1:34.024
19. S. Spid (Toro Roso) 1:34.333
20. A. Sutil (Spajker) 1:35.280
21. D. Kultard (Red Bull) 1:35.341
22. K. Albers (Spajker) 1:35.533

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hamilton je kralj!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicna trka. Heidfeld fenomenalan. Hamilton sjajan. Ako se nastavi ovim tempom, bice ovo izuzetno interesantna sezona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
ajoj Kultar je pokido..najacha voznja danas..samo puche mu motor aaaa :(
Ali ide Masa ide Masa...Nando samo peti.hehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ajoj Kultar je pokido..najacha voznja danas..samo puche mu motor aaaa

Steta zbog Coultarda, odlicno je vozio. Sa 22. mjesta u osvajace bodova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ovo bi trebala biti odlilčna sezona ako ovako nastavi, 3 vozača u vrhu sa 22 boda, Masa blizu. Mislim da bi prvak mogao biti bilo ko od vozača Meklarena i Ferarija, a volio bih da se uključi i BMW, Heidfeld odličan.

Za Kimija se vidi da je neraspoložen, i na prošloj i na ovoj konferenciji za štampu. Imam utisak da je on računao da će biti osjetno dominantniji ovu sezonu u odnosu na ostale, s obzirom da je sjeo u Ferari.

Poslednji put menjao Vader dana 15 Apr 2007, 14:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Za Kimija se vidi da je neraspoložen, i na prošloj i na ovoj konferenciji za štampu. Imam utisak da je on računao da će biti osjetno dominantniji ovu zezonu u odnosu na ostale, s obzirom da je sjeo u Ferari.

Kimi inace vazi za 'icemana' u F1, tako da ja ne bih obracao previse paznje na njegovo ponasanje. Odlican je vozac, Ferrari ima sjajno pripremljen bolid, ali ocekivati dominaciju u ovako jakoj konkurenciji je stvarno nezahvalno.

Nazalost, sleteca trka je tek za mjesec dana .. bas je bezveze ovogodisnji raspored.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]