banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 07:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
такође сутра се бојим само суђења али надам се да су они из ФИБЕ бар нешто средили након прошле године... :)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma ono je najveca kradja u istoriji, nakon one u finalu 100 metara delfin. To im nikad zaboraviti necu. Kad-tad ce priznati Cavicu zlato.

Turci sad nece imati domacinsko sudjenje. Litvanija hoce, ali su tanji dosta nego prije 2 godine.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Srbija mora od 3 utakmice ubosti 1 da bi išla u 1/4 finale. Ne bi valjalo da to bude zadnja protiv Turske nego da to riješe odmah u prve 2 utakmice a onda opušteno protiv Turske i nabiti ih sa što većom razlikom.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Možda može sa jednom, ali ja bih da mi dobijem dvije, da ne moramo nešto kalkulisati. Nije fudbal :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka

Erazmo Roterdamski je napisao:
Možda može sa jednom, ali ja bih da mi dobijem dvije, da ne moramo nešto kalkulisati. Nije fudbal :D

Zbog toga i govorim. Sva sreća pa je na klupi Duda koji sigurno neće kalkulisati.
Fudbaleri su nešto drugo!

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
U Turskoj zivi preko milion Bosnjaka. Turska je jedina zemlja koja nije trazila vizu za beha drzavljane od nase samostalnosti. Turska je puno pomogla i jos uvijek pomaze Bosni. Ne vidim nista lose u tome sto Bosnjaci navijaju za Tursku.

btw
Ja cu navijati za Srbiju i za Makedoniju.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka

rapsodija_wolfsburg je napisao:
U Turskoj zivi preko milion Bosnjaka. Turska je jedina zemlja koja nije trazila vizu za beha drzavljane od nase samostalnosti. Turska je puno pomogla i jos uvijek pomaze Bosni. Ne vidim nista lose u tome sto Bosnjaci navijaju za Tursku.

btw

Turska ne pomaže Bosni nego Bošnjacima. Velika je to razlika. Takođe u Turskoj ne živi preko milion Bošnjaka nego oko 2 miliona Srba - muslimana iz Srbije (čak neki znaju i koja im je slava bila) ali koji su nekada davno prešli na Islam i to većina ih je u okolini Istanbula i sa BiH veze nikakve nemaju. Da ne ispadne da ja nešto izmišljam ti ljudi sami sebe zovu Srbima muslimanima i sjećam se da su govorili da sebe smatraju dijelom srpskog korpusa i da bi željeli da ih se Srbija sjeti katkada. Kada su Srbiji ukinute vize tražili su državljanstvo Srbije. Kod nas je problem na ovim prostorima ako si musliman automatski si Bošnjak, ako si pravoslavac možeš biti samo Srbin i ništa više a ako si katolik bez obzira što nisi Hrvat pogotovo ako živiš u sredini gdje su pomenuti u većini radi fleksibilnosti bolje je da se izjašnjavaš kao Hrvat. To važi i za druga dva naroda. U Srbiji je na prošlom popisu izbio skandal jer su popisivači sve Srbe popisivali kao pravoslavce.

edit: Izvinjavam se što post nema veze sa košarkom ali osjećao sam potrebu da odgovorim.

Vezano za temu ja navijam takođe za Srbiju i Makedoniju osim u slučaju ako se međusobno sastanu u 1/4 finalu. U tom slučaju sam za Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 03:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
amidza je napisao:
Imam pravo da navijam za koga hocu :) nije bitno sta je bilo, bitno je sta je danas
Cinjenica je da su nam oni donijeli Islam, najljepsu religiju na svijetu :)

Ako je islam vrijedan toliko ubijenih i mucenih ljudi i toliko patnje kroz vijekove nek ti bude, mada islam propovijeda nesto sasvim drugo, koliko ja znam, mada mozda grijesim, al nije to poenta nase price :) ....

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 06:37 
Pripravnik
Pripravnik

hercegovac27 je napisao:

btw

Turska ne pomaže Bosni nego Bošnjacima. Velika je to razlika. Takođe u Turskoj ne živi preko milion Bošnjaka nego oko 2 miliona Srba - muslimana iz Srbije (čak neki znaju i koja im je slava bila) ali koji su nekada davno prešli na Islam i to većina ih je u okolini Istanbula i sa BiH veze nikakve nemaju. Da ne ispadne da ja nešto izmišljam ti ljudi sami sebe zovu Srbima muslimanima i sjećam se da su govorili da sebe smatraju dijelom srpskog korpusa i da bi željeli da ih se Srbija sjeti katkada. Kada su Srbiji ukinute vize tražili su državljanstvo Srbije. Kod nas je problem na ovim prostorima ako si musliman automatski si Bošnjak, ako si pravoslavac možeš biti samo Srbin i ništa više a ako si katolik bez obzira što nisi Hrvat pogotovo ako živiš u sredini gdje su pomenuti u većini radi fleksibilnosti bolje je da se izjašnjavaš kao Hrvat. To važi i za druga dva naroda. U Srbiji je na prošlom popisu izbio skandal jer su popisivači sve Srbe popisivali kao pravoslavce.

edit: Izvinjavam se što post nema veze sa košarkom ali osjećao sam potrebu da odgovorim.

Vezano za temu ja navijam takođe za Srbiju i Makedoniju osim u slučaju ako se međusobno sastanu u 1/4 finalu. U tom slučaju sam za Srbiju.

Nek si ti odgovorio. Cim pomazu Bosnjacima pomazu i Bosni. Jedno bez drugog ne moze.
Bas si me lijepo nasmijao za te srbe iz turske. :) jes,jes ,jes, i ja sam srbin. srbija do tokija.

Ljudi vole Bosnu vise nego Tursku. Da ih cujes samo kako pjevaju sevdalinke i koriste nase stare bosanske izraze. O Bosni pricaju kao o nekoj zemlji srece. Dobro si rekao da ih ima preko 2 miliona. Ti se tjesi da su oni Srbi.
Izvinjavam se kosarkasima. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Момци, ово је пдф Спорт. постоји овај и овај подфорум за те приче.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ташко je napisao:
Ma ono je najveca kradja u istoriji, nakon one u finalu 100 metara delfin. To im nikad zaboraviti necu. Kad-tad ce priznati Cavicu zlato.

Turci sad nece imati domacinsko sudjenje. Litvanija hoce, ali su tanji dosta nego prije 2 godine.

Zaboravio si i onaj faul(koji smo napravili)u finalu SP protiv Argentine :wink:
P.S Ja ne znam ko ovog amiĐu i rapsodiju toleriše više na ovom forumu???

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka

hercegovac27 je napisao:

btw

Nek si ti odgovorio. Cim pomazu Bosnjacima pomazu i Bosni. Jedno bez drugog ne moze.
Bas si me lijepo nasmijao za te srbe iz turske. :) jes,jes ,jes, i ja sam srbin. srbija do tokija.

Ljudi vole Bosnu vise nego Tursku. Da ih cujes samo kako pjevaju sevdalinke i koriste nase stare bosanske izraze. O Bosni pricaju kao o nekoj zemlji srece. Dobro si rekao da ih ima preko 2 miliona. Ti se tjesi da su oni Srbi.
Izvinjavam se kosarkasima. :)

Jedini Bošnjaci u Turskoj su oni koji su otišli nakon dolaska žute monarhije ali nema ih 2 miliona. Ima i Srba muslimana. Traži malo po Internetu. Na b92 je bio članak o tome kada su Srbiji ukinute vize. Svi su navalili na srpsko državljanstvo i pasoš. U okolini Istanbula postoji dio koji se zove Beogradska šuma. Drago mi je da si se nasmijao jer je smijeh dobar! Kažu i da je zdravo smijati se. Kao što sam već rekao kod nas je problem što Srbin može biti samo pravoslavac, Bošnjak može biti samo musliman a Hrvat samo katolik. Isti problem se javlja sada na Kosovu gdje se Gorancima samo zato su što su muslimanske vjere nameće nekakvo bošnjaštvo a ljudi kažu da veze nemaju s tim niti su ikada učili bosanski jezik. U Istanbulu živi 3 miliona ljudi koji potenciraju svoje srpsko porijeklo. Nije to malo. Srbija da je pametna ove ljude bi prihvatila bez dvoumljenja i ne bi za mišljenje pitala SPC.

Još jednom se izvinjavam za trolovanje!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka

Nisu fer oko satnice. Srbija igra večeras u 20h a protiv Španije u 14:30h. Španci će biti odmorniji za narednu utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A kao da je vazno par sati, i onako imaju dan odmora..

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka

U novoformiranim grupama stanje po bodovima je sljedeće:

Grupa E

1. Francuska 4
2. Srbija 3
3. Španija 3
4. Turska 3
5. Litvanija 3
6. Njemačka 2

Grupa F

1. Makedonija 4
2. Rusija 4
3. Slovenija 3
4. Grčka 3
5. Gruzija 2
6. Finska 2

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema sta, Makedonija i Rusija iz ove druge prolaze sigurno, Makedonci ce uzeti Gruziju, a ove dvije ce izgubiti i imace 6 bodova, znaci bice treci negdje, zavisi od kos razlike valjda?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 11:49 
Pripravnik
Pripravnik

Kakav internet. Ja sjedio sa ljudima, pricao, druzio se.

Aj Srbija do kraja! :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka

zerocool je napisao:
Nema sta, Makedonija i Rusija iz ove druge prolaze sigurno, Makedonci ce uzeti Gruziju, a ove dvije ce izgubiti i imace 6 bodova, znaci bice treci negdje, zavisi od kos razlike valjda?

Makedoncima će ovo biti najbolji nastup na nekom evropskom prvenstvu u košarci. Jedini je problem Makedoncima što nemaju veliku bazu, nemaju ni podmladak. Tako kada ova reprezentacija doživi maksimum naćekaće se do idućeg prvenstva. Ova grupa je objektivno slabija od grupe E i niti jedna od prvih 5 reprezentacija ne bi trebala imati većih problema u susretima sa protivnicima iz grupe F. Šta misliš bi li Srbija sa 5 bodova mogla ići u 1/4 finale?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa 5 ne moze imati nikako, posto se za poraz dobija jedan. :D Mislio si sa 7, trebali bi moci, ali ja cu biti sigurniji ako pobjedimo dvije utakmice pa da dobijemo i lakseg protivnika u 1/4 finalu. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Spanija uzima Svabe 15+ ne mogu ovi izdrzati al zato imam neki osjecaj da ce Francuzi opaliti Furiju 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]