banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ovo je poezija kako igra barcelona i moram sa zaljenjem konstatovati da je ovaj forum otisao u q sto se tice objektivnosti :D :D :D ..ajd,ljudski je navijati za slabije,i ja sam takav,ali :-? :-?

posto sam potpuno navijacki neopredjeljen,vjerujte mi na rijec da je barcelona bila bolja bar za 5 golova u ova dva meca 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čekaj, ne znam ko je bio neobjektivan? Svi, ili bar većina, smo rekli da je Barsa bolja, ali da je dobila poklon penal, što i jest tačno.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Milan je bio dobar, nema šta, ali na Barsi je bio malo veći kvalitet i sama ugiranost.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
sudija hvala ti :D :D :D

sad ćemo u 1/2 finalu da vidimo ko ima veću moć kod sudija Barsa ili Čelzi

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ne znam sta sam trebao napisati.svak cast sudiji za dosudjen penal?ok ali onda daj neka se na svakoj utakmici svako povlacenje u kaznenom svira penal a ne samo kad igraju ove smradonje.pa na sta bi taj fudbal licio,bilo bi 15 penala na svakoj utakmici

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@erazmo

jebo to,sudija uvijek moze pogrijesiti,i oni su se zalili da im nisu neki penali dosudjeni u milanu,ja govorim da igraju fantastican fudbal...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CJ8_lYUfzuY[/youtube]

...да је Барса најбољи тим ?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Navijaci Barse, da li vas je bar malo sramota?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Бољи је тим Барса, нема дилеме. Мени као симпатизеру Милана не остаје ништа друго него честитати,иако.... У полуфиналу свим срцем уз Банета и Челзи против падавичара, наравно, ако прођу Бенфику, у шта не сумњам.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jel gledao ko na sky calcio osim mene?

pa covjek skro ne pomenu sudjenje,za razliku od banjalukaforuma :D :D

calcio di rigore i to je to,bez ikakve kuknjave i zgrazanja...bar za prvi penal

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
И онда је судија на крају утакмице размијенио дрес са неким од противничких играча Милана.

Драж фудбала и јесте у томе да не побиједи увијек бољи, па шта ако је Барселона била боља, јел то аутоматски значи да мора проћи даље? Јебеш такво такмичење кад је свака неизвјесност нестала. Онаквих пенала се сваку утакмицу може судити мали милион. И цигани се на сваку одлуку морају бунити и увијек имају нешто да кажу судији, гомила епилептичара, поготово онај смрад Бускец. Ако су толико бољи, који се курац служе таквим стварима. И ова ЛШ је отишла у 3пм.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Вјероватно први пут у животу сам навијао за Милан и против Барсе након оног другог пенала,би шта би. Барса иде у полуфинале и то је то.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
shakal je napisao:

Ja navijam i za Barsu i za Milan (svaki iz svoje lige, i naravno, uvijek navijam za slabije)... Da li je sudija pomogao to me ne zanima... Ali je Barsa, bar za 2 klase, bolji tim, i zasluzila je da prodje, bez ili sa sudijom... Ljudi su ih sabili u svakom segmentu igre... Da je sudio jos 5 penala, ne bi pogresio, jer Milan vecerasnjom igrom NIJE ZASLUZIO DA PRODJE...

Da li je drugi penal bio, vjerovatno ne, tj ne vjerovatno, sigurno, ali to ne mjenja situaciju da je Barsa dala jos jedan gol... Nemojte se sad hvatati za ono: da nisu dobili drugi penal, drugacije bi bilo... Bi sigurno... Mozda bi Milan dao gol, a mozda bi Barsa dala jos 3-4 jer bi se vise trudila, jer ne bi imala prolaznu situaciju... Necemo nikad znati...

Barselona nije sudila utakmicu, Barselona nije sudila sebi penal... Kao i svaki drugi tim (ili igraci), simulirali su, i to im se isplatilo... Sudija je odlucio da svira penal, a ne Barselona... Sudija je odlucio da pomogne, a ne Barselona... Tako da bilo koji komentar koji kaze da je Barselona ciganski tim, ne pije vode...

WinstonWolfe je napisao:
И онда је судија на крају утакмице размијенио дрес са неким од противничких играча Милана.

Драж фудбала и јесте у томе да не побиједи увијек бољи, па шта ако је Барселона била боља, јел то аутоматски значи да мора проћи даље? Јебеш такво такмичење кад је свака неизвјесност нестала. Онаквих пенала се сваку утакмицу може судити мали милион. И цигани се на сваку одлуку морају бунити и увијек имају нешто да кажу судији, гомила епилептичара, поготово онај смрад Бускец. Ако су толико бољи, који се курац служе таквим стварима. И ова ЛШ је отишла у 3пм.

Zasto onda na Svjetskom prventsvu npr, uvijek imas nosioce grupa i sl?? I uvijek imas 2 tima veoma jaka, 2 slaba... Ako nije cilj da uvijek prodje bolji, zasto ne sastave grupe u kojim su jaci i slabiji timovi, pa da slabiji tim prodje u cetvrt finale ponekad? Takvo je takmicenje... Prolazi onaj koji je bolji i zasluzio, a ne neko ko ima jaku zelju ili sta ja znam...

Poslednji put menjao Archangel dana 03 Apr 2012, 21:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuj ti price?! Procitaj Winstonov post. Da je tako kao sto ti pricas, sve bi izgubilo smisao. "Barsa je zasluzila da prodje, bez ili sa sudijom..." Jesi ti svjestan sta pricas?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
shakal je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
shakal je napisao:

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

koji je shakalov problem? :D :D

zar on ne navija za juventus i zar ne bi trebao biti srecan zbog ovakvog ishoda?....ja vise vas evropejce uopste ne kontam,bolje mi je da se drzim ove nase premijer lige bih gdje znam ko kako dise 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Cuj ti price?! Procitaj Winstonov post. Da je tako kao sto ti pricas, sve bi izgubilo smisao. "Barsa je zasluzila da prodje, bez ili sa sudijom..." Jesi ti svjestan sta pricas?

Odgovorio sam i na njegov, a sad cu i na tvoj... Jesam svjestan... Ljudi su pregazili Milan u ovoj utakmici, i ako nisu zasluzili da prodju onda jbg... Opet kazem, nisu oni nagovarali nikog da im pomaze, sudija je sam odlucio da "pomogne" (ili nije vidio dobro) i svirao penal... Ja cu navijati za Barsu do finala, a ako u finalu bude neki slabiji tim (Apoel ili Benfica, mada bih Apoel vise volio da prodje), ja cu navijati za slabiji tim, jer ne volim favorite, i uvijek navijam za slabije, da i oni osvoje nesto... Ali ako je tim zasluzio da pobjedi/osvoji nesto, zasto ga onda omalovazavati i govoriti da su cigani ili sta ja znam?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shakal je protiv kradje u fudbalu i ne voli selektivnu pravdu.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Shakal je protiv kradje u fudbalu i ne voli selektivnu pravdu.

Onda vodite sudiju na Haski tribunal, a ne Barselonu??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]