banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 67  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Sep 2013, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
A miline gledati Hrvatsku, kako organizovano i pozrtvovano igraju

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
odučili ukrajince

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 17:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Srecom ne pogleda ovo sa Slovenijom...Pogubio mi ono malo zivaca ...

Prica o selektoru mora dobiti obrise odmah nakon EP, jer SRbija nema vremena za gubljenje...
Procitajte Dudine izjave nakon Poljske i sve ce biti jasno...
Uvijek alibi - medalja dosla prerano, imamo mlad tim i tako cetiri godine. Odnosi su pogubljeni a niko Dudi zbog godina i trofeja ne smije nista zamjeriti iako licno znam da cak i oni najbolji ciji su savjeti dobronamjerni itekako imaju sta reci . Ali dobro odgojeni nikad ne bi Dudi zabili noz u ledja i to nastaje problem... Izgubili se mec sa sedmo mjesto Srbija znacajno pada u svemu. Jos jedno veliko takmicenje propusteno je ogroman problem. Gubi se autoritet i mnogo drugih stvari pocev od sudjenja...

Prica o krugu koju napisa Nitro... Nisu oni mladji taj kalibar. Ja sam se nadao da ce Sale Djordjevic biti jos kvalitetniji trener ali ...
Ta prica kako bi Cigani jedva cekali kiks Vujosevica ne pije vode. Jednostavno niti oni vode savez niti bi se sta pitali... POnavljam za vecinu igraca koji ce u narednom periodu igrati Dule je sto se tice parketa autoritet i BOg i batina tako da bi on sigurno napravio rezultat... Kari bi mogao ako se sa njim sjedne normalno a to da kosta jebi ha Pirocanac je...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima tu Dušan Ivanović, nek se oni prhivati posla ili pak Obradović...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 17:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Obradovic nece .. Nakon onog u Novom Sadu
Dusan takodje nece , htjeli su ga Crnogorci nije zelio...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

PA onda je realno da Duda ostane ili Vujošević uzme... Pešić sumnjam da će htjeti. ŠTa ja znam, možda probati s nekim mlađim, tipa Milojević, Radonjić...mada ko će znati kakav bi oni autoritet imali.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ipak su ovo klinci, djeca. Ne treba traziti alibi za potop protiv Spanije i Slovenije ali su oni ipak gomila klinaca bez psihe za ovakva takmicenja, a realno i sa ogranicenim znanjem igrice. Duda je izvukao iz njih maksimum, a da se zrijeb poklopio mozda smo mogli u cetvrtfinale, dalje sigurno ne.

GanDra je napisao:

Шпанци су организатори СП, калкулисаће :D

Vec su pokazali da ne prastaju, vec pedantno vracaju istom mjerom. I to u bocu. :D

Citiraj:
Srbija – Španija 30:0 (7:0, 10:0, 13:0, 0:0)

Stadion: Vigoreli. Gledalaca: oko 150. Kretanje rezultata: 7:0 Rastko Jokić pas 34 jarde ka Marku Mariću, Stefan Dedić uspešan PAT. 14:0 Rastko Jokić pas 12 jardi ka Filipu Nedeljkoviću, Stefan Dedić uspešan PAT. 17:0 Stefan Dedić fild gol 20 jardi. 24:0 Mihailo Josović trčanje 16 jardi, Stefan Dedić uspešan PAT. 30:0 Mihailo Josović trčanje 19 jardi, Stefan Dedić neuspešan PAT.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
prilicno su mi smijesne ove price o mladosti,klincima.....ili znas ili ne znas...kukoc,radja,sale djordjevic,danilovic,drazen petrovic,divac su sa 17 godina bili najbolji igraci u svojim ekipama,osvajali ligu sampiona opusteno...a nijedan (osim drazena koji je imao 22) nije bio stariji od 20 godina kad su u finalu EP derali sve po 30 razlike....sad je "potencijal" i kad ima 24. :(

za reprezentaciju trebaju igrati najbolji,a ove price o mladosti su sviranje q...

jedina prava istina je da su drugi bolji od nas,cak i da smo u najjacem sastavu,a ne u ovako smijesnom...

Poslednji put menjao Schlager dana 19 Sep 2013, 18:28, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Svako ko jos jednom spomene pohvalno pichku koja nije htjela igarti za reprezentaciju u smislu covjeka i sportiste nek ga poduva. Nek se slikaju za Svet plus i Story jebem im mamu u usta, pichkurine.

Podguzni Rusi katolici, tzv Ukrajinci su najveca gamad prvenstva, nadam se da ce im avion pasti pri povratku i da ce svi izginutu i pogoriti, nako sportski

Zivjela braca Litvanci

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
prilicno su mi smijesne ove price o mladosti,klincima.....ili znas ili ne znas...kukoc,radja,sale djordjevic,danilovic,drazen petrovic,divac su sa 17 godina bili najbolji igraci u svojim ekipama,a nijedan (osim drazena koji je imao 22) nije bio stariji od 20 godina kad su u finalu EP derali sve po 30 razlike....sad je "potencijal" i kad ima 24. :(

za reprezentaciju trebaju igrati najbolji,a ove price o mladosti su sviranje q...

jedina prava istina je da su drugi bolji od nas,cak i da smo u najjacem sastavu,a ne u ovako smijesnom...

Mozda ovo bas nije tacno al ajd

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa eto,eurobasket u zagrebu 1989 u kojem nam skoro niko nije popusio manje od 30 razlike su igrali svi nabrojani,a pogledaj na wicky koja su godista...i ako sam pogrijesio,moze biti samo u plus minus godinu dana...danilovic je imao 19,ovi drugi po 21,20,22...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prava je istina da bi nas Hrvatska zgazila i da su bolji u fudbalu, kosarci, vaterpolu, rukometu i da ce srediti i odbojku ali ne zbog toliko boljih i kvalitetnijih igraca nego zbog patriotizma koji je proizvod straha od nabrijane nacije. Tamo nece lamentirati o mladosti i potencijalu, tamo na ulici odma dobijes dobacivanje i skandiranje pichkurino i cigane a kod nas se utrkuju ko ce se slikati sa govnetom.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kult vodje zamjenjen idolopoklonstvom laznim idolima, ukratko - Srbi

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
i kru ti jebem, odose Hrvati dalje od nas na prvenstvu u kosarci... Nek' se malo zapitaju istocna braca.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
i kru ti jebem, odose Hrvati dalje od nas na prvenstvu u kosarci... Nek' se malo zapitaju istocna braca.

To je prijatelju sve vezano za Dobricu Cosica, da sad ne pisem od pocetka.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada cujem kometare i intervjue na RTRS odmah mi cir proradi, sreca pa nemam nikakvo dugme ko Asad, sve bih ja to pobio

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Da mi je neko rekao da će Hrvatska igrati u polufinalu rekao bih mu da nije sav svoj! Ali bez obzira na to ja mislim da će Litvanija, Španija i Francuska (upravo ovim redoslijedom) zauzeti prva tri mjesta!

U našem taboru danas opet viđena krkačina, taslačina odnosno tarabljenje u dozu kurcobolje!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Schlager je napisao:
pa eto,eurobasket u zagrebu 1989 u kojem nam skoro niko nije popusio manje od 30 razlike su igrali svi nabrojani,a pogledaj na wicky koja su godista...i ako sam pogrijesio,moze biti samo u plus minus godinu dana...danilovic je imao 19,ovi drugi po 21,20,22...

To su druga vremena, i ta djeca su do 22 imali da uce od najjacih evropskih igraca. Odnosno u domaćoj ligi su igrali su igrali sa timovima koji su ili osvajali ili bili u samom vrhu Evrolige, Kupa Radivoja Koraća, Kupa pobjednika kupova. Izađeš na teren a sa druge strane Čutura, Knego, Ćosić, Nakić, Pecarski, Obradović, Grbović ...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Šlager, bravo za komentar, o tome ja već dugo pričam. Dosta bre više o mladosti, neiskustvu i sličnim glupostima. Inače, ne treba biti zlonamjeran. Hrvati igraju dobro, dobra su ekipa i zaslužuju polufinale.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
kad sad hladne glave razmislim bolje sto su rvati prosli...ako ne mozemo bar jednom od dva puta dobiti ukrajince onda nam i nije mjesto na sp......valjda ce hrvati osvojiti drvenu medalju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 67  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]