banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 20:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Крајем маја ћу бити у тој фамозној Барселони, па ме занима од вас који сте можда ишли, да ли сте били у прилици узети карту за неки меч? Цијена и остало? Знам да ћу на Камп Ноу доћи,али питам за утакмицу?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Нова Варош je napisao:
Дај људи па шта вам је ? Па Милан се молио Богу да послије трећег гола ови стану ! И ето молба им услишена, иначе би био нови Леверкузен. Могу им дати ко кад оће, онај аБат и Мексес играчи моје категорије, Амброзини никад није ни знао. Нападачи су код Милана добри, остали мање више, и онај ноћерино ваља. Опустите се, финале Бајерн - Барса :wink:

Treci gol je sasvim nebitan, posledica ranijeg razvoja situacije.

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
mi na banjalukaforum.com smo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P-u3bN8lQtI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
shakal je napisao:
Archangel je napisao:
Pa kao da su oni krivi sto ih guraju?? Igra Borac protiv Zelje, sudija svira tri penala jednom od timova, kojih nema ni u prici, i Borac/Zeljo je kriv za tu situaciju?? Oni su krivi sto ih guraju?? Ako je Barsa zbog neceg kriva (sto se tice guranja) je to sto je u zadnjih par godina zasluzila da ih se gura...

Prijatleju, je l' pratis ti fudbal inace? Ti stvar neku idealnu, naivnu sliku, moje pogano srce prosto zatitra kad vidim koliko su nevini ovi u Barseloni i koliko nisam u pravu. Tacno mi otvaras oci...

Kako mozes reci da je neko zasluzio da ga se gura? Ni jedan sudija koji nekog gura, ne radi to za svoj ceif, nek' ti bude jasno. Niko od njih ne rizikuje karijeru zbog licnih simpatija.

I ti stavno uporedi ovdasnju ligu sa ovim?

EDIT: prelomni, zato sto kad gubis 2-1 moras da napadas i otvaras se, znaci juris rezultat. Samim tim ne mozes da igras isto kao na 1-1 jer utakmica dobija drugi tok.

Izvini, ali gdje sam napisao da su nevini igraci Barselone? Ja mrzim simulaciju vise nego ista... I ako nije zasluzio penal, nije... I nisam rekao da zasluzuju da ih se gura, samo da su zasluzili da prodju, bez ili sa sudijom... To sto je sudija uzeo stvar u svoje ruke, nije krivica Barselone... Ako su oni rekli sudiji: Dosudi ti nama 2 penala, onda se izvinjavam... Ali isto tako, kao sto ja ne mogu znati da li su oni to rekli, i dali finu svotu sudiji, ni vi ne mozete znati sta je posrijedi... Mozda je to bio dogovor izmedju Milana i Barselone... Milan rekao, momci, niko nije odbranio titulu, mogli bi vi, jer ste blize, vi nama koju kintu, ovo-ono... Sta ja znam.. Ne interesuje me...

Samo kazem: da je Milan prosao, osjecao bih se isto kao i sad sto se osjecam... Barselona ili Milan, meni je svejedno, jer kao sto sam rekao, navijam za oba tima... U polufinalu, necu imati tih problema, jer ne volim Chelsea... U finalu, ako bude igrao Real, opet necu imati tih problema, jer ne volim Real... Ako finale bude Chelsea-Real, navijacu za Chelsea, jer Real bas nikako ne volim...

Moj stav je: Barselona je zasluzila da prodje, prosla je. Sudija nije trebao svirati penal (bar drugi). Sve ostalo me ne zanima...

Napomena: Izvinjavam se ako nekog iznerviram svojim komentarima, nije mi to namjera, ali ne mogu gledati kako neko pljuje tim (ne bitno da li je Barselona), samo zato sto ih gura sudija ili ko vec drugi... Isto kao sto ne volim kad neko velica Real Madrid (jer ih ne volim bas nikako), ali ja bar necu nista reci ako ljudi prodju ako su zasluzili (a jesu), pa cak i da im sudije sviraju 15 penala... Trenutno su jedan od boljih timova, tj bar tako igraju...

Evo Ziri je to najljepse rekao... Sudija ih je gurao (ne oni sami sebe), ali niko ne zna sta bi bilo da ih nije gurao.. Vjerovatno bi i sami uzeli bez problema...

@Winston: a nije bilo lijepih akcija uopste?? Milan ih je sigurno imao 20... A ne, imali su samo 3 suta na gol u cijeloj utakmici...

