ds89 je napisao:
Kontaš, kontaš i to dobro. Svi vi to dobro kontate koliko nas ima zapravo, i koliko pratimo Zvezdu.. samo je
teško se pomiriti sa činjenicom 
Svako ko je imalo objektivan ce priznati da ste u Banjaluci izgubili bitku...Sto se tice drugih gradova,nisam upucen,a ne zanima me nesto pretjerano.Recimo prije 10 godina,ja sam siguran da bi pola dvorane navijalo za Zvezdu na utakmici s Borcem,da se igrala regionalna liga,medjutim sada,situacija potpuno na strani Borcevaca.
Da ne govorim o tome da je buducnost nasa,da ces rijetko vidjeti klinca bez nekog crveno-plavog navijackog rekvizita.Sad mozda izgledaju smijesno,ali narasce i oni za nekoliko godina,prenosice ljubav prema Borcu svojoj mladjoj braci,sestrama,rodjacima,pa na kraju krajeva i djeci,ako se dovoljno dugo zadrze u toj prici,a vjerujem da hoce.
Ja kada sam bio klinac,Borac nije bio ovoliko dobar,niti sam se ja mogao osloniti na nekog da me vodi na utakmice.Sramota je bilo reci da navijas za Borac,svi bi te gledali cudno.Sada je skroz drugacije.Klinci sa ponosom govore da navijaju za Borac,i sva su im vrata otvorena,imaju starije da ih edukuju,gledaju Borac u Ligi Sampiona...
Malo sam se raspisao,ali morao sam reagovati na ove postove,jer ne znam u kakvom svijetu ti zivis.Ovo boldovano,mislim da je bas suprotno,tesko se pomiriti sa cinjenicom tebi,i tebi slicnima da Banjaluka sve vise postaje crveno-plava,a ne crveno-bijela ili crno-bijela.Banjalucke Delije ili Grobari su obicno stariji momci,ljudi,i nema ih puno uopste,na aktivne mislim,to znam.Tako da nemate potencijala za napredak.Ja ne provociram,samo sam objektivan.
Eto,samo sam ovo htio napisati...