banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2018, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Након тмурних вијести за селекцију Србије, које се редају и гомилају, једна добра вијест (http://basketballsphere.com/srbija-jaca-za-milutinova/), Милутинов је спреман и (напокон) би требао дебитовати за сениорску селекцију Србије у тваничном мечу.

Иако смо на позицији центра баш јаки услијед сплета околности (Јокић има обавезе око новог уговора, Кузмић повријеђен, Штимац се опростио, Радуљица се такође жали на повреду, пропустиће наредна 2 мечау), за трећи "прозор" остали смо само са Марјановићем и Гагићем.
Да буде горе, Марјановић ове сезоне и није играо такмичарску кошарку (углавном би улазио у времену када су мечеви бивали одлучени), његова конституција, моторика, лошије латералне кретње захтијевају вријеме да се уведе у систем, да се екипа прилагоди њему, уигра, пред ЕП прошле године марљиво је радио, и добро одиграо то ЕП, био од користи, но сада времена нема. Тек пар дана, и ту би могло бити проблема, посебно што су ривали на ниском посту изузетно јаки (Грузија са Шермадинијем, Битадзеом, можда и Пачулијом те Њемачка са Фохтманом, Хартенштајном и Цирбесом), и Милутинов који је ове сезоне подигао ниво своје игре, биће од велике помоћи.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2018, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bobiju bez jedne noge niko ne moze nista na niskom postu, a tek sad kad je duplo jaci nego sto je ikad bio... Gdje kupis ove tekstove jebemu? Ajd da si napisao iz pika, koga Bobi cek dobro i brani u odnosu na prije. Ne kontam.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2018, 07:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Nemoj mi samo reći da ti se da pročitati tolike postove?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2018, 08:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2018, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovaj nije bio toliko dug :D . Nije mi jasan forumas nikako, nekad napise odlican post, a nekad profula osnovnu stvar.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2018, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
copy/paste skevudine.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2018, 14:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Amater, umjesto da kopira samo jednog autora on šara....

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2018, 15:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ривал "орлова" у 6.колу Њемачка, наступиће у том мечу 2.јула (http://basketballsphere.com/nba-tandem- ... a-srbijom/) јача за НБА играче, одличног плеја Атланте Дениса Шредера (или Шрудера, је*ем ли га, како се већ чита) и крилног центра Даласа, Максимилијана Клебера.
Од оних који нису наступили у првом мечу када су нас добили (79:74), биће јачи и за центра Басконије Фохтмана. Орлове чека тешко искушење у том мечу.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2018, 09:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Иако се није нашао међу 18 кандидата за СП У-17 које почиње 30.јуна у Аргентини, Алексеј Покушевски је заиграо на задње двије (http://www.kss.rs/novi-trijumf-u17-sele ... gora-9661/) припремне утакмице против Црне Горе.
У питању је екстремно надарени клинац, по много чему атипичан, воли играти плеја са висином од 211 цм (наш највиши кадет), фина техника, кретње, висок кошаркашки IQ, разумије кошарку, има недостатака на којима ваља радити, но овдје се таленат види из авиона, сада је до посвећености и радне етике.

По српским спортским форумима бјеше неких злурадих коментара у вези овог клинца, но овдје је запело око прописа, Алексеј игра у Грчкој (по мени грешка што је тамо отишао, боље би се развијао у Србији, али беспарица чини своје), и по њиховим прописима ризикује суспензију, прије свега за наступе у јуниорској конкуренцији.
И ово је позитиван примјер да ако постоји жеља, могу се превладати административне препреке.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 13:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Национална У-17 селекција Србије отпутовала је на свјетско првенство у Аргентини (http://www.kss.rs/santa-fe/)

Селектпр Слободан Клипа је повео слиједећих 12 играча:
Citiraj:
Лазар Васић, Стеван Карапанџић, Владан Мусић, Давид Петрушев, Лазар Живановић, Ђорђе Пажин, Алекса Марковић, Алексеј Покушевски, Немања Поповић, Александар Ланговић, Марко Павићевић и Душан Танасковић.
Ту је готово комплетна екипа која је прошле године освојила бронзу на ЕП У-16, тачније деветорица који су имали неку улогу, а нови играчи у овој селекцији су Владан Мусић (који је добио предност над врло занимљивим плејем из Јене Вуком Радојичићем), те Алексеј Покушевски и "Американац" Давид Петрушев, млађи брат изузетно перспективног Филипа.
Како су замијенили играче (из год.2002. Агоча и Андрића, и ове године ће играти ЕП У-16) који су прошче године имали занемарљиву улогу, ово је нешто јача селекција у односу на ту која је играла ЕП. Наравно, ту је важно колико су клинци у ових годину марљиво радили и напредовали, и ту ће СП показати гдје су у односу на вршњаке.

Нашим кадетима пуно среће у Аргентини.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 23 Jun 2018, 14:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2018, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Mislim da treba zaključati ovu temu do kraja SP u fudbalu.
Da ne pređe maler sa fudbalera na košarkaše :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 07:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Селектор Србије Александар Ђорђевић одржао конференцију (http://www.kss.rs/selektor-srbije-aleks ... -nemackom/) пред мечеве са Грузијом и Немачком-

Како и стоји у тексту, тренутно су на раполагању слиједећи играчи;
Citiraj:
Селектору Ђорђевићу на располагању за мечеве са Грузијом и Немачком су: Илија Ђоковић, Стефан Пено, Немања Недовић, Алекса Аврамовић, Василије Мицић, Огњен Добрић, Драган Милосављевић, Марко Симоновић, Бобан Марјановић, Ђорђе Гагић, Никола Милутинов, Стеван Јеловац и Дејан Тодоровић. Ван тима су Дејан Давидовац и Алекса Раданов.

По питању задње двојице, Давидовац вуче лакшу повреду (добро би дошао у мечу са Грузијом), Раданов је прикључен У-20 националној селекцији.

Проблеми се гомилају, разне повреде и недостатак времена да се екипа уигра. И бићемо опет осакаћени. Поред јако важних играча који и прошле године нису били у селекцији на ЕП (Теодосић, Јокић, Бјелица, Марковић који је изгледа на жалост завршио са национално селекцијом, Радуљица, Калинић) и који из оправданих разлога нису ни сада на располагању, недостаје чак девет играча који су прошле године освојили сребро на ЕП. Ту су из те екипе тек Мицић, Милосављевић и Марјановић.

Разлози одсуства знани, повреде и неки други. Очекивати је било у селекцији за ове мечеве двојац из Бајерна, Стефана Јовића и Владимира Лучића, међутим ако је вјеровати овом списку са сајта КСС, нема их, а то су двојица у овом моменту због бројних "недоступних" играча, најважнијих играча у нашој селекцији.
Играли су финале шампионата Њемачке прије 10ак дана, за Лучића знамо да има хируршки захват одмах по завршетку сезоне (вади шраф из ноге), и није било очекивати да буде спреман за ове мечеве, за Јовића нисам успио наћи информација шта је у питању. Надам се и да је грешка у овом тексту и да је ипак ту. Превише је важан за нашу игру. И он је имао повреду током сезоне, ровит је, сигурно је у сталном контакту са Салетом (а и Сале ту најбоље зна ситуацију, водио га је ове године, док није дошао на удар медиокритета и када је и поред одличне сезоне и резултата добио отказ), и ту ће Сале донијети најисправнију одлуку.

Ту су и други проблеми, како стоји у тексту, и наш једини крилни црнтар Јеловац мучи се са скочним зглобом, Боби је ту тек 3 дана, и тако ове године није играо такмичарску кошарку, и ? је да ли има времена да се уведе у систем. Прошле године на ЕП није лоше одиграо, био сасвим добра алтернатива првој опцији на ниском посту Кузмићу који је баш добро одиграо то ЕП, но јако је упитно да ли можемо очекивати да и у овим мечевима буде на том нивоу, а и Грузини и Њемци су на поз.центра баш јаки.

Тако, превише проблема, и са овим осакаћеним саставом, са Бајерновим двојцем, Јовићем и Лучићем, био бих оптимиста пред ове мечеве, овако, не знам, биће јако, јако тешко у оба меча.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2018, 14:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Prenosi li iko danas?

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2018, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Mislim da ce biti na SK i RTS.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2018, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SK1 ima u najavi tu utakmicu... samo je pitanje da li i za BiH ili samo za Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2018, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Затамњен РТС, СК немам... је*ем ти кабловску и мајку, покрепали дабогда заједно са ужим и ширим фамилијама! :-( :-(

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2018, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne propustas puno, kao da igramo protiv forumskih basketasa

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2018, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako igra Todorović...

18:37 poluvrijeme

Poslednji put menjao enc0re dana 29 Jun 2018, 16:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2018, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Да не урекнем, врло добро прво полувријеме. Милина је гледати овако покретну одбрану.
Гаги и Тодор одлични.
У наставку рутински одрадити посао, да се нико не повриједи.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2018, 17:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jul 2013, 18:19
Hahahaha koja smo košarkaška sila jbt...Kad Bobi šara trice ovim gruzijcima...realno ova ekipa bi mogla na nekom Ep pa i Sp da se bori za prvo mjesto a gdje bi nam tek bio kraj da dočekamo jednom da svi budu na okupu...fale ovdje još Teo, Bogdan, Nedovic, Jović, Guduric, Jokara, Kuzmic, Raduljica...a plus smo iz ove kombinovane ekipe dobili razigranog Todorovica koji se sprda na ovim kvalifikacijama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]