shakal je napisao:
Navijaci Barse, da li vas je bar malo sramota?
Ja navijam i za Barsu i za Milan (svaki iz svoje lige, i naravno, uvijek navijam za slabije)... Da li je sudija pomogao to me ne zanima... Ali je Barsa, bar za 2 klase, bolji tim, i zasluzila je da prodje, bez ili sa sudijom... Ljudi su ih sabili u svakom segmentu igre... Da je sudio jos 5 penala, ne bi pogresio, jer Milan vecerasnjom igrom NIJE ZASLUZIO DA PRODJE...
Da li je drugi penal bio, vjerovatno ne, tj ne vjerovatno, sigurno, ali to ne mjenja situaciju da je Barsa dala jos jedan gol... Nemojte se sad hvatati za ono: da nisu dobili drugi penal, drugacije bi bilo... Bi sigurno... Mozda bi Milan dao gol, a mozda bi Barsa dala jos 3-4 jer bi se vise trudila, jer ne bi imala prolaznu situaciju... Necemo nikad znati...
Barselona nije sudila utakmicu, Barselona nije sudila sebi penal... Kao i svaki drugi tim (ili igraci), simulirali su, i to im se isplatilo... Sudija je odlucio da svira penal, a ne Barselona... Sudija je odlucio da pomogne, a ne Barselona... Tako da bilo koji komentar koji kaze da je Barselona ciganski tim, ne pije vode...
WinstonWolfe je napisao:
И онда је судија на крају утакмице размијенио дрес са неким од противничких играча Милана.
Драж фудбала и јесте у томе да не побиједи увијек бољи, па шта ако је Барселона била боља, јел то аутоматски значи да мора проћи даље? Јебеш такво такмичење кад је свака неизвјесност нестала. Онаквих пенала се сваку утакмицу може судити мали милион. И цигани се на сваку одлуку морају бунити и увијек имају нешто да кажу судији, гомила епилептичара, поготово онај смрад Бускец. Ако су толико бољи, који се курац служе таквим стварима. И ова ЛШ је отишла у 3пм.
Zasto onda na Svjetskom prventsvu npr, uvijek imas nosioce grupa i sl?? I uvijek imas 2 tima veoma jaka, 2 slaba... Ako nije cilj da uvijek prodje bolji, zasto ne sastave grupe u kojim su jaci i slabiji timovi, pa da slabiji tim prodje u cetvrt finale ponekad? Takvo je takmicenje... Prolazi onaj koji je bolji i zasluzio, a ne neko ko ima jaku zelju ili sta ja znam...