Braneee je napisao:
"Eno naši bježe"
po klipovima se i ne moze bas zakljucit sta se zapravo desavalo, jel'te!? Odma da se zna nisam bio tu niti sam kompententan ali ukratko. Nije bas sve crno i bijelo kako se pokusava predstavit. povlacenja i bjezanije je bilo sa obje strane, nasih 20-30 u jednom trenutku su drzali crtu dok nisu "pukli". Povrjedenih ima na obje strane tako da o nekoj "pobjedi" ma sta god to znacilo i ne moze se bas pricati. Poljaci uzeli jeftino poen nadasve mudro, nisu ni naivni bas toliko. Nakon svega povlacenje u hotel i zovu ambasadu kao ugrozeni su te se ne osjecaju sigurno. U samom gradu zna se kako su se stvari odvijale. Policiji veliki minus za organizaciju svega pa i njihovog osiguranja u samom hotelu. Danima se pricalo o "opasnim" huliganima koji dolaze "rusit" "palit" da bi oni ovako na kraju reagovali tj. da im je trebalo vise od pola sata da stignu iz grada do vogosce, za sto ti treba jedno 10 minuta do 15.
PS. drug mi je zaglavio na CUM-U zvao sam ga kaze leze zajeddno sa njihovim tu, stvar je sasvim normalna pricaju zezaju se, opustajuca neka varijanta nakon svega.
Bilo je price da bi vec veceras mogli biti deportovani nazad za Poljsku, policija im je nakon sat vremena od dogadzaja upala u hotel al izgleda nista od toga. Sta ce sutra biti samo Bog zna, a ako policija bude ovako reagovala kao danas da se naslutit tok desavanja.
Zao mi je samo sto je utakmica otisla u drugi plan nakon ovoga, al eto..