banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 13:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2012, 10:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2010, 13:34
Braneee je napisao:
ja samo zelim da kazem da banjalucki posjetioci beogradkih stadiona ne cine ni 1% posjete, pa vi sad kako hocete...
ako nisam u pravu, dokazite mi...

Nas grb i nase boje, malim grupama kao velik kompleks stoje 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ne kontam

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 11:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2010, 13:34
Kontaš, kontaš i to dobro. Svi vi to dobro kontate koliko nas ima zapravo, i koliko pratimo Zvezdu.. samo je teško se pomiriti sa činjenicom :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 11:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Вас има пуно, и то нико не спори. Уопште.

Само вас је нешто мало у БЛ :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
ds89 je napisao:
Kontaš, kontaš i to dobro. Svi vi to dobro kontate koliko nas ima zapravo, i koliko pratimo Zvezdu.. samo je teško se pomiriti sa činjenicom :wink:

Svako ko je imalo objektivan ce priznati da ste u Banjaluci izgubili bitku...Sto se tice drugih gradova,nisam upucen,a ne zanima me nesto pretjerano.Recimo prije 10 godina,ja sam siguran da bi pola dvorane navijalo za Zvezdu na utakmici s Borcem,da se igrala regionalna liga,medjutim sada,situacija potpuno na strani Borcevaca.

Da ne govorim o tome da je buducnost nasa,da ces rijetko vidjeti klinca bez nekog crveno-plavog navijackog rekvizita.Sad mozda izgledaju smijesno,ali narasce i oni za nekoliko godina,prenosice ljubav prema Borcu svojoj mladjoj braci,sestrama,rodjacima,pa na kraju krajeva i djeci,ako se dovoljno dugo zadrze u toj prici,a vjerujem da hoce.

Ja kada sam bio klinac,Borac nije bio ovoliko dobar,niti sam se ja mogao osloniti na nekog da me vodi na utakmice.Sramota je bilo reci da navijas za Borac,svi bi te gledali cudno.Sada je skroz drugacije.Klinci sa ponosom govore da navijaju za Borac,i sva su im vrata otvorena,imaju starije da ih edukuju,gledaju Borac u Ligi Sampiona...

Malo sam se raspisao,ali morao sam reagovati na ove postove,jer ne znam u kakvom svijetu ti zivis.Ovo boldovano,mislim da je bas suprotno,tesko se pomiriti sa cinjenicom tebi,i tebi slicnima da Banjaluka sve vise postaje crveno-plava,a ne crveno-bijela ili crno-bijela.Banjalucke Delije ili Grobari su obicno stariji momci,ljudi,i nema ih puno uopste,na aktivne mislim,to znam.Tako da nemate potencijala za napredak.Ja ne provociram,samo sam objektivan.

Eto,samo sam ovo htio napisati...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Ma nema dalje,tatamata je objasnio sve kako treba.Nekad se navijalo za Zvezdu ili Partizan,samo zato sto su oni mogli jedini uci u ligu sampiona,a nas klub BORAC nije mogao opstati u prvoj.Sada kad su se stvari okrenule,normalno da sve vise ljudi obraca paznju na Borac.Nista Zvezda nije dalje stigla od Borca u kvalifikacijama,pa zasto da neko navija za tudji klub,pored istog da ne kazem boljeg domaceg.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
milan_boss je napisao:
Ma nema dalje,tatamata je objasnio sve kako treba.Nekad se navijalo za Zvezdu ili Partizan,samo zato sto su oni mogli jedini uci u ligu sampiona,a nas klub BORAC nije mogao opstati u prvoj.Sada kad su se stvari okrenule,normalno da sve vise ljudi obraca paznju na Borac.Nista Zvezda nije dalje stigla od Borca u kvalifikacijama,pa zasto da neko navija za tudji klub,pored istog da ne kazem boljeg domaceg.

Ја имам мало другачије виђење.

Заправо као србин из РС сматрам да је за клубове РС итекако важно да имају навијачку групу (била она од 10 или 500 људи важно је да неко стане иза тих српских клубова). Е наравно главни град моје републике заслужује највећу групу и јаку групу,гдје ће и клуб из истог бити број 1. то је сасвим нормално и драго ми је да је тако (без икаквог увлачења икоме). Да је богдо тако и у неким мањим срединама. Први сам се знао наћи на трибини локалног клуба (јер једноставно не можеш ићи због финансија на сваку утакмицу мог Партизана) навијао,ишао чак и на нека гостовања, једноставно не због тога што сам себе тражио,већ због помоћи према локалном клубу,према момцима који то са толико оптимизма желе остварити. Испоштовао максимално и нисам био ништа мањи Гробар сасвим сигурно (уосталом икона Вукова је Згембо, велики Гробар и велики човјек који је ослобођен од лажних оптужби).

Али истовремено стално се потенцира та прича како је неко некоме наметао или пропагирао нешто. Људи моји вјечити су били у периоду од 1960-1992 међу најбољим евро екипама и потпуно је нормално да имају армије навијача и да се са њима не може поредити нико осим Хајдука и Динама на овим нашим просторима,што опет не умањује значај осталих група.

Да се не понављам,дакле за мене као Гробара је одлично што највећи град наше Републике има јаку групу и највише присталица локалног клуба,то не сматрам као пораз (ето и у средини гдје живим има неколико десетина момака који навијају за Дрину,не из фазона не због резултата већ што момци воле подржати локални клуб, пјевати лудовати и како већина њих каже показати да је улога навијача часна а не негативна).

С друге стране, морам признат да сам упознао што директно што индиректно и неколико Лешинара (оних правих фанатика који не пропуштају Борчеве мечеве) који су се сложили да српска навијачка сцена је јака колико су двије највеће групе јаке и да ће с напредком ове двије напредовати и све остале. Исто тако не знам што поједини симпатизери навијаче вјечитих у РС називају издајницима (ваљда је то преузето из федералног мишљења).Често сам чуо за кога ће другог навијати сељаци (људи из мањих мјеста,Билећа,Соколац,Милићи,Рогатица,Србац,Шамац),сматрам да је то лош однос. Али опет кажем углавном таква мишљења износе они који никада нису били на трибини, а они прави навијачи знају шта значи путовање с рајом у бусу често претрпаном и пјевање и дружење, пјевање и кад се губи итд итд.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 12:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Puno puta se o ovom pisalo, a cinjenica je da je Banjaluka Borceva, mislim da to svi shvataju i treba loptu spustiti na zemlju, jer ce za par godina broj delija i grobara biti statisticka greska, naravno dimpatizera ova dva kluba ce biti jos duzi niz godina...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Normalno je da se vole i postuju ta dva kluba,sa kim god da igraju u Evropi,navijamo za njih,bar ja.Ako igraju Zvezda-Borac,Partizan-Borac,a neko iz Banja Luke navija za ova dva kluba,ti ljudi su za mene izdajnici.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma nemam ja nista protiv pripadnika drugih navijacki grupa u Banjaluci,neka ih,pa Srbi smo svi,a evo i dokaz koliko se mozemo sloziti,kada hocemo,su dokaz i ove humanitarne zurke za nase Kosovo.Sinoc je jedna odradjena perfektno,i presrecan sam kako je sve to ispalo,svaka cast svima koji su bili.Druga je vec u nedelju,i nadam se da ce biti i ona odradjena kako treba,jer nam je cilj svima isti,i od srca.

Vec sam ja samo konstatovao,ono sto je istina,nekom se ne svidja,ali tako je kako je...RBA je dobru frazu upotrijebio,"statisticka greska",jer ce upravo tako i biti.

Mozemo mi svi diskutovati o ovome,na dobar nacin,normalan,mada realno,prezvakali smo to 100 puta,a i cinjenice same za sebe govore.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:roll:

http://www.sportske.net/vest/ultra-ment ... 68327.html

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Slika

да мало одморите од прежваканих прича, вест хем, 1933. љето господње 8)

Poslednji put menjao vlakanje dana 18 Feb 2012, 20:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Kakvi ultrasi :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2009, 10:23
milan_boss je napisao:
Ako igraju Zvezda-Borac,Partizan-Borac,a neko iz Banja Luke navija za ova dva kluba,ti ljudi su za mene izdajnici.

Имам ја на селу једну крмачу и баш прошле године прије него што ће се опрасити ја је убацим у кокошињац... и гле чуда, умјесто да на свијет донесе мале прасиће она донијела мале коке само зато што сам је затворио у кокошињац.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
vlakanje je napisao:
Slika

да мало одморите од прежваканих прича, вест хем, 1933. љето господње 8)

Prvi redovi su loze 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pokemon je napisao:
milan_boss je napisao:
Ako igraju Zvezda-Borac,Partizan-Borac,a neko iz Banja Luke navija za ova dva kluba,ti ljudi su za mene izdajnici.

Имам ја на селу једну крмачу и баш прошле године прије него што ће се опрасити ја је убацим у кокошињац... и гле чуда, умјесто да на свијет донесе мале прасиће она донијела мале коке само зато што сам је затворио у кокошињац.

Ja kontam da je donijela pokomone,ovako nije zanimljivo....

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 12:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Slika

Селтикс 1980. 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Све и све али имам велики респект према навијачима Салернитане ;)

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Навијачи Висле из Кракова.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 19:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Citiraj:
Nas grb i nase boje, malim grupama kao velik kompleks stoje 8)

Џаба вам титула триста , кад вам комуњарска звезда на грбу бкиста !!!

Citiraj:

прави си ти ђиглипаф, ако сви имају грам навијачке свијести и мозга навијачког ко ти , кукала вам мама !!!

ЛОКАЛПАТРИОТЕ !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]