Macr0 je napisao:
Da, da, ne zanimaju ih BH titule kad gube, a cim se malo zakuha strasti prorade.
A koliko je BH prvenstvo regularno, dovoljno govori podatak da vise nece biti prenosa utakmica (hvala bogu, sad opet mogu gledati engleze), da bi se moglo lakse namjestati, a sad je rasplet prvenstva.Licno me zaboli za ovom ligom i svim ucesnicima, ali zalosno je sve to sto se dogadja.
A koliko BH timovi mogu u evropskim takmicenjima je vec poznato. Sve je to pranje para i politika. Nazalost.
слажем се са тобом да влада лоповлук у овој лиги, али није све баш тако црно.
такође не допадају ми се размишљања људи попут тебе. само гледате лигу петице и онда вам не ваља овај наш фудбал...
такав начин размишљања сигурно неће помоћи у томе да ситуација постане боља код нас. а и кад већ толико жудиш за енглезима, требао си синоћ бити на утакмици Жељо - Борац. И најбољи европски клубови би позавидјели на ономе што се тамо дешавало. Права фудбалска атмосфера. Штета што није било преноса, јер је она утакмица прави показивач да има шансе и за овај наш фудбал. а и нек су енглези 10 пута квалитетнији, јебеш ти све то кад ја не могу љих да одем погледати уживо.
Александар је мање више написао шта се све дешавало, само што се није утрипао возач петог, него шестог аутобуса

што се тиче Борца играли су без три важна играча, Вуле и Чупо нису играли на своји мстандардним позицијама, тако да боље и није могло
надам се да ће у Купу играти у пуном саставу