shakal je napisao:
Archangel je napisao:
Pa kao da su oni krivi sto ih guraju?? Igra Borac protiv Zelje, sudija svira tri penala jednom od timova, kojih nema ni u prici, i Borac/Zeljo je kriv za tu situaciju?? Oni su krivi sto ih guraju?? Ako je Barsa zbog neceg kriva (sto se tice guranja) je to sto je u zadnjih par godina zasluzila da ih se gura...
Prijatleju, je l' pratis ti fudbal inace? Ti stvar neku idealnu, naivnu sliku, moje pogano srce prosto zatitra kad vidim koliko su nevini ovi u Barseloni i koliko nisam u pravu. Tacno mi otvaras oci...
Kako mozes reci da je neko zasluzio da ga se gura? Ni jedan sudija koji nekog gura, ne radi to za svoj ceif, nek' ti bude jasno. Niko od njih ne rizikuje karijeru zbog licnih simpatija.
I ti stavno uporedi ovdasnju ligu sa ovim?
EDIT: prelomni, zato sto kad gubis 2-1 moras da napadas i otvaras se, znaci juris rezultat. Samim tim ne mozes da igras isto kao na 1-1 jer utakmica dobija drugi tok.
Izvini, ali gdje sam napisao da su nevini igraci Barselone? Ja mrzim simulaciju vise nego ista... I ako nije zasluzio penal, nije... I nisam rekao da zasluzuju da ih se gura, samo da su zasluzili da prodju, bez ili sa sudijom... To sto je sudija uzeo stvar u svoje ruke, nije krivica Barselone... Ako su oni rekli sudiji: Dosudi ti nama 2 penala, onda se izvinjavam... Ali isto tako, kao sto ja ne mogu znati da li su oni to rekli, i dali finu svotu sudiji, ni vi ne mozete znati sta je posrijedi... Mozda je to bio dogovor izmedju Milana i Barselone... Milan rekao, momci, niko nije odbranio titulu, mogli bi vi, jer ste blize, vi nama koju kintu, ovo-ono... Sta ja znam.. Ne interesuje me...
Samo kazem: da je Milan prosao, osjecao bih se isto kao i sad sto se osjecam... Barselona ili Milan, meni je svejedno, jer kao sto sam rekao, navijam za oba tima... U polufinalu, necu imati tih problema, jer ne volim Chelsea... U finalu, ako bude igrao Real, opet necu imati tih problema, jer ne volim Real... Ako finale bude Chelsea-Real, navijacu za Chelsea, jer Real bas nikako ne volim...
Moj stav je: Barselona je zasluzila da prodje, prosla je
. Sudija nije trebao svirati penal (bar drugi)
. Sve ostalo me ne zanima...
Napomena: Izvinjavam se ako nekog iznerviram svojim komentarima, nije mi to namjera, ali ne mogu gledati kako neko pljuje tim (ne bitno da li je Barselona), samo zato sto ih gura sudija ili ko vec drugi... Isto kao sto ne volim kad neko velica Real Madrid (jer ih ne volim bas nikako), ali ja bar necu nista reci ako ljudi prodju ako su zasluzili (a jesu), pa cak i da im sudije sviraju 15 penala... Trenutno su jedan od boljih timova, tj bar tako igraju...
Evo Ziri je to najljepse rekao... Sudija ih je gurao (ne oni sami sebe), ali niko ne zna sta bi bilo da ih nije gurao.. Vjerovatno bi i sami uzeli bez problema...
@Winston: a nije bilo lijepih akcija uopste?? Milan ih je sigurno imao 20... A ne, imali su samo 3 suta na gol u cijeloj utakmici...