banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 17:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2014, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/F ... 68833.html

Zabio gol, pravio salto, slomio vrat i umro. A jebote. Ne moze svako biti Miro Klose.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2014, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Slika

http://radiosarajevo.ba/novost/168845/k ... klub-bosna

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2014, 09:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:(

klub za koji sam navijao u bivšoj košarkaškoj ligi sfrj (koja je bila ubjedljivo najjača u evropi!!)...nikad nisam volio ove druge košarkaške klubove,cibonu,partizan,jugoplastiku,zvezdu...

R.I.P "studenti". :( :(

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Vido Lončar je bio jedan od najtalentovanijih hrvatskih boksera, ali ovaj 18-godišnjak ne da neće ostvariti ta velika očekivanja koja su treneri imali od njega, već je trenutno u pritvoru i doživotno je suspendovan zbog skandala na juniorskom prvenstvu Evrope na kome je brutalno pretukao sudiju.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mBclUvqlOvM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brazil u jadranskoj vaterpolo ligi

http://mondo.rs/a739906/Sport/Ostali-sp ... -ligi.html

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
S vremena na vrijeme, kroz razne kanale (bilo uživo ili preko društvenih mreža) nađem se u doticaju s ljudima čiji pogled na ovaj sport kod mene izaziva podsmijeh. Većinom su to mladi i nadobudni srednjoškolci skupa s onima koji su friško zagazili u fakultetske godine, ali nerijetko se tu nađu i moji vršnjaci pa onda moj podsmijeh bude zamijenjen blagim čuđenjem. I tako umjesto da se raspravljam s njima jer vidim da se nikad dosad nisu sreli s izrazom argument, puštam ih da se utapaju u moru svojih neboluza i tek ih onda na kraju malo klepnem po ušima.

Sve njih možemo svrstati u jednu kategoriju kojoj je jedan moj dobri prijatelj davno nadjenuo maestralno ime: ljubitelji lijepog nogometa. U svojoj opijenosti estetikom, oni zaboravljaju da nogomet nije umjetničko klizanje ili sinkronizirano plivanje pa da za lijep dojam dobiješ nešto punata; nakon posljednjeg sučevog zvižduka neki drugi parametri su oni koji se pamte. Po mojoj nekoj gruboj procjeni, navedeni su pogledali nekih maksimalnih 200-ak utakmica u svom životu, što je sasvim dovoljno za pohvatati sve konce ovog sporta, međutim iz nepoznatog razloga isti odbijaju prihvatiti bilo koju ideologiju koja odstupa od oku ugodnog loptanja. Ljubitelji lijepog nogometa preziru catenaccio, s razlogom, jer im je ovaj kultni talijanski način igre koji je defenzivu doveo do savršenstva, prvi uspio njihov omiljeni stil ogoliti, prokazati, a na koncu i učiniti smiješnim. Oni Mourinha nazivaju destruktivcem, šupkom, srećkovićem, rušiteljem svega onog što nije lijepo. Gnušaju se Pulisevog Stoka, škotske lige i Thomasa Gravesena. A nemali broj puta po sredini lica im se pokenjao i najveći Sir Alex, čovjek kojem je upravo njima omraženi Juventus bio inspiracija i misao vodilja u stvaranju svog carstva na Old Traffordu...

"Nisu prišli centar a dobili utakmicu, šupci dali gol u 90+, da je zabija ono kod 1-0 bila bi gotova utakmica, ono je bija čisti faul, sudac, pokra, ukra, nakra, posjed 70%-30%..." Ukoliko su vam ovi izrazi učestali poslije svake utakmice, vi ste ljubitelj lijepog nogometa. To je vaš izbor, ne smatra nitko da ste zbog toga manje vrijedni ili ne daj Bože glupi, ali kao takvi isključeni ste iz svake ozbiljne i konstruktivne rasprave šta se nogometa tiče kao i njegovih popratnih sadržaja. Jer nogomet nije svaki put ni lijep niti pošten, čak štoviše, često je grub i nemilosrdan. Zbog svega toga je i voljen u tolikoj mjeri i skoro u svakom kutku majčice Zemlje, zbog svoje okruglosti, nepredvidivosti i bajnosti... Tko razumije razumije, tko nije, nikada ni neće...

I tako na kraju dolazimo do onog klepanja po ušima s početka teksta. Nakon što dotični iznesu sve svoje teze, nebuloze i pusta štrapanja koja veze s vezom nemaju, izvadite im ovako random jednu sličicu nakon koje se popišani vraćaju leć u krevet. Neka mi ne zamjere navijači Barcelone, ovo nije napad na njih (iako među njima ima puno LJLN-a) niti na tika - taku, veličanstveni ples koji će zauvijek ostati zapisan u nogometnim knjigama. Ovakvih slika ima mnogo, a na ovu sam slučajno naišao nekidan pa je tako ugledala svjetlost dana. U 9 od 10 utakmica Barcelona bi pobijedila Celtic, ali ove jesenje večeri 2012. godine, dogodilo se suprotno. Kelti su svojom iznimnom hrabrošću, germanskom disciplinom i naravno uz poveću dozu sreće svladali velikog katalonskog diva. Kakva večer na Celtic Parku...

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Graziano Pellé's record since October 2012:
77 Games
64 Goals

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ovo je sudija priznao kao cist gol :oops:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TdCTuohzJY

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2014, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Ovo da je urađeno na derbiju - bilo bi mrtvih.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2014, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
"It will not be in April, it will not be in May or June or July or September. It will be November, December or January."

http://www.goal.com/en/news/755/europe/ ... ID=HP_BN_1

Ovaj skroz pukao.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2014, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2014, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
hrvatska? :o

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U21si322T9c[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.sportske.net/vest/borilacki- ... 02446.html

Padose kao klade. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Aj što padoše,no ni ne ustaju!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 01:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
http://www.sportske.net/vest/borilacki-sportovi/maltretirali-su-bokserovu-zenu-a-onda-202446.html

Padose kao klade. :D

:lol: :lol: :lol:

Pa ovo je sjajno. Svaki put se odusevim kad vidim da neki ruljci ovako u neznanju nalete na baju :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 01:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sevap!
Onog bez majice,što se prvi zaletia, njega omlati ko šljivu- ne daje znake životne!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 07:29 
Oj sto ih sastavi, nisu ni skontali sta ih je snaslo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bukvalno i nisu. Baća bez majice je doživio teži potres mozga i sigurno se ne sjeća šta je to izazvalo amneziju.
Sreća njihova pa je čoek bokser,a i ima ljudi koji su ga smirili,inače bi palo i fino cipelanje ili kakvo kolce po njima(nije da i to ne bi bilo sevap)!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 10:49 
Ne zalim ih ni najmanje, da nije lik bio boxer vjerovatno bi ga propisno izgazili (i to 3 na 1, bas junacki)...

Trazili decki guzici cepa i dobili ga...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]