banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 10:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Winstone, može li ona "belu bluzu suza kvasi..."? Čeka Vera da zapjeva :D

edit: kakve veze ima Tribunal u Hagu sa fudbalom? :lol:

Poslednji put menjao Barsa dana 03 Apr 2012, 22:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ee ljudi niko ne spori da je barsa bolji tim,da igraju bolje,da je milan slabo igrao.

problem je jel se mora stalno gurati ta barsa,prvo ona utakmica sa celzijem,u finalu protiv arsenala crveni za van persija nidje veze i sad ovo.malo previse cak i za padavicare.

bas posmatram kad je robinjo faulirao inijestu,svi skocise na robinja ja sam mislio nogu mu slomi,pustise ljudi usporeni a ono nije ga posteno ni dotako.a sa druge strane idiot maskerano klize sa dvije noge nit se ko buni nit prigovara.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo rece mandrak kako je i sta je.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
јбмти све,ал нисам знао да жене оволико готиве оног Пикеа, ево на мом профилу на својим зидовима све стављају његове слике и поруке подршке. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Pa kao da su oni krivi sto ih guraju?? Igra Borac protiv Zelje, sudija svira tri penala jednom od timova, kojih nema ni u prici, i Borac/Zeljo je kriv za tu situaciju?? Oni su krivi sto ih guraju?? Ako je Barsa zbog neceg kriva (sto se tice guranja) je to sto je u zadnjih par godina zasluzila da ih se gura...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Нико не спори квалитет Барселоне и лепршавост њихове игре, али јел то треба да значи да су они унапријед освајачи ЛШ? И ако већ посједују толики квалитет зашто је преломни тренутак утакмице био тај други, спорни пенал?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Archangel je napisao:
Pa kao da su oni krivi sto ih guraju?? Igra Borac protiv Zelje, sudija svira tri penala jednom od timova, kojih nema ni u prici, i Borac/Zeljo je kriv za tu situaciju?? Oni su krivi sto ih guraju?? Ako je Barsa zbog neceg kriva (sto se tice guranja) je to sto je u zadnjih par godina zasluzila da ih se gura...

Боље да ниси ништа написао. Поредиш БХ лигу и најелитније фудбалско такмичење. :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
WinstonWolfe je napisao:
Нико не спори квалитет Барселоне и лепршавост њихове игре, али јел то треба да значи да су они унапријед освајачи ЛШ? И ако већ посједују толики квалитет зашто је преломни тренутак утакмице био тај други, спорни пенал?

A zasto je bio prelomni?? Desio se u prvom poluvremenu, znaci jos 45minuta igre... Plus sto su dali jos jedan gol... To je prelomni samo zato sto je "namjesten"...

WinstonWolfe je napisao:
Archangel je napisao:

Боље да ниси ништа написао. Поредиш БХ лигу и најелитније фудбалско такмичење. :roll:

Izvini, evo ovako... Hipoteticka situacija... Svjetsko prvenstvo... Finale... Njemacka - Spanija... Tri penala za neki od timova... Taj tim je kriv sto im je sudija svirao??? (moze li ovako, sad je malo jace takmicenje, a kao da to ima veze)...

Poslednji put menjao Archangel dana 03 Apr 2012, 22:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Преломни, јер у главама играча мијења доста тога, и није исто отићи на одмор са 1-1 или са 2-1.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Barsa, da li si svjestan da će vam u polufinalu presuditi Tores? 8) :D
Šlager, nema šta, Barselona je najbolje ekipa i njima ne treba suditi onakve penale. To malo iznervira čovjeka.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Archangel je napisao:

Prijatleju, je l' pratis ti fudbal inace? Ti stvar neku idealnu, naivnu sliku, moje pogano srce prosto zatitra kad vidim koliko su nevini ovi u Barseloni i koliko nisam u pravu. Tacno mi otvaras oci...

Kako mozes reci da je neko zasluzio da ga se gura? Ni jedan sudija koji nekog gura, ne radi to za svoj ceif, nek' ti bude jasno. Niko od njih ne rizikuje karijeru zbog licnih simpatija.

I ti stavno uporedi ovdasnju ligu sa ovim?

EDIT: prelomni, zato sto kad gubis 2-1 moras da napadas i otvaras se, znaci juris rezultat. Samim tim ne mozes da igras isto kao na 1-1 jer utakmica dobija drugi tok.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ok, Barsa jeste bolja ekipa, bili su veceras bolji i najvjerovatnije bi pobjedili i bez ovih penala, ali ZASTO svaki put kad je neka ekipa iole blizu sudija mora uletiti za Barsu?! Zar bas svaki put bolja ekipa mora pobjediti, dokle vise? Sto ne puste sudije jednom da Barsa dadne te golove iz igre a ne da sviraju penal cim oni ne idu dalje u tom trenutku? Sto je najgore oni bi u 99% situacija pobjedili i bez tih sudija..

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Šlager, nema šta, Barselona je najbolje ekipa i njima ne treba suditi onakve penale. To malo iznervira čovjeka.

dobro ljudi,ali zasto je na banjaluka forumu toliko glasnija povika na sudije nego na sky calcio,pa cak i na sajtu ac milan? 8) ...evo ja sad bio da provjerim sta je to toliko dramaticno i-nista :(

http://www.acmilan.com/it/season/champi ... endar/1300

jedino pominju taj drugi penal,ali i za njega kazu da je upitan,diskutabilan,a ne lakrdija kao sto ovdje mozemo procitati...promjenite jezik na engleski ako bolje razumijete od italijanskog na sajtu ac milan....

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bilo kako bilo, Milan večeras nije imao igru, do prvog penala nisu ništa pokazali dok je Barselona napadala stalno
onaj Milan iz prve utakmice i ovaj večeras kao nebo i zemlja

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:12 
Bič božji
Bič božji

Ma, ne interesuju me ni jedni ni drugi. Utakmica inače nije bila loša za pogledati. Ko šta priča i nije toliko bitno. I pogrešno sam se gore izrazio, nije penale, veća penala.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Дај људи па шта вам је ? Па Милан се молио Богу да послије трећег гола ови стану ! И ето молба им услишена, иначе би био нови Леверкузен. Могу им дати ко кад оће, онај аБат и Мексес играчи моје категорије, Амброзини никад није ни знао. Нападачи су код Милана добри, остали мање више, и онај ноћерино ваља. Опустите се, финале Бајерн - Барса :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
otkud sad bayern,pa zar nije real dosta jaci? :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Уосталом, да је све чисто и да су мушки заслужили да прођу даље, ми би писали о лијепим акицијама, а не о константној протекцији.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:16 
Bič božji
Bič božji

Joj kako će samo Drogba biti motivisan protiv Barse. :D On se baš bio iznervirao prošli put kad su igrali.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šlager na toj utakmici (Real - Bajern) ako ne bude 3+ nek ide sve u qrac

Erazmo dođi na klepku :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]