Poslednji put menjao Archangel dana 03 Apr 2012, 22:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
drinin vuk je napisao:
Крајем маја ћу бити у тој фамозној Барселони, па ме занима од вас који сте можда ишли, да ли сте били у прилици узети карту за неки меч? Цијена и остало? Знам да ћу на Камп Ноу доћи,али питам за утакмицу?

pp

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Barsa je napisao:
Erazmo dođi na klepku :D

Došao. :D
Moraš prizanti da bi bilo simpatično kad bi vam El Njinjo presudio. 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

presudice ni manje ni vise nego bane vugelom u desni nebranjeni dio gola vladesa.mesi neverue a gvardiola nevera

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Archangel - "I nisam rekao da zasluzuju da ih se gura, samo da su zasluzili da prodju, bez ili sa sudijom... "

Je l' ti namjerno nas pravis budalama?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Moraš prizanti da bi bilo simpatično kad bi vam El Njinjo presudio. 8)

što je najgore takvi se tada i otvore, kada niko u njih više ne vjeruje

Barsa u finalu :D

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kaze zlatan,sad razumijem murinja zasto se uvijek bori sa svima kad dodje na nou kamp.

jos nesto,kako on omoze suditi penal ako lopta nije u terenu?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uYkJ_mgBqho[/youtube]

Evo kad je sve pocelo, tad je Barselona izbacila Milan u 1/2 finalu ukupnim rezultatom 1:0 i kasnije osvojili LS protiv Arsenala u finalu, a ovaj gol je ponisten. ;)

Poslednji put menjao zerocool dana 03 Apr 2012, 22:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
shakal je napisao:
Archangel - "I nisam rekao da zasluzuju da ih se gura, samo da su zasluzili da prodju, bez ili sa sudijom... "

Je l' ti namjerno nas pravis budalama?

Ne pravim, samo ne znam kako da se izrazim... Hocu da kazem da su zasluzili da prodju. (moze se dodati ono "bez sudije", ali ono sa sudijom da se izbaci). Jbg, sudija ih je pogurao, to nisam ja kriv, i naravno, to sto su zasluzili da prodju sigurno ne odobrava guranje... Ali ne mozete pljuvati na tim zato sto ih SUDIJA gura.. I opet se vracamo na ono da ne znamo sta je posrijedi... Da li je Barselona narucila guranje? Da li je sudija svojevoljno? Da li je predsjednik UEFA-e trazio guranje?? Ne znamo, ali znam samo da se na osnovu guranja ne moze pljuvati po timu koji igra najljepsi fudbal trenutno...

Citiracu svog druga koji mi je upravo pisao na MSNu:

Citiraj:
ali ovo im je mrlja, tj sudiji vise

Upravo ono sto ja zelim da kazem... Vise je sudiji nego Barsi...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čelzi je prejak fizički u odnosu na Barselonu, tako da će kod prekida biti frka za gol Barselone. Do duše vjerovatno će Barsa ima posjed lopte jedno 75% meča, a Čelzi će se braniti. Ja pričam ko da je Čelzi već prošao, ali ne sumnjam da hoće.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako Chelsea prodje, ima veliku sansu u skoku, tu su dominantni u odnosu na katalonske midzete.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

šakal što ako prođe Čelzi? trebaš biti dobar levat pa ne proći dalje a igraš na svom stadionu i imaš prednost iz prve utakmice, stvarno bi bili debili kada bi ispali

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Vidim vec se stvara pozamasna grupa Celsijevih simpatizera. Welcome to blue corner.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
šakal što ako prođe Čelzi? trebaš biti dobar levat pa ne proći dalje a igraš na svom stadionu i imaš prednost iz prve utakmice, stvarno bi bili debili kada bi ispali

Benfica nije amaterska ekipa. Igraju atraktivan, brz i poprilicno efikasan fudbal. A 2-1 nije nedostizno. I dalje tvrdim da Chelsea ima 70-80% sansi da prodje, ali ne treba to tako olako uzeti.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
skypostman je napisao:
Vidim vec se stvara pozamasna grupa Celsijevih simpatizera. Welcome to blue corner.

mogu li i ja sa vama? :D
meni je do prije par godina barsa bila onako normalan klub. ali kad su protiv celzija prosli onako sugavo, ne mozes vise ni normalno da ih podrzavas a kamo li nekako vise.

najzalije je to sto oni padaju kao da imaju epilepsiju. pike padne kao pokosen a onolika ljudina. oni mali hobiti mesi, iniesta i cavi kao da su od govana slijepljeni. sve je to platila katar fondacija :D

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jebes ovo, na stranu sto sam navijao za Milan, ali barsu sam uvek voleo gledati zbog atraktivnog fudbala, ali ovo vise nema smisla. Jebes fubal kada sudije kroje istoriju. Mora se barsin tim proglasiti najboljim ikada i da bi to bili moraju odvraniti titulu. Ubije mi i ono malo ljubavi prema fudbalu jer kada gledam kako najboljem timu u istoriji fudbala sudije svako malo pomazu da pobede u cemu je onda poenta. Necu vise nikada gledati barselonu, jer to jednostavno nema smisla

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve ce se ovo vratiti sa kamatama, samo polako. Sto jedan prijatelj ima obicaj reci - "vrijeme je gospodin"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